הנה משפט משלי...
גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
"ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"
'מה זאת הייתה הטכניקה הזאת?' אשאל את עצמי בהתפלאות, רץ לעבר התיבה במלוא כוחי.לוק קאסטלאן
הקשת הג'ינג'י אומר לך:"לא,זה ייקח לאט מדי,מספיק שהוא יחתוך את עצמו קצת וזה עלול להיות סוף המשחק,אני יודע מה לעשות" הוא מוציא חץ אחד מאשפת החצים שלו ואומר:"טכניקת קשת האש-חץ הדרקון" אתה רואה הילה אדומה,כמו אש מסביב לחץ,החץ נורה ופוגע ביד שמחזיקה את התיבה הלבנה,הוא אומר לך:"רוץ תיקח את התיבה!".
'זה אולי ייקח לי הרבה אנרגיה אבל ליתר ביטחון..' אניף את השרביט שלי ואצעק "גולם אש" ואז אוסיף "תסתער על הגנב הזה!" כדי למשוך עוד זמן.
ארים את התיבה מהרצפה ובלי שאלות מיותרות ארוץ בחזרה אל העיר, לעבר האיש הזקן. בזמן הריצה אורה לקשת הג'ינג'י לבוא איתי, לעבר החנות.
"אוקי" אגיד לו "אבל עשית תעות חמורה" אגיד ואסתיר את השקר "אני הייתי אומן חרבות בצעירותי" אגיד ואסתיר את גילי הנמוך "אבל הכלתתי בסוף להיות קוסם ולא אביר אבל אם הייתי אביר מזמן הייתה מת" אגיד בביתחון ואעשה פעלול עם החרב שיראה שאני שולט בה 'בחיים לא החזקתי חרב' אחשוב 'איך אני ינצח אותו אני חייב לחשוב על דרך אחרת'לן קאגאמינה
*אתה אולי שולט במים,אבל אתה לא מספיק חזק בשביל לשלוט בכל הים.
אתה מנסה לשלוט במים אך אתה לא מספיק חזק,אתה מנסה להפוך את השרביט לקלשון אבל גם את זה אתה לא יכול,הגנב אומר לך:"קוסמים מיושנים,תלויים במקורות הקסם שלהם עצמם,כל כך חבל" הוא מרים את ידו הימנית,היד מחוסרת הסכין לאוויר,מין הקרח עולה כלי נשק עשוי קרח,סוג של חרב עשויה קרח,הוא לוקח אותה וזורק אותה אליך,אתה תופס אותה ואומר לך:"אומנם אני גנב,אבל אני נלחם רק נגד מישהו שיש בידיו נשק,בסיום הקרב הזה הנשק הזה יחזור להיות מים,נצל את מלוא כוחו בקרב הזה".
כמו תמיד. עמיטריד.
טום נייקי
אתה חופר את בור קטן באדמה ומכניס לשם את הגנב,אתה שומע רעש מגיע מין השיחים,אתה בודק את האזור וכל מה שאתה רואה זה רק נחש קטן ולא מזיק,אתה חוזר העירה ומגיע אל הנפחייה\נשקייה,אתה מביא את השק למנהל החנות,אתה רואה נער בגילך,נכנס לחנות ואומר:"היי,איש זקן,החרב שלי מוכנה?" האיש הזקן מחפש קצת בחנות ומביא לאביר חרב עשויה מתכת ירוקה.
לוק קאסטלאן
אתה משתמש בלחש גולם להבות,אתה מרגיש את האנרגיה שלך שוב נעלמת לתוך השרביט,מין האדמה עולה סוג של יצור עשוי להבות,היצור חוטף את התיבה הלבנה מהגנב ומביא לך אותה,אתה רץ לאיש הזקן והוא מביא לך חמש מטבעות זהב.
לן קאגאמינה
*אתה נולדת קוסם,אתה לא יכול להגיד 'יכולתי להיות אביר אבל...',אין כזה דבר.
אתה עושה תרגיל עם החרב אבל היא עפה לך מהיד,הגנב מוריד את הסכין שלו ואומר לך:"אתה עושה צחוק נכון?אני משועמם מהקרב הזה,טכניקת גנב-בריחה" הגנב נעלם,היד מתאדה וחוזר להיות אדמה קשה ולחה.
אטמון את המטבעות בכיס שלי, 'עכשיו יש לי.. 25 מטבעות זהב!' אחשוב בשמחה ואסתכל על האיש הזקן בהכרת תודה.לוק קאסטלאן
אתה משתמש בלחש גולם להבות,אתה מרגיש את האנרגיה שלך שוב נעלמת לתוך השרביט,מין האדמה עולה סוג של יצור עשוי להבות,היצור חוטף את התיבה הלבנה מהגנב ומביא לך אותה,אתה רץ לאיש הזקן והוא מביא לך חמש מטבעות זהב.
"פיו.. זה היה מעניין!" אומר לעצמי ואנשוף אוויר. "אבל עכשיו שיש לי זמן לחשוב ולהבין דברים.. תוכל לספר לי מה אמורה להיות התיבה הלבנה הזאתי..? ומה יש בה?" אפנה אל האיש הזקן
דרייק היינדרו
האיש הזקן אומר לך:"משהו שאסור שכוחות הרשע ישיגו,אחד מחמשת הדרקונים הקדומים נמצא פה,בפיירו,דרקון הלהבות הקדום-פיירה,אם המכשף האפל ישיג את הכוח שלו,כל המחוז עלול להיות מושמד,לא עלול,הוא יהיה מושמד,אבל שזה לא יטריד אותך,כל עוד זה נמצא בידיים שלי,הכל בסדר,תגיד,אתה מעוניין במשימה?".
לוק קאסטלאן
האיש הזקן אומר לך:"בעולם שלנו יש יותר מרק בני אדם ויצורים קסומים,היצורים הקדומים ביותר היו הטיטאנים,שיצרו את כל מה שיש בעולם,אחריהם נוצרו הענקים והדרקונים,אחריהם שאר היצורים הקסומים ובני האדם,בדרקונים שולטים שניים,דרקון האור ודרקון האופל,דרקון האופל נמצא בתיבה הזאת,דרקון האור נמצא במקום אחר,ואני לא יודע איפה הוא,אסור לי לדעת".
טום נייקי
האביר אומר לך:"השם שלי הוא לואיס קיינברס,אני אחד מצבא הדרקון הירוק,נעים מאוד טום נייקי,תודה איש זקן" הוא לוקח את החרב שלו וממשיך בדרכו,אתה שומע את האיש הזקן אומר לך:"האבירים של צד''י הם כאלה סנובים,אז הם יודעים את טכניקות הדרקון הירוק,לא ביג דיל,אם רק קוסם היה שם..."
אסתכל על מנהל החנות האיש הזקן, "אתה מנסה לרמוז לי משהו..? אדוני הזקן" אגיד לו בחיוך.
אעיף מבט על האביר שכרגע יצא מן החנות ואדפוק את ידי על השולחן, "אני אלך לשם" אגיד ברצינות "אני אלך ללמוד את טכניקות דרקון הטבע" אגיד בחיוך, "להתראות איש זקן" אלך לי אל מחוץ לחנות ואעקוב אחר האביר אל מקום האימונים שלו.
הנה משפט משלי...
גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
"ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"
אהה סליחה ^^'לן קאגאמינה
*אתה נולדת קוסם,אתה לא יכול להגיד 'יכולתי להיות אביר אבל...',אין כזה דבר.
אתה עושה תרגיל עם החרב אבל היא עפה לך מהיד,הגנב מוריד את הסכין שלו ואומר לך:"אתה עושה צחוק נכון?אני משועמם מהקרב הזה,טכניקת גנב-בריחה" הגנב נעלם,היד מתאדה וחוזר להיות אדמה קשה ולחה.
--------------------------------
'טוב לפחות לא נהרגתי' אחשוב לעצמי 'אבל אני צריך להחזיר לי את הכוחות שוב איך אני עוסה את זה' אחשוב 'אולי אני אנוח קצת' אחשוב
כמו תמיד. עמיטריד.
'מעניין איך הוא יודע את כל זה..' אתהה ואעכל את כל המידע. אביט ביראה על התיבה הלבנה, ואבין כמה היא חשובה.לוק קאסטלאן
האיש הזקן אומר לך:"בעולם שלנו יש יותר מרק בני אדם ויצורים קסומים,היצורים הקדומים ביותר היו הטיטאנים,שיצרו את כל מה שיש בעולם,אחריהם נוצרו הענקים והדרקונים,אחריהם שאר היצורים הקסומים ובני האדם,בדרקונים שולטים שניים,דרקון האור ודרקון האופל,דרקון האופל נמצא בתיבה הזאת,דרקון האור נמצא במקום אחר,ואני לא יודע איפה הוא,אסור לי לדעת".
"אוקיי.." אאמץ את המחשבה שלי. "אם אתה לא יודע.. יש מצב שהקשת המוזר הזה יודע?" אשאל אותו, ובלי לחכות לתשובה ארוץ אל העץ בו הקשת הג'ינג'י נמצא בו קודם.
'בבקשה שיהיה שם! עד שמשהו מעניין אשכרה קורה לי!' אחשוב לעצמי.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)