אדם~
מלך Xd
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"תודה" הוא אומר בחיוך "אני הולך לעיר ג'נטה. גם אתה?" הוא שואל אותך בחיוך.
ניל ואליסה~
נדב יא שמן 3:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ניל, בזמן שאתה מתארגן לארוחת בוקר, אליסה קמה ומברכת אותך בבוקר טוב ואז נכנסת להתקלח. וכשהיא יוצאת אתה כבר מסדר את הצלחות ואתם מתיישבים לאכול ארוחת בוקר.
אח"כ שניכם יוצאים מהחדר ויורדים למטה. האחות ג'וי נפרדת ממכם ושניכם מתחילים לחפש את המכון.
אחרי עשר דקות של חיפושים, אתם מוצאים מבנה גדול עם דלתות ירוקות גדולות ומעליהן שלט גדול הרשון עליו מכון.
אתם דופקים בדלת, אבל אין תשובה.
פלינט~
"אנחנו מגדלים אותם למאמנים שעוברים פה" הוא אומר "חלקם שוכחים לבוא לקחת את הפוקימונים שלהם, אז באיזה שלב אנחנו משחררים אותם לטבע" הוא אומר ונשמע מעט מדוכדך מזה "אני בחיים לא אבין מאמן שככה מזניח את הפוקימונים שלו" הוא מוסיף בנימה מעט עצבנית, בזמן שאתם הולכים מהמרכז. אתם ממשיכים ללכת ומגיעים בחזרה למכון. "דרך אגב, לא ענית לי. איפה לתמי נעלמה?" הוא שואל בהתעניינות.
דארן~
אתה משחרר את דאסקול ועיניו מתחילות לזהור באור שחור וכהה ואז שולחות קרן שחורה לעברה של סקיטי, אבל אז קורא משהו שמפתיע אותך. המתקפה לא פוגעת בסקיטי. "מתקפות מסוג רוח לא עובדות על פוקימוני נורמאל" אומרת לך דון "כמו שמתקפות נורמאל לא עובדות על רוח" היא אומרת בנימה של חכמה. "סקיטי קופצת באוויר עם דחיפה, אבל המתקפה פשוט עוברת דרך דאסוקל.
"בטח." אני עונה לו ומחזיר את צ'ארלה לפוקדור. "אני מחפש אחר אחותי, היא נעלמה ואין לי מושג מה איתה. בעקרון אני משלב גם את הייעוד שלי, להיות מאסטר פוקימון. אני יודע שעל ידי שאלמד על הפוקימונים, אצבור כוח וידע רב שיעזור לי למצוא אותה. כרגע, אני יודע שיש מכוני פוקימונים שיכולים ללמד אותי טקטיקות ואף מתקפות."אדם~
מלך Xd
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"תודה" הוא אומר בחיוך "אני הולך לעיר ג'נטה. גם אתה?" הוא שואל אותך בחיוך.
"מאז הקרב אתמול אני לא ראיתי אותה" אומר לו, "ואני חושב שבמקום לשחרר אותם לטבע אתם יכולים לישות מאין ערב אימוץ או יום אימוץ שיהיה אפשר לאמץ את הפוקימונים העזובים,אני בטוח שיהיו לא מעט אנשים שיתעניינו לתת מקלט לפוקימונים האלה,גם אני אשמח לאמץ פוקימון" אומר לו ואחכה לשמוע את תגובתו על הרעיון שלי
ניל~
אתה מתעצבן ומתחיל לחפש את המנהיג באזור ושואל אנשים עד שלבסוף אישה מבוגרת מתייחסת אליך "ובכן כמו שאני מכירה את דני.." היא מלמלת "הוא בטח נמצא במרכז רבייה!" היא אומרת לכם בסוג של גאווה עצמית.
אדם~
"אוי, אחי מצטער לשמוע" הוא אומר ומקמט את פיו "ובכן העיר ממש קרובה עד הערב אנחנו כבר אמורים להיות שם" הוא אומר בחיוך. אתם ממשיכים ללכת ושומעים רעשים מאחד העצים. אתה מסתכל למעלה ורואה עץ מלא בפוקימונים חומים ועגולים, עם עיניים גדולות ואדומות
פלינט~
עדיין לא עבר יום כפרע XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"זה נשמע רעיון מעולה!" הוא אומר בחיוך "אני ארוץ לדבר על זה עם יובאבה!" הוא הוא בהחלטיות ומשאיר אותך ליד המכון בזמן שהוא רץ בחזרה למרכז רבייה.
אוסטין~
שמח שחזרת ^_^
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טריקו נראה נחוש להלחם והוא קופץ על וולביט עם ראשו מוטה קדימה והוא מעיף אותו בחזרה על בול העץ. וולביט נעמד, מעט מסוחרר ואז מסובב את גבו אליכם וזנבו מתחיל לזהור עד שעיניכם מסונוורות לגמרי. ולביט השתמש בהבזק.
ובזמן שטריקו משפשף את עיניו וולביט טס במהירות לעברו ודוחף אותו בחוזקה.
אליסה~
אתם מתחילים לחפש באיזור את המרכז רבייה ועד מהרה אתם מוצאים מבנה קטן עם רעפים ירוקים ועליו רשום מרכז הרבייה.
אתם נכנסים פנימה ומוצאים אישה זקנה היושבת ומעשנת ממקטרת "כן?" היא שואלת ונושפת עליכם עשן כבר.
[QUOTE=Ritsuka Kun;1333800][b]
אליסה~
אתם מתחילים לחפש באיזור את המרכז רבייה ועד מהרה אתם מוצאים מבנה קטן עם רעפים ירוקים ועליו רשום מרכז הרבייה.
אשאיר את הדיבורים לאליסה ובינתיים אסתובב ברחבי המרכז.
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
"צ'ארלה!" קראתי בקול כדי למשוך תשומת לב אחד ההוטהוטים "גחלת! צאי!!!"אדם~
"אוי, אחי מצטער לשמוע" הוא אומר ומקמט את פיו "ובכן העיר ממש קרובה עד הערב אנחנו כבר אמורים להיות שם" הוא אומר בחיוך. אתם ממשיכים ללכת ושומעים רעשים מאחד העצים. אתה מסתכל למעלה ורואה עץ מלא בפוקימונים חומים ועגולים, עם עיניים גדולות ואדומות
לאחר שפקדתי עליה לצאת ולתקוף, פתחתי את הפוקדע למעט מידע. אני יודע שההתקפות של צ'ארלה מתקיפים בצורה נורמלית, מה גם שהתעופה של הוטהוט לא בשמיים Xd
פלינט~
אתה חכה מספר דקות ואז מתחיל ללכת בחזרה לעבר המרכז רבייה. בדרך אתה נתקל שוב בתמי. "היי" היא אומרת בשקט "מצטערת שנעלמתי. איפה היית?" היא שואלת בחיוך ואתה מעדכן אותה והיא נראית מעט מעודדת מהרעיון שלך "באמת המון פוקימונים ננטשים ע"י המאמנים שלהם" היא אומרת בעצבות והולכת איתך למרכז. בדיוק שאתם מגיעים לדלת של המרכז, היא נפתחת במהירות ודני קופץ החוצה "או פלינט! היא אהבה את הרעיון! אנחנו הולכים לארגן את היום אימוץ מחר בצהרים! יש כ"כ הרבה מה לעשות!" הוא אומר "אנחנו רוצים לעשות את זה בתור פסטיבל ענק! ושאחת מהאטרקציות זה קרב נגדי!" הוא אומר בהתלהבות "בכל מקרה, אם תסלחו לי אני חייב לזוז! נתראה מאוחר יותר?" הוא שואל וממשיך לרוץ בחזרה למכון שלו.
"טוב כנראה נלך לעשות משהו בינתיים?" היא שואלת בחיוך.
ניל ואליסה~
"אני מבינה" הזקנה אומרת וממשיכה לנשוף במקטרת "דני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! " היא צורחת בקול גבוה, ושניכם נלחצים. מאחורי אחת מהדלתות יוצא בחור צעיר, בעל עור כהה ושיער שחור "כן יובאבה?" הוא שואל בחיוך "הם רוצים להלחם נגדך" היא אומרת בקול משועמם.
"אני מצטער, אבל אני מעט עסוק. אני אהיה במכון בשעות הצהריים. בסדר?" הוא שואל
אדם~
צ'ארלה יוצאת בקפיצה מהפוקדור שלה ומניפה את זנבה ושולחת משם עשרות כדורי אש קטנים ופוגעים באחד מהוטהוטים. שאר הוטהוטים נלחצים ובורחים משם.
אתה מוציא את הפוקידע שלך ומכוון על הוטוהוט והיא נדלקת "הוטהוט, פוקימון הינשוף. למרות שהוא אל עף הכי טוב הוא נחשב לאחד מהפוקימונים הכי חכמים בעולם הפוקימונים. הוא משתמש בהרבה מתקפות על חושיות המחזקות את תואר הפוקימון החכם." ואח"כ היא נסגרת. הוטהוט בינתיים עף במוזרות מעל האדמה, ועיניו מתחילות לזהור באדום בהיר והן יוצרות טבעות של אור בהיר, אשר עפות לעברה של צ'ארלה ומרדימות אותה.
הוטהוט השתמש בהיפנוזה.
אוסטין~
רק תזכיר לי לייתר בטחון, לא היה לך עוד פוקימון נכון? XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טריקו חוסם את העפתו עם הזנב ואז מותח את הזנב ומזנק במהירות על אחד מהעצים ואז נוחט על גבו של וולביט ותוקף אותו עם חבטה אדירה ומעיף אותו הצידה. גופו של טריקו מתחיל לזהור באדום ואנרגיה אדומה יוצאת לעברו של וולביט ופוגעת בו, אבל אז אתה מבחין שיש עשרות וולביטים מסביבכם. וולביט השתמש בצוות כפול כדי להתחמק וההתקפה שלכם נכשלה.
כל הכפילים יוצאים עם חבטה ופוגעים בטריקו, המצליח לחסום את רוב עוצמת המתקפה עם ידיו וזנבו.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)