סטאן זה כשיש לך כזה ערפל מעל הראש ואתה לא יכול לזוז, או לתקוף.
ווליבאר הוא טנק, תקנה לו Health וHealth Reagen (או משהו כזה). וזה די תלוי נגד מי אתה, אם אתה רואה שיש הרבה נגדך שמעלים Attack Damage תעלה לעצמך ARMOR. אם יש נגדך הרבה שמשתמשים בAbility Power תקנה Magic Resist.
מקווה שעזרתי..
ספוילר
אה..
ג'אנגלר זה משהו שפועל רק ב5 על 5 הרגיל, למה רק שם יש באמת "ג'ונגל".
זה לא חובה, זה מישהו שאת המשחק מתחיל בתוך הג'ונגל ומתחיל להרוג שם את המפלצות. ככה כל המשחק, ויש ליין (בד"כ טופ) שעושה סולו, והוא לבדו שם, 1 נגד 2 או 1 נגד 1, תלוי אם לקבוצה היריבה גם יש ג'אנגלר. המטרה של הג'אנגלר זה להיות ערני ולעשות גאנקים, ווליבאר טוב בגאנקים בגלל ההתקפה שלו שמעיפה את האויב אחורה. זה יכול לעזור מאוד, אולי יש עוד סיבה, לא שידועה לי.
Runes... אין לי איך להסביר, יש Masteries ויש Runes, אני מקווה שאתה יודע מה זה מאסטרייס. (אתה מלק נקודות לסטאטים שאתה רוצה), ככל שהרמה גבוהה יותר ככה הנקודות שאתה מחלק גבוהות יותר.
הrunes על בסיס דומה, רק שאותם אתה קונה בip/rp.
ספוילר
צפיתי בכמה סרטונים של מדריכים עליו
אני אקנה כשאהיה איתו AD וHEALTH
או שאשתמש באיזה בילד של חפצים או משו P:
תגידו הmasteries הבנתי שאפשר לקנות רק 30, על כל דמות אפשר לנצל את ה30 בצורה שונה או שאם מנצלים את כולם אי אפשר לשנות את זה? כי לא הבנתי איך זה הולך ואני לא רוצה להסתכן בלדפוק לעצמי את זה
נחמד לראות שיש קהילת Lol בפורום
חבל אבל שכולכם ב Eu - Ne.
בכל מקרה חזרתי לפורום ואני חושב שאני אתחיל לפרסם כמה מדריכים לדמויות,
יש לי משתמש ישן ב Eu-ne אבל הוא רמה נמוכה, ככה שאם תארגנו משחקים לפורום אני אשמח להשתתף.
אגב בנוגע למדריך הראשון שאני אכין, סקר קטן מי אתם מעדיפים: מיס פורט'יין? או סונה? אני בכל מקרה אעשה את שתיהן![]()
stun זה כשאתה לא יכול לזוז ולתקוף לכזה שניות.
runes משפרים לך את הסטטים שכתובים עליהם בתחילת המשחק.
health,armor וmagic resist
תבינו טאנק זה לא role אני יכול להיות טאנק להיות טופ טאנק ג'אנגל וטאנק סופורט ואפילו טאנק מיד.
אם הוא טאנק הוא קונה דברים של טאנק.
תמיד קונים mr גם אם יש רק 1 מהקבוצה השנייה שהוא AP
כנ"ל לגבי AD
כל ג'אנגלר ודרכו שלו.
ואליביר גרוע בגאנקים...
אם אתה רואה אותו בא עלייך אתה פשוט בורח קדימה,אם הlane בפוש הוא יותר עוזר לך כשהוא מעיף אותך אחרונה,ואם הוא מעיף אותך לriver אתה בורח בחזרה לtower שלך.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)