Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 43
  1. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    פוקימון זו חרא אנימה שפונה לקהל ילדים קטנים ולא ביקורתיים(מצהירה על כך בפעולותיה ולכן אין להתלונן, זוהי בחירתה), וכמעט רק מישהו קטן או בגיל או במנטליות יכול להנות ממנה. זה שאתם לא יודעים מה אתם אומרים זו בעיה שלכם... אש ימשיך לא לזכות בליגות, לקבל יריבים בליגה שיביסו אותו ושנפגוש בצורה חד פעמית, ילכד 3 התחלתיים להרכבת צוות לא מעניין בשיט, יצטרפו אליו אנשים ויעזבו כמו פורפרה, ולא יהיה לו אף יריב ראוי לאורך זמן ששווה להתעמק בו כדמות. בקיצור, מתישהו תבינו שזה חרא. רובכם.
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

2. TBM
    שם: מתן
    ציטוט פורסם במקור על ידי Kurohige צפה בהודעה
    Xddddddd
    הצחקת אותי ניב.

מה? לא קלטת שאש -בחיים- לא ייקח ליגה עד העונה האחרונה בעוד 20 שנה? ושהוא ירגיש גבר למרות שיישכח שהפסיד 15 ליגות לפני זה ושהוא סתם עוד אחד שזכה בליגה אחת?
    זה כאילו ששכחתם שפוקימון זה חרא!
    פוקימון זו חרא אנימה שפונה לקהל ילדים קטנים ולא ביקורתיים(מצהירה על כך בפעולותיה ולכן אין להתלונן, זוהי בחירתה), וכמעט רק מישהו קטן או בגיל או במנטליות יכול להנות ממנה. זה שאתם לא יודעים מה אתם אומרים זו בעיה שלכם... אש ימשיך לא לזכות בליגות, לקבל יריבים בליגה שיביסו אותו ושנפגוש בצורה חד פעמית, ילכד 3 התחלתיים להרכבת צוות לא מעניין בשיט, יצטרפו אליו אנשים ויעזבו כמו פורפרה, ולא יהיה לו אף יריב ראוי לאורך זמן ששווה להתעמק בו כדמות. בקיצור, מתישהו תבינו שזה חרא. רובכם.
    "כן נכון" , פוקימון זה חרא כמו נארוטו (נארוטו לא חרא , זאת דווקא אנימה ממש יפה) וגם עם הוא לא יזכה בליגה עד הליגה האחרונה , מה זה משנה וזה שזאת אנימה שיש לה מאות אלפי ואפילו מליוני צופים מראה לך כמה היא אהובה ובסינו הוא הפסיד רק מכיוון שליריב שלו היו אגדיים (שקשה לנצח אותם) .

3. משתמש מנוסה
    שם: איתן
    ציטוט פורסם במקור על ידי king4500 צפה בהודעה
    "כן נכון" , פוקימון זה חרא כמו נארוטו (נארוטו לא חרא , זאת דווקא אנימה ממש יפה) וגם עם הוא לא יזכה בליגה עד הליגה האחרונה , מה זה משנה וזה שזאת אנימה שיש לה מאות אלפי ואפילו מליוני צופים מראה לך כמה היא אהובה ובסינו הוא הפסיד רק מכיוון שליריב שלו היו אגדיים (שקשה לנצח אותם) .
    צודק!
    הfc שלי: 0920-1552-4079
    משחקים: פוקימון y

4. היכל התהילה
    שמח שאמרת זאת, כי התשובה שלי אליך גם תסכם הכל ותהיה מילתי האחרונה בנושא:

האם מתיישב על דעתך שצפית במעל ל100 פרקים באנימה, שבסופה ברגע ההנאה הגדול ולאחר כל המסע שעברת בצפייה, אש ייפגוש יריב שלא שמענו עליו בחיים ושלא נשמע עוד בחיים(!!!) עם צוות מגוחך של אגדיים שפשוט מרסקים לאש תצורה שגורמים לך להגיד "למה צפיתי בכל הפרקים הללו?"?

אם אתה לא קולט תטמטום שבו מביאים יריב משום מקום ועוד עם אגדיים שזה הכי מופלץ, רק כדי להיפטר מאש שלא יזכה בליגה חס וחלילה, אז יש לך עוד מה להתבגר. ואני מקווה שתקלטו את זה במהרה.
    אביב

5. משתמש מנוסה
    אם אתה לא אוהב את האנימה של פוקימון, פשוט אל תגיב בנושאים האלה. הפורום הזה נועד לאנשים שאוהבים פוקימון, פוקימון זה אנימה ומשחקים, אם אתה אוהב את המשחקים ולא את האנימה, אני מאמין שכל מי שאוהב את הסדרה לא ירצה שתפריע לו להתעדכן בנושא הזה. ואם בכל זאת אתה חייב להגיב כאן, תגיב תגובות שמראות לנו שאהבת את העדכון או שיש לך משהו חדש שתוכל לעדכן אותנו בו. אז בבקשה, כאן מגיב מי שאוהב את הסדרה, אם אתה לא אוהב את הסדרה אז אשמח אם לא תהרוס את העדכון שstm עבד בשבילו וניסה להלהיב ולחדש לנו.

6. משתמש מנוסה
    שם: כגה
    שמח שאמרת זאת, כי התשובה שלי אליך גם תסכם הכל ותהיה מילתי האחרונה בנושא:

האם מתיישב על דעתך שצפית במעל ל100 פרקים באנימה, שבסופה ברגע ההנאה הגדול ולאחר כל המסע שעברת בצפייה, אש ייפגוש יריב שלא שמענו עליו בחיים ושלא נשמע עוד בחיים(!!!) עם צוות מגוחך של אגדיים שפשוט מרסקים לאש תצורה שגורמים לך להגיד "למה צפיתי בכל הפרקים הללו?"?

אם אתה לא קולט תטמטום שבו מביאים יריב משום מקום ועוד עם אגדיים שזה הכי מופלץ, רק כדי להיפטר מאש שלא יזכה בליגה חס וחלילה, אז יש לך עוד מה להתבגר. ואני מקווה שתקלטו את זה במהרה.
    חחח רואה וואן פיס חושב הוא יכול להרים ת'אף. תראו ת'טמבל הזה.
    בחיים שלך אל תתנשא מעל אף אחד. אתה לא יותר טוב מאף אחד ובחיים לא תיהיה אם תמשיך בגישה הזו של "אתם רואים משהו שאני לא אוהב, כולכם מעוררי רחמים, טיפשים וחסרי דעות". לפי דעתי, פוקימון היא באמת אחלה אנימה. היא מושקעת מאוד ויש הרבה מיליונים שנהנים לראות אותה ולא כולם ילדים. תראה באמריקה וביפן לדוגמא כמה מיליונים שהם בגיל העשרה ויש אפילו בגיל ה-20+ שרואים את זה. יש תלונות על ההתקדמות של הסדרה, ככה זה בכל אנימה. תמיד יהיו את האנשים שמתלוננים, גם בוואן פיס שלך.

בנוגע לליגה - זה שאתה חושב ככה לא אומר שזה נכון. יש מחלוקות, אין עובדות. עובדה שזו סדרת ילדים ועובדה שיש לה מיליוני מעריצים, אז ניתן להסיק, ילד פיקח, שדווקא היא דיי נערצת. יש חילוקי דעות על הנושא עם היריב שמגיע משום מקום. לפי דעה זה דווקא משפר כמה אלמנטים שהביאו מישהו עם אגדיים ורק העצים את אש שניצח 2 מהפוקימונים שלו. בעונה הזו, שבניגוד אלייך, אני דיי עוקב, לא כזה קל להגיד ש"ככה זה יהיה" ובאמת זה יהיה ככה, כי הפעם הם פונים לטוויסטים מטורפים בעלילות שלא היו פעם. יכול להיות שאש יעבור את הליגה ויתמודד מול האלוף או האליט פור ויפסיד, זו גם אפשרות.

חוץ מלזרוק ססמאות באוויר כמו מפגר, ולחשוב אולי שתקבל קצת כבוד למרות ההתנשאות הגועלית שלך בגלל הצבע הוורוד שלך, אז אני מבין בדיוק עם מי אני מדבר.

7. היכל התהילה
    מעניין שחשבתי להוסיף שאני לא כותב ממקום של התנשאות, אלא רצון שאחרים יבינו דברים שכנראה וחלק לא מסוגלים לראות, אבל לא הנחתי שבאמת מישהו ייעשה נסער כל כך ויתחיל להגיד כל מיני שטויות רק בשביל להתגונן.
    אתה לא מכיר אותי, וממש לא יודע מי אני... מדבר על הצבע הורוד שלי? יודע איך הרווחתי אותו? בהשקעה חסרת תקדים במשך 5 שנים, בשלל פורומים ותקופות שמקורם הוא רצון טוב בלבד. סירוב להצעות ניהול הם דוגמא לכך. קיבלתי את הצבע הורוד כי אני מכבד אנשים כאן ברמה הגבוהה ביותר, וקבעתי שמהותי כאן ומהות הפורום הוא כבוד. על בסיס הודעה אחת שלי שבה אני מנסה להסביר דבר או שניים, גם אם נראה בחריפות, אתה ממש לא יכול להסיק דבר. ועוד להכניס את Op לדיון חחח, לא יודע למה, מקווה שאתה מודע לגדולה של זה בכלל. אגב, תוכל לתחקר כמעט כל משתמש בפורום לגבי הדברים שלי, למרות שנדירים האנשים שמכירים את כל פועלי, ושכאן בכלל בכל חמשת השנים הללו.

אבל בכל אופן, לטעון כל כך הרבה כמה שמעריצים את פוקימון. ממתי קהל תומך מצביע על איכות?
    אם כך, תכניות הראליטי כגון האח הגדול הן יצירות אומנות היסטוריות, מנגות אחרות כמו בליץ' שכולם מסכימים על טיפשותן הן דווקא איכותיות, והמוזיקה המזרחית דווקא אכן נכתבת ממקורות השראה אלוהיים...

יש המון ילדים, וגם המון מבוגרים שפשוט לא יודעים לבקר. זו הסיבה שהגבתי כאן, ללמד זאת אחרים. להגיד שזה 'משפר אלמנט' שהקריצו דמות טפשית עם צוות טפשי של אגדיים לנצח דמות שחיכית -שלוש שנים בערך?- לראות מה יקרה בסוף מסעה? לא, זה לא 'שיפור' של דבר, זו אמירה ידידי: צופינו אינם יודעים לבקר דבר, ונוכל לעשות ככל העולה על רוחינו מבלי שינטשו. זהו זלזול ידידי.
    אביב

8. משתמש מנוסה
    שם: איתן
    ציטוט פורסם במקור על ידי Dia צפה בהודעה
    חחח רואה וואן פיס חושב הוא יכול להרים ת'אף. תראו ת'טמבל הזה.
    בחיים שלך אל תתנשא מעל אף אחד. אתה לא יותר טוב מאף אחד ובחיים לא תיהיה אם תמשיך בגישה הזו של "אתם רואים משהו שאני לא אוהב, כולכם מעוררי רחמים, טיפשים וחסרי דעות". לפי דעתי, פוקימון היא באמת אחלה אנימה. היא מושקעת מאוד ויש הרבה מיליונים שנהנים לראות אותה ולא כולם ילדים. תראה באמריקה וביפן לדוגמא כמה מיליונים שהם בגיל העשרה ויש אפילו בגיל ה-20+ שרואים את זה. יש תלונות על ההתקדמות של הסדרה, ככה זה בכל אנימה. תמיד יהיו את האנשים שמתלוננים, גם בוואן פיס שלך.

בנוגע לליגה - זה שאתה חושב ככה לא אומר שזה נכון. יש מחלוקות, אין עובדות. עובדה שזו סדרת ילדים ועובדה שיש לה מיליוני מעריצים, אז ניתן להסיק, ילד פיקח, שדווקא היא דיי נערצת. יש חילוקי דעות על הנושא עם היריב שמגיע משום מקום. לפי דעה זה דווקא משפר כמה אלמנטים שהביאו מישהו עם אגדיים ורק העצים את אש שניצח 2 מהפוקימונים שלו. בעונה הזו, שבניגוד אלייך, אני דיי עוקב, לא כזה קל להגיד ש"ככה זה יהיה" ובאמת זה יהיה ככה, כי הפעם הם פונים לטוויסטים מטורפים בעלילות שלא היו פעם. יכול להיות שאש יעבור את הליגה ויתמודד מול האלוף או האליט פור ויפסיד, זו גם אפשרות.

חוץ מלזרוק ססמאות באוויר כמו מפגר, ולחשוב אולי שתקבל קצת כבוד למרות ההתנשאות הגועלית שלך בגלל הצבע הוורוד שלך, אז אני מבין בדיוק עם מי אני מדבר.
    אתה לא מבין אחותי בת 30 עוד מעט והיא חולה על פוקימון.
    הfc שלי: 0920-1552-4079
    משחקים: פוקימון y

9. Retired
    שם: Ashar
    אתה לא יכול שזה דבר חרא כי זה עניין של טעם , נכון אויל שזה פונה ליעד צעיר יותר ולא ממשיך ומתגבש ליעד שליווה אותו בהתחלה , בגלל זה הם אף פעם לא גודלים ונשארים עם אותם תכונות , כל מחוז שהם מתקדמים אפשר להגיד שזכורנם נעלם חוץ מזה שהם יודעים עם מי הם היו ואת הפוקימונים שראו אבל זה לא העיקר , הסדרה הזאת תגמר מתי שאש יזזכה בליגה , אחרי שהוא כבר יזכה יראו שזה כבר פאסה ולא יהיה טעם להמשיך בסדרה כי הוא כבר "אלוף"
    פרישה

10. משתמש מנוסה
    מכיר את המשפט: "מיליון סינים לא טועים"? את השאר אני בטוח שתבין לבד.

11. Retired
    ציטוט פורסם במקור על ידי mr. krabs צפה בהודעה
    מכיר את המשפט: "מיליון סינים לא טועים"? את השאר אני בטוח שתבין לבד.
    ואני יגיב במשמעות אחרת בתוך נושא שנקרא "הכרעת הרוב " , שבו נאמר שלא תמיד הרוב צודק
    פרישה

12. משתמש מנוסה
    אתה ידוע שדיברתי אל המתנשא ההוא נכון?
    בקיצור, אתה רואה שהסדרה אהובה ומצליחה כמעט מכל אנימה אחרת אז כל מילה נוספת מיותרת.
    נערך לאחרונה על ידי Nightwing, 05-30-2012 בשעה 07:19 PM

13. Retired
    ציטוט פורסם במקור על ידי mr. krabs צפה בהודעה
    אתה ידוע שדיברתי אל המתנשא ההוא נכון?
    אני אהבנתי סתם רציתי להבהיר את הנקודה , זאת דעתו והוא חושב שפוקימון זה ילדותי , אבל הוא שוכח שזאת הסיבה כנראה שהוא נרשם לפורום מלחתחילה
    פרישה

14. משתמש מנוסה
    שם: כגה
    מעניין שחשבתי להוסיף שאני לא כותב ממקום של התנשאות, אלא רצון שאחרים יבינו דברים שכנראה וחלק לא מסוגלים לראות, אבל לא הנחתי שבאמת מישהו ייעשה נסער כל כך ויתחיל להגיד כל מיני שטויות רק בשביל להתגונן.
    אתה לא מכיר אותי, וממש לא יודע מי אני... מדבר על הצבע הורוד שלי? יודע איך הרווחתי אותו? בהשקעה חסרת תקדים במשך 5 שנים, בשלל פורומים ותקופות שמקורם הוא רצון טוב בלבד. סירוב להצעות ניהול הם דוגמא לכך. קיבלתי את הצבע הורוד כי אני מכבד אנשים כאן ברמה הגבוהה ביותר, וקבעתי שמהותי כאן ומהות הפורום הוא כבוד. על בסיס הודעה אחת שלי שבה אני מנסה להסביר דבר או שניים, גם אם נראה בחריפות, אתה ממש לא יכול להסיק דבר. ועוד להכניס את Op לדיון חחח, לא יודע למה, מקווה שאתה מודע לגדולה של זה בכלל. אגב, תוכל לתחקר כמעט כל משתמש בפורום לגבי הדברים שלי, למרות שנדירים האנשים שמכירים את כל פועלי, ושכאן בכלל בכל חמשת השנים הללו.

אבל בכל אופן, לטעון כל כך הרבה כמה שמעריצים את פוקימון. ממתי קהל תומך מצביע על איכות?
    אם כך, תכניות הראליטי כגון האח הגדול הן יצירות אומנות היסטוריות, מנגות אחרות כמו בליץ' שכולם מסכימים על טיפשותן הן דווקא איכותיות, והמוזיקה המזרחית דווקא אכן נכתבת ממקורות השראה אלוהיים...

יש המון ילדים, וגם המון מבוגרים שפשוט לא יודעים לבקר. זו הסיבה שהגבתי כאן, ללמד זאת אחרים. להגיד שזה 'משפר אלמנט' שהקריצו דמות טפשית עם צוות טפשי של אגדיים לנצח דמות שחיכית -שלוש שנים בערך?- לראות מה יקרה בסוף מסעה? לא, זה לא 'שיפור' של דבר, זו אמירה ידידי: צופינו אינם יודעים לבקר דבר, ונוכל לעשות ככל העולה על רוחינו מבלי שינטשו. זהו זלזול ידידי.
    חחח מההודעה שלך אני אמור להתגונן? אל תצחיק אותי. אתה מתנשא, נקודה. כל הביטויים שלך ש"רק ילדים או בעלי מנטליות לא ישימו לב שפוקימון היא חרא דבר" ועוד רק מוכיחים את זה. יכול להיות היא באמת הייתה חריפה מידי ממך ואתה לא כזה בדברים אחרים, אבל כאן התנשאת. אני נסער מהקטע הפלצני הזה שבגלל שאתה מישהו בפורום כזה שלא מעניין ת'ביצה של האינטרנט או בגלל שאתה לא אוהב, אתה יכול להתנשאות מעל אחרים. זה לא ממש אכפת לי מי אתה או מה הייתה לפני 5 שנים, ממש לא אכפת לי. כל הכבוד לך על התרומה, כן? אבל כבוד לא משיגים ע''י דרגה כזו בפורום, אלא בתור בן אדם. את וואן פיס אני מכיר ויודע עד כמה גדולה היא, אבל אם אתה כל כך משמיצים סדרות אחרות, ושלא תבין אותי לא נכון, אם הייתי יכול הייתי משנה לא מעט דברים בעלילות בפוקימון, אפילו המון דברים, אז אני מראה לך שגם וואן פיס לא מושלמת.

תשמע, התפקיד שלך בפורום זה להגיב, לא ללמד. שלא נדבר על זה שזו רק דעתך. לדעתי האנימה החדשה היא אחלה, מאוד אחלה, שאני בטוח שאתה לא צופה בה (למרות שיש כמה דברים שעדיין צריך לשפר). אני לא אמרתי שכל סדרה שיש לה המון צופים היא איכותית, אבל אמרתי שאם יש לה כל כך הרבה מעריצים, מכל מיני גילאים, אז לא כולם "ילדים או טיפשים" כמו שאתה מבסס. הינה, גם לי יוצא לעקוב מדי פעם באנימה והיא נהיית אחלה ואפילו הראו לנו בטריילר לעונה החדשה הרבה אקשן ודברים שהם יוצאי דופן.

יש משהו שנקרא טוויסט בעלילה והפתעות. מסינו לא כל כך נהנתי, אבל הסאגה הזו הייתה נחמדה. לפעמים הסוף לא כזה חשוב כמו שאתה מתאר. אתה בא להגיד לי שאתה רואה סדרה רק בשביל הסוף? אש תפס פוקימונים, התיידד עם אנשים וכו' וכו', צפינו מנקודות מבט שונות והראו לנו עלילה על כמעט כל פוקימון. גם בסופו של דבר אש הגיע לרבע הגמר והפסיד מול מישהו מיסתורי עם אגדיים חזקים שהביאו לנו אחלה קרב. מה כל כך רע בזה? יכול להיות שנראה את המאמן הזה עוד פעם ויכול להיות שלא. בכל אופן, לטעמך הסוף הוא ממש זוועתי, לטעמי אין לי בעיה. אני דווקא הסתכלתי על מה צפיתי בסדרה הזו ולא על הסוף, בניגוד אלייך. בקיצור, הכל עניין של דעה. זה שלך יש דעה אחרת לא אומרת שאם אף אחד לא מסכים איתה, כולם טיפשים. ואם לא הבנת, אני מתווכח איתך בעיקר על הגישה שלך. תאוהב מה שבא לך ותחשוב מה שבא לך, אין לי בעיה עם זה. כל אחד ודעתו.

15. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ואו 8 צופים חח..
    ---
    אני מבקש לא להעיף קללות, ולנהל דיון תרבותי יותר, בצורה מכובדת.
    אחרת אצטרך לחלק אזהרות

Spoiler ספוילר

עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •