יש אישור מאביזי
משחקי הרעב:אני, LordAbizi, מנהל חת"ם, מתיר בזאת ל-ξένος לפתוח את 'משחקי הרעב'
עלילה:
לפני המון שנים היה מרד בארץ פאנם, והקפיטול(המחוז השולט) דיכא את המרד בכח והעניש את המורדים. כל מחוז מבין 12 המחוזות האחרים של פאנם יהיה חייב לשלוח בן ובת בגילאים 12-18 בהגרלה שתערך, למשחקי הרעב. משחקי הרעב הם תחרות הישרדות עד המוות, בה כולם מנסים לשרוד בטבע ולהרוג אחד את השניכשהאחרון שישאר חי ינצח. מחוז 11, שניסה למרוד במהלך משחקי הרעב 74 הוענש ובמקום ילד וילדה הם מחויבים לשלוח 2 בנים ו2 בנות, מה שהופך את מספר השחקנים ל26.
הסבר:
ברוכים הבאים למשחקי הרעב 100, משחק התפקידים המבוסס על ספרה של סוזן קולינס והסרט שיצא בשנת 2012.
בשנת 2036,כ20 שנה אחרי עלילות משחקי הרעב 74 הקפיטול ניסה להתארגן בכל הכוח נגד המרד שנוצר במחוז 11 והעניש אותו בכך שבכל משחק מאז המרד יישלחו 2 בנים ו2 בנות.
במשחק הזה אתם תשחקו דמות שנבחרה להיות אחת מהילדים שישלחו למשחקי הרעב, ותתחילו מההתחלה,מההגרלה ועד מותכם(או הישרדותכם) במשחקי הרעב 100.
אתם תצטרכו להשתדל להשאר חיים השקיעו באימונים שלכם כדי לקבל ציון טוב יותר מהספונסרים כי ציון טוב יותר משמעו יותר ספונסרים ויותר ציוד שיסייע לכם לחיות. המשחק הזה בניגוד לשאר משחקי הרעב ייתרחש בסיבובים,אתם תשחקו דמות עד מותה או ניצחונה. ברגע שמתתם אתם יוצאים מהסיבוב ואתם תצטרכו לחכות עד לסיבוב הבא. בסיבוב הבא ייצטרפו עוד רשומים וכך נמשיך את משחקי הרעב. אתם תוכלו לשנות דמות בסופי הסיבובים, והמנצח בהכי הרבה משחקי רעב, כלומר זה שישרוד כמנצח ב3 משחקים וכל עוד הוא עדיין חי ייזכה בפרס נדיר שייחשף בהמשך. אני מתכנן שהמשחק הזה יהיה המשחק הכי ארוך בכל תולדות הפורום,לכן אני אשמח אם תצטרפו ותקחו חלק בפרויקט הגדול הזה.
*הערה:ההרשמה תפתח בתחילה ל5 רשומים,וכל השאר יהיו בוטים,כלומר שחקנים שאני מפעיל.
חוקים:
1)יש להקשיב לכל החוקים הגלובאליים ולחוקי פורום חת''מ
2)אין לקלל
3)אם הוצאתי אתכם מהמשחק אל תתעצבנו תצאו ותחזרו בסיבוב הבא.
4)לא חייב להשתתף בכל הסיבובים אבל אם פרשתם באמצע סיבוב לא תוכלו לחזור לסיבוב הבא ותצטרכו לחכות שהסיבוב הבא ייגמר.
5)מי שלא יגיב יומיים(כלומר יומיים מאז התגובה האחרונה שהגבתי לכם) בשלב של משחקי הרעב עצמם(כשנכנסים לזירה ומתחילים את המשחקים), ייהרג,אל תודיעו לי שלא תוכלו להגיב. משחקי הרעב הם שלב דינמי במשחק, שדורש תגובות לפחות פעם ביומיים, אם מתתם בגלל אי פעילות תוכלו לחזור בסיבוב הבא אך אם זה יחזור שוב לא תוכלו לחזור למשחק כי זה כנראה אומר שאתם לא בנויים למשחק דינמי שכזה.
מחוזות:
מהו מחוז?
המחוזות שבמשחק דומים מאוד לערים שיש כיום, פאנם מחולקת ל13 מחוזות, כל אחד עוסק במקצוע מסוים ומייבא/מייצא סחורה מסוימת, מחוזות 1,2,4 נקראים המחוזות הקרייריסטים כי הם מאוד גדולים והתעשייה שלהם מאוד מפותחת, לרוב הילדים שמגיעים ממחוזות אלו מקבלים ציון גבוה מאוד מהספונסרים ומגיעים למקומות גבוהים במשחקי הרעב, המחוזות האלו ידועים בילדים הגדולים והחזקים שהם שולחים להתחרות.
רשימת המחוזות:
מחוז 1:חפצי יוקרה
מחוז 2:נשקים
מחוז 3:טכנולוגיה
מחוז 4:דיג
מחוז 5:ייצור חשמל
מחוז 6:תחבורה
מחוז 7:עץ ונייר
מחוז 8:טקסטיל
מחוז 9:חיטה
מחוז 10:משק חי
מחוז 11:חקלאות
מחוז 12:כורי פחם
מוטציות:
מכיוון שלדעת הקפיטול המשחק לא מספיק קשה, יהיו גם התערבויות פנימיות מצד הקפיטול ומוטציות ייתקפו.
מוטציות שנחשפו בעבר:
משחקי הרעב 74:
1)צרעות מהונדסות-צרעות אלו מסוכנות מאוד והארס שלהן יכול להרוג.
2)זאבים ענקיים-זאבים גדולים כמו דובים וחזקים כמו נמרים,מוטציה אכזרית שהופיעה מספר פעמים במשחקי הרעב 74.
3)כדורי אש-כדורים של אש שנורים לעבר מתחרה כדי לגרום לו לחזור לגבולות משחקי הרעב.
עוד ייחשף בהמשך.
דמויות:
קטניס אוורדין-המנצחת של משחקי הרעב 74
פיטה מלארק-המנצח של משחקי הרעב 74
הנשיא סנואו-הנשיא של הקפיטול
סזאר פליקרמן-המנחה של משחקי הרעב
סנקה קריין-מנהל משחקי הרעב 74, אכל גרגרים מורעלים ומת קצת לאחר סיום המשחקים
גרהארד וון בלוק-ראש שומרי השלום במחוז 9
מנצחי משחקי הרעב הקודמים:
100.עוד לא ידוע
משחקי הרעב 100 סדר המתים:
1-24:עוד לא התחילו