מלבד הhp של וואבפט הוא לא שווה משהו, וזה גם סתם איטי יותר כי אין לו מתקפה שמורידה חיים, היא בעצם מסתמכת האם היריב מנסה להוריד לך.
תאמין לי, שמו אותו באובר רק בגלל החיים שלו, וזה לא כלכך יעזור לך במשחק..
ספוילר
חחחחחחחחחחחחחחחחחח כזה פורום של נובים לא ראיתי הרבה זמן, בגלל זה פרשתי מלכתחילה
אז ככה :
אירפשן זה 150 כוח רק שיש לך חיים מלאים, ככל שיורדים לך החיים גם כוח המתקפה, וקאמפורט הוא מאוד איטי, ככה שבטח יורידו לו חיים לפני שאספיק לתקוף, זה למה אני מעדיף פייר בלאסט. מצד שני השילוב שלו עם נינג'אסק הוא קטלני. נינג'אסטק יעביר אליו מלא מהירות דרך הבאטון פאס ואז האירפשן יהיה מדהים.
נינג'סק לא צריך מתקפות סטאב כי הוא לא יתקוף כמעט, ואגב, אין לו אף מתקפת סטאב בדור הזה שתגיע לכמות הכוח של דאבל אדג' חוץ מפיורי קאטר שהיא מתקפה שמאוד מסוכן להסתמך עליה בגלל אפקט הכוח העולה, התפקיד שלו יהיה להעביר סוורדס דנסים ומהירות לחבריו דרך באטון פס.
וואבפט לא אובר רק בגלל הhp הוא אובר גם בגלל שיש לו 4 מתקפות מושלמות, במיוחד לפוקימון עם הרבה Hp, אנקור יכול לתקוע את היריב על משהו מעפן כמו דפנס קרל בזמן שאתה מזיין אותו / מעלה מלא באפים, קונטר ומירור גארד זה בשביל לקטול את היריב אחרי שהוריד לך כמות דמג' נאה, וסייפגארד זה כדי שלא ירעילו אותך. אגב, גם דסטיני בונד זו מתקפה פנטסטית למקרה שיש נגדך פוקימון עם מלא באפים ואתה רוצה לגמור את הסיפור שלו אחת ולתמיד או למקרה שנשארו לך מעט מאוד חיים ואתה לא רוצה למות לבד, אני אישית מעדיף את ה4 האחרות עליה, אבל גם היא מתקפה פנטסטית.
בקשר לסוומפרט, כמו שכתבתי בעמוד הקודם, בייד זה על גדר ניסוי, אם לא אוהב את המתקפה, אחליף, למרות ששוב, אם אני לא נגד פוקימון עם מתקפות עשב אין שום סיבה שהמתקפה הזאת לא תשמיד אותו לגמרי.
סלמנס לומד דרגון דנס כאג מוב, לי אין כוח להתעסק עם ברידינג, לפחות לא לפני הליגה, ככה שזה לא רלוונטי.
שתהיו בעניין, עם בחבורת נובים ברמות שיש פה לא נתקלתי הרבה מאוד זמן, נראלי נחזור לפורומים של סמוגון, לפחות שם לאנשים יש שכל.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)