ניל~
אתה זורק בזריזות פוקדור על זובאט ועוד לפני שאתה רואה אם הוא נלכד אתה מתחיל לאסוף את הדברים שלך ולנסות להעיר שוב תמי.
"מה החיפזון?" אתה שומע פתאום ממעמקי החושך אתה מאמץ את עינייך ולפתע קולט דמות יוצאת מבעד החושך"נורא אהבתי את הניצחון שלך והדרך לחימה שלך" אומרת האישה המיסתורית "אני רייבן" האישה מציגה את עצמה "אני מתנועת הצללים ואני הולכת להציע לך הצעה חד פעמית לחלוטין" היא אומרת בחיוך נבזי.
אליסה~
את בוחנת את החדר ביסודיות ולא מוצאת כלום. את ממשיכה לצרוח עד שגרונך שורף ואת מתמוטטת על הריצפה. את יושבת בחדר שעות מנסה לפתוח את הדלת, אבל כלום הכל שקט וחשוך.את נשארת שם דוממת ומפוחדת. אחרי זמן מה הדלת נפתחת וקול נכנס וזורק לך מגש עם אוכל "מריק יסכים לראות אותך מאוחר יותר" הוא אומר וטורק את הדלת מאחוריו משאיר אותך שם לבד בחשכה ובודדה.
את אוכלת מעט מהתבשיל הקר שהביאו לך ונשכבת על הריצפה, מנסה להירדם. אחרי כמה שעות שעוברות במהירות הדלת ניפתחת בטריקה ואת מתעוררת בבהלה "בואי" אומר לך קול ומוביל אותך מהחדר דרך חדר התפילה, ומוביל אותך לגרם מדרגות ארוך ואת מטפסת למעלה, תשושה ומפוחדת. לבסוף הוא מוביל אותך לחדר נוסף ומכניס אותך פנימה וסוגר את הדלת מאחוריו. אתה מסתכלת סביב ומבחינה באח בוערת באש מלבבת ואז מבחינה באיש היושב לצד האשאת נרתעת מהמסיכה על פניו אבל ממשיכה ללכת, מנסה להיות זקופה ואמיצה "מי היה מאמין שהכלב המטונף הזה צדק" הוא אומר בקול קודר המעביר בגבך צמרמורת. "אז את רוצה להצטרף אלינו?" הוא שואל בקולו האפל הכמעט משתק אותך.
מיילין~
אוקי~ ם:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"או כמובן יש תחרות בעיר ג'נטה!" אומרת האחות ג'וי ומחזירה לך את הפוקדורים "העיר ממש בהמשך הדרך, כמעט חמישה קילומטרים. כלומר תוכלי להגיע לשם עד מחר בצהריים" היא אומרת בחיוך את מודה לה ומסתובבת לשירלי "אממ אוקי" היא אומרת בחיוך ומחייכת "אבל אם את עדיין רוצה אני גם הולכת לשם. אבל אני נראה לי אשאר פה ללילה, לא רוצה לישון בחוץ עם כל מה שהולך עם התנועות האלה בחוץ" היא אומרת ונראה שגל צמרמורת חולף בגופה.
פלינט~
צ'ימיצ'אר רץ במהירות לעברו של קיובון ומשלב את ידיו ואז שולח מהן עשרות כדורי אש הפוגעים בחוזקה בקיובון ומעיפות אותו לאחור ואז הוא מסיים אותו עם מתקפת שריטות חזקה במיוחד ומעלפת אותו.
אוסטין~
טריקו נראה קצת מופתע אבל מהנהן בראשו ומצליח לתפוס את ראשו של יאנמה וחוטף בבטנו את עוצמת המתקפה, למרות זה הוא קופץ מעל ראשו של יאנמה ותופס בזנבו ואז בעזרת כוחות מופלאים מצליח להרים את יאנמה בזנבו ולזרוק אותו בחוזקה על האדמה הקשה.
יאנמה מנסה לנופף בכנפיו, אבל טריקו מהיר יותר ומצליח להרדים אותו עם משרוקית עשב.