Pokemon GO
עמוד 48 מתוך 99 ראשוןראשון ... 3846474849505898 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 706 עד 720 מתוך 1478
  1. the bitch is back
    פלינט~
    כפרעליך :p
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    סנובול מהנהנת בראשה להסכמה לשאלתך הראשונה ואז מניעה את ראשה לשלילה לשאלתך השנייה. אתה מסתכל על השעון ורואה שהשעה כבר עשר. הפוקימונים שלך ממשיכים ונראה שהאימונים עוזרים להם, והם מצליחים להתחמק כמעט לחלוטין מכל מתקפה של השני

ניל~
    קלפה שלך יוצרת כדור אור לבן מבין ידייה, והוא שולח פיצוץ אש, אשר נהדף לאחור וחוזר לעברה של קלפה, אשר מצליחה לברוח ממנו בקושי רב.
    "קלפה שלך כלואה!" קורא דני בחיוך "יש דרך אחת לצאת מהקופסא ואני לא הולך לומר לך איך" הוא אומר בחיוך ומנענע את אצבעו לשלילה.

אליסה~
    את זורקת את קול על הרצפה, ומתרחקת ממנו, מעלה פרצוף סלידה ממנו ומתקרבת לההמון הזועם "הצללים זו אחת מהכתות שמנסות לשלוט במחוז שלנו" אומר לך איש מבוגר ונראה מעט נדהם "הם מרושעים! ראינו בחדשות את הפרצוף של הבחור הזה! ואמרו שם שהוא בתפקיד בכיר מאוד" הוא מוסיף בזעם וזורק אבן על ראשו של קול. ההמון נוטש אותך ומסתער על קול ומתחילים להרביץ לו מכות, שאפילו גורמות לך קצת לאי נוחות מסויימת. "בואו נקח אותו למשטרה!" אומרת נערה צעירה שהייתה בהמון ושאר האנשים מהנהנים ואחד גבוה ושרירי במיוחד תופס את קול משערותיו ומתחיל לגרור אותו על האדמה וההמון עוקב אחריו, משאירים אותך לבד.

אדם~
    "ובכן" אומרת האחות ג'וי "חלק מהפוקימונים לומדים את המתקפה לבד. ואם לא צריך לקנות דיסק של המתקפה מאחת מהחנויות, ולתת את הדיסק לפוקימון שלך" היא אומרת "ולא כל פוקימון מהמין השני ימשך, לא משנה איזה סוג הוא. במידה ואתה משתמש בפוקימון זכר, כל הפוקימונים שהן נקבה, ימשכו אליו ואותו דבר הפוך." היא אומרת בחיוך "עכשיו, אם תסלח לי יש פה עוד הרבה מאמנים" היא אומרת לך בחיוך וניגשת לבחור גבוה אשר מוסר לה את הפוקדורים שלו
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka Kun צפה בהודעה
    פלינט~
    כפרעליך :p
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    סנובול מהנהנת בראשה להסכמה לשאלתך הראשונה ואז מניעה את ראשה לשלילה לשאלתך השנייה. אתה מסתכל על השעון ורואה שהשעה כבר עשר. הפוקימונים שלך ממשיכים ונראה שהאימונים עוזרים להם, והם מצליחים להתחמק כמעט לחלוטין מכל מתקפה של השני
    <3

'אני לא יכול להשאיר אותה לבד...' אחשוב לעצמי בעצבות, 'במיוחד עם המצב של כל התנועות,אני לא רוצה שהיא תיפגע,ויש לה פוטנציאל להיות לוחמת מצוינת' אחשוב לעצמי ואחייך אביט בסנובול, "אוקיי תראי,אם לא אכפת לך את יכולה להתלוות אליי,אנחנו יוצאים למכון עכשיו אז בינתיים תתלווי אליי,העיקר שלא תהיי לבד" אומר לה בחיוך ואחכה לתשובתה

3. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    [b]
    ניל~
    קלפה שלך יוצרת כדור אור לבן מבין ידייה, והוא שולח פיצוץ אש, אשר נהדף לאחור וחוזר לעברה של קלפה, אשר מצליחה לברוח ממנו בקושי רב.
    "קלפה שלך כלואה!" קורא דני בחיוך "יש דרך אחת לצאת מהקופסא ואני לא הולך לומר לך איך" הוא אומר בחיוך ומנענע את אצבעו לשלילה.
    "קלפה חזרי! זובאט צא! השתמש בסופרסוניק ואז בהדהמה"
    'חייבת להיות דרך לצאת מה הקופסא הזאת' אחשוב לעצמי.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

4. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם~
    "ובכן" אומרת האחות ג'וי "חלק מהפוקימונים לומדים את המתקפה לבד. ואם לא צריך לקנות דיסק של המתקפה מאחת מהחנויות, ולתת את הדיסק לפוקימון שלך" היא אומרת "ולא כל פוקימון מהמין השני ימשך, לא משנה איזה סוג הוא. במידה ואתה משתמש בפוקימון זכר, כל הפוקימונים שהן נקבה, ימשכו אליו ואותו דבר הפוך." היא אומרת בחיוך "עכשיו, אם תסלח לי יש פה עוד הרבה מאמנים" היא אומרת לך בחיוך וניגשת לבחור גבוה אשר מוסר לה את הפוקדורים שלו
    ''תודה רבה לך.'' אני מודה לאחות ג'ון וניגש למאמן הגבוה. ''אחי, בראש ש'ך קרב אחרי שתרפא אותם?''

5. the bitch is back
    פלינט~
    :d
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    סנובול קופצת מאושר ומחבקת את רגלך בחיבה ומכחכת את ראשה בשמחה. אתה מסתובב ורואה את תמי עומדת ליד הפארק מחייכת ומנופפת בידה "נו אתה תאחר בסוף!" היא אומרת בחיוך "יובאבה באה, דיברתי איתה מהבוקר" היא מוסיפה בחיוך מסמיקה.

ניל~
    אתה מכוון את הפוקדור שלך לעברה של קלפה, אבל הקרן אור מהפוקדור נהדפת גם היא. אתה מסתכל לעברו של דני הממשיך לנענע את אצבעו לשלילה. "שכחתי גם לומר שזה בלתי אפשרי להחליף את הפוקימון בזמן שהם בקופסה?" הוא אומר ומצחקק "הקופסה הזאת בנויה מכמה וכמה חומות אור, ומגנים. לא תוכל להחליף את הפוקימון שלך כל עוד הוא בתוך קופסת הפלאים שלי" הוא אומר ומתחיל לצחוק בשמחה.
    "מיים ג'וניור ריקוד מנדנד!" ממשיך והפוקימון שלו קופץ קדימה ומתחיל לרקוד כמו בהולה וצלילים ורודים מתחילים לרחף באוויר והם נספגים בקלפה, הנהיית מבולבלת מהמתקפה שלו.

אדם~
    "אני מצטער, אבל אני חייב ללכת" הוא אומר בקצרה, ואז לוקח את הפוקדורים שלו מהאחות ג'וי ואז יוצא מהמרכז בריצה.
    גיל! 3>

6. משתמש מנוסה
    פלינט~
    :d
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    סנובול קופצת מאושר ומחבקת את רגלך בחיבה ומכחכת את ראשה בשמחה. אתה מסתובב ורואה את תמי עומדת ליד הפארק מחייכת ומנופפת בידה "נו אתה תאחר בסוף!" היא אומרת בחיוך "יובאבה באה, דיברתי איתה מהבוקר" היא מוסיפה בחיוך מסמיקה.
    "נהדר!" אקרא בשמחה,אחייך חיוך גדול מהבשורה של תמי, "אוקיי טיילו וצ'ימ'צאר התאמנתם מצוין! הגיע הזמן לקרב המכון הראשון שלנו!" אכריז ברשמיות ואחזיר אותם לפוכדורים שלהם, "צריך ללכת למרכז הפוקימונים קודם לרפאות אותם ואז נלך למכון" אומר לתמי בחיוך ואסמן לסנובול לבוא, "תמי תכירי זאת סנובול,הכרתי אותה בשעה האחרונה והיא תתלווה אלינו קצת" אומר לתמי בחיוך ונלך למרכז הפוקימונים, בינתיים אביט בסנובול, "את אוהבת להילחם בקרבות?" אשאל אותה בסקרנות

7. Kibō no chi

אליסה~
    את זורקת את קול על הרצפה, ומתרחקת ממנו, מעלה פרצוף סלידה ממנו ומתקרבת לההמון הזועם "הצללים זו אחת מהכתות שמנסות לשלוט במחוז שלנו" אומר לך איש מבוגר ונראה מעט נדהם "הם מרושעים! ראינו בחדשות את הפרצוף של הבחור הזה! ואמרו שם שהוא בתפקיד בכיר מאוד" הוא מוסיף בזעם וזורק אבן על ראשו של קול. ההמון נוטש אותך ומסתער על קול ומתחילים להרביץ לו מכות, שאפילו גורמות לך קצת לאי נוחות מסויימת. "בואו נקח אותו למשטרה!" אומרת נערה צעירה שהייתה בהמון ושאר האנשים מהנהנים ואחד גבוה ושרירי במיוחד תופס את קול משערותיו ומתחיל לגרור אותו על האדמה וההמון עוקב אחריו, משאירים אותך לבד.
    'טמבלים. כמו שאני מכירה את קול, הוא עוד ימצא דרך לשרוד שם' אחשוב לעצמי בזמן שאנסה לעכל את מה שקרה ואחזור לעיסוקי. אלך למכון לראות אם ניל כבר סיים את הקרב שלו. אם לא והשומר השמוק עדיין לא מוכן להכניס אותי, אלך בחזרה לעיר ואסתובב קצת, אולי אחפש מאמנים לאתגר.

Spoiler ספוילר

8. מנהל ראשי
    אדם~
    "אני מצטער, אבל אני חייב ללכת" הוא אומר בקצרה, ואז לוקח את הפוקדורים שלו מהאחות*ג'וי*ואז יוצא מהמרכז בריצה.
    אינעל אמא של השה''ם... אמלמל. לעצמי... אני אכנס לחנות לאקנה לי את הדיסק של המשיכה.

9. the bitch is back
    פלינט~
    סנובול מהנהנת בחיוך נמרץ וקופצת באוויר בזמן שאתם הולכים לכיוון המרכז פוקימונים "אתה מתכוון ללכוד אותה?" שואלת אותך תמי בשקט שסנובול לא תשמע.
    בינתיים אתה מגיע למרכז ונותן לאחות ג'וי חביבה את הפוקדורים שלך, ואחרי מספר דקות היא מחזירה לך אותם "עוד משהו?" היא שואלת בחיוך.

אליסה~
    את לא מספיקה לחשוב לעצמך, כשאת שומעת פיצוץ גדול מקרב ההמון. את מסתובבת ורואה גולבט ענק, כאשר הוא מחזיק את קול המחייך ברשעות לעבר האנשים וזורק למטה פצצה ענקית, המתפוצצת ומעיפה את כולכם על הרצפה "משוגע!" קורא אחד מהאנשים שנמצא לידך. "את בסדר חמודה?" שואלת אותך אישה זקנה, אשר נראה שגם היא נהדפה מהמתקפה של קול על העיר.

אדם~
    אינעל אמא של שחקן ממורמר...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה נכנס לחנות ואותה בחורה יושבת שם, אוכלת כריך גדול. "מה אתה צריך?" היא שואלת בצקרה ושאתה עונה לה דיסק מתקפות היא מניחה את הכריך "מצטערת אדוני, אבל הם אזלו. אתה מוזמן לבוא שוב בשבוע הבא" היא אומרת בחיוך מתנצל.
    גיל! 3>

10. משתמש מנוסה
    פלינט~
    סנובול מהנהנת בחיוך נמרץ וקופצת באוויר בזמן שאתם הולכים לכיוון המרכז פוקימונים "אתה מתכוון ללכוד אותה?" שואלת אותך תמי בשקט שסנובול לא תשמע.
    בינתיים אתה מגיע למרכז ונותן לאחות ג'וי חביבה את הפוקדורים שלך, ואחרי מספר דקות היא מחזירה לך אותם "עוד משהו?" היא שואלת בחיוך.
    "אני חושב.." אלחש לתמי, "מה איתך? את רוצה לתפוס אותה?" אשאל את תמי בעוד אני מביט בסנובול בחיוך, "תודה האחות ג'וי" אומר לה בחיוך ושלושתינו נלך למכון וניכנס אליו

11. מנהל ראשי
    אדם~
    אינעל אמא של שחקן ממורמר...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה נכנס לחנות ואותה בחורה יושבת שם, אוכלת כריך גדול. "מה אתה צריך?" היא שואלת בצקרה ושאתה עונה לה דיסק מתקפות היא מניחה את הכריך "מצטערת אדוני, אבל הם אזלו. אתה מוזמן לבוא שוב בשבוע הבא" היא אומרת בחיוך מתנצל.

נכון תכלס התעצלת לעשות קרב? חח.

"את יודעת שאת יכולה להיות אמא של קריית עקרון? או של כל יונובה?" אני ענה לה בעצבים וזורק לה את הסנדביץ לפח. אני יוצא חזרה לאיזור האימון ומתחיל לעבוד עם צ'ארלה על המשיכה בכוחות עצמה... אומר לה להיראות כוסית וזה...

עם סנדשרו אני עובד על העוקץ רעל שלו, שיהיה מכוון יותר. מנסה לגרום לו גם לשלוט על המצב כדור. שידע לכוון את עצמו...

עם הוטהוט על ההיפנוזה.

עם נינקדה על ההתקפות שלו בכללי... חיתוך לילה וכו'...

עם הופיף, ניסיתי ללמד אותו קרן סולארית, אני מבקש ממנו לעוף באיזור השמש ולהתרכז...

12. Kibō no chi

אליסה~
    את לא מספיקה לחשוב לעצמך, כשאת שומעת פיצוץ גדול מקרב ההמון. את מסתובבת ורואה גולבט ענק, כאשר הוא מחזיק את קול המחייך ברשעות לעבר האנשים וזורק למטה פצצה ענקית, המתפוצצת ומעיפה את כולכם על הרצפה "משוגע!" קורא אחד מהאנשים שנמצא לידך. "את בסדר חמודה?" שואלת אותך אישה זקנה, אשר נראה שגם היא נהדפה מהמתקפה של קול על העיר.
    'אידיוט' אני חושבת לעצמי.
    "כן, אני בסדר, תודה על הדאגה. מה איתך? נפגעת?"

Spoiler ספוילר

13. the bitch is back
    פלינט~
    "ובכן," מתחילה תמי "היא נראית חזקה והכל. אבל אני רוצה להיות מאמנת של פוקימוני אבן ואדמה" היא מוסיפה "וסנובול, היא מסוג רגיל. כלומר היא לא תהיה יותר מידי שימושית בשבילי" היא אומרת לך בשקט. אתם מודים לאחות ג'וי ויוצאים מהמרכז.
    אתם הולכים לכיוון המכון ואתם רואים את דני ויובאבה בכניסה משוחחים במהירות "היי לך פלינט!" אומר דני בחיוך ומסמן לכם להיכנס למכון.
    אתם נכנסים לשם ותמי מתיישבת על ספסל בצד, ואילו דני מוביל אותך לזירה, הבנויה על מזרן ירוק ורך מאוד ופרוותי כמובן כמו כל דבר במכון שלו. יובאבה נעמדת בצד וכנראה היא תהיה השופטת בקרב הזה.
    "לכל מאמן מותר להשתמש רק בשני פוקימונים." היא אומרת "למנהיג המכון אסור להחליף פוקימונים, בעוד שלמאתגר מותר" היא מוסיפה ואז מניפה דגל ומורידה אותו במהירות "התחילו!" היא קוראת. דני מחייך אליך "זה שאני מכיר אותך, לא יעזור" הוא אומר ואז משחרר פוקדור לאוויר ומתוכו יוצאת פוקימון קטנה וורודה, הנראית כמו בלון .
    "איגליבאף, בואי תתחילי עם נשיקה מתוקה!" הוא קורא בחיוך.

אדם~
    אתה זה שאמרת שאני מורח לך את המשחק
    ואתה צריך לפרט בדיוק~ זה שאתה אומר להם לעשות משהו, לא אומר מה בדיוק אתה רוצה מהם OO
    אל תעשה בכללי, תפרט תסביר להם.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה זורק את הכריך של המוכרת לפח ויוצא משם בזעם. אתה משחרר את הפוקימונים שלך החוצה ומנסה להסביר להם מה לעשות. אבל רק צ'ארלה מנסה ומניחה יד על ירכה וממצמצת בעפעפיה במהירות. לא מרשים במיוחד.

אליסה~
    "אני בסדר..." אומרת הזקנה "פשוט ראיתי איך כולם התנפלו עלייך. יש לך לב טוב. עזרת אפילו לפושע מתועב" היא אומרת בחיוך "אני רוצה שתקבלי את זה" היא אומרת בחיוך ומביאה לך מארנקה סוכרייה העטופה בנייר עטיפה כחולה () "זאת סוכרייה נדירה. שמעתי שהיא עוזרת לפוקימונים לעלות רמות מהר" היא אומרת ומחייכת אליך חיוך נטול שיניים.
    גיל! 3>

14. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    [b]
    ניל~
    אתה מכוון את הפוקדור שלך לעברה של קלפה, אבל הקרן אור מהפוקדור נהדפת גם היא. אתה מסתכל לעברו של דני הממשיך לנענע את אצבעו לשלילה. "שכחתי גם לומר שזה בלתי אפשרי להחליף את הפוקימון בזמן שהם בקופסה?" הוא אומר ומצחקק "הקופסה הזאת בנויה מכמה וכמה חומות אור, ומגנים. לא תוכל להחליף את הפוקימון שלך כל עוד הוא בתוך קופסת הפלאים שלי" הוא אומר ומתחיל לצחוק בשמחה.
    "מיים ג'וניור ריקוד מנדנד!" ממשיך והפוקימון שלו קופץ קדימה ומתחיל לרקוד כמו בהולה וצלילים ורודים מתחילים לרחף באוויר והם נספגים בקלפה, הנהיית מבולבלת מהמתקפה שלו.
    "קלפה תחפשי פרצה בחומות!תחפשי את הפינה"אומר
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

15. Kibō no chi
    [
    אליסה~
    "אני בסדר..." אומרת הזקנה "פשוט ראיתי איך כולם התנפלו עלייך. יש לך לב טוב. עזרת אפילו לפושע מתועב" היא אומרת בחיוך "אני רוצה שתקבלי את זה" היא אומרת בחיוך ומביאה לך מארנקה סוכרייה העטופה בנייר עטיפה כחולה () "זאת סוכרייה נדירה. שמעתי שהיא עוזרת לפוקימונים לעלות רמות מהר" היא אומרת ומחייכת אליך חיוך נטול שיניים.
    "תודה רבה! את ממש נדיבה!" אני אומרת ומחייכת חיוך רחב.
    בכ"מ, אני חושבת שאני אזוז. תודה שוב!" אני קוראת לה והולכת אל עבר דרך 26, להתרחק מהנהורים ולמצוא אימונים.

Spoiler ספוילר

עמוד 48 מתוך 99 ראשוןראשון ... 3846474849505898 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •