Pokemon GO
עמוד 23 מתוך 99 ראשוןראשון ... 1321222324253373 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 331 עד 345 מתוך 1478
  1. Kibō no chi
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka Kun צפה בהודעה
    אליסה+ניל
    "מצטער, אבל אתם היחידים שנשארתם בלי בני זוג. כולם קיבלו צוותים לפני כמה ימים. אתם החדשים, לכן מהראוי שתיהיו ביחד" אומר לך קול בזעם ואז קם ויוצא מהחדר יחד עם רייבן "מחר בבוקר אתם תצאו למשימה שלכם" ה וא אומר וסוגר אחריכם את הדלת.
    את מסתכלת על הקרב ורואה שניל הצליח לזרוק על סניזל פוקדור ריק.
    סניזל נלכדה.
    "מזל טוב" אני מברכת את הילד.
    "אז.. איך קוראים לך? ואיך אתה הגעת לפה?"

2. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    אליסה+ניל
    "מצטער, אבל אתם היחידים שנשארתם בלי בני זוג. כולם קיבלו צוותים לפני כמה ימים. אתם החדשים, לכן מהראוי שתיהיו ביחד" אומר לך קול בזעם ואז קם ויוצא מהחדר יחד עם רייבן "מחר בבוקר אתם תצאו למשימה שלכם" ה וא אומר וסוגר אחריכם את הדלת.
    את מסתכלת על הקרב ורואה שניל הצליח לזרוק על סניזל פוקדור ריק.
    סניזל נלכדה.
    ארים את הפוכדור של סניזל, אחזיר את זובאט לפוכדור
    "ניל" אומר במהירות ואז אוסיף"אז אני לא מספיק טוב בשבילך ?"
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

3. משתמש מנוסה
    תומאס~
    אלקיד, קופצת באוויר ומקפלת את ידיה ורגליה ואז מותחת אותם במהירות וחשמל מתחיל להיווצר סביבה והיא שולחת את מכת הברק שלה לעברו של שרומיש ,אשר אינו מבחין בכם, ונפגע. שומירש מסתכל מאיפה הוא הותקף וקולט את שניכם. שרומיש מתעצבן ומתחיל להסתובב מהר במקום ומקצה ראשו הוא משחרר אבקה צהובה מקצה ראשו והיא מתפזרת על אלקיד וגורמת לה לשיתוק.
    .
    "קדימה אלקיד, צאי מזה! השתמשי בפזילה ואז שלחי רעם משתק משלך לעברו! קדימה!" אני מעודד אותה לצאת מהמצב הנוכחי

4. the bitch is back
    אדם~
    צ'ארלה קופצת מהפוקדור שלה ובמהירות שולחת מזנבה עשרות כדורי אש העפים ופוגעים בנאמל ישירות, אבל לא נראה שהוא מרגיש כ"כ כאב. "עכשיו אתה נאמל גחלת!" קורא המאמן ונאמל משחררת מהפתח הקטן שעל גבה עשרות כדורי אש העפים לכיוונה של צ'ארלה אשר לפתע מתחילה לרוץ מסביבו של נאמל במהירות אדירה ויוצרת עשרות כפילים שלה בכל עבר.
    צ'ארלה למדה צוות כפול!

אליסה+ ניל~
    ניל, אתה מכניס את הפוקדור של סניזל לכיסך ומסתובב לעברה של אליסה ומספר לה מה שקרה לך.
    באותו זמן היא שותקת ונראית מעט מובכת על זה שהתנהגה אליך כזה מגעיל.
    "אני לא מספיק טוב בשבילך?" שואל ניל אותך אליסה ומסתכל בך במבט נעלב.

תומאס~
    אלקיז, למרות השיתוק שלה עושה פרצוף מוזר לעברו של שרומיש, אשר מתעצבן מזה ומנסה לרוץ אליה ישירות, אבל אלקיד מתחילה לזהור בכחול בהיר ושולחת גל רעם ומשתקת אותו.
    שני הפוקימונים משותקים.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

5. Kibō no chi

אליסה+ ניל~
    ניל, אתה מכניס את הפוקדור של סניזל לכיסך ומסתובב לעברה של אליסה ומספר לה מה שקרה לך.
    באותו זמן היא שותקת ונראית מעט מובכת על זה שהתנהגה אליך כזה מגעיל.
    "אני לא מספיק טוב בשבילך?" שואל ניל אותך אליסה ומסתכל בך במבט נעלב.
    "לא, לא ממש" אני אומרת ומוציאה לשון, כאילו בצחוק.
    "כדאי שנלך לישון כבר, מחר יש לנו משימה והכל... לילה טוב" אני אומרת והולכת אל החדר שלי.

6. אמאש'ך פלאפי ):
    ציטוט פורסם במקור על ידי הקדוש ברוך הוא צפה בהודעה
    "לא, לא ממש" אני אומרת ומוציאה לשון, כאילו בצחוק.
    "כדאי שנלך לישון כבר, מחר יש לנו משימה והכל... לילה טוב" אני אומרת והולכת אל החדר שלי.
    "לילה טוב ".
    'רגע אין לי חדר' אחשוב לעצמי ואצא אחריי אליסה "רגע! איפה החדר שלי" אומר.

7. the bitch is back
    אליסה +ניל~
    את מתחילה ללכת לכיוון חדרך שאת שומעת את ניל רץ אחרייך "את יודעת איפה החדר שלי?" הוא שואל אותך אתה עומדת המומה מהשאלה ומנסה לחשוב על תשובה. את מסתכלת סביב ורואה את קול ואת רייבן בהמשך המסדרון .
    גיל! 3>

8. משתמש מנוסה
    [B]
    פלינט~
    אתה יודע, אבל הדמות שלך לא ם:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "כן, אני מניחה שאתה צודק" היא אומרת ומשפילה מעט את פניה "אתה יודע איפה היא?" היא שואלת בחיוך "שמי תמי" היא אומרת בחיוך ושולחת את ידה לשלום.
    "נעים מאוד תמי,שמי פלינט" אומר לה בחיוך ואלחץ את ידה לשלום תוך כדי שאני מחייך, "שנלך?" אשאל אותה ושתענה נמשיך להתקדם לעיר, "מאיפה את?" אשאל במטרה לפתוח שיחה

9. Kibō no chi
    אליסה +ניל~
    את מתחילה ללכת לכיוון חדרך שאת שומעת את ניל רץ אחרייך "את יודעת איפה החדר שלי?" הוא שואל אותך אתה עומדת המומה מהשאלה ומנסה לחשוב על תשובה. את מסתכלת סביב ורואה את קול ואת רייבן בהמשך המסדרון .
    "תשאל אותם, הם האחראים פה." אני אומרת ומסתכלת לכיוון קול ורייבן.
    "מקסימום, אם אין לך חדר אתה מוזמן לישון אצלי. אבל רק להלילה, כן? וחסר לך שתנסה משהו מלוכלך, חתיכת סוטה" אני אומרת בהומור ומתרחקת משם אל החדר שלי.

10. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם~
    צ'ארלה קופצת מהפוקדור שלה ובמהירות שולחת מזנבה עשרות כדורי אש העפים ופוגעים בנאמל ישירות, אבל לא נראה שהוא מרגיש כ"כ כאב. "עכשיו אתה נאמל גחלת!" קורא המאמן ונאמל משחררת מהפתח הקטן שעל גבה עשרות כדורי אש העפים לכיוונה של צ'ארלה אשר לפתע מתחילה לרוץ מסביבו של נאמל במהירות אדירה ויוצרת עשרות כפילים שלה בכל עבר.
    צ'ארלה למדה צוות כפול!
    "מעולה צ'ארלה!" קראתי בהתלהבות "ריקוד דרקון ואז שריטה!"

11. אמאש'ך פלאפי ):
    אליסה +ניל~
    אלך לכיוונו של רייבן ואשאל" רייבן, איפה אני אמור לישון בדיוק ?".

12. the bitch is back
    פלינט~
    "אני הגעתי לכאן מהעיר אופריט" היא אומרת בזמן שאתם הולכים "זאת עיר גדולה מאוד הנמצאת ממש על קצהו של ההר הכי גבוה במחוז!" היא אומרת ונראית מעט חולמנית בזמן שהיא מדברת על המקום. "מאיפה אתה?" היא שואלת בחיוך

אליסה+ ניל~
    ניל רצה לעברם של קול ורייבן ומשאיר את אליסה ללכת לחדרה, כמה קומות מתחת. ניל, אתה מגיע אחרי ריצה מאומצת לרייבן וקול מתנשף "איפה אני ישן?" אתה שואל את רייבן והיא מחייכת ומלטפת את ראשך "איתה כמובן. שותפים עד הסוף" היא אומרת וקורצת לך וזורקת לך עטיפה קטנה ובתוכה אתה רואה עיגול גומי.. P:

אדם~
    צ'ארלה מתחילה לרקוד מוזר יחד עם ראשה, ידייה וזנבה ואחרי כמה רגעים להבת זנבה גדלה והיא יוצאת במהירות אדירה לעברו של נאמל ושורטת אותו בחוזקה ומעיפה אותו לאחור. נאמל, נשאר אדיש למתקפה "נאמל רעש אדמה! (Magnitude) קורא המאמן . נאמל מתחיל לזהור בחום כהה ואז הוא קופץ על האדמה ורוקע בחוזקה ברגליו והאדמה מתחילה לרעוד בחוזקה ומפילה את צ'ארלה על גבה.
    גיל! 3>

13. משתמש מנוסה
    פלינט~
    "אני הגעתי לכאן מהעיר אופריט" היא אומרת בזמן שאתם הולכים "זאת עיר גדולה מאוד הנמצאת ממש על קצהו של ההר הכי גבוה במחוז!" היא אומרת ונראית מעט חולמנית בזמן שהיא מדברת על המקום. "מאיפה אתה?" היא שואלת בחיוך
    "אני מהעיר ניו טורטיק" אומר לה בחיוך, "אני במסעי כדי להגיע לליגת הפוקימונים ולנצח!" אומר בדיבור מלא ביטחון,אביט בה בחיוך רחב, "ואת? למה את יצאת למסע? את לא פוחדת מכל מה שקורה במחוז לאחרונה?" אשאל אותה ואקשיב בסקרנות לדבריה

14. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם~
    צ'ארלה מתחילה לרקוד מוזר יחד עם ראשה, ידייה וזנבה ואחרי כמה רגעים להבת זנבה גדלה והיא יוצאת במהירות אדירה לעברו של נאמל ושורטת אותו בחוזקה ומעיפה אותו לאחור. נאמל, נשאר אדיש למתקפה "נאמל רעש אדמה! (Magnitude) קורא המאמן . נאמל מתחיל לזהור בחום כהה ואז הוא קופץ על האדמה ורוקע בחוזקה ברגליו והאדמה מתחילה לרעוד בחוזקה ומפילה את צ'ארלה על גבה.
    "לא לדאוג צ'ארלה, אנחנו עשויים מחומר הרבה יותר חזק מזה!" קראתי והפניתי את האצבע לכיוון החור על גבו של נאמל "אנחנו הולכים לעשות לו חום! צוות כפול ואז גחלת היישר אל תוך החור של נאמל! עודף חום יוציא אותו מהאדישות!"

15. אמאש'ך פלאפי ):
    ]\

אליסה+ ניל~
    ניל רצה לעברם של קול ורייבן ומשאיר את אליסה ללכת לחדרה, כמה קומות מתחת. ניל, אתה מגיע אחרי ריצה מאומצת לרייבן וקול מתנשף "איפה אני ישן?" אתה שואל את רייבן והיא מחייכת ומלטפת את ראשך "איתה כמובן. שותפים עד הסוף" היא אומרת וקורצת לך וזורקת לך עטיפה קטנה ובתוכה אתה רואה עיגול גומי.. P:
    אתפוס את העטיפה הקטנה העלה חיוך ממזרי ואתחיל לחפש את חדרה של אליסה.

עמוד 23 מתוך 99 ראשוןראשון ... 1321222324253373 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 2 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-2 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •