אני יכול להעיד על המון סיבות, אבל אף אחת לא תהיה שווה אזכור מבלי שיציעו פתרונות.
יש למישהו הסבר קצת יותר טוב לירידות ול"דניס פרסם בחתימה שלו דבר מה שפגע במשתמש "? מה זה העליב פרסם בחתימה, מה פרסם בה????????
וזה עם אוואטר קיקלופס -ברור שעזבו ממריבה, אתה פה רק מ2010 עם כל הכבוד ><
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
אל תקשיבו לשטויות שמוציא היטמן מפיו...לא הכול אצלו נכון...
בזמנו כשהייתי בפורום לא היו לי חברים ואז פתאום התחלתי ללכת לנוע"ל והרגשתי שאין לי זמן לפורום ופתאום מצאתי ת'צמי בחיים האמיתיים עם אנשים אמיתיים, ולאחרונה די נזרקתי מהחברה שלי והייתי מסתובב רק עם בן דוד שלי וכמה ידידות שלנו שהפכו למטומטמות ובן דוד שלי עבר לטבריה כדי לעבוד שם בבית מלון בצוות בידור, אז אני שוב די לבד, אבל יש לי עכשיו עדיין איזה חברה קטנים אבל ברובם בת"א, ואני בר"ג...
מה שכח? הידאן כלוא ולא יכול לצאת O:
עמית עם חתימה ממוצעת, כן? אבל הצבע הכחול מפריע לאיתי בעיניים אז הוא התלונן ומחה עם קללות ובכיונים למיניהם. אחר כך הוא הוריד את כל הספויילרים מהחתימה שלו וחפש חתימה עצומה שהוא סירב להוריד, אלכס כמובן לחם איתו והוריד לו (הוא החזיר כל פעם מחדש). איתי החליט לשים את החתימה של עמית עצמו בתור החתימה שלו בצבע כחול מגעיל גם כן ואפילו יותר בגדול, זה לא הפריע, אבל אז הוא הוסיף עוד חלק בגדול והעליב את עמית, אז אחרי כמה זמן הוא חטף באן ליום. בחוצפתו הרבה, הוא החליט לפתוח משתמש חדש ולכתוב איתו "קיבלתי באן" או משהו, ואז פתח נושא במשוב עם משתמש קיים של אחותו כדי להמשיך להתבכיין על זה שרומה מזלזל בו, למה מזלזל? כי איתי מזלזל בכל השאר. אחרי המשתמש הכפול והקיים הוא חטף באן לצמיתות על פי חוק וכל המושפעים מגנים עליו.
ספוילר
חמוף
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
אני דיברתי על זה של אחותו,הבלה עם המלא מספרים,זה משתמש כפול,זה משהו אחר
דניס פרסם בהתחלה חתימה ארוכה ואמרתי לו לקצר אותה והוא קיצר אותה אחרי ריב איתי...הוא רצה שעמית יקצר את החתימה שלו בגלל איזשהו שיר שהוא צבע את המילים שלו בצבע כחול...
זה היה שיר של ג'ון לנון-זמר רוק...
אז זה הפריע לדניס בעיניים והוא החזיר את החתימה הארוכה שלו ואני מחקתי אותה מספר פעמים.לאחר מכן הוא העתיק את המילים של השיר שיש לעמית של ג'ון לנון וכתב שזה החתימה הכי מכוערת....לעמית ולי זה לא הפריע לאחר מכן...הוא הוסיף בחתימה כמה דברים לא יפים על עמית כמו לדוגמה הוא רשם עמית משתמש חרא וכ"ד...הוא התחיל להגזים...ונאלצתי לנקוט באמצעי שימנע ממנו להעליב את עמית...וזה באן ליום...כי הוא המשיך בלי סוף לרדת עליו..לא היה לי ברירה...
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)