זה שיש הרבה אנשים שאוהבים פוקימון לא הופך את האנימה לטובה.. בדיוק כמו עם הדת (:
אני מסכים ב-100% עם אביב (חוץ מהקטע של בליץ', אחי המנגה עכשיו מעניינת יותר D: )
זה שיש הרבה אנשים שאוהבים פוקימון לא הופך את האנימה לטובה.. בדיוק כמו עם הדת (:
אני מסכים ב-100% עם אביב (חוץ מהקטע של בליץ', אחי המנגה עכשיו מעניינת יותר D: )
חמוף
אתה יודע מתי נרשמתי? ב-2007, לפני כמעט חמש שנים, בגיל 13.. ובאותו הזמן לא הבנתי הרבה, ככל שמתבגרים קולטים, אני לא אמשיך להגיב על זה (חוץ מזה, אני תמיד העדפתי את המשחקים יותר ואני מעריך אותם ברמה מטורפת, האנימה זה סתם חרטא שולי). אני לא אכנס לעניין של דת בנושא הזה, אם אתה רוצה את דעתי, יש נו"ד או פרטי (:
חמוף
לדעתי פוקימון זה אנימה מאוד טובה, במיוחד הסאגה של הדור החמישי.
מי שחושב שזו אנימה גרועה, שצריך לשפר בה המון דברים, הוא קצת צודק, זו באמת לא האנימה הכי טובה.
אבל להגיד שזו חרא אנימה ודברים כאלה? מי שלא אוהב פוקימון יכול פשוט לא להגיב לאשכול הזה, או לפורום הזה בכלל, כי עם הוא לא אוהב פוקימון, אז למה הוא רשום לכאן בכלל?
אני אוהב פוקימון מגיל קטן מאוד (גיל חמש נראה לי), ואני רואה כל הזמן איך הסדרה משתפרת ונעשית יותר טובה.
אני נגיד מאוד מחכה לעונה הבאה, אני גם מקווה שאש ישתמש בליגה בפוקימונים מהדור הראשון.
ואני אומר ברצינות, בלי להעליב מישהו, אתה לא אוהב פוקימון? אז לך לפורום של אנימה אחרת, זה באמת לא המקום בשבילך, זה פורום לכאלה שאוהבים פוקימון, ולא מנסים להגיב עליה בדברים כמו: זה אנימה גרועה, היא לילדים קטנים, ודברים כאלה. ברצינות, אם מישהו לא אוהב פוקימון זה פשוט לא המקום בשבילו.
יאי נפתח פה דיון על זה שהאנימה מפגרת-בא לי גם להשתתף בדיון-להביע את דעתי.
טוב אנשים לא מבין אותכם מה אתם מוצאים כל מענין בפוקימון? הרי העלילה ידועה מראש אש מגיע למחוז חדש,תופס את התחלתים שלו.מנצח את 8 המכונות ואז מפסיד בליגה באורך פלא,על ידי ריב שלו או משהו. מוצא לו הרבה חברים שפשוט האישיות שלהם ממוחזרות.
איריס=מיסטי
הזה שכחתי איך קוראים לו=ברוק.
סתם אנימה מעפנה,שליוצרים כבר נגמרו הרעיונות לפרקים,לאישיות חדשות ועוד דברים.הכל ממוחזר באנימה הזאת.
היצורים רק רוצים כסף ועושים שטיפת מוח לילדים קטנים.
עובדה שילדים מתבגרים הם מתחילים לצאת משטיפת המוח.
תראו תמאנגה שם לכל דמות יש אישיות משלה ולא ממוחזרת,פרקים לא מוחזרים,פוקימונים.
בקיצור הבנתם למה אני מתכון.
דא הפתיח נשמע מעפן אבל נחמד שהם משנים פתיח.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
מי ששכחת איך קוראים לו זה סילן, והוא ממש לא כמו ברוק (אולי רק קצת הבישולים שלהם)
איך מיסטי דומה לאיריס בדיוק תסביר לי?! אולי זה שהם מאמנות מכון? אחי, אתה רק מוצא את הפגמים הכי קטנים ורואים איך קפצת פתאום שנפתח דיון על הסדרה "יאי נפתח פה דיון על זה שהאנימה מפגרת-בא לי גם להשתתף בדיון-להביע את דעתי". חחח.... אתה ברצינות קפצת על ההזדמנות.
http://www.myforum.co.il/showthread....51#post1331651
אוקיי, הבנתי שזה לא המקום המתאים לפתוח בו דיון, אתם יכולים להגיב שם במקום
אני מבקש שאת הנושא הזה תשאירו אך ורק לדיבור על הפתיח.
ספוילר
כן,תביא לי לשאול אותך שאלה פשוטה-איזה אנימות ראיתך בחייך חוץ מפוקימון?
יש מיליארד פגמים באנימה.
אה אז קןראים לו ילן. אתהב עוד צופה באנימה יותר מני ולא מבין שהם שי טיפות מים.
סילן ואחיו מנהיגי. גם ברוק ואחד האחים שלו. המכון שלהם הוא המכון ה1 שאש הביס במחוז. הם גם הצטרפו לאש. זה כבר כמה הבדלים
מיסטי ואיריס-שניהם מנהיגות מכון שהצטרפו לאש במסע.שניהם בנות מפגרות. שניהם פוחדים מסוג פוקימונים שחזק על הפוקימונים שלהם.שניהם מנסים לתפוס פוקימונים רק מסוג אחד.
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
מה שאומרים כאן זה נכון ולא נכון.
להגיד שכל פוקימון זה חרא זאת טעות.
עד הדור השלישי פוקימון היית אנימה מעולה מכאן זה רק התדרדר.
ובניגוד למנגה, האנימה מכוונת לקהל הצעיר יותר ככה שהיא יותר שטחית.
למרות שאני מסכים שהשני דורות האחרונים הם חרא.
עכשיו לקטע השני, בניגוד לאנימה המשחקים(והמנגה אבל זה משהו שונה) מעולים, ורוב המשתמשים כאן (לא יודע איך זה עכשיו) הגיעו בגלל העונות הראשונות או מהמשחקים.
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
אמרתי לכם שיש נושא בפורום הסדרה והסרטים, על כן הנושא ננעל. (אתם כנראה לא מבינים במילים)
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)