פלינט~
"תלך, אני כבר אבוא" היא אומרת בשקט ומחייכת ואז מתחילה ללכת לכיוון השני. אתה מסתכל עליה זמן שהיא הולכת ומחליט ללכת למרכז לבדך. אתה נכנס ונפגש עם אחות ג'וי חייכנית המרפאת במהירות את הפוקימונים שלך. אתה חזור למקום שנפרדת מתמי, אבל אין סימן אליה.
אליסה וניל~
שניכם מעט מופתעים מהקידום אבל מחליטים לזוז במהירות. אתם יוצאים מהמבוך במהירות ועולים על גולבטים ועפים בשמיים לעבר העיר ג'נטה.
אתם מגיעים לשם בשעות הערב המאוחרות שרוב המקומות סגורים.
"כן" אני מהנהנת לניל כאות הסכמה שעלינו לחפש מרכז פוקימונים לישון בו.
אליסה וניל~
ציטוט נדב~ ם:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתם מתחילים לחפש את המרכז ועד מהרה אתם מוצאים מבנה גדול עם רעפים אדומים וסימון של פוקדור עליו. מצאתם את המרכז. אתם נכנסים פנימה ושם יושבת אחות ג'וי חייכנית "מאוחר נורא לילדים בגילכם להסתובב בחוץ!" היא אומרת בפליאה "במה אוכל לעזור לכם?" היא שואלת בחיוך. אליסה מבקשת חדר לישון בו והאחות ג'וי מהנהנת בחיוך ומביאה לכם מפתח. "החדר שלכם בקומה השלישית חדר 35!" היא אומרת בחיוך ומצביעה לכם על מעלית. שניכם עולים לקומה השלישית ועד מהרה אתם מגיעים לחדר גדול, עם סלון, פינת אוכל, מקלחת ושני חדרים גדולים ומרווחים.
תומאס~
שרומיש מתחיל שוב לזהור באדום וקרן אור נקשרת סביב בידוף וסופגת ממנו כמות חיים נכבדת. שרומיש שכוחו כמעט חזר אליו לחלוטין מזנק לעברו של בידוף והוא דוחף אותו בחוזקה ומעלף אותו במקום.
פלינט~
אתה ממשיך להסתובב בעיר, ורואה בעיקר חנויות גדולות וכמה בתי קפה. אתה מבחין גם במבנה של תחרויות הסרט הראשון. יותר מזה, הכל מבנים הנראים רגילים לחלוטין. אתה מתחיל ללכת חזור למרכז פוקימונים לפתע אתה מבחין בדני נכנס למבנה שעליו רשום 'מרכז רבייה'.
פלינט~
לא לילה אצלך Xd
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה נכנס אחרי דני למרכז הרבייה ורואה חדר, המזכיר מעט את המכון של דני, הכל בובות ופרוותי וקפיצי "או היי פלינט" אומר לך דני בזמן שהוא מניח ביצה כחולה על מדף "אני באתי לעזור ליובאבה האחראית פה על המרכז" הוא אומר בחיוך ומצביע על זקנה היושבת על כיסא ליד דלפק גדול וורוד. "נו מצאתם מאמנים?" הוא שואל בחיוך ואז מסתכל עליך "איפה תמי?" הוא שואל בתמיהה.
אליסה וניל~
את נגשת לפינת אוכל ופותחת את המיני מקרר הנמצא בחדר ומוציאה לעצמך חמגשית מלאה בצלי בקר ותפוחי אדמה, ומחממת את האוכל במיקרוגל, הנמצא מעל המקרר ומתחילה לזלול בתאבון.
ניל אתה מתעצבן על ההכרזה של אליסה, אבל מגלגל את עינייך לאחור ומשחרר את סניזל מהפוקדור שלה והיא יוצאת משלבת ידיים עם גבה אליכם.
"מה יש לה? היא כועסת על משהו?" אשאל את ניל בתמיהה כדי שיסביר לי את המצב. אולי אוכל לעזור.פורסם במקור על ידי Ritsuka Kun;1333684
[b
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
חחח אוקיי
"ועוד איך" אשיב לו בחיוך גדול, "ניצחנו בשני קרבות כפולים! יותר נכון את הקרב השני ניצחה תמי בזכות האוניקס האדירה שלה" אומר לו בחיוך בעודי נזכר באותו קרב, "וצ'ימצ'אר שלי למד סיוע" אוסיף בחיוך, "אתה צריך עזרה? אשמח לעזור!" אומר לדני,אחרי שיענה אעלה בפרצופי חיוך מעט עצוב,אנסה לראות אם יבחין בכך
"צ'ארלה,קטן עליך!" קראתי. אני מכיר את ההתקפה, היא לא מסוגלת להרבה נזק וצ'ארלה מסוגלת לעמוד בזה ואף לטעון אנרגיה. "סיבולת זה שם המשחק! עמדי זקוף ותספגי את ההתקפה, אז, התקיפי במתקפה הכי חזקה שתוכלי לגייס!"אדם~
צ'ארלה מתחילה לרוץ במהירות ויוצרת סביב נאמל עשרות כפילים המיסתובבים סביבו במהירות וכולם מרימים את זנבותיהם ושולחים מאות כדורי אש קטנים הנכנסים לתוך החור הקטן בגבו של נאמל, המתחיל להתעורר מתרדמת האדישות שלו.
"נהדר נאמל בדיוק מה שהיית צריך! עכשיו תשרוף אותה! השתמש בשרפה (Incinerate)!" קורא המאמן.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)