מאסטר ליאון-
זה ממש לא בסדר מה שאתה עושה...אז יוצא שעשית ממני הפקח הרע כי מסרת לי דיווח לא נכון על Crown♕Clown
שזו תהיה הפעם האחרונה שזה קורה...תשלח לי דיווחים על מישהו שבאמת עשה משהו לא בסדר...ולא סתם ככה...
אז אלכס...אולי פשוט תתעלם מכל הדיווחים שלו?
במילא הוא עושה דיווח על כל דבר קטן שאומרים לו,אתה יודע כמה פעמים ירדו עליי ולא עשיתי דיווח?
אמר הבן אדם שאמר שהוא וירוס
לא ממש אכפת לי מה חושבים עליי,להפך,אני לוקח מה שאומרים לי ומנסה להשתפר מהם,אני לא עושה את זה מהדיווחים על ליאון,בגלל ש...לא ממש אכפת לי ממנו
מאסטר ליאון-
תרד מהם,אל תגיב להם,אל תדבר איתם....אני לא רוצה לראות אותך יותר יוצר קשר עימם....זהו....
טוב דיי עם זה...בוא נגמור עם זה!
פחות או יותר, כן.
זה החלק היותר מעניין של ביולוגיה- שלו באמת אפשר לקרוא מדע(לפי דעתי).
ביוכימיה זה לחקור את הכימיה של החיים. החל מחקר גנטי וכלה בהרכבים של חומצות שומן. זה עוסק במגוון גדול של נושאים, וזה לפי דעתי הנושא הכי גדול ומפותח בכימיה. (ובמידה מסוימת אולי גם הכי חשוב)
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg
אם הייתם מכירים אותי באמת,ערס זה הדבר האחרון שהייתם חושבים עליי Xd
אלכס, איזה מושפל יצאת.. כבר חסמתי אותו ממזמן Lol
עומר, עכשיו אתה יוצא מטומטם, אמרת שאתה חוסם את ליאון והחזרת אותו? כאילו, אתה חי בשביל להעליב אותו?!
תחסום אותו שוב!
דייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
לא פה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
תריבו במקום אחר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
דדדדדדדדדיייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
תפסיקו לריב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
Give peace a chance!!!!!!!!!!!1
כמו תמיד. עמיטריד.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)