שם במשחק :yonyiscoll
שם בפורום :guitar
רמה :7
דמות אהובה :Kayle
שרת : EU-Nordic and east(לא בטוח כי אין לי פה כרגע מחשב עם המשחק אבל זה נראלי).
מידת התמכרות :גבוהה מאוד!!!!!
הערות:אומנם אני רמה 7 אבל אני PRO אני הייתי משחק לבן דוד שלי מלא בשחקן ורק אז פתחתי שחקן.
אזהרת ספויילר : לחץ כאן בכדי לצפות בתוכן
חברי האקטסוקי:אזהרת ספויילר : לחץ כאן בכדי לצפות בתוכןמנהיג-עמית,סאסקה.ליאור,פיין ממלכת האל.אלי,קיסאמה.אבי,מאדארה.דוד, דיידרה.יונתן, הידאןעומרי, קאקוזו
חוקי האקטסוקי:אזהרת ספויילר : לחץ כאן בכדי לצפות בתוכן1)חובה ללכוד לפחות ביג'ו אחד.2)לכתוב במקצוע "חבר אקטסוקי" או "לוכד ג'ינצ'וריקים".3)חובה להיות עריק אחת מחשמת הכפרים הניסתרים.4)חובה לתעב את חמשת הכפרים.5)לחבר אקטאוסקי לא משנה אם חברו עומד למות אליו להמשיך במשימה.6)לכול חבר צוות אטאוסקי חיב להיות אוטטאר משלו.7)חובה שלכל חבר אקטסוקי תהיה תמונה של חבר אקטסוקי בסמל האישי שלו או בתמונת הפרופיל.8)כול אחד חייב לראוות נארוטו+שיפודן מי שרוצה להצטרף ואנחנו לא בטוחים אם הוא רואה נארוטו יצטרך לעבור מבחן.
[spoiler]
friend code
ספוילר
ספוילר
משחק פוקימון פלטינום.
טריינר קארד:
תיכנסו לזה זה ממש יעזור לי: http://freeleaguecodes.com/ref?id=tf2aq66ii8
שחר תערוך את הדף קשר שלי לזה
שם במשחק : kofiko12
שם בפורום : SeXy_DeViL
רמה : 16
דמות אהובה : זיירה גארן ובליץ
שרת : eu-ne
מידת התמכרות : 7/10 כל פעם שיש לי זמן במחשב
אני לא מאמין, כלכך הרבה אפשרויות לקנייה, עכשיו שאתה מסתכל על כל ה1350.. יש כאלה שמגיע להם להיות 6300, באמת..
היה לי Pvp מעולה עם אודיר,הייתי בטופ עם פיורה,מולנו היה בליץ ואודיר זה היה קרב מאוזן,אבל בליץ הרג הרבה עם הקומבו של למשוך את היריב [אותי לרוב] ליד המגדל ואז אודיר מחסל אותי,הם הורידו לנו את 2 המגדלים של למעלה ולמטה,אבל ניצחנו בדרך די מוזרה :s אבל הייתי Ks ): אבל פיורה קיבל את זה די טוב,you Are A Good Player הוא אמר לי (((((((: אבל היה זליאן Ks...אותו כינו נוב לעוד מישהו יש Wtf?
השיטה של להילחם בסביבות לבל 14-16 בג'ונגלים ואז לקנות מלא דברים של HP עובדת לי די טוב
xD לא שיחקתי סמונור ריפט משחק כבר שבועיים חח
אני חורש על הטוויסטד טריליין.
במשחק טוב מאוד אפשר לקבל שם יותר מ200 ip..
עריכה: מה זה?
http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Magma_Chamber
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)