קצת באיחור אבל הגיע
(ונאטסו זה קיץ ביפנית)
Chapter 3 – The electric battle
שני כלבי החשמל הקטנים עמדו אחד מול השני ונהמו קלות זה על זה.
"צא!" קראו שני המאמנים בקלילות לעבר פוקימוניהם.
"שינקס, השתמש בבלימה!" קרא נאטסו, ושינקס נעתר לבקשתו. שינקס החל לרוץ, והתקרב במהירות גבוהה אל אלקטרייק.
"אל תזוז," ציווה סם על אלקטרייק. כששינקס היה קרוב מאוד לאלקטרייק "זה מספיק. אלקטרייק, גל רעם!". גל חשמלי שוגר ופגע פגיעה ישירה ומלאה בשינקס שנהדף לאחור ונפל.
"אתה בסדר, שינקס?" שאל נאטסו בדאגה
"שי..." ענה שינקס חלושות וקם על רגליו, גופו של שינקס נפצע כתוצאה מגל הרעם.
"תראה," אמר סם לנאטסו, "הקרב הזה הולך להיות איטי, אני אענה את שינקס בגלל שברח ממני, אני אענה אותו עינויים קשים!"
"לאף אחד אין זכות לעשות דברים שכאלה לפוקימון, גם אם הוא שלך. אתה התעללת בו!" ענה נאטסו בכעס, ואז פנה אל שינקס, "שינקס, תלמד אותו שלא מתעללים בך! השתמש במבט!". שינקס ביצעו את פקודתו של נאטסו, והשתמש במבט.
"אתה חושב שזה יעזור לך," אמר סם, וציווה על אלקטרייק: "השתמש בגל רעם!"
גל הרעם של אלקטרייק השתחרר והחל מתקדם לעבר גופו של שינקס, באותו הרגע נזכר שינקס את הכאב שסבל באותו הערב, את השוט המצליף, את הצחוק של סם. הוא לא היה מוכן לסבול זאת שוב.
"שי-נ-קס!" צווח שינקס בזעם ושיגר מכת ברק אדירה אשר ביטלה לגמרי את גל הרעם ואף פגעה בגופו של אלקטרייק.
"אתה יכול להשתמש בברק?!" תמה נאטסו.
"שינקס..." ענה שינקס בטון של 'גם אני לא ידעתי'.
"הקרב עוד רחוק מאוד מלהסתיים!" אמר סם בעצבנות קלה."צא אלקטרייק, מתקפה מהירה!"
"המם" ענה אלקטרייק והחל לרוץ במהירות לעבר שינקס.
"שינקס!" קרא נאטסו, "מכת ברק!"
"שינקס!" קרא שינקס בקול, ושיגר את מכת הברק. גלי הברק הצהובים נעו במהירות אדירה לעבר אלקטרייק המתקדם במהירות.
הברק פגע בעוצמה רבה באלקטרייק, אלקטרייק נהדף לאחור, אך הוא לא יוכל להמשיך יותר.
"קרב מצוין, שינקס!" אמר נאטסו והרים לידיו את שינקס המותש.
"חזור אלקטרייק," אמר סם וחיוך התפשט על פניו, "אתה חושב שההתערבות הזו באמת תעזור, שינקס שייך לי! ואני אעשה בו מה שארצה ואני אעניש אותו בשיטות שלי!" קרא ושלח את ידו לעבר השוט החשמלי.
"לא אתה לא!" נשמע קול מאחוריו. מאחורי סם עמד שוטר, שכבל את ידיו של סם באזיקים, ולקח מידיו את השוט. ליד השוטר עמדו הפרופ' וויל.
"אתה עצור בחשד להתעללות בפוקימון!" אמר השוטר ולקח איתו את סם.
"אתה עוד תראה ילד! אני אחזור להתנקם בך!" קרא סם אחורה ונכנס אל מכונית המשטרה שחיכתה בחוץ.
לאחר שהמכונית נסעה שאל נאטסו: "איך המשטרה הגיע לפה?"
"אני אסביר," אמר הפרופ', "ההתעלפות שלי הייתה קצרה, קצת אחרי שהתחלת את הקרב התעוררתי, אמרתי לוויל לקרוא למשטרה, בינתיים אני נשארתי בחדר וראיתי את הקרב. את היית כל כך מרוכז בקרב שלא שמת לב שאני לידך."
"טוב, הניצחון בקרב נתון אך ורק לשינקס ולמכת הברק שלו" אמר נאטסו.
"תקשיב נאטסו," אמר הפרופ', "ראיתי שאתה נלחם מצוין עם שינקס, ועכשיו הגיע זמנך לקבל רישיון פוקימון. אז חשבתי שבמקום שתקבל פוקימון חדש, תצא למסע עם שינקס, שעכשיו חופשי."
"נשמע רעיון טוב," אמר נאטסו, "מה אתה חושב שינקס?"
"שינקס!!!" אמר שינקס בשמחה.