Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 47
  1. TBM
    שם: מתן
    ציטוט פורסם במקור על ידי עולה אושאוט צפה בהודעה
    אייס אתה יכול לבקש פוקימונים ( אתה היחידי מפני שהכרת את פרופסור רוואן)
    --------------------------------------------------------------------------------------------

אתה מתקשר לפרופסור רוואן ואז שואל את השאלה ורוואן עונה ״אני לא בטוח אני עוד רגע אחזור אליך אייס״ אתה מחכה לו בהתרגשות ואז אתה רואה במסך את פרופסור רוואן עם מספר פוקימונים התחלתיים של סינו ״ מי אתה בוחר טרטוויג צ׳ימצ׳אר או פיפלאפ ?״ ישאל אותך ויציג את הפוקימונים:

*ותיקח ספרייטים של פוקימונים מכאן: http://www.pokemonelite2000.com/blackwhite_bwa.html
    "וואו , דה ג'ה וו." אומר ואצחק , "טוב , בגלל שכבר בחרתי את צ'ימצ'אר , אז אבחר ב... אבחר בפיפלאפ , ודרך אגב אני באיי הברקת." אומר ואחכה , "ומה שלום לוקאריו , לאפיאון , סטאראפטור , פאצ'יריסו , דרגונייר וינפרנייפ , הכל בסדר איתם?" אשאל בדאגה תוך כדי שאחכה לפוקדור של פיפלאפ .

2. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    התקבלת תבחר צבע ותגיב להתחלה שבעמוד הראשי

ג׳ייסון

״אני אשלים לך את זה״ דון תומר ותיקח לך את הדף היא תשלים: ״פיפלאף מין: זכר, סוג : מים לא מים ורגיל.״ היא תשנה לך ואז תאמר ״וואו זה מדהים, אני יודעת שלך עוד אין פוקימון... חבל... שמעתי שפרופסור אדמס מחלק פוקימונים התחלתיים באזור לא רחוק מכאן, רוצה ללכת ?
    אומר לה "בטח. ותודה.." כשאסתיר את האהבה שלי אליה ואזכר בחברה שהייתה לי פעם.
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

3. משתמש מנוסה
    שם: איתן
    אייס
    -----

אתה מדבר עם הפרופסור והפרופסור אומר לך ״ בחירה מצוינת! פיפלאפ הוא הפוקימון הכי פופולרי שלנו השנה! ״ ואתה מקבל בטלפורט את הפוקדור של פיפלאפ ואתה שואל בקשר לשאר הפוקימונים ״אל תדאג! הפוקימונים שלך מרגישים מעולה! הם פשוט מתוקים, אל תדאג בקשר אליהם, בהצלחה במסע שלך!״ הפרופסור אומר ואתה מכבה את הווידאו פון. מה תעשה?

ג׳ייסון
    ---------

[COLOR="RoyalBlue"]אתה הולך עם דון למעבדה של פרופסור אדמס ואתה רואה תור עמוס, דון אומרת ״וואו אצלי אפילו לא היה כזה תור... אבל אל תדאג, פרופסור אדמס הוא דוד שלי! שחכתי להגיד לך , הוא מרשה לי לעבור בתור ולתת לחברים פוקימון התחלתי לפני כולם .״ היא אומרת ואתם עוברים בתורות כאילו היום ממש ריק, אתה רואה את הפוקימונים ההתחלתיים ואת פרופסור אדמס , הפרופסור מזהה אותך ואומר ״ שלום ג׳ייסון! מה נשמע? שמעתי שאתה בא לקבל את הפוקימון הראשון שלך! אוקיי , בוא תבחר, טריקו , מדקיפ , או טורצ׳יק ?״ הוא נותן לך לבחור,

[/[/COLOR

נערך לאחרונה על ידי banana man, 05-14-2012 בשעה 10:06 PM
    הfc שלי: 0920-1552-4079
    משחקים: פוקימון y

4. TBM
    אייס
    -----

אתה מדבר עם הפרופסור והפרופסור אומר לך ״ בחירה מצוינת! פיפלאפ הוא הפוקימון הכי פופולרי שלנו השנה! ״ ואתה מקבל בטלפורט את הפוקדור של פיפלאפ ואתה שואל בקשר לשאר הפוקימונים ״אל תדאג! הפוקימונים שלך מרגישים מעולה! הם פשוט מתוקים, אל תדאג בקשר אליהם, בהצלחה במסע שלך!״ הפרופסור אומר ואתה מכבה את הווידאו פון. מה תעשה?
    אוציא את פיפלאפ מהפוקדור , "היי פיפלאפ קטן , אני אייס ואני אהיה המאמן שלך , אנחנו לא נמצאים בסינו אלה נמצאים באיי הברקת." אומר בשמחה , "אז פרופ' , אפשר את הפוקדע ואת 5 הפוקדורים שאתה אמור להביא לי עכשיו?" אשאל .

5. משתמש מנוסה
    אייס
    -----

ג׳ייסון
    ---------

[COLOR="RoyalBlue"]אתה הולך עם דון למעבדה של פרופסור אדמס ואתה רואה תור עמוס, דון אומרת ״וואו אצלי אפילו לא היה כזה תור... אבל אל תדאג, פרופסור אדמס הוא דוד שלי! שחכתי להגיד לך , הוא מרשה לי לעבור בתור ולתת לחברים פוקימון התחלתי לפני כולם .״ היא אומרת ואתם עוברים בתורות כאילו היום ממש ריק, אתה רואה את הפוקימונים ההתחלתיים ואת פרופסור אדמס , הפרופסור מזהה אותך ואומר ״ שלום ג׳ייסון! מה נשמע? שמעתי שאתה בא לקבל את הפוקימון הראשון שלך! אוקיי , בוא תבחר, טריקו , מדקיפ , או טורצ׳יק ?״ הוא נותן לך לבחור,

[/[/COLOR

אומר לו "טורצ'יק,אם אני אתפוס אברה ביחד איתו זה יהיה צוות טוב וטורצ'יק חמוד צורה ראשונה,נלחם מספיק טוב בשנייה ובשלישי הוא מדהים!".
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

6. משתמש מנוסה
    אייס קיבלת את האביזרים האחרים
    ------

[COLOR="SeaGreen"]אתה מציג את עצמך לפיפלאפ ופיפלאף ישר בא וקופץ עליך ואחר כך אתה מבין שהוא אוהב לעלות על אנשים, אתה הולך איתו באזור פתאום אתה רואה מישהו הולך באזור ומחפש מישהו להילחם ( הוא גם התחיל את המסע לפני כמה דקות הוא בערך כמוך זה ג׳ייסון)

הוא מביט בך ושואל אם אתה רוצה להילחם , מה תעשה ?

ג׳ייסון
    -------

אתה מקבל את טורצ׳יק ושאר האביזרים ואז אתה יוצא מהמעבדה למסע שלך! אתה רואה מאמן מתחיל ממש כמוך שהוא חלש כמוך שיצא מהמעבדה ומחפש קרב ( זה אייס) הוא ניגש אליך ושואל אם אתה רוצה להילחם, מה תעשה?

7. TBM
    ------

[COLOR="SeaGreen"]אתה מציג את עצמך לפיפלאפ ופיפלאף ישר בא וקופץ עליך ואחר כך אתה מבין שהוא אוהב לעלות על אנשים, אתה הולך איתו באזור פתאום אתה רואה מישהו הולך באזור ומחפש מישהו להילחם ( הוא גם התחיל את המסע לפני כמה דקות הוא בערך כמוך זה ג׳ייסון)

"ברור." אומר בלהט , "פיפלאפ צא לקרב." אומר ואוציא את פיפלאפ , "פיפלאפ , זה הקרב הראשון שלנו אז אני רוצה לבדוק אותך." אומר ואכוון על פיפלאפ את הפוקדע , 'מלא זמן לא עשיתי קרב , אני מקווה שהכישרון שלי עדיין נשאר.' אחשוב לעצמי .

8. משתמש מנוסה
    ------

ג׳ייסון
    -------

אתה מקבל את טורצ׳יק ושאר האביזרים ואז אתה יוצא מהמעבדה למסע שלך! אתה רואה מאמן מתחיל ממש כמוך שהוא חלש כמוך שיצא מהמעבדה ומחפש קרב ( זה אייס) הוא ניגש אליך ושואל אם אתה רוצה להילחם, מה תעשה?
    *בקשה גדולה:תיפטרר מהתמונות וכשאחזור מבית ספר אני אעלה את כולן בשבילך בתגובות שלי. עד אז תשתמש בקישור שמוביל לתמונה ואתה זוכר להשתמש באתר ספרייטים שנתתי לך.
    אומר לו "כן בטח,אני אשמח להילחם נגדך".(אין מה להגיב).

9. משתמש מנוסה
    אייס
    -------

אתה מכוון את הפוקידע לפיפלאפ ופתאום שומע קול שבוקע מהמכשיר ״פיפלאפ, פינגווין המים, פיפלאפ אוהב אנשים נחמדים ופוקימון מאוד ידידותי, לפני שהקימו מקומות מגורים ומכונים במחוז סינו הפיפלאפים היו מאוד נפוצים בגלל הקור שהיה בסינו ממזמן, עכשיו נדיר מאוד למצוא פיפלאפים משוחררים במחוז, מפני שרובם נתפסו לטובת להיות פוקימונים התחלתיים בסינו, המתקפות של פיפלאפ הן: דחיפה וצעקה״ הקול אומר ומשתתק, מה תעשה?

ג׳ייסון
    ---------

אתה מוציא את הפוקדור של טורצ׳יק ואתה קצת מתרגש כי זה הקרב הראשון שלך לאומת אייס שכבר רגיל להילחם, דון מתחילה לעודד אותך , מה תעשה? ( אין לי מה לכתוב)

10. TBM
    אייס
    -------

אתה מכוון את הפוקידע לפיפלאפ ופתאום שומע קול שבוקע מהמכשיר ״פיפלאפ, פינגווין המים, פיפלאפ אוהב אנשים נחמדים ופוקימון מאוד ידידותי, לפני שהקימו מקומות מגורים ומכונים במחוז סינו הפיפלאפים היו מאוד נפוצים בגלל הקור שהיה בסינו ממזמן, עכשיו נדיר מאוד למצוא פיפלאפים משוחררים במחוז, מפני שרובם נתפסו לטובת להיות פוקימונים התחלתיים בסינו, המתקפות של פיפלאפ הן: דחיפה וצעקה״ הקול אומר ומשתתק, מה תעשה?
    [/COLOR]
    "אז פוקימון ידידותי , בדיוק כמו שאני אוהב." אומר לעצמי ואחכה שהוא יוציא את הפוקימון שלו , "עכשיו פיפלאפ תשתמש בצעקה עכשיו , ולאחר מכן תתרחק מהפוקימון ואז תרוץ עליו הכי מהר שלך תוך כדי שימוש בדחיפה!" אומר לאחר שהוא יוציא את הפוקימון שלו .

11. משתמש מנוסה
    אייס
    -------
    חכה שג׳ייסון יגיב

חברים יאללה תירשמו!!!
    נערך לאחרונה על ידי banana man, 05-15-2012 בשעה 03:35 PM

12. משתמש מנוסה
    אייס
    -------

ג׳ייסון
    ---------

אתה מוציא את הפוקדור של טורצ׳יק ואתה קצת מתרגש כי זה הקרב הראשון שלך לאומת אייס שכבר רגיל להילחם, דון מתחילה לעודד אותך , מה תעשה? ( אין לי מה לכתוב)
    אתעודד ואעודד את טורצ'יק.

13. משתמש מנוסה
    ג׳ייסון אולי תכתוב משהו שאתה רוצה לבדוק אותו בפוקידע או תנסה לבחון אותו תגיב מחדש אני מסכים שלא היה מה לכתוב תערוך ותשקיע יותר תראה איך מתן מגיב אני לא משקיע כל כך כי אין לי במה להשקיע... במשחק אחר כבר היו מעיפים אותך

14. משתמש מנוסה
    אייס
    -------

[ג׳ייסון
    ---------

אבדוק את טורצ'ייק בפוקידע ואטחשוב "איך זה יהיה להיות עם פוקימון מפותח".

*תשקיע יותר

15. משתמש מנוסה
    ג׳ייסון לא השקעתי כי לא היה לי כל כך על מה...
    ---------------------------------------------------------

אתה מכוון את הפוקדיע אל טורצ׳יק ואז אתה שומע קול שבוקע מה פוקידע ואומר : ״טורצ׳יק פוקימון תרנגול האש, טורציק פוקימון נחמד ודי ידידותי, בהתחלה הוא כועס על מאמנים חדשים אבל אחרי כמה דקות הוא נרגע, טורצ׳יק מאוד אוהב מקומות חמים, יש אנשים שאומרים שטורצ׳יק בא מאזור חם יותר של הכוכב של הפוקימונים לפני שהם הגיעו לכדוה״א , טורצ׳יק נחשב לפוקימון התחלתי פופולרי במחוז הוואן ובחזית הקרב, המתקפות שטורצ׳יק יודע הן : שריטה וצעקה. ״ הקול אומר ומשתתק, מה תעשה?

אייס
    --------
    אתה אומר לפיפלאפ להשתמש בצעקה על טורצ׳יק, טורצ׳יק מתמעמע, פיפלאפ בא לדחוף את טורציק , פיפלאפ פוגע בטורצ׳יק אבל לא רואים כל כך השפעה , מה תעשה?

יאללה אנשים להירשם!!! אני חייב עוד רשומים
    נערך לאחרונה על ידי banana man, 05-15-2012 בשעה 07:45 PM

עמוד 3 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •