Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 41
  1. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    התחלה:
    הבוקר זרח על פני הממלכה שבה אתם גרים,הכנתם את הנשקים שלכם [שרביטים וקלפים ] ויצאתם לכיוון הרחוב.
    מין הנפחייה והנשקייה עולה ריח של עשן וחריכה,מין מעגל הקסמים נשמעו קולות של ציוצי ציפורים,נער צעיר,בעל ברדס שחור שהגלימה שלו קצרה מאוד,לא קוסם או מכשף,משהו אחר,שני סכינים מוחזקים ביד ימינו,שק חום מוחזק ביד שמאלו,רץ מכיוון אחת החנויות הקרובות,מין החנות רץ איש זקן בעל זקן לבן קצר,לחיים סמוקות ומשקפיים קטנים שהולכים ליפול,הוא צועק:"גנב!הצילו!גנב!".
    'על הבוקר?!' אחשוב 'אתם לא נותנים מנוחה' אחשוב לעצמי בזמן שאני מניף את המטה "בוא אלי הוא גל גדול ותביא את הגל של נפטון!" אדקלם לי בזמן שאני משתמש בכשף הגל של נפטון "תעצר את הגנב הזה!" אגיד

כמו תמיד. עמיטריד.

2. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Death The Kid צפה בהודעה
    דרייק היינדרו
    מעגל נפתח מסביבך ומסביב הגנב,הגנב מתנגש בחומה בלתי נראית,הוא זורק הצידה את השק ומעביר ליד השנייה את אחד הסכינים,הוא מתקרב אליך ואומר לך:"אתה פתחת את המעגל?יכולת גנב:הסכין של ארס!" הוא זורק את שני הסכינים שלו לכיוונך ובמהירות מדהימה הם הופכים לעשרות סכינים,אתה שולף שני קלפים,האחד הוא מצודת הרוחות,כל אזור המעגל הופך לקירות עשויים רוח,הוריקן שנוצר בעזרת המצודה מגן עליך מפני הסכינים של הגנב,הקלף השני הוא 'הסופה של זאוס' דבר בדמות נחש עשוי רוחות יוצא מין הקיר ולוכד את הגנב,הוא אומר:"יכולת גנב:בריחה" הוא מצליח להשתחרר מנחש הרוחות והוא תופס את שני סכיניו.
    "נחמד, אבל יש לי עוד!" אני אומר. 'נותרו לי שני קלפים בחפיסה, שליטה ברוחות וזימון גולם.' אני חושב. 'יש לי סיכוי של חמישים-חמישים לכל אחד מהם... אם אני אזמן גולם, יכול להיות שהוא יצליח לעצור את הגנב, ואם אני אשלוט ברוחות, אני גם אולי יוכל לעשות זאת. אבל ראיתי כבר שתי יכולות שלו, אז... יש לי רעיון!' אני שולף את שני הקלפים האחרונים, ובזמן שהגולם שלי תוקף את הגנב, אני מפעיל את השליטה ברוחות ועוזר לו לתקוף, ומנסה לקחת את השק עם רוח בלי שהוא ישים לב, ואז גם להעיף לו את הסכינים.

3. משתמש מנוסה
    שם: דניאל
    התחלה:
    הבוקר זרח על פני הממלכה שבה אתם גרים,הכנתם את הנשקים שלכם [שרביטים וקלפים ] ויצאתם לכיוון הרחוב.
    מין הנפחייה והנשקייה עולה ריח של עשן וחריכה,מין מעגל הקסמים נשמעו קולות של ציוצי ציפורים,נער צעיר,בעל ברדס שחור שהגלימה שלו קצרה מאוד,לא קוסם או מכשף,משהו אחר,שני סכינים מוחזקים ביד ימינו,שק חום מוחזק ביד שמאלו,רץ מכיוון אחת החנויות הקרובות,מין החנות רץ איש זקן בעל זקן לבן קצר,לחיים סמוקות ומשקפיים קטנים שהולכים ליפול,הוא צועק:"גנב!הצילו!גנב!".
    "איזה יום יפה" אגיד לעצמי ואריח את האוויר הנעים של הבוקר, אשלוף קלף מן חפיסת הקלפים שנמצאים בחגורתי "התעסקת עם הזקן המבוגר, התעסקת איתי" אגיד ואשתמש בקלפים שיצאו מן החפיסת טבע שלי.

הנה משפט משלי...
    גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
    "ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"

4. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    דרייק היינדרו
    מעגל נפתח מסביבך ומסביב הגנב,הגנב מתנגש בחומה בלתי נראית,הוא זורק הצידה את השק ומעביר ליד השנייה את אחד הסכינים,הוא מתקרב אליך ואומר לך:"אתה פתחת את המעגל?יכולת גנב:הסכין של ארס!" הוא זורק את שני הסכינים שלו לכיוונך ובמהירות מדהימה הם הופכים לעשרות סכינים,אתה שולף שני קלפים,האחד הוא מצודת הרוחות,כל אזור המעגל הופך לקירות עשויים רוח,הוריקן שנוצר בעזרת המצודה מגן עליך מפני הסכינים של הגנב,הקלף השני הוא 'הסופה של זאוס' דבר בדמות נחש עשוי רוחות יוצא מין הקיר ולוכד את הגנב,הוא אומר:"יכולת גנב:בריחה" הוא מצליח להשתחרר מנחש הרוחות והוא תופס את שני סכיניו.

לוק קאסטלאן
    *עכשיו אני קולט,בלי הא' בסוף זה יוצא "קאסטלן"
    מעגל מוזר נפתח בין שניכם,אתה צועק "כדור אש!" אתה מרגיש אנרגיה שחלק מין האנרגיה שיש בגוף שלך נעלמת וזורמת לתוך השרביט,השרביט יורה כדור אש שכמעט פוגע בגנב אך הוא מתחמק,הוא אומר "יכולת גנב:הצל של היריב" הוא נעלם מין האזור ומגיע מאחוריך,שני סכיניו מתקרבים לפנים שלך,אתה שומע צליל כמו של מיתר גיטרה שנפרט,אתה רואה חץ עשוי עץ תקוע בכף ידו הימנית של הגנב,הוא מפיל את אחד הסכינים שלו,אתה רואה נער בגילך,שיער ג'ינג'י ארו ואסוף בקוקו,הוא מחזיק קשת בידו ובגבו יש אשפת חצים,הוא זה שהציל אותך מסכיני הגנב.
    לא אשאל יותר מדי שאלות. 'זה הזמן המושלם! לא תהיה הסחת דעת יותר טובה מזה!' אחשוב במהירות ואצעק בגאווה "כדור אש!" ואכוון את השרביט על הגנב הקרוב. 'הפעם לא אחטיא! זה טווח אפס!!' אחשוב בנבזיות ואפלוט צחוק בלתי רצוני, בלי להביט על הקשת המסתורי לו פעם אחת.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    שם: alien
    לן קאגאמינה
    מעגל קסמים בצבע כחול בוהק נפתח סביבך,הוא מתרחב ומתרחב עד שהוא מגיע לגנב,בשלב מסוים הוא נכנס בקיר בלתי נראה,אתה מכוון על הגנב את השרביט שלך,אתה צועק "יכולת קוסם:הגל של נפטון!" אתה מרגיש את האנרגיה שלך נחלשת לאט לאט,מין האדמה עולים מים שפוגעים בגנב,אבל הוא מצליח לשרוד,לא ברור איך,אתה שומע קול שריקה מוזרה,אתה רואה את הסכין של הגנב כמעט פוגעת בך,אבל אתה מצליח להתחמק ברגע האחרון,הגנב מתקרב אליך ואומר:"זה עוד לא נגמר".

דרייק היינדרו
    *יש לך עוד שלוש,לא שלפת את קלף ההגנה...
    אתה שולף את שלושת הקלפים האחרונים בחפיסה שלך,בהתחלה אתה יוצר חומה שמכשילה את הגנב,הקלף השני הוא גולם רוחות,הוריקן קטן נוצר באוויר,ממנו נוצר סוג של ייצור בגובה מטר חמישים,היצור שולח אגרוף לגנב,אך הוא עוצר אותה בעזרת יד אחת,הוא מחייך ואומר:"יכולת גנב:אגרוף הגנב" אחרי זה הוא מסתכל עליך:"הוא ברח...יכולת גנב:שכפול,נגמרה" הגנב מתאדה באוויר,המצודה,הגולם והנחש נעלמים ואיתם גם המעגל,הגנב ברח.

טום נייקי
    *פעם היית במ''ת הקודם שלי?כי זה לא תגובה של חדש במשחק הזה...
    מעגל ירוק נפתח מסביבך וגדל עד שהוא לוכד את הגנב,הוא מסתובב ואומר:"יכולת גנב:התעופה של הרמס!" הוא מזנק לאוויר במהירות והוא מצליח לרחף,הוא אומר:"הקרב האמיתי התחיל עכשיו!" אתה שולף קלף אחד ואתה מקבל "שליטה בעצים" עץ אחד מתרומם מין האדמה ומחזיק את הגנב".

לוק קאסטלאן
    אתה שוב משתמש בשרביט,אתה שוב פעם מרגיש את הרגשת איבוד האנרגיה הזאת,כדור אש פוגע בגנב,אתה רואה את הגוף שלו בוער,הוא צועק לך:"איבדת אנרגיה לחינם!השותף שלי כבר לקח את השק" אתה מסתובב לכיוון השק ואתה רואה שהוא לא שם,אתה מחפש את הקשת,הוא שם,מכוון את הקשת שלו אל הגנב,למקרה שיעשה עוד איזה תרגיל,אחרי שהוא שומע מה שהוא אמר גם הוא מסתובב ורץ לכיוון היציאה מהעיר,המעגל נסגר.

6. Hail Hydra
    לן קאגאמינה
    מעגל קסמים בצבע כחול בוהק נפתח סביבך,הוא מתרחב ומתרחב עד שהוא מגיע לגנב,בשלב מסוים הוא נכנס בקיר בלתי נראה,אתה מכוון על הגנב את השרביט שלך,אתה צועק "יכולת קוסם:הגל של נפטון!" אתה מרגיש את האנרגיה שלך נחלשת לאט לאט,מין האדמה עולים מים שפוגעים בגנב,אבל הוא מצליח לשרוד,לא ברור איך,אתה שומע קול שריקה מוזרה,אתה רואה את הסכין של הגנב כמעט פוגעת בך,אבל אתה מצליח להתחמק ברגע האחרון,הגנב מתקרב אליך ואומר:"זה עוד לא נגמר".

דרייק היינדרו
    אתה שולף את שלושת הקלפים האחרונים בחפיסה שלך,בהתחלה אתה יוצר חומה שמכשילה את הגנב,הקלף השני הוא גולם רוחות,הוריקן קטן נוצר באוויר,ממנו נוצר סוג של ייצור בגובה מטר חמישים,היצור שולח אגרוף לגנב,אך הוא עוצר אותה בעזרת יד אחת,הוא מחייך ואומר:"יכולת גנב:אגרוף הגנב" אחרי זה הוא מסתכל עליך:"הוא ברח...יכולת גנב:שכפול,נגמרה" הגנב מתאדה באוויר,המצודה,הגולם והנחש נעלמים ואיתם גם המעגל,הגנב ברח.

טום נייקי
    מעגל ירוק נפתח מסביבך וגדל עד שהוא לוכד את הגנב,הוא מסתובב ואומר:"יכולת גנב:התעופה של הרמס!" הוא מזנק לאוויר במהירות והוא מצליח לרחף,הוא אומר:"הקרב האמיתי התחיל עכשיו!" אתה שולף קלף אחד ואתה מקבל "שליטה בעצים" עץ אחד מתרומם מין האדמה ומחזיק את הגנב".

לוק קאסטלאן
    אתה שוב משתמש בשרביט,אתה שוב פעם מרגיש את הרגשת איבוד האנרגיה הזאת,כדור אש פוגע בגנב,אתה רואה את הגוף שלו בוער,הוא צועק לך:"איבדת אנרגיה לחינם!השותף שלי כבר לקח את השק" אתה מסתובב לכיוון השק ואתה רואה שהוא לא שם,אתה מחפש את הקשת,הוא שם,מכוון את הקשת שלו אל הגנב,למקרה שיעשה עוד איזה תרגיל,אחרי שהוא שומע מה שהוא אמר גם הוא מסתובב ורץ לכיוון היציאה מהעיר,המעגל נסגר.
    "שיט.." אסנן ואביט אל האיש הזקן מהחנות, אמשוך לו כתפיים ואגיד לו שאני מצטער ואוסיף "עכשיו אנסה להביא את השק, זה ייקח זמן יותר ממה שחשבתי.."
    לאחר מכן, בלי שאלות מיותרות, ארוץ אל הכיוון בו הקשת המסתורי הלך.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

7. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה

דרייק היינדרו
    "טוב..." אני אומר בטון של 'זה היה מוזר'. אני לוקח את השק ונותן לזקן. "קח, ומה בדיוק הוא גנב לך?" אני שואל

8. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    התחלה:
    מצטער שלא הגבתי, לפחות חזר לי האינטרנט במחשב שלי.
    ~~~~~~~~~~~
    "על הבוקר גנב?", אני אמלמל בזמן שידיי בכיסים, " הוא לא מכשף, אביר או קשת, אז זה יהיה קל להביס אותו..." אני אשלוף קלף ואזרוק אותו על הרצפה כדי להפעיל אותו. אני אחכה להשפעה שלו בשעמום.

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

9. משתמש מנוסה

טום נייקי
    לא לא הייתי דווקא במ"ת
    -------------------------------------
    "מצוין, בדיוק מה שהייתי צריך עכשיו!" אגיד בשמחה רבה,"צדק תמיד יהיה סובב בעולמנו" אגיד וארכז כוח בידי ואושיט אותה אל עבר העץ שהשתחרר מן הקלף ואעשה תנועות שיגרמו לעץ שתפס את אותו נוכל להטיח אותו על הרצפה בחוזקה כמה וכמה פעמים.

הנה משפט משלי...

10. עמיטריד.
    "תהיה בטוח שזה לא ניגמר עוד!" אגיד לו "אבל קודם הגנה!" עצעק ואשתמש בחומת מים "טוב תתקונן להירטב" אגיד ואשתמש בים

כמו תמיד. עמיטריד.

11. משתמש מנוסה
    לוק קאסטלאן
    לפני שאתה עוזב הוא אומר לך:"מכשף צעיר,אם תביא אליי את השק אתה תקבל 5 מטבעות זהב".
    אחרי זה אתה רץ במהירות,בשלב מסוים אתה רואה את אותו קשת עומד על אחד העצים השרופים,הוא מסתכל על הגנב שפותח את השק ומוציא תיבה לבנה שמנעול שלה הוא בעצם ציור של דרקון שחור,הקשת קולט אותך ואומר לך:"אנחנו חייבים להשיג את התיבה הלבנה הזאת,אם הוא ישים את דמו על המנעול,זה עלול להיות הסוף של פיירו ואולי של העולם כולו".

יגאמי ראיטו
    *ראית את המסר שאמרתי לך? 'פרק 20 של מגרש השדים הכחול' [הבנת נכון?] ואתה לא זורק את הקלף,אתה חושף אותו ומשתמש בו.
    מעגל זהוב-צהוב נפתח סביבך וגדל,בסופו של דבר לוכד גם את הגנב,הוא מסתובב ואומר:"יכולת גנבים:מעגל הרס!" מעגל מוזר וקטן נוצר לפניו,מין המעגל נורה ברק שפוגע בך,מה שעוצר את השליפה,אתה רואה אביר בעל שריון זהוב נכנס לקרב,הוא אומר לך:"אני אקח את זה מפה,יכולת אביר הברק:החרב של זאוס!",האביר מרים את חרבו לשמיים וברק פוגע בה,החרב הלבנה-כסופה הופכת לצהובה וחשמלית,הגנב משתמש שוב ושוב במעגל ההרס שלו אך החרב של זאוס הודפת כל מתקפה.

טום נייקי
    העץ שעליו אתה שולט מחזיק את הגנב בחוזקה מה שלא נותן לו להשתחרר,הוא אומר לך:"אתה חושב שבעזרת העץ הזה אתה תנצח?אני גנב מפיירו,יכולת גנב-להבה:אש השמש!" מסביב לגנב ולעץ בוערת אש שחורה שאוכלת את העץ ומאפשרת לגנב לברוח,הגנב מכניס את להבי הסכינים לאש,הסכינים שואבים את הלהבות ועכשיו יש לו סכינים בעלי להבי להבות שחורות.
    *חחחח אהבתי,להבי להבות XD

לן קאגאמינה
    *זה לא ים אמיתי,זה אשליה,הוא לא באמת נרטב.
    אתה משתמש בים,מעגל הקסמים הופך להיות על פני השטח [הקרב מתרחש בעיר תת ימית-קרקעית] הים הגדול נפרש לפניכם,המגבלות של המעגל המכושף לא נראות יותר,שתי ספינות פיראטים גדולות שטות במרחב,אתה שוב משתמש בכוחו של נפטון,הגנב אומר לך:"אני גנב מאקוון,יש לי גם מיומניות מים,יכולת גנב-מים:סכיני קרח!" סכיני המתכת הקשים לאט לאט קופאים בידו של הגנב והופכים להיות סכיני קרח,הגנב שולח את אחד מהסכינים שלו מתחת למים ואומר:"טכניקת גנב-מים:פיצוץ קפוא!" אתה שומע פיצוץ קטן מתוך הים,ואתה רואה שבקוטר של כמה מטרים,כל הים הופך להיות קפוא.

12. Hail Hydra
    לוק קאסטלאן
    לפני שאתה עוזב הוא אומר לך:"מכשף צעיר,אם תביא אליי את השק אתה תקבל 5 מטבעות זהב".
    אחרי זה אתה רץ במהירות,בשלב מסוים אתה רואה את אותו קשת עומד על אחד העצים השרופים,הוא מסתכל על הגנב שפותח את השק ומוציא תיבה לבנה שמנעול שלה הוא בעצם ציור של דרקון שחור,הקשת קולט אותך ואומר לך:"אנחנו חייבים להשיג את התיבה הלבנה הזאת,אם הוא ישים את דמו על המנעול,זה עלול להיות הסוף של פיירו ואולי של העולם כולו".
    "או.. קיי?" אשאל בבילבול, אבל לא אשאיר זמן למחשבות האלה. '5 מטבעות זהב יהיו שלי, אני חייב להשיג את זה..' אומר ואעקוב אחרי כל תנועה של התיבה הלבנה.
    "יש לי רעיון.." אלחש לקשת הג'ינג'י המסתורי, כדי שהגנב לא ישמע אותי. "אני יצעד אליו בשקט ואשתמש בחומת להבות סביבו.. זה יחסום אותו וילכוד אותו. ומה שנותר לך זה לירות עליו כמה חצים טובים מהעץ הזה.." אסביר ואצביע על העץ השרוף.
    'ואז, אני ישיג את 5 מטבעות הזהב האלה..' אשלים במוחי.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

13. עמיטריד.
    לן קאגאמינה
    *זה לא ים אמיתי,זה אשליה,הוא לא באמת נרטב.
    אתה משתמש בים,מעגל הקסמים הופך להיות על פני השטח [הקרב מתרחש בעיר תת ימית-קרקעית] הים הגדול נפרש לפניכם,המגבלות של המעגל המכושף לא נראות יותר,שתי ספינות פיראטים גדולות שטות במרחב,אתה שוב משתמש בכוחו של נפטון,הגנב אומר לך:"אני גנב מאקוון,יש לי גם מיומניות מים,יכולת גנב-מים:סכיני קרח!" סכיני המתכת הקשים לאט לאט קופאים בידו של הגנב והופכים להיות סכיני קרח,הגנב שולח את אחד מהסכינים שלו מתחת למים ואומר:"טכניקת גנב-מים:פיצוץ קפוא!" אתה שומע פיצוץ קטן מתוך הים,ואתה רואה שבקוטר של כמה מטרים,כל הים הופך להיות קפוא.
    'לא טוב' אחשוב 'אהה יש לי רעיון' אחשוב ואז אניף את המטה שלי באוויר ועצעק "אני שולט בך" אלחש "אני שולט בך!" עצעק "אני משתמש בשליטה בים!" אומר בהנפת המטה "וגם בגלשון הים!" אסיף למתקפה ואגלוש לכיבון הגנב

כמו תמיד. עמיטריד.

14. משתמש מנוסה

טום נייקי
    העץ שעליו אתה שולט מחזיק את הגנב בחוזקה מה שלא נותן לו להשתחרר,הוא אומר לך:"אתה חושב שבעזרת העץ הזה אתה תנצח?אני גנב מפיירו,יכולת גנב-להבה:אש השמש!" מסביב לגנב ולעץ בוערת אש שחורה שאוכלת את העץ ומאפשרת לגנב לברוח,הגנב מכניס את להבי הסכינים לאש,הסכינים שואבים את הלהבות ועכשיו יש לו סכינים בעלי להבי להבות שחורות.
    *חחחח אהבתי,להבי להבות XD
    XD
    -------
    "אוי לא!" אגיד ואירתע אחורה. במהירות רבה אשלוף 2 קלפים נוספים מחפיסת הטבע שלי, "הלוואי,הלוואי" אגיד ואקווה רק לטובה מהקלפים שיצאו והגנב לא יוכל לפגוע בי עם סכינים בעלי להבי הלהבות שלו D:

הנה משפט משלי...

15. משתמש מנוסה
    לוק קאסטלאן
    הקשת הג'ינג'י אומר לך:"לא,זה ייקח לאט מדי,מספיק שהוא יחתוך את עצמו קצת וזה עלול להיות סוף המשחק,אני יודע מה לעשות" הוא מוציא חץ אחד מאשפת החצים שלו ואומר:"טכניקת קשת האש-חץ הדרקון" אתה רואה הילה אדומה,כמו אש מסביב לחץ,החץ נורה ופוגע ביד שמחזיקה את התיבה הלבנה,הוא אומר לך:"רוץ תיקח את התיבה!".

לן קאגאמינה
    *אתה אולי שולט במים,אבל אתה לא מספיק חזק בשביל לשלוט בכל הים.
    אתה מנסה לשלוט במים אך אתה לא מספיק חזק,אתה מנסה להפוך את השרביט לקלשון אבל גם את זה אתה לא יכול,הגנב אומר לך:"קוסמים מיושנים,תלויים במקורות הקסם שלהם עצמם,כל כך חבל" הוא מרים את ידו הימנית,היד מחוסרת הסכין לאוויר,מין הקרח עולה כלי נשק עשוי קרח,סוג של חרב עשויה קרח,הוא לוקח אותה וזורק אותה אליך,אתה תופס אותה ואומר לך:"אומנם אני גנב,אבל אני נלחם רק נגד מישהו שיש בידיו נשק,בסיום הקרב הזה הנשק הזה יחזור להיות מים,נצל את מלוא כוחו בקרב הזה".

טום נייקי
    סכיני הלהבה השחורה שלו מגדילים את הלהבות שלהם עם כל שנייה שעוברת,אבל תוך כדאי זה אתה רואה שהגנב נהיה חלש יותר ויותר,הסכינים שואבים ממנו את האנרגיה שלו,אתה שולף קלף,חומת עץ,אתה משתמש בה,היריב מסתער עליך ומוריד את העצים שאתה משתמש בהם,בשלב מסוים הלהבה נגמרת,והגנב נופל,אתה מתקרב אליו,הנשימות שלו לא נשמעות,אתה בודק לו את הדופק,אין לו,הגנב מת.

עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •