Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 20 מתוך 20
  1. משתמש מנוסה
    שם: איתן
    ציטוט פורסם במקור על ידי shaul4554 צפה בהודעה
    אז ככה אני אגיד לך את חוות דעתי על כל אחד מהפוקימונים:

לגבי סוומפרט לדעתי בייד היא לא מתקפה שמתאימה לו, מפני שלוקח 2 תורות לבצע אותה.
    הייתי שם במקומה משהו כמו Ice Beam שיהיה משהו נגד החולשה שלו (עשב שדרך אגב עשב משפיע על פוקימון כמוהו פי 4 ).

את נינג'אסק הייתי מחליף בפוקימון אחר כמו נגיד הרקרוס (חרק+לוחם) או מטגרוס (על חושי+מתכת) לדעתי הוא קצת חסר ערך בשישיה (חח אבל זו רק דעתי).

לגבי ואבפט אני לא מבין מה חזק בו.. אין לו אף מתקפה פיזית או מיוחדת (חוץ מקאונטר שזה תלוי ביריב), לכן לדעתי עדיף לך להחליף אותו (או להסביר לי למה הוא חזק חחח [=)

לכיימפרוט הייתי משאיר איירופשן, אותו PP אך למתקפה הזו יותר כוח ויותר דיוק.

סלמנס אחלה פוקימון. עם אחלה סט לדעתי.

למדיצ'אם היתי מחליף את הFacade ושם לו מתקפה על חושית נניח כמו psychic.

לסוואמפרט יותר כדאי blizzard מאשר ice beam
    הfc שלי: 0920-1552-4079
    משחקים: פוקימון y

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    מלבד הhp של וואבפט הוא לא שווה משהו, וזה גם סתם איטי יותר כי אין לו מתקפה שמורידה חיים, היא בעצם מסתמכת האם היריב מנסה להוריד לך.
    תאמין לי, שמו אותו באובר רק בגלל החיים שלו, וזה לא כלכך יעזור לך במשחק..

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    חחחחחחחחחחחחחחחחחח כזה פורום של נובים לא ראיתי הרבה זמן, בגלל זה פרשתי מלכתחילה
    אז ככה :
    אירפשן זה 150 כוח רק שיש לך חיים מלאים, ככל שיורדים לך החיים גם כוח המתקפה, וקאמפורט הוא מאוד איטי, ככה שבטח יורידו לו חיים לפני שאספיק לתקוף, זה למה אני מעדיף פייר בלאסט. מצד שני השילוב שלו עם נינג'אסק הוא קטלני. נינג'אסטק יעביר אליו מלא מהירות דרך הבאטון פאס ואז האירפשן יהיה מדהים.
    נינג'סק לא צריך מתקפות סטאב כי הוא לא יתקוף כמעט, ואגב, אין לו אף מתקפת סטאב בדור הזה שתגיע לכמות הכוח של דאבל אדג' חוץ מפיורי קאטר שהיא מתקפה שמאוד מסוכן להסתמך עליה בגלל אפקט הכוח העולה, התפקיד שלו יהיה להעביר סוורדס דנסים ומהירות לחבריו דרך באטון פס.
    וואבפט לא אובר רק בגלל הhp הוא אובר גם בגלל שיש לו 4 מתקפות מושלמות, במיוחד לפוקימון עם הרבה Hp, אנקור יכול לתקוע את היריב על משהו מעפן כמו דפנס קרל בזמן שאתה מזיין אותו / מעלה מלא באפים, קונטר ומירור גארד זה בשביל לקטול את היריב אחרי שהוריד לך כמות דמג' נאה, וסייפגארד זה כדי שלא ירעילו אותך. אגב, גם דסטיני בונד זו מתקפה פנטסטית למקרה שיש נגדך פוקימון עם מלא באפים ואתה רוצה לגמור את הסיפור שלו אחת ולתמיד או למקרה שנשארו לך מעט מאוד חיים ואתה לא רוצה למות לבד, אני אישית מעדיף את ה4 האחרות עליה, אבל גם היא מתקפה פנטסטית.
    בקשר לסוומפרט, כמו שכתבתי בעמוד הקודם, בייד זה על גדר ניסוי, אם לא אוהב את המתקפה, אחליף, למרות ששוב, אם אני לא נגד פוקימון עם מתקפות עשב אין שום סיבה שהמתקפה הזאת לא תשמיד אותו לגמרי.
    סלמנס לומד דרגון דנס כאג מוב, לי אין כוח להתעסק עם ברידינג, לפחות לא לפני הליגה, ככה שזה לא רלוונטי.
    שתהיו בעניין, עם בחבורת נובים ברמות שיש פה לא נתקלתי הרבה מאוד זמן, נראלי נחזור לפורומים של סמוגון, לפחות שם לאנשים יש שכל.

4. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי עולה אושאוט צפה בהודעה
    לסוואמפרט יותר כדאי blizzard מאשר ice beam
    לא מסכים עם זה.
    מפני שblizzard זו מתקפה עם דיוק נמוך מאוד בנוסף לPP נמוך שיש לה לעומת Ice beam שיש לו דיוק יותר גבוה ובנוסף PP 10 אם אינני טועה.

5. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    ציטוט פורסם במקור על ידי Hatchet צפה בהודעה
    חחחחחחחחחחחחחחחחחח כזה פורום של נובים לא ראיתי הרבה זמן, בגלל זה פרשתי מלכתחילה
    אז ככה :
    אירפשן זה 150 כוח רק שיש לך חיים מלאים, ככל שיורדים לך החיים גם כוח המתקפה, וקאמפורט הוא מאוד איטי, ככה שבטח יורידו לו חיים לפני שאספיק לתקוף, זה למה אני מעדיף פייר בלאסט. מצד שני השילוב שלו עם נינג'אסק הוא קטלני. נינג'אסטק יעביר אליו מלא מהירות דרך הבאטון פאס ואז האירפשן יהיה מדהים.
    נינג'סק לא צריך מתקפות סטאב כי הוא לא יתקוף כמעט, ואגב, אין לו אף מתקפת סטאב בדור הזה שתגיע לכמות הכוח של דאבל אדג' חוץ מפיורי קאטר שהיא מתקפה שמאוד מסוכן להסתמך עליה בגלל אפקט הכוח העולה, התפקיד שלו יהיה להעביר סוורדס דנסים ומהירות לחבריו דרך באטון פס.
    וואבפט לא אובר רק בגלל הhp הוא אובר גם בגלל שיש לו 4 מתקפות מושלמות, במיוחד לפוקימון עם הרבה Hp, אנקור יכול לתקוע את היריב על משהו מעפן כמו דפנס קרל בזמן שאתה מזיין אותו / מעלה מלא באפים, קונטר ומירור גארד זה בשביל לקטול את היריב אחרי שהוריד לך כמות דמג' נאה, וסייפגארד זה כדי שלא ירעילו אותך. אגב, גם דסטיני בונד זו מתקפה פנטסטית למקרה שיש נגדך פוקימון עם מלא באפים ואתה רוצה לגמור את הסיפור שלו אחת ולתמיד או למקרה שנשארו לך מעט מאוד חיים ואתה לא רוצה למות לבד, אני אישית מעדיף את ה4 האחרות עליה, אבל גם היא מתקפה פנטסטית.
    בקשר לסוומפרט, כמו שכתבתי בעמוד הקודם, בייד זה על גדר ניסוי, אם לא אוהב את המתקפה, אחליף, למרות ששוב, אם אני לא נגד פוקימון עם מתקפות עשב אין שום סיבה שהמתקפה הזאת לא תשמיד אותו לגמרי.
    סלמנס לומד דרגון דנס כאג מוב, לי אין כוח להתעסק עם ברידינג, לפחות לא לפני הליגה, ככה שזה לא רלוונטי.
    שתהיו בעניין, עם בחבורת נובים ברמות שיש פה לא נתקלתי הרבה מאוד זמן, נראלי נחזור לפורומים של סמוגון, לפחות שם לאנשים יש שכל.
    על זה הנושא ננעל.

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •