חשבתי על דמות מגניבה בטירוף (אני חושב שזה כל כך אוברפוואר שאי אפשר להכליל אותו באוברפוואר) תגידו לי מה אתם חושבים עליה:
דמות שנראת כמו ג'לי ענקי ומהלך, שהסטטים שלו לא יודעים אפילו לי (תירוץ לאי המצאת סטטים), ועכשיו המתקפות:
פאסיב: כשהוא הורג דמות, קאונטר כזה עולה, ועל כל עשר שיש שם הוא מקבל עוד שני פיור דמג'.
Q: לפני תחילת המשחק אתה בוחר מתקפה מדמות אחרת שיש לך, ומכניס אותה לפה, בלי אולטי.
W: משתנה לשיח/עץ/חפץ דומם שיכול להשתלב בסביבה למשך כמה שניות, ועושה שאי אפשר לראות אותו או לתקוף אותו, אבל גם הוא לא יכול לתקוף או לזוז.
E:שולח כדורי ג'לי קטנים כאלה שנדבקים ליריב, מה שגורם להוריד לו כל שניה למשך שלוש שניות נזק מסוים של פיור דמ'ג, פלוס נזק התחלתי של מאג'יק דמ'ג.
אולטי: אם יש צ'מפיון מת בצבא של היריב, הוא יכול להשתנות אליו ולקבל את המתקפות שלו, עד שהוא חוזר לחיים.
אפשר לעשות סוג של ארכיון של דמויות שאנחנו המצאנו, זה יכול להיות מגניב.
אם למישהו יש רעיון לשם בשבילו או הערות עליו, תגידו.
רעיון נחמד אבל זה כל כך מתקשר לג'לי שהזכרת
גם לי יש רעיון נחמד לדמות ap carry
פאסיב - על כל פגיעה בדמות כל שהיא הAP עולה ב1% , וזה נשמר ל5 שניות.
Q : יורק נוזל בצורת מעגל סביבו במי שזה פוגע יורק כל שנייה חיים + 5% AP DMG
W : שאיבת החיים , אחרי שיורק את הנוזל יכול להשתמש בשאיבת בנוזל חזרה ומקבל 10% ממשה שהוריד הנוזל בכללי.
E : יורה חוט נוזלי שאם הוא פוגע במישהו הוא נעצר ל2 שניות , והמתקפה הרגילה הבא של הדמות תוסיף לו 25% AP
R : גל מים , אפשרי לשימוש בכל המפה מסמן מקום שהוא רוצה וזה שולח גל מים בשניי צידי המיקום שנבחר וגורם לSLOW + TRUE DMG
איך?![]()
פרישה
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)