Pokemon GO
עמוד 17 מתוך 99 ראשוןראשון ... 715161718192767 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 241 עד 255 מתוך 1478
  1. the bitch is back
    ניל~
    אתה זורק בזריזות פוקדור על זובאט ועוד לפני שאתה רואה אם הוא נלכד אתה מתחיל לאסוף את הדברים שלך ולנסות להעיר שוב תמי.
    "מה החיפזון?" אתה שומע פתאום ממעמקי החושך אתה מאמץ את עינייך ולפתע קולט דמות יוצאת מבעד החושך "נורא אהבתי את הניצחון שלך והדרך לחימה שלך" אומרת האישה המיסתורית "אני רייבן" האישה מציגה את עצמה "אני מתנועת הצללים ואני הולכת להציע לך הצעה חד פעמית לחלוטין" היא אומרת בחיוך נבזי.

אליסה~
    את בוחנת את החדר ביסודיות ולא מוצאת כלום. את ממשיכה לצרוח עד שגרונך שורף ואת מתמוטטת על הריצפה. את יושבת בחדר שעות מנסה לפתוח את הדלת, אבל כלום הכל שקט וחשוך.את נשארת שם דוממת ומפוחדת. אחרי זמן מה הדלת נפתחת וקול נכנס וזורק לך מגש עם אוכל "מריק יסכים לראות אותך מאוחר יותר" הוא אומר וטורק את הדלת מאחוריו משאיר אותך שם לבד בחשכה ובודדה.
    את אוכלת מעט מהתבשיל הקר שהביאו לך ונשכבת על הריצפה, מנסה להירדם. אחרי כמה שעות שעוברות במהירות הדלת ניפתחת בטריקה ואת מתעוררת בבהלה "בואי" אומר לך קול ומוביל אותך מהחדר דרך חדר התפילה, ומוביל אותך לגרם מדרגות ארוך ואת מטפסת למעלה, תשושה ומפוחדת. לבסוף הוא מוביל אותך לחדר נוסף ומכניס אותך פנימה וסוגר את הדלת מאחוריו. אתה מסתכלת סביב ומבחינה באח בוערת באש מלבבת ואז מבחינה באיש היושב לצד האש את נרתעת מהמסיכה על פניו אבל ממשיכה ללכת, מנסה להיות זקופה ואמיצה "מי היה מאמין שהכלב המטונף הזה צדק" הוא אומר בקול קודר המעביר בגבך צמרמורת. "אז את רוצה להצטרף אלינו?" הוא שואל בקולו האפל הכמעט משתק אותך.

מיילין~
    אוקי~ ם:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "או כמובן יש תחרות בעיר ג'נטה!" אומרת האחות ג'וי ומחזירה לך את הפוקדורים "העיר ממש בהמשך הדרך, כמעט חמישה קילומטרים. כלומר תוכלי להגיע לשם עד מחר בצהריים" היא אומרת בחיוך את מודה לה ומסתובבת לשירלי "אממ אוקי" היא אומרת בחיוך ומחייכת "אבל אם את עדיין רוצה אני גם הולכת לשם. אבל אני נראה לי אשאר פה ללילה, לא רוצה לישון בחוץ עם כל מה שהולך עם התנועות האלה בחוץ" היא אומרת ונראה שגל צמרמורת חולף בגופה.

פלינט~
    צ'ימיצ'אר רץ במהירות לעברו של קיובון ומשלב את ידיו ואז שולח מהן עשרות כדורי אש הפוגעים בחוזקה בקיובון ומעיפות אותו לאחור ואז הוא מסיים אותו עם מתקפת שריטות חזקה במיוחד ומעלפת אותו.

אוסטין~
    טריקו נראה קצת מופתע אבל מהנהן בראשו ומצליח לתפוס את ראשו של יאנמה וחוטף בבטנו את עוצמת המתקפה, למרות זה הוא קופץ מעל ראשו של יאנמה ותופס בזנבו ואז בעזרת כוחות מופלאים מצליח להרים את יאנמה בזנבו ולזרוק אותו בחוזקה על האדמה הקשה.
    יאנמה מנסה לנופף בכנפיו, אבל טריקו מהיר יותר ומצליח להרדים אותו עם משרוקית עשב.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka Kun צפה בהודעה
    ניל~
    אתה זורק בזריזות פוקדור על זובאט ועוד לפני שאתה רואה אם הוא נלכד אתה מתחיל לאסוף את הדברים שלך ולנסות להעיר שוב תמי.
    "מה החיפזון?" אתה שומע פתאום ממעמקי החושך אתה מאמץ את עינייך ולפתע קולט דמות יוצאת מבעד החושך "נורא אהבתי את הניצחון שלך והדרך לחימה שלך" אומרת האישה המיסתורית "אני רייבן" האישה מציגה את עצמה "אני מתנועת הצללים ואני הולכת להציע לך הצעה חד פעמית לחלוטין" היא אומרת בחיוך נבזי.
    "אני שומע " אומר בדריכות מלאה לקרב.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

3. משתמש מנוסה
    [B]

פלינט~
    צ'ימיצ'אר רץ במהירות לעברו של קיובון ומשלב את ידיו ואז שולח מהן עשרות כדורי אש הפוגעים בחוזקה בקיובון ומעיפות אותו לאחור ואז הוא מסיים אותו עם מתקפת שריטות חזקה במיוחד ומעלפת אותו.
    "צ'ימצ'אר נהדר!" אקרא בחיוך ואחבק אותו, "ניצחת פוקימון שחזק עליך מבחינת סוג! התחזקת!" אעודד אותו ואוציא לו אוכל ושתייה מהתיק שלי כדי שיאכל וימלא כוחות,אחר כך אחזיר אותו לפוכדור ואניח גם אוכל ליד קיובון, "נלחמת פשוט מצוין" אומר לו בחיוך ואמשיך בדרכי,אביט בנוף ואחפש אימון לטיילו

4. Kibō no chi

אליסה~
    את בוחנת את החדר ביסודיות ולא מוצאת כלום. את ממשיכה לצרוח עד שגרונך שורף ואת מתמוטטת על הריצפה. את יושבת בחדר שעות מנסה לפתוח את הדלת, אבל כלום הכל שקט וחשוך.את נשארת שם דוממת ומפוחדת. אחרי זמן מה הדלת נפתחת וקול נכנס וזורק לך מגש עם אוכל "מריק יסכים לראות אותך מאוחר יותר" הוא אומר וטורק את הדלת מאחוריו משאיר אותך שם לבד בחשכה ובודדה.
    את אוכלת מעט מהתבשיל הקר שהביאו לך ונשכבת על הריצפה, מנסה להירדם. אחרי כמה שעות שעוברות במהירות הדלת ניפתחת בטריקה ואת מתעוררת בבהלה "בואי" אומר לך קול ומוביל אותך מהחדר דרך חדר התפילה, ומוביל אותך לגרם מדרגות ארוך ואת מטפסת למעלה, תשושה ומפוחדת. לבסוף הוא מוביל אותך לחדר נוסף ומכניס אותך פנימה וסוגר את הדלת מאחוריו. אתה מסתכלת סביב ומבחינה באח בוערת באש מלבבת ואז מבחינה באיש היושב לצד האש את נרתעת מהמסיכה על פניו אבל ממשיכה ללכת, מנסה להיות זקופה ואמיצה "מי היה מאמין שהכלב המטונף הזה צדק" הוא אומר בקול קודר המעביר בגבך צמרמורת. "אז את רוצה להצטרף אלינו?" הוא שואל בקולו האפל הכמעט משתק אותך.
    אסור לי להראות פחד או חשש. כל סימן הכי קטן לחוסר ביטחון יסתיים באסון.
    "כן!" אני אומרת בתקיפות, מסתכלת על במסיכה שככל הנראה עונה על השם מריק.
    "כן, אני רוצה להצטרף אליכם!"

5. the bitch is back
    ניל~
    "הצטרף אלינו" היא אומרת במהירות כזאת המפתיעה אותך "באמת להיות מאמן ולנצח בליגה, זה כל מה שאתה רוצה לעשות? אתה לא רוצה לעשות משהו שישנה את העולם?" היא מתחילה לדבר בהתלהבות "תחשוב על זה כל מה שתוכל לעשות איתנו! אין חוקים רק לעשות מה שיעשה לך טוב!" היא אומרת ומתחילה לצחוק בשיגעון "כל האפשרויות פתוחות אצלך, תוכל להשיג כוח שאף פעם לא חשבת שתוכל להשיג! עזוב אותך דברים קטנים," ומצביעה על תמי הישנה "תחשוב בגדול! מה דעתך?" היא שואלת ומעלה על פניה חיוך זדוני.

פלינט~
    אתה נותן לצ'ימצ'אר לאכול ולשתות ונראה שהוא התחזק קצת אחרי הקרב הקשה ואז מחזיר את עצמו לפוקדור כדי לנוח. אתה בינתיים ממשיך ללכת בחיפוש אחרי אתגר לטיילו. אחרי עשרים דקות אתה מבחין בגוש פרוותי וסגול מקפץ לו בקרבתך ()

אליסה~
    את שומעת צחוק קטן וקר ממריק "אני כ"כ אוהב אומץ אצל צעירים" הוא אומר "זה כזה מזוייף" ממשיך ונעמד על רגליו ומתקרב אלייך. "אני מניח שכבר עברת את המבחן של קול, אם לא הוא פשוט היה אונס ורוצח אותך כבר מזמן" הוא אומר וצחוק מרושע מתגלגל בו "אני מניח שאפשר להעביר אותך את המבחן שלי" הוא אומר ונוקש באצבעותיו ומשום מקום שני בחורים ,בעלי בגדים שחורים ושיער שחור, נכנסים לחדר כשעל ידייהם תלויה דמות מוכרת לך מאוד. ואז, נופל לך האסימון זו אחות ג'וי! אבול האישה המעולפת מולך לא דומה לה בכלל. שמלתה קרועה, פרצופה חבול ושיערה פרוע ומלוכלך. אתה מסתכלת עליה ואז מעיפה מבט למריק. "קידמה למה את מחכה? תסיימי אותה!" צועק מריק. את מחזירה את מבטך לאחות ג'וי המתעוררת מהצעקה "ב..בקשה... עז..רי .. לי!" היא אומרת וגונחת מכאבים ומשתעלת דם.
    גיל! 3>

6. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם~
    אתה ממשיך ללכת בדרך וכעבור כמה רגעים אתה מבחין בבחור הנראה מבוגר ממך רק בקצת "אחר הצהריים נעימים לך! מה דעתך על קרב?" הוא שואל במבטא מעט מוזר.
    "לא יכולתי לשמוע הצעה טובה יותר." אמרתי למאמן וליטפתי את הפוקדור של צ'ארלה

7. משתמש מנוסה
    [B]

פלינט~
    אתה נותן לצ'ימצ'אר לאכול ולשתות ונראה שהוא התחזק קצת אחרי הקרב הקשה ואז מחזיר את עצמו לפוקדור כדי לנוח. אתה בינתיים ממשיך ללכת בחיפוש אחרי אתגר לטיילו. אחרי עשרים דקות אתה מבחין בגוש פרוותי וסגול מקפץ לו בקרבתך ()
    "טיילו! תהיה מוכן!" אקרא ואשחרר אותו מהפוכדור, אחפש מידע על הפוקימון מהפוקידע, "תשתמש בנהמה בשביל להרתיע אותו! ומיד לאחר מכן תצלול במהירות לכיוונו של וונומוט עם ניקור!" אקרא בנחישות

8. אמאש'ך פלאפי ):
    ניל~
    "הצטרף אלינו" היא אומרת במהירות כזאת המפתיעה אותך "באמת להיות מאמן ולנצח בליגה, זה כל מה שאתה רוצה לעשות? אתה לא רוצה לעשות משהו שישנה את העולם?" היא מתחילה לדבר בהתלהבות "תחשוב על זה כל מה שתוכל לעשות איתנו! אין חוקים רק לעשות מה שיעשה לך טוב!" היא אומרת ומתחילה לצחוק בשיגעון "כל האפשרויות פתוחות אצלך, תוכל להשיג כוח שאף פעם לא חשבת שתוכל להשיג! עזוב אותך דברים קטנים," ומצביעה על תמי הישנה "תחשוב בגדול! מה דעתך?" היא שואלת ומעלה על פניה חיוך זדוני.
    \
    "דעתי?דעתי היא שיש כאן משהו מסריח, מה יצא לך מזה?"אשאל.
    "אף אדם לא יעשה משהו בלי תועלת זה בטבע שלנו"אוסיף ואומר

9. Kibō no chi

אליסה~
    את שומעת צחוק קטן וקר ממריק "אני כ"כ אוהב אומץ אצל צעירים" הוא אומר "זה כזה מזוייף" ממשיך ונעמד על רגליו ומתקרב אלייך. "אני מניח שכבר עברת את המבחן של קול, אם לא הוא פשוט היה אונס ורוצח אותך כבר מזמן" הוא אומר וצחוק מרושע מתגלגל בו "אני מניח שאפשר להעביר אותך את המבחן שלי" הוא אומר ונוקש באצבעותיו ומשום מקום שני בחורים ,בעלי בגדים שחורים ושיער שחור, נכנסים לחדר כשעל ידייהם תלויה דמות מוכרת לך מאוד. ואז, נופל לך האסימון זו אחות ג'וי! אבול האישה המעולפת מולך לא דומה לה בכלל. שמלתה קרועה, פרצופה חבול ושיערה פרוע ומלוכלך. אתה מסתכלת עליה ואז מעיפה מבט למריק. "קידמה למה את מחכה? תסיימי אותה!" צועק מריק. את מחזירה את מבטך לאחות ג'וי המתעוררת מהצעקה "ב..בקשה... עז..רי .. לי!" היא אומרת וגונחת מכאבים ומשתעלת דם.
    'שיט...' אני חושבת לעצמי. אני לא יכולה להרוג אותה, אבל מצד שני אם לא, אני אגיע לאותו המצב. אני מסתכלת עליה במבט מלא רחמים, שמשתנה מהר למבט מבחיל מהמצב שאליו הגיעה. מי יודע למה האנשים האלה מסוגלים.
    אני מסתובבת סביבה ואומרת "נו נו, מה יש לנו כאן?" ונותנת לה ספאנק בתחת.
    "המצב שלך..." אני אומר ונותנת עוד ספאנק.
    "הוא פשוט..." עוד ספאנק אחרון ואז אני מהלכת בחזרה אל מול הפרצוף שלה.
    "פתטי" אני אומרת לה מול הפרצוף.
    לאחר מכן אני שוברת לה את המפרקת, קשה ככל שזה יהיה. אני לא רוצה להגיע למצב שלה.

10. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    אוסטין~
    טריקו נראה קצת מופתע אבל מהנהן בראשו ומצליח לתפוס את ראשו של יאנמה וחוטף בבטנו את עוצמת המתקפה, למרות זה הוא קופץ מעל ראשו של יאנמה ותופס בזנבו ואז בעזרת כוחות מופלאים מצליח להרים את יאנמה בזנבו ולזרוק אותו בחוזקה על האדמה הקשה.
    יאנמה מנסה לנופף בכנפיו, אבל טריקו מהיר יותר ומצליח להרדים אותו עם משרוקית עשב.
    אוייי איזה סיום נאצי זה יהיה...
    -------
    "יופי טריקו מעולה!" אומר לו ואקרוץ בחיבה.
    "זהו טריקו עכשיו תפס על עץ הקרוב, עמוד על ענף מעל יאנמה שעל האדמה, קפוץ ורד עם חבטה חזקה וישירה, בכל הכוח!" הורה לו בבטחון ואקווה שזה יסיים את הקרב.

.

11. the bitch is back
    אדם~
    "נהדר!" קורא המאמן וזורק למגרש פוקימון קטן וכחול "וופר!" הפוקימון קורא בקול ומעלה על פרצופו הבעה טיפשית.

פלינט~
    אתה מכוון על הפוקימון הסגול את הפוקידע ומגלה ששמו הוא ונינונט פוקימון החרק.
    אתה משחרר את טיילו והוא טס באוויר ותחיל לנהום בקול אדיר ותופס את תשומת ליבו של וינונט הנבהל מעט. עוד לפני שוינונט קולט מה קורה טיילו צולל עליו בניקור ענקי ופוגע בו ישירות. וינונט מתאפס על עצמו מהר ומתחיל לזהור בכחול בהיר ואז הוא שולח מתקפת בילבול לעברו של טיילו ופוגע בו ישירות.

ניל~
    "מה יצא לי?" האישה חוזרת על שאלתך בקולה עדין "ומבכן עוד כוח לתנועה שלנו! וכוח זה טוב" היא אומרת ומחייכת "אני רק רוצה להיות מוקפת באנשים חזקים כמותי ופי המראה של הקרב שלך נגד להקה שלמה של זובאטים, אני בטוחה שביום מהימים גם אתה תיהיה כזה חזק" היא אומרת בחיוך "ובכן?" היא שואלת בקוצר רוח ואתה מבחין שהיא מוציאה מאחורי גבה פוקדור שחור "אתה יודע למה ההצעה שלי היא חד פעמית? במידה ותסרב זה פשוט יהיה הסוף של שניכם!" היא צועקת ומתחילה לצחוק בשיגעון.

אליסה~
    אתה מתסכל~ ><
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    עם כל ספאנק שלך האחות גוי פולטת צרחת כאב חלשה "ב..בקשה.. אל!" היא מתחילה לגמגם ואז את תופסת בראשה עם ידייך ומרימה את רגלך ובועטת בגרונה של האחות ג'וי ושוברת את מפרקתה. גופתה הפצועה נופלת ברעש מחריד על רצפת החדר והיא נופלת כשעינייה מסתכלות עלייך בהבעת אימה.
    את מסתכלת בעיניים כשאורן נכבה סופית. הרגת את האחות ג'וי. "כל הכבוד לך עלמתי" את שומעת לפתע את קולו של מריק מאחורייך "בהחלט כל הכבוד" הוא אומר ואז מרים את ראשה של האחות ג'וי ומנפץ אותו על רצפת האבן הקשה"אין ספק שעברת" הוא אומר ושם על כתפך את ידו. את ממשיכה לבהות בגופה הנטולת חיים של האחות ג'וי עד ששני הבחורים שנכסנו לחדר מושכים אותך משם ומובילים אותך בחזרה במדרגות ויורדים איתך עוד כמה קומות נסופות עד שהם מובילים אותך לדלת עץ "זה יהיה חדרך" אומר אחד מהם ושניהם נעלמים בחזרה במדרגות.

אוסטין~
    שלך נאצי? תקרא מה נדב עשה מעליך! XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    טריקו מהנהן בראשו ומטפס על עץ גבוה במיוחד ואז קופץ בצורה מושלמת לכיוונו של יאנמה וחובט בראשו בעוצמה אדירה ומעלף אותו.
    גיל! 3>

12. אמאש'ך פלאפי ):
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka Kun;1332112

[B
    ניל~[/B]
    "מה יצא לי?" האישה חוזרת על שאלתך בקולה עדין "ומבכן עוד כוח לתנועה שלנו! וכוח זה טוב" היא אומרת ומחייכת "אני רק רוצה להיות מוקפת באנשים חזקים כמותי ופי המראה של הקרב שלך נגד להקה שלמה של זובאטים, אני בטוחה שביום מהימים גם אתה תיהיה כזה חזק" היא אומרת בחיוך "ובכן?" היא שואלת בקוצר רוח ואתה מבחין שהיא מוציאה מאחורי גבה פוקדור שחור "אתה יודע למה ההצעה שלי היא חד פעמית? במידה ותסרב זה פשוט יהיה הסוף של שניכם!" היא צועקת ומתחילה לצחוק בשיגעון.
    "אם ככה החיים שלי בעדיפות ראשונה" אומר ו ואשיב בחיוב בלית ברירה.
    "סידוט קלפה חיזרו"אומר ואחזיר את שניהם.

13. Kibō no chi

אליסה~
    אתה מתסכל~ ><
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    עם כל ספאנק שלך האחות גוי פולטת צרחת כאב חלשה "ב..בקשה.. אל!" היא מתחילה לגמגם ואז את תופסת בראשה עם ידייך ומרימה את רגלך ובועטת בגרונה של האחות ג'וי ושוברת את מפרקתה. גופתה הפצועה נופלת ברעש מחריד על רצפת החדר והיא נופלת כשעינייה מסתכלות עלייך בהבעת אימה.
    את מסתכלת בעיניים כשאורן נכבה סופית. הרגת את האחות ג'וי. "כל הכבוד לך עלמתי" את שומעת לפתע את קולו של מריק מאחורייך "בהחלט כל הכבוד" הוא אומר ואז מרים את ראשה של האחות ג'וי ומנפץ אותו על רצפת האבן הקשה"אין ספק שעברת" הוא אומר ושם על כתפך את ידו. את ממשיכה לבהות בגופה הנטולת חיים של האחות ג'וי עד ששני הבחורים שנכסנו לחדר מושכים אותך משם ומובילים אותך בחזרה במדרגות ויורדים איתך עוד כמה קומות נסופות עד שהם מובילים אותך לדלת עץ "זה יהיה חדרך" אומר אחד מהם ושניהם נעלמים בחזרה במדרגות.
    סאדו מאזו $:
    ----------------
    אני נכנסת אל החדר, צונחת אל המיטה ומתפרצת בבכי.
    האחות ג'וי, כל מה שעשיתי היום... היה פשוט טעות. אני בוכה עד שאני נרדמת.

14. משתמש מנוסה
    [B]

פלינט~
    אתה מכוון על הפוקימון הסגול את הפוקידע ומגלה ששמו הוא ונינונט פוקימון החרק.
    אתה משחרר את טיילו והוא טס באוויר ותחיל לנהום בקול אדיר ותופס את תשומת ליבו של וינונט הנבהל מעט. עוד לפני שוינונט קולט מה קורה טיילו צולל עליו בניקור ענקי ופוגע בו ישירות. וינונט מתאפס על עצמו מהר ומתחיל לזהור בכחול בהיר ואז הוא שולח מתקפת בילבול לעברו של טיילו ופוגע בו ישירות.
    "טיילו תעוף בחזרה לאוויר ותנסה להתאושש מהבילבול,כשתרגיש שהבילבול לא מפריע לך לתקוף תשתמש במיקוד אנרגייה שיעזור לך להתעלם מהשפעת הבילבול,מיד לאחר מכן תתקיף במתקפת ניקור נוספת! אחר כך תחזור לאוויר כדי להתחמק ממתקפות נגד!" אומר לטיילו בביטחון ונחישות

15. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם~
    "נהדר!" קורא המאמן וזורק למגרש פוקימון קטן וכחול "וופר!" הפוקימון קורא בקול ומעלה על פרצופו הבעה טיפשית.
    "אנחנו נאלץ לוותר עליך כרגע צ'ארלה, יש לי תוכניות לנינקדה." אמרתי בריכוז, עובר בראשי על כל ההתקפות של נינקדה. "צא נינקדה! חיתוך לילה!"

עמוד 17 מתוך 99 ראשוןראשון ... 715161718192767 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •