ניל~
"אתה יכול לקבל את החרב" אומר הבחור וזורק על הרצפה בקרבתך את החרב.
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
ניל~
לורי הקטנה מרימה את ראשה לראשונה ואתה רואה את הפחד והאימה בעייניה "לא!" היא קוראת ומתחילה גם היא לבכות ומחזיקה את מילי בחוזקה. "לורי תלכי! בבקשה תברחי מפה!" מפצירה בה מילי ומחבקת אותה בחוזקה "תמיד הגנתי עלייך ואני אעשה את זה עד הסוף" היא ממשיכה ומלטפת את ראשך אחותה הגונחת מעצב.
"כמה מרגש" אתה שומע את רייבן מאחוריך בקול מאושר למדי. "לעולם לא!" ממשיכה לורי ובוכה "אני לא יכולה להשאיר אותך כאן!" היא ממשיכה ומייללת. "אני לא יכולה לבחור" היא אומרת לך ומסתכלת בעינייך ישירות.
''לעזאזל! נינקדה, מחיצת חיים!'' אני קראתי בכעס לעבר נינקדה. אני חייב למצוא נקודת צורפה.אדם~
נינקדה ממשיך ומטפס על עץ אחר "zה לא יעבוד פעמיים וופר תתרכז ואז הגנה!" קורא המאמן וופר נעמד בשקט, מקשיב לקולות סביבו ובאמת שניות לפני שנינקדה תוקף אותו עםשריטה , וופר יוצר סביבו כיפת הגנה והודפת את המתקפה של נינקדה.
'קדימה מטומטמת תיקחי את החרב ותהרגי אותה' אחשוב בעצבים אבל אנסה לא להראות את זה.
"לורי את רוצה שמילי תשרוד ?" אשאל ואחזור לטון הנעים.
"מילי את רוצה שלורי תשרוד?"אוסיף .
"אז יש לי רעיון נפלא, לורי שתצאי מפה את כבר לא תהי לורי את תהי מילי, מילי יש התנגדות ?"אשאל וארים את החרב מהרצפה.
אדם~
נינקדה מתחיל לרוץ במהירות ונתלה על גבו של וופר, חוסם ממנו את אפשרות התנועה ונושך אותו בדיוק בצוואר ומתחיל למצוץ ממנו אנרגיה.
אתה מבחין שנינקדה נראה הרבה יותר טוב, ואילו וופר מתחיל להיות ירוק ומקבל בחילה רצינית.
"מה קורה פה?" שואל המאמן מופתע.
ניל~
"כן" אומרת בשקט מילי ועוד לפני שאתה מבין מה קורה הילדה הקטנה תופסת בחרב וממקמת אותה במיקום אסטרטגי לסירוסך "עכשיו תנו לנו ללכת!" היא אומרת ובוכה בקול. "מילי מה אתה עושה?" צורחת לורי
ניל~
אתה מחדיר את החרב הענקית בבטנה הקטנה של מילי, המתחילה לדמם בטירוף "ל.. לא!!!" צורחת לורי וספק רצה, ספק זוחלת, לעברה של לורי והיא מחבקת את ראשה "את לא יכולה להשאיר אותי כאן לבד!" היא אומרת ומתחילה לבכות. מילי מרימה את ידה לעבר פניה של לורי ומלטפת את לחיה בעדינות "תשארי חזקה" היא אומרת ואז ראשה נשמט לאחור.
"בבקשה לא!!" צווחת לורי ומנערת את כתפיה של מילי וממשיכה לבכות.
עכשיו זה הזמן! ''סיים את זה נינקדה! חיתוך לילה!_________________________________________אדם~
נינקדה מתחיל לרוץ במהירות ונתלה על גבו של וופר, חוסם ממנו את אפשרות התנועה ונושך אותו בדיוק בצוואר ומתחיל למצוץ ממנו אנרגיה.
אתה מבחין שנינקדה נראה הרבה יותר טוב, ואילו וופר מתחיל להיות ירוק ומקבל בחילה רצינית.
"מה קורה פה?" שואל המאמן מופתע.
אדם~
נינקדה קופץ באוויר ומושיט לאחור את אחת מטלפיו, המתחילה לזהור באור שחור וכהה ואז הוא חובט בעוצמה בוופר ומעיף אותו על אחד מהעצים ומעלף אותו על המקום. "וואו זה היה קרב מעולה תחזור וופר!" קורא המאמן "עוד אחד?" הוא שואל בחיוך ומחזיר את וופר לפוקדור שלו.
ניל~
אתה תופס בראשה הקטן של לורי ומסובב את ראשה ושובר את לה את המפרקת והיא נופלת על הרצפה דוממת לעד.
"כל הכבוד לך" אומר מריק ומוחא כפיים "עכשיו בוא נמשיך" הוא אומר וגורם לך לקפוץ בהלם 'עוד?' אתה חושב לעצמך
הבחור שהביא את הילדות זורק לאוויר שני פוקדורים לאוויר. מהפוקדורים יוצאים שני פוקימונים קטנים ופצועים וחבולים אף הם, ונכנסים להלם למראה שתי הילדות המתות![]()
"אני רוצה שגם תהרוג את הפוקימונים שלהן" אומר מריק וצחוק מרושע מתגלגל בחדר.
יש כרגע 3 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-3 אורחים)