מה עם זה, איתי?
אני רק יודע שקוראים לזה pings ><
שחר יגבר.. אתה לא מבין!
כולם אמרו לי במשחקים שאני נוב, רציתי כבר להפסיק לשחק, חשבתי שאני תמיד יהיה גרוע..
קיצר שאתה אמרת לי לא לוותר ניסיתי שוב לשחק, הפעם, (ושוב) עם גארן. שיחקתי עם בוטים בהתחלה, כדי להתאמן, והתחלתי אשכרה להבין מה אני צריך לעשות איתו, כאילו ממש להבין אותו.
הסתכלתי בכמה בילדים שלו, אפילו עצות שלו וכאלה.. הבנתי כמה דברים.. הרגשתי שאני כאילו משנה סטטוס מנוב ליותר מיומן.
במשחק האחרון שלי, שנמשך שעה, אגב. עשיתי טריפל קיל.. ניצחתי את הדרקון (בקושי אמנם), הייתי בין הראשונים שעלו ל18 ואפילו רשמו לי כזה nice one garen וכאלה בצ'אט..
חח תמיד שכולם היו ב18 הייתי ב15 ככה.. XD תודה.. בלעדיך 90 אחוז הייתי פורש.. /=
יפה עומר, הטריפל קיל הראשון שלי היה בערך ברמה 12 XD אחרי שמבינים דמויות באמת נהפכים לאוברפאוור איתם. אגב, לגארן גם יוציאו באף בקרוב, אז תצפה לטוב
חח אני תמיד אומר שהייתי גרוע בהתחלה, אבל אנשים חושבים שזה סתם כדי לנחם אותם.. הם לא מבינים שבאמת הייתי גרוע ברמה כזו שבזכותי בוטים היו לג'נדרי XD
אתה צריך לעשות משתמש נפרד, הזה למשחק הרגיל ולPBE הם שונים.
למה אתה נכנס לכמה כאלה? אני חושב שמספיק רק אחד :/
טוב אז.. אני אנחש FW:
twisted fate
nasus
lux
janna
zyra
nidalee
kayle
udyr
vladimir
talon
ספוילר
עומר זה תלוי בדמות
Ad Carry ילך לbot עם הסופורט (אם יש)
ואתה יודע שיש דבר שנקרא צ'אט שאתה יכול להגיד שאתה בטופ..?
וגם כל דמות יש לה את הליין שמתאים לה, אז אם תעשה סולו מיד ליין נגיד עם דמות כמו אליסטר זה פשוט לא ילך
וזה לא בהכרח נכון, תלוי מי היריבים וכמה הם טובים << (לא כיף לשחק מול כאלו שנותנים לך Feed וגם מול יריב שהורג אותך בקלות כל שניה זה לא כיף)
לא יעני הם חופרים לי ):
הקבוצה האחרת.
יאוו דניס מה אתה שלילי אליי כלכך פתאום
עריכה: אה הבנתי למה התכוונת..
התכוונתי שכאילו, הם רושמים "noob team" ואז אני רושם dodge חח
שחק צודק. אם היה לי 100 Ip על כל פעם שקראו לי נוב במשחק, (ואני משחק הרבה פחות ממנו!) הייתי כבר קונה את כולם, ואם היה לי 1 Rp על כל פעם שאמרו לי שעשיתי Ks (גניבת הריגה) שלא בצדק, הייתי כבר קונה את כל הסקינים. על תשים על אף אחד שבא אליך בביקורת פוגענית. אם הם אומרים שאתה קצת פחות מוכשר ונותנים לך טיפים, אני לא הייתי משאיר את הדלת פתוחה בפניהם, אני הייתי תולש את הדלת מהצירים ומשאיר את זה בלי דלת. אל תפרוש בגלל כל אלה שמתנהגים ככה, ואל תקרא לאחרים נוב.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)