אני לא מאמין שאתם באמת רבים על גודל חתימה , זה לא שהגודל של החתימה שלו חורג מהרגיל , למרות שאם מבקשים כמה מהשתמש לקצר טיפה צריך להתחשב
אני לא מאמין שאתם באמת רבים על גודל חתימה , זה לא שהגודל של החתימה שלו חורג מהרגיל , למרות שאם מבקשים כמה מהשתמש לקצר טיפה צריך להתחשב
פרישה
לא זה לא תירוץ כי זה מוזר לי שרק החתימה שלי מפריעה לך אבל חתימות ארוכות יותר לא מפריעות
אני התחשבתי זה היה הרבה יותר ארוך ואני קיצרתי מלא!
החתימה אמורה להיות משאנכנו רוצים להראות לכולם ואני רוצה שכולם יכירו את האדם הזה ואת הדברים שהוא האמין בו
כמו תמיד. עמיטריד.
בטח שכן
הוא פי 4 יותר ארוך מהממוצע של המשתמשים בפורום (בלי אלו שאין להם חתימה)
אז שיפסיק להתבכיין ושישים בספוילר, לא ביקשו ממנו למחוק אפילו, אלא לשים את זה בספוילר
אבל החתימה שלי לא כל כך גדולה זה רק נראה כך
כמו תמיד. עמיטריד.
בוא לא נגזים
איזה 10 סנטימטר
זה חתימה ארוכה, ביקשו ממנו להכניס לספוילר אבל הוא מחליט להיות ילד קטן
זה ארוך, וכתוב בכתב גדול, ובצבע שמעצבן בעין, זה למה הוא מעצבן אותי
אז למה אתה לא שם בספוילר ומסיים את הסיפור הזה?!
וואי הנובים האלו משגעים אותי, כל הקבוצה הזאת החדשה יותר שלא יודעים להתחשב או לא שמים על אף אחד מטריפה אותי
מצטער אבל מבחינתי את נכלל בקבוצה של מאסטר ליאון
ואל תגיד לי תשתוק, למה מי אתה שתגיד לי את זה?
מבקשים יפה, איזה קיצרת לא קיצרת כלום תבלבל את המוח למישהו אחר
טוב אין לי כוח לריב עם מישהו שלא שם על מה שמבקשים ממנו
חוץ מזה שיש לי מפמ''ר מחר
הלכתי, את השאר אני אשאיר לאלון
נ.ב. סתם יצאת יותר ויותר נוב בריב הזה
איתי מאוד מגזים , בדקתי וגודל החתימה של עמית גדולה משלך ב4-5 ס"מ
ביי איתי בהצלחה
פרישה
מה שמעצבן אותי זה שהוא לא מסוגל להגיד תודה על זה שקיצרתי את מה שהכלתי שאני יכול לקצר ולשתוק אני חיבדתי את הבקשה שלו והוא לא סם *** על זה
כמו תמיד. עמיטריד.
איתי אין לי מושג מה נסגר איתך... מה אתה רב לי עם כל מה שזז.
נוב הוא זה שמכנה ומעליב אחרים כדי לצאת קול. אז החתימה שלו קצת ארוכה... שמעת אותי מקטר על החתימה המכוערת שלך שתוקעת לי את המסך כל הזמן בגלל הקטע יוטיוב?! לא.
אין צורך לרדת על אחרים. יצאת מסריח. וחלאס לחשוב שאתה קול בגלל שאתה יודע לקלל, יצאת מכל החורים...
"מבקשים" וואלה אפשר לחשוב... לפני חצי שנה היית מת שמישהו בנו"ד בכלל יתייחס אליך עכשיו אתה מחליט על אורך החתימה...
ורוד עלאק.
למה מי אתה שתחליט מי יוצא מה, מאסטר ליאון או לא... לפחות אייל לא יורד על כל מה שזז ומצפה לתמיכה מכל הפורום. לך תחפש את עצמך, כשתמצא את דניס שאני הכרתי, אותו ילד פצצה שחולה על בעלי חיים ומתייחס לכולם בצורה יפה ושווה, דבר איתי. עד אז תתחיל לדבר יפה...
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)