Pokemon GO
עמוד 16 מתוך 99 ראשוןראשון ... 614151617182666 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 226 עד 240 מתוך 1478
  1. Kibō no chi
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka Kun;1331921
    [B
    אליסה~[/B]
    את משחררת מהפוקדור שלך את טוטדייל הנראה מוכן לקרב והוא יוצא מבלי שום התראה עם אגרוף קרח ענקי לעברו של פוצ'יאנה ופוגע בו קשות! טוטדייל מאושר מעוצמתו וממשיך להכות בעוצמה אדירה שוב ושוב בפו'ציאנה הקטן אגרופי קרח.

"טוב מאוד! עכשיו סיים את זה באקדח מים!" אני מעודדת את טוטודייל, וכשהוא תוקף זורקת פוקדור חדש על פוצ'יאנה.

2. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka Kun צפה בהודעה
    אנשים, אם לא קיבלתם את ההודעה תכנסו לדף הראשי ותקראו את ההודעה מתחת לדפי רשומים זה חשוב נורא!!!

אוסטין~
    חחחח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה ממשיך ללכת משם בשקט בשקט ואחרי כמה דקות אתה שומע זימזום שמעט מטריד אותך. אתה מסתובב ורואה פוקימון חרק גדול ואדום המרחף בקרבת מקום ().
    Spoiler ספוילר
    ----------------------------
    "היי הינה לנו אימון קטן..." אמלמל לעצמי ואחייך כשאראה את הפוקימון הזה.
    אפתח את הפוקדע ואבדוק לגביו, לאחר מכן אומר לטריקו "נסה משרוקית עשב, השתמש בא רק קצת, גרום לפוקימון להתעייף ולנחות קצת.. ואז חבוט בו כהוגן!"

.

3. the bitch is back
    דארן~
    במהירות עצומה בורמי משתמש שוב בהגנה שלו אבל וולפיקס מצליחה לשבור את ההגנה של בורמי, אבל רוב כוח ההתקפה נהדף מההגנה, והיא פוגעת בו קלות. דון פולטת קולות תדהמה בזמן שבורמי יוצר עשרות כדורי אור של הכוח החבוי ופוגע בוולפיקס מטווח אפס ואז גומר אותה עם דחיפה.
    "אני לא מאמינה" אומרת דון ומסתכלת על תוצאת הקרב בהלם. "אוקי, יפה יפה" היא אומרת ומחזירה את וולפיקס לפוקדור "אבל איך תתמודד עם זה?" היא שואלת וזורקת פוקדור נוסף לאוויר ומשחררת ממנו פוקימון קטן וחמוד אבל במבט שני אתה רואה שמאחת מהאוזניים שלו צומח, מה שנראה כמו גידול רציני . "זאת מאוויל שלי והיא תביס אותך! מאוויל ניב אש ואחריו ניב קרח!" קוראת דון ומאוויל שלה מרימה את הגידול, המתגלה כפה ענקי, המתחיל לצבור אש רצינית הנשלחת במהירות לעברו של בורמי.

ניל~
    אתה משחרר גם את סידוט ומחכה לרגע הנכון ואז שולח את קלפה עם חבטה והיא מצליחה לפגוע בשלושה זובטים. סידוט קופץ מולה ומשתמש בהתמדה וסופג את כל המתקפות נגד של הזובאטים. בינתיים אתה מתחיל לנער את תמי, אשר מתעוררת למחצה "מה את רוצה?" היא שואל קול מנומנם.

אליסה~
    טוטדייל קופץ אחורנית ושולח מפיו אקדח מים ענקי המחסל במהירות את פו'יצאנה המעולף למחצה. את לא מתעכבת ושולחת ישר פוקדור ריק על פו'יצאנה אשר נלכד תוך כמה גלגולים. לפתע את שומעת קול של מחיאות כפיים. את מסתובבת ורואה שם דמות לבושה בשחור הדמות ממשיכה למחות כפיים ולהתקרב אלייך לאט לאט "נורא התרשמתי מהקרב" אומר הבחור בקול אצילי ואפל "שמי קול, אני חבר בתנועת הצללים ורציתי לדעת האם גברת נחמדה שכמוך להצטרף אלינו. אני בטוח שנוכל למצוא לך מקום טוב אצלנו" הוא אומר בחיוך מרושע.

אוסטין~
    אני לא מכריח אותך~ אבל שתדע שרצוי שיהיו לך שניים לפני המכון הראשון ם:
    אתה מכוון את הפוקידע על היצור והיא נדלקת "יאנמה פוקימון הכנף הברורה. למרות ששתי עיניו קרובות אחת לשנייה הוא יכול להסתכל לשני הכיוונים בו זמנית. יאנמה יכול לנופף בכנפיו במהירות אדירה אשר יכולה ליצור גלי הלם רציניים." לאחר מכן היא נכבית. טריקו קופץ ומתחיל לזמזם שיר ערש נעים למשמע, אבל לא נראה שהמתקפה הזיזה יותר מידי ליאנמה כל עוד הכנפיים שלו זזות בקצב כזה מהיר. טריקו למרות שיאנמה לא נרדם יוצא אליו במהירות ומסתובב שניות לפני שהוא פוגע בו וחובט בו בזנב. יאנמה המופתע מתרומם מהריצפה ומסתכל על שניכם ואז יוצא עם צוות כפול ועשרות כפילים מקיפים את טריקו. ולמרות שזה לא מספיק כל היאנמה יוצאים עם מתקפת מהירות לעברו של טריקו!
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. Kibō no chi

אליסה~
    טוטדייל קופץ אחורנית ושולח מפיו אקדח מים ענקי המחסל במהירות את פו'יצאנה המעולף למחצה. את לא מתעכבת ושולחת ישר פוקדור ריק על פו'יצאנה אשר נלכד תוך כמה גלגולים. לפתע את שומעת קול של מחיאות כפיים. את מסתובבת ורואה שם דמות לבושה בשחור הדמות ממשיכה למחות כפיים ולהתקרב אלייך לאט לאט "נורא התרשמתי מהקרב" אומר הבחור בקול אצילי ואפל "שמי קול, אני חבר בתנועת הצללים ורציתי לדעת האם גברת נחמדה שכמוך להצטרף אלינו. אני בטוח שנוכל למצוא לך מקום טוב אצלנו" הוא אומר בחיוך מרושע.
    קול AS IN COOL או קול יעני VOICE?
    ----------------
    "ה... הצללים? מה זה?" אני שואלת בהיסוס, צועדת צעד אחד אחורה מההפתעה שיש לי סטוקרית.

5. the bitch is back
    אליסה~
    יותר לכיוון של Cole וזה זכר XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    "אנחנו אחת משלושת התנועות" אומר לך קול בקול רגוע "אני רק רוצים להנות, אנחנו חסרי גבולות ואצלנו מותר לעשות הכל. כמובן, כל מה שיעשה לך טוב" הוא אומר ומעלה על פרצופו חיוך מרושע "מה דעתך?" הוא שואל ומושיט לך את ידו.
    גיל! 3>

6. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ניל~
    אתה משחרר גם את סידוט ומחכה לרגע הנכון ואז שולח את קלפה עם חבטה והיא מצליחה לפגוע בשלושה זובטים. סידוט קופץ מולה ומשתמש בהתמדה וסופג את כל המתקפות נגד של הזובאטים. בינתיים אתה מתחיל לנער את תמי, אשר מתעוררת למחצה "מה את רוצה?" היא שואל קול מנומנם.
    "שתתעוררי"אומר.
    "קלפה תשתמשי בחבטה, במקרה הצורך תשתמשי בסידוט כמגן, סידוט תספוג עוד קצת ואז תשחרר את ההתקפה"אומר תוך כדי סיבוב לכיוון הקרב.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

7. Kibō no chi
    אליסה~
    יותר לכיוון של Cole וזה זכר XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    "אנחנו אחת משלושת התנועות" אומר לך קול בקול רגוע "אני רק רוצים להנות, אנחנו חסרי גבולות ואצלנו מותר לעשות הכל. כמובן, כל מה שיעשה לך טוב" הוא אומר ומעלה על פרצופו חיוך מרושע "מה דעתך?" הוא שואל ומושיט לך את ידו.
    מה בחור הוא נראה בחורה ):
    ----------------
    "ליהנות, אה...? נשמע מעניין..." אני אומר ומסתכלת על היד שלו בהיסוס.
    "קנית אותי" אני מוסיפה לאחר רגע של מחשבה ולוחצת לו את היד. לא יודעת בכלל מה עבר לי בראש באותו רגע, אבל זה מאוחר מדי מכדי להתחרט על משהו.

8. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    מיילין~
    יש לו סיפור להמשך.. הוא רק עושה אפירנס. אם את רוצה יש ביער איליין, אחרי העיר הבאה מספר טרופיוס, רק שהם יותר נדירים ם:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את נעמדת כמול טרופיוס המסתכל עליך ומכווץ את עיניו ואז נוסק את כנפיו הענקיות ועף משם ויוצר גל רוח ענקי המעיף אותך, פיצ'ו ווארמפל לאחור. "את בסדר?" שואלת שירלי אשר גם נראה שהיא עפה מעוצמת הנסיקה של טרופיוס "זה היה הדבר הכי טיפשי שראיתי בחיי!" היא קוראת ומנערת את ראשה בדאגה.

פליז את תשים אותי בצוותים;;;
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

9. מנהל למופת! (לשעבר)
    אוסטין~
    אני לא מכריח אותך~ אבל שתדע שרצוי שיהיו לך שניים לפני המכון הראשון ם:
    אתה מכוון את הפוקידע על היצור והיא נדלקת "יאנמה פוקימון הכנף הברורה. למרות ששתי עיניו קרובות אחת לשנייה הוא יכול להסתכל לשני הכיוונים בו זמנית. יאנמה יכול לנופף בכנפיו במהירות אדירה אשר יכולה ליצור גלי הלם רציניים." לאחר מכן היא נכבית. טריקו קופץ ומתחיל לזמזם שיר ערש נעים למשמע, אבל לא נראה שהמתקפה הזיזה יותר מידי ליאנמה כל עוד הכנפיים שלו זזות בקצב כזה מהיר. טריקו למרות שיאנמה לא נרדם יוצא אליו במהירות ומסתובב שניות לפני שהוא פוגע בו וחובט בו בזנב. יאנמה המופתע מתרומם מהריצפה ומסתכל על שניכם ואז יוצא עם צוות כפול ועשרות כפילים מקיפים את טריקו. ולמרות שזה לא מספיק כל היאנמה יוצאים עם מתקפת מהירות לעברו של טריקו!
    'ררר..יופי עכשיו אני גם צריך לנחש מי האמיתי?!' אחשוב לעצמי לחוץ.
    "טריקו דלג מצד לצד והתחמק, נסה לחבוט, נסה להתחמק ולגרום להם להיתקע זה בזה... והתחל לדלל את מספר הכפילים!" אדריך אותו.
    "ברגע שישארו בודדים, נסה להתגרות בהם ולמשוך אותם אחריך, רוץ חזיתית לכיוון גזע עץ גדול ואז עם זנב נטר ושנה כיוון, גרום להם להיתקע בו!"
    וכך אמשיך לתת לו פתרונות להיפטר מהכפילים.. ואקווה שזה יצליח.

.

10. the bitch is back
    ניל~
    "לא רוצה" היא אומרת וחוזרת לשק השינה שלה מתעלמת ממך לחלוטין. קלפה קופצת בזמן שהזובאטים תוקפים את סידוט, ותוקפת אותן עם חבטת עזות. בינתיים סידוט אוגר מספיק כוח והוא משחרר אותו בעוצמה בפיצוץ אדיר על הזובאטים, המתעלפים במקום.

אליסה~
    "את לא תתחרטי" הוא אומר בקול מרושע ומעיף שני פוקדורים לאוויר ומותכם יוצאים שני פוקימונים גדולים וכחולים "אלה הם התחבורה שלנו" הוא אומר בחיוך ועוזר לך להתמקם על הגולבאט. "ועכשיו לבסיס!" הוא אומר לשני הגולבטים ובתוך שניות את מוצאת עצמך עפה במהירות אדירה. את מסתכלת למטה ורואה ערים ודרכים חולפים מתחתיך במהירות. אחרי כמה שעות, כשכבר מתחיל להחשיך אתם מגיעים לעיר שבחיים לא ראית. "ברוכה הבאה לעיר לוקטרה. המנזר שלנו נמצא כמה קומות מתחת לאדמה" אומר לך קול ומוביל אותך כמה סמטאות עד שאתם מגיעים לביניין הנראה נטוש לחלוטין. הוא נכנס פנימה ותוך כמה דקות הוא פותח דרך סודית.
    את יורדת איתו ומגיעה למבוך עצום "מכאן" הוא אומר בקצרה ופשוט הולך דרך הקירות את מופתעת ומתחילה ללכת לידו נלחצת מהמקום הסגור. כעבור כמה דקות הליכה את מגיעה למבנה ענק מתחת לקרקע "ברוכה הבאה" הוא אומר בחיוך ומוביל אותך דרך חדר תפילה ארוך המלא באנשים הלבושים גלימות לתוך חדר קטן ומשאיר אותך שם.

אוסטין~
    טריקו מתחיל לקפוץ באוויר בתקווה להרוס כמה מהכפילים אבל נפגע ממתקפת המהירות של כמה מהאחרים שלא הספיק להרוס. לאחר מכן הוא קופץ לפני גזע עץ גדול ומתחיל לעשות פרצופים לכפילים של יאנמה ושניות לפני שהם פוגעים בו הוא מנתר הצידה ומצליח להתחמק, אבל לפני שאתה מספיק לצהול היאנמה האמתי מופיע משום מקום ודוחף את טריקו עם מתקפת מהירות.

מיילין~
    את צריכה למצוא אותם~ או לעשות משהו שימשוך אותם אלייך (שיכול להגמר בצורה רעה~ )
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ממש מעבר לאיפה שטרופיוס שכב אתן רואות את המרכז פוקימונים ושתיכן רצות אליו במהירות. אתם נכנסות ורואות אחות ג'וי חביבה המחייכת אליכן ומברכת אתכן לשלום. את מגישה לה את הפוקדורים שלך ומיד אחרייך גם שירלי עושה זאת.
    "עוד משהו?" היא שואלת בחיוך.
    גיל! 3>

11. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ניל~
    "לא רוצה" היא אומרת וחוזרת לשק השינה שלה מתעלמת ממך לחלוטין. קלפה קופצת בזמן שהזובאטים תוקפים את סידוט, ותוקפת אותן עם חבטת עזות. בינתיים סידוט אוגר מספיק כוח והוא משחרר אותו בעוצמה בפיצוץ אדיר על הזובאטים, המתעלפים במקום.
    "זה יכול להיות שימושי"אמלמל לעצמי ואזרוק פוכדור ריק על אחד מהזובאטים.
    "תתעוררי הולכים לא בטוח פה"אומר ואתחיל לארוז החפצים.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

12. Kibō no chi

אליסה~
    "את לא תתחרטי" הוא אומר בקול מרושע ומעיף שני פוקדורים לאוויר ומותכם יוצאים שני פוקימונים גדולים וכחולים "אלה הם התחבורה שלנו" הוא אומר בחיוך ועוזר לך להתמקם על הגולבאט. "ועכשיו לבסיס!" הוא אומר לשני הגולבטים ובתוך שניות את מוצאת עצמך עפה במהירות אדירה. את מסתכלת למטה ורואה ערים ודרכים חולפים מתחתיך במהירות. אחרי כמה שעות, כשכבר מתחיל להחשיך אתם מגיעים לעיר שבחיים לא ראית. "ברוכה הבאה לעיר לוקטרה. המנזר שלנו נמצא כמה קומות מתחת לאדמה" אומר לך קול ומוביל אותך כמה סמטאות עד שאתם מגיעים לביניין הנראה נטוש לחלוטין. הוא נכנס פנימה ותוך כמה דקות הוא פותח דרך סודית.
    את יורדת איתו ומגיעה למבוך עצום "מכאן" הוא אומר בקצרה ופשוט הולך דרך הקירות את מופתעת ומתחילה ללכת לידו נלחצת מהמקום הסגור. כעבור כמה דקות הליכה את מגיעה למבנה ענק מתחת לקרקע "ברוכה הבאה" הוא אומר בחיוך ומוביל אותך דרך חדר תפילה ארוך המלא באנשים הלבושים גלימות לתוך חדר קטן ומשאיר אותך שם.
    אני נלחצת טיפה בוחנת את החדר בקצרה, בודקת אם יש פה אנשים.
    "הלו? יש פה מישהו?" אני צועקת בפתאומיות מרוב הלחץ.
    'אולי יש כאן משהו שאני צריכה לקחת' אני חושבת ובוחנת את החדר במבט שני.

13. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    מיילין~
    את צריכה למצוא אותם~ או לעשות משהו שימשוך אותם אלייך (שיכול להגמר בצורה רעה~ )
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ממש מעבר לאיפה שטרופיוס שכב אתן רואות את המרכז פוקימונים ושתיכן רצות אליו במהירות. אתם נכנסות ורואות אחות ג'וי חביבה המחייכת אליכן ומברכת אתכן לשלום. את מגישה לה את הפוקדורים שלך ומיד אחרייך גם שירלי עושה זאת.
    "עוד משהו?" היא שואלת בחיוך.[/quote]

לפחות כרגע אני לא רוצה שותפה אז עם אפשר ששירלי לא תהיה פשוט בכל מ''ת עד עכשיו היו לי שותפים אני רוצה לנסות קצת לבד, אולי בהמשך קיי?
    ____________________________\------------------------
    ''אומ...את יודעת אולי איפה יש תחרויות סרט קרובות'?' אומר לאחות ג'וי
    ''טוב..אמ..שירלי אני משערת שאנחנו נפרדות עכשיו, אבל ניפגש עוד כמה ערים טוב? חברות לתמיד?'' אשאל בחיוך 3:
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    [SIZE="5"][COLOR="Magenta"]

פלינט~
    ראית פעם קיובון בלי עצם? P:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    התוכנית שלך מצליחה וקיובון מפספס שוב את צ'ימיצ'אר ונשרף בעשרות כדורי הגחלת של צ'ימיצ'אר שלך.
    קיובון נהיה שרוף (Burn) ונראה שקשה לו לזוז עכשיו.
    "צ'ימצ'אר זה הצ'אנס שלך! תתקיף בגחלת תוך כדי שאתה רץ לכיוון קיובון! כשאתה מגיע אליו שריטות בכל הכוח!" אקרא לו בחיוך, "אתה מצוין!" אעודד אותו

15. מנהל למופת! (לשעבר)
    אוסטין~
    טריקו מתחיל לקפוץ באוויר בתקווה להרוס כמה מהכפילים אבל נפגע ממתקפת המהירות של כמה מהאחרים שלא הספיק להרוס. לאחר מכן הוא קופץ לפני גזע עץ גדול ומתחיל לעשות פרצופים לכפילים של יאנמה ושניות לפני שהם פוגעים בו הוא מנתר הצידה ומצליח להתחמק, אבל לפני שאתה מספיק לצהול היאנמה האמתי מופיע משום מקום ודוחף את טריקו עם מתקפת מהירות.
    "טריקו האחז בוא מהר!" אומר ביהירות ברגע שיחטוף טריקו את המכה.
    ואז הורה לו "תפוס אותו ועבור לזנבו, עמוד במקום והסתובב, הטל את משקלך לצדדים ואז הטח אותו באדמה!"
    אם יצליח הוסיף מיד "רעש הכנפיים לא פעיל עכשיו, משרוקית עשב קדימה!"

.

עמוד 16 מתוך 99 ראשוןראשון ... 614151617182666 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •