Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 20
  1. משתמש מנוסה
    אז ככה :
    Ninjask
    Baton Pass
    Swords Dance
    Substitute
    Double Edge
    Camerupt
    Eruption/Fire Blast
    Rock Slide
    Earthquake
    Strength
    Medicham
    Bulk Up
    High Jump Kick
    Facade
    Reversal
    Salamence
    Fly
    Dragon Claw
    Iron Tail
    Earthquake
    Swampert
    Surf
    Waterfall
    Bide
    Earthquake
    Wobbuffet
    Encore
    Counter
    Mirror Coat
    Safeguard

* חשוב לציין שזו שישייה למשחקים, לא לתחרויות, בגלל זה לדוגמה לסוואמפרט יש גם סרף וגם ווטרפול ( אין דייב כי זה גם פחות הכרחי וגם לא מספיק חזק ).

עכשיו שהסברתי את עצמי והראיתי את השישיה, תגידו מה אתם חושבים

2. משתמש מנוסה
    שם: איתן
    לנינג׳אסק יש רק מתקפה אחת רגילה כל השאר זה סטטוסים!
    הfc שלי: 0920-1552-4079
    משחקים: פוקימון y

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי עולה אושאוט צפה בהודעה
    לנינג׳אסק יש רק מתקפה אחת רגילה כל השאר זה סטטוסים!
    כע אחי, הוא יהיה פוקימון תמיכה

4. משתמש מנוסה
    למדיצ׳אם תעיף bulk up שים psychic ( אם יש לך ב-tm ) לסוואמפרט תעיף bide שים לו dig ואני לא בטוח לגבי וובאפט

5. משתמש מנוסה
    למדיצ׳אם תעיף bulk up שים psychic ( אם יש לך ב-tm ) לסוואמפרט תעיף bide שים לו dig ואני לא בטוח לגבי וובאפט
    אז ככה :
    היכולת של מדיצ'אם עושה שההתקפה הרגילה שלו גבוהה פי 2 מכרגיל, ככה שלטעמי לפחות לשים לו מתקפה מיוחדת זה בזבוז.
    בייד לסוואמפרט זה מעולה לדעתי בגלל שחוץ ממתקפות עשב סופר קשה להרוג אותו מהר ובייד, אחרי 2 תורות, פשוט משמיד במכה הכל, גם דיג יהיה חסר פואנטה בשבילו, יש לו ארת'קוואייק.
    לגבי וובאפט? זה כל המתקפות שהוא לומד, יענו יש דסטיני בונד במקום אנקור אבל זה יהיה חסר טעם, אנקור הרבה יותר מועיל וטוב.
    עוד?

6. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Hatchet צפה בהודעה
    אז ככה :
    היכולת של מדיצ'אם עושה שההתקפה הרגילה שלו גבוהה פי 2 מכרגיל, ככה שלטעמי לפחות לשים לו מתקפה מיוחדת זה בזבוז.
    בייד לסוואמפרט זה מעולה לדעתי בגלל שחוץ ממתקפות עשב סופר קשה להרוג אותו מהר ובייד, אחרי 2 תורות, פשוט משמיד במכה הכל, גם דיג יהיה חסר פואנטה בשבילו, יש לו ארת'קוואייק.
    לגבי וובאפט? זה כל המתקפות שהוא לומד, יענו יש דסטיני בונד במקום אנקור אבל זה יהיה חסר טעם, אנקור הרבה יותר מועיל וטוב.
    עוד?
    אם אתה מצליח להתחכם אם מישהו שסיים את הליגה ואת ההמשך שאחריה 5 פעמים אז יש לך שישיה
    סוסה

7. משתמש מנוסה
    אם אתה מצליח להתחכם אם מישהו שסיים את הליגה ואת ההמשך שאחריה 5 פעמים אז יש לך שישיה
    סוסה
    אני לא מתחכם, אני באמת מבין במה שאני מדבר, אני מאמין שלא פחות ממך. בכל מקרה אם התכוונת בכנות ולא בציניות לקטע של השישייה הסוסה, אז תודה.

8. משתמש מנוסה
    אני לא מתחכם, אני באמת מבין במה שאני מדבר, אני מאמין שלא פחות ממך. בכל מקרה אם התכוונת בכנות ולא בציניות לקטע של השישייה הסוסה, אז תודה.
    אני לא ציני אתה יכול לקרוע איתם את כל הליגה! נראה לי שאפילו בלי שיקויים ואיזה רמות הם?
    נערך לאחרונה על ידי banana man, 05-18-2012 בשעה 04:59 PM

9. משתמש מנוסה
    אני לא ציני אתה יכול לקרוע איתם את כל הליגה! נראה לי שאפילו בלי שיקויים ואיזה רמות הם?
    נקווה שכשנגיע לליגה יהיו 50 בערך
    ותודה רבה אחי!

10. משתמש מנוסה
    נקווה שכשנגיע לליגה יהיו 50 בערך
    ותודה רבה אחי!
    באיזה מכון אתה? ואין על מה להודות

11. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    וואבפט הוא לא פוקימון עם הרבה מהלכים.. אני מציע להוציא אותו על מנת להכניס פוקימון אחר, כמ מטאגרוס או ברלום. [ברלום חזק מאוד, גם מטאגרוס]
    אצל סוואמפרט Bide זו לא התקפה טובה, ולעתים גם נכשלת. אני ממליץ לך להוציא אותה ולנסות ללמד אותו התקפה אחרת, מעט יותר יעילה.

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי snivy~ צפה בהודעה
    וואבפט הוא לא פוקימון עם הרבה מהלכים.. אני מציע להוציא אותו על מנת להכניס פוקימון אחר, כמ מטאגרוס או ברלום. [ברלום חזק מאוד, גם מטאגרוס]
    אצל סוואמפרט Bide זו לא התקפה טובה, ולעתים גם נכשלת. אני ממליץ לך להוציא אותה ולנסות ללמד אותו התקפה אחרת, מעט יותר יעילה.
    בקשר למה שכתבת לגבי וואבאפט, זה מגוכח, אמנם הוא לומד רק 5 מהלכים אבל הוא עדיין אחד מהפוקימונים הכי טובים שיש במשחק, לא סתם בתחרויות הWiFi שמו אותו בUber, ביחד עם חלק מהאגדיים החזקים ביותר.
    בקשר לסוואמפט, אני יודע שזה סיכון לא קטן לשים לו בייד, אבל מניסיון עבר לא הרבה הורגים את סוואמפרט מהר ככה שבייד יכול להיות פנטסטי בשבילו. מה שכן, אם זה לא ילך טוב אחליף, תמיד אפשר ללמד אותו TM אחר

13. משתמש מנוסה
    באיזה מכון אתה???????

14. משתמש מנוסה
    עדיין מה שמפריע גם לי זה Bide
    אבל אם יש עוד משהו שמפריע לי? לא כל כך בגלל שנינגסק הוא פוקימון תמיכה, אז כנראה לא שמת לו סטאבים (לא שאני מכיר סטאבים יעילים לפוקימון כזה בדור 3)
    בקשר לקמפרוט, Eruption עדיף, הדיוק גבוה, ההתקפה גבוהה, ואותו הPP, לא ממש אכפת לי אם תשים Fire Blast ממילא זה מסודר ע"פ סוגים (מתקפות פיזיות\מיוחדות) ולא על פי מתקפות, אני חושב אבל שלFire Blast יש יותר סיכוי לגרום ליריב להיכנס למצב שריפה, אבל זה לא כזה קריטי

בקשר לסלאמנס, מכיוון ויש לו כבר Iron Tail שזאת מתקפה סופר אפקטיבית על 2 מהחולשות של סלאמנס (קרח+סלע) אני לא בטוח אבל אני חושב שהוא יכול ללמוד Dragon Dance, וככה אתה יכול להחליף את זה בEarthquake שזה גם נגד סלע אבל לא קריטי כמו שאמרתי.. ועדיף להחליף Earthquake ולא Iron Tail למרות הבדלי הדיוק של כל המתקפה היחסית קריטים, מכיוון וקרח הוא חזק X4 על סלאמנס (סלאמנס דרקוו\מעופף)

סוואמפרט זה בקשר לדעה שלך הSurf+Waterfull, גם לפי דעתי Dive מיותר
    Bide זה עדיין סיכון גדול, אתה יכול ללמד Brick Break

וובאפט אממ באמת שהסט מתקפות די עלוב וזה הורג אותי שהוא נחשב בWI-FI כuber
    מבאס מה אני יגיד ^_^, Destiny Bond זו מתקפה מטומטמת צריך להסתמך על הפסד הפוקימון שלך

קרדיט לבני על השילוב החייתי הזה

קרדיט לקודק על השילוב הסוס הזה

15. משתמש מנוסה
    אז ככה אני אגיד לך את חוות דעתי על כל אחד מהפוקימונים:

לגבי סוומפרט לדעתי בייד היא לא מתקפה שמתאימה לו, מפני שלוקח 2 תורות לבצע אותה.
    הייתי שם במקומה משהו כמו Ice Beam שיהיה משהו נגד החולשה שלו (עשב שדרך אגב עשב משפיע על פוקימון כמוהו פי 4 ).

את נינג'אסק הייתי מחליף בפוקימון אחר כמו נגיד הרקרוס (חרק+לוחם) או מטגרוס (על חושי+מתכת) לדעתי הוא קצת חסר ערך בשישיה (חח אבל זו רק דעתי).

לגבי ואבפט אני לא מבין מה חזק בו.. אין לו אף מתקפה פיזית או מיוחדת (חוץ מקאונטר שזה תלוי ביריב), לכן לדעתי עדיף לך להחליף אותו (או להסביר לי למה הוא חזק חחח [=)

לכיימפרוט הייתי משאיר איירופשן, אותו PP אך למתקפה הזו יותר כוח ויותר דיוק.

סלמנס אחלה פוקימון. עם אחלה סט לדעתי.

למדיצ'אם היתי מחליף את הFacade ושם לו מתקפה על חושית נניח כמו psychic.

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •