אני צריך חלקם גם חפץ בשבילם, ואם מישהו חושב שיש לו פוקימון שעדיף במקום פוקימון מהשישייה (לא ממש שישייה), או להחליף טבע\מתקפות אז אני אשמח לדעת למה, ואני צריך כמובן חפץ
בקשר ליכולות, זה Pokemon Online ולא ראיתי שיש יכולות
Gengar
Nature: Timid\Modest (להוריד התקפה לעלות התקפה מיוחדת\מהירות)
סט:
Shadow Ball
Sludge Bomb
~לא יודע~
~לא יודע~
Jolteon
Nature: Timid (פוקימון מהיר מאוד וממילא תוקף מיוחד)
Thunder Wave (לפי דעתי הכי שימושי להשתמש בג'ולטיון בגלל המהירות, כדי לגרום נזקים כאלה ואחרים ליריב)
מתקפה חשמלית ממש אין לי מושג, אני יודע שVolt Switch זה לשישיות ספציפיות, אז לא יודע איזה מתקפה כאן
~לא יודע~
~לא יודע~
מעכשיו אני מתלבט בקשר לפוקימונים
Infenape
Nature: Admant
סט:
Close Combat
Blaze Kick\Flare Blitz (פלייר בליטז פשוט פוגע גם באינפרנייפ אבל הנזק חייתי)
~לא יודע~
~לא יודע~
אני לא יודע אם אינפרנייפ פשוט פוקימון טוב, יש את גלייד, ויש עוד המון פוקימונים אחרים שנראים לי חזקים
Hydregion
Nature: Timid
סט:
Dark Pulse
~לא יודע~
~לא יודע~
~לא יודע~
אבל ראיתי שהאקסורוס, הוא תוקף פיזי טוב, ויכול להיות שהוא עדיף על הידרוגן,
יש עוד 2 פוקימונים, שאני לא יודע מה כדאי לי להוסיף, לא אכפת לי כפל סוגים מצידי שכל השישייה תהיה סוג אחד העיקר שתהיה שישייה טובה
חשבתי אולי על Spiritomb, אבל המהירות שלו פשוט גרועה, מצד שני יש לו הגנות גבוהות ואין לו חולשות בכלל (רוח\אופל)
ואולי בנוסף לאינפרנייפ, עוד פוקימון כמו שאמרתי כמו גלייד
ובנוסף עוד בקשה חוץ מהחפצים, ראיתי שיש אנשים שמבינים מאוד כמו ilan, אז חשבתי שאולי תוכלו לעזור לי איך לחלק את הEV , אבל לא לשנות את כל השישייה לאיזה שישייה כמו Volt Switch או שישיית גשם\שמש, אני רוצה שישייה כזאת כי אני לא מבין בינתיים בכל שאר השישיות
אז סתם לסדר תבקשות:
לתת סטים מסודרים
טבע שיותר מתאים בנוסף לחילוקי EV מתאימים לאותו הטבע
פוקימונים שצריך להחליף\להוסיף
חפץ מתאים לכל פוקימון
והכי חשוב, אם אתם ממליצים לי משהו אני רוצה הסבר למה כי אני לא רוצה לשחק עם איזה שישייה ולא להבין בכלל מה אני עושה
זאת שישייה ראשונה שאני מנסה לבנות במשחק WI-FI, אז אין לי מושג איך להתחיל