Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3
  1. משתמש מנוסה
    האיש החליל
    פרק א'': היער שלי\הקדמה

שלום, קוראים לי ריי. ריי ביפנית אומר רוח רפאים, כנראה קראו לי ככה כי נולדתי ביום "חוסר המזל" ה-31 ל-12 (היום האחרון בשנה). אה שכחתי להגיד, אני אלף אבל לפי ההגדה אני אהפוך לחצי דרו ביום הולדתי ה-150 שיגיע בעוד כ-50 יום. אחרי היום הזה יתחילו ניסיונות ההתנקשות בעקבות המלחמה המטומטמת בין הדרואים לאלפים שלא תגמר לעולם, ועוד אני אהיה מסוג היצורים שגם האלפים וגם הדרואים רודפים אחריהם. אני מתחבא ביער שהוא רק שלי וכשאני אומר רק שלי זה אומר שום חי חוץ ממני. היער הזה הוא היער הכי שקט והכי רגוע שראיתי בחיים שלי (תאמינו לי ראיתי הרבה יערות בחיים שלי) רק בלילה יש מנגינת חליל שמתחילה בשעה 23:00 ונגמרת בשעה 01:00. נשארו רק עוד כ-40 יום עד שאני אשתנה. עכשיו אני נח לי ביער עד שפתאום התחילו הרבה רעשים וצעקות מסביב ליער. אני הצלחתי לשמוע רק צעקה שאמרה בקול של עוג או של עורק:" אתה תלך לכרות את העצים "שם" ואני לכרות את העצים "שם"". ישר ידעתי שהם רוצים לכרות את היער כדי למצוא את המיקום של החליל. פתאום שמעתי צעקה עוגית עצבנית שאמרה: "תכרתו מצידי את כל היער אנחנו חייבים להשיג את חליל הנצח של "אד-לר-פו" או שהמלך העליון יחסל את כולנו!!!!!!!!". השם "אד-לר-פו" היה מוכר לי מאיפה שהו ואז נזכרתי שהוא היה החצי-אלף חצי-דרו הראשון וההגדה נכתבה עליו. אם לא שמתם לב השם שלו בנוי מהמילים אלף ודרו.

המשך יבוא

2. משתמש מנוסה
    וואו..
    אי אפשר לקרוא את הכל.
    ההתחלה מאוד מהירה ואי אפשר לזכור את כל מה שרשום.
    לא מפסק במקומות הנכונים.שגיאה:

ההגדה-האגדה

יש לך שפה די רדודה:
    *נערך כדי לא לפגוע ברגשות הכותב*
    תשתמש במילה אחרת,סוערת ורעה ומזיקה.

ותן הסברים לפעמים:
    חצי-דרו.

לא קראתי הכל מכיוון שאין גם פיסוקים.
    אמשיך לקרוא ואערוך את ההודעה

3. משתמש מנוסה
    שם: יבניאל, עיר ברסלב בגליל
    תת רמה, עלילה גרועה
    תת שפה, שפת רחוב
    לא מובן רצף האירועים
    אין תיאור מספק
    לא ברור הדברים
    בקיצור ממש לא טוב, אני מאוכזב
    עזבתי את הניהול אחרי 3 שנים
    ~since 20.6.07~

~~~אסף~~~
    ~אני שומר שבת~

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •