Pokemon GO
עמוד 49 מתוך 99 ראשוןראשון ... 39474849505159 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 721 עד 735 מתוך 1478
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka Kun צפה בהודעה
    פלינט~
    "ובכן," מתחילה תמי "היא נראית חזקה והכל. אבל אני רוצה להיות מאמנת של פוקימוני אבן ואדמה" היא מוסיפה "וסנובול, היא מסוג רגיל. כלומר היא לא תהיה יותר מידי שימושית בשבילי" היא אומרת לך בשקט. אתם מודים לאחות ג'וי ויוצאים מהמרכז.
    אתם הולכים לכיוון המכון ואתם רואים את דני ויובאבה בכניסה משוחחים במהירות "היי לך פלינט!" אומר דני בחיוך ומסמן לכם להיכנס למכון.
    אתם נכנסים לשם ותמי מתיישבת על ספסל בצד, ואילו דני מוביל אותך לזירה, הבנויה על מזרן ירוק ורך מאוד ופרוותי כמובן כמו כל דבר במכון שלו. יובאבה נעמדת בצד וכנראה היא תהיה השופטת בקרב הזה.
    "לכל מאמן מותר להשתמש רק בשני פוקימונים." היא אומרת "למנהיג המכון אסור להחליף פוקימונים, בעוד שלמאתגר מותר" היא מוסיפה ואז מניפה דגל ומורידה אותו במהירות "התחילו!" היא קוראת. דני מחייך אליך "זה שאני מכיר אותך, לא יעזור" הוא אומר ואז משחרר פוקדור לאוויר ומתוכו יוצאת פוקימון קטנה וורודה, הנראית כמו בלון .
    "איגליבאף, בואי תתחילי עם נשיקה מתוקה!" הוא קורא בחיוך.
    "טיילו קדימה!" אקרא ואשחרר את טיילו מהפוכדור, "אוקיי טיילו תתחמק מהר מהנשיקה המתוקה, ותצלול במהירות לכיוונה של איגליפאף תוך כדי שאתה מתחמק ממתקפות הנגד של איגליפאף ותתקוף במתקפת כנף!" אדריך את טיילו בביטחון,אביט בתמי לראות אם סנובול יושבת לידה

2. the bitch is back
    ניל~
    קלפה לא מקישה לך והיא הולכת בזיגזג ונתקעת מידי פעם באחת מהפאות של הקופסה הבלתי נראית ונופלת לאחור.
    "קדימה מיים ג'וניור בור נגמור אותה מייסוריה!" קורא דני בהתלהבות "קרן טעינה!" הוא מכריז ומיים ג'וניור שלו פותח את פיו ומשלח משם קרן חשמלית ענקית לעברה של קלפה.

אליסה~
    את הולכת בזריזות מהמקום ורצה ליציאה מהעיר,לכיוון דרך 26. את נכנסת ליער סבוך ושקט. אתה נכנסת פנימה ועד מהרה, את מבחינה בפוקימון אדום וקטן המרחף בקרבתך .

פלינט~
    אתה משחרר את טיילו, שמתחמק במהירות מהנשיקה המתוקה של איגליבאף ואז חובט בה עם מתקפת כנף. אתה מסתכל אחורה ורואה שסנובול יושבת ליד תמי ומריעה לך מהמושב שלה. אתה חוזר לקרב ואתה רואה שדני מחייך "איגליבאף תתנפחי!" הוא קורא בגאווה ואיגליבאף שלו מתחילה לשאוב אוויר בכמויות והיא מתחילה לרחף בזירה "חבטה!" קורא דני, ואיגליבאף שלו טסה לעברו של טיילו וחובטת בו בראש, ומפילה אותו על המזרן הרך. "עכשיו סילון אוויר!" הוא ממשיך ואיגליבאף יורת בחוזקה את כל האוויר אשר היה כלוא בגופה והוא מתפרץ לעברו של טיילו ומונע ממנו לקום, עד שהיא יורדת.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

3. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ניל~
    קלפה לא מקישה לך והיא הולכת בזיגזג ונתקעת מידי פעם באחת מהפאות של הקופסה הבלתי נראית ונופלת לאחור.
    "קדימה מיים ג'וניור בור נגמור אותה מייסוריה!" קורא דני בהתלהבות "קרן טעינה!" הוא מכריז ומיים ג'וניור שלו פותח את פיו ומשלח משם קרן חשמלית ענקית לעברה של קלפה.
    "קלפה מטרונום מהר!"אומר במהירות בתקווה שקלפה תקשיב לי
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

4. the bitch is back
    ניל~
    קלפה מקפצת לצדדים בבלבולה, ואינה מקשיבה לך ונפגעת חזיתית מהמתקפה, אבל אז היא היא מנערת את ידייה מצד לצד במהירות ויוצרת כדור אור לפניה, אשר מפזר למגרש אבקה ירוקה בהירה הנדבק למיים ג'וניור ומרדימה אותו.
    גיל! 3>

5. אמאש'ך פלאפי ):
    ניל~
    קלפה מקפצת לצדדים בבלבולה, ואינה מקשיבה לך ונפגעת חזיתית מהמתקפה, אבל אז היא היא מנערת את ידייה מצד לצד במהירות ויוצרת כדור אור לפניה, אשר מפזר למגרש אבקה ירוקה בהירה הנדבק למיים ג'וניור ומרדימה אותו.
    "כל הכבוד קלפה ! תנסי למצוא פרצה באחת מהפינות של הקופסא"

6. Kibō no chi

אליסה~
    את הולכת בזריזות מהמקום ורצה ליציאה מהעיר,לכיוון דרך 26. את נכנסת ליער סבוך ושקט. אתה נכנסת פנימה ועד מהרה, את מבחינה בפוקימון אדום וקטן המרחף בקרבתך .
    "פוצ'יאנה, צא! תשתמש בניב רעל על ליידיבה!"

Spoiler ספוילר

7. the bitch is back
    ניל~
    קלפה מתנערת מהבלבול ומתחילה לחפש בפינות, אבל לא מוצאת כלום. "מיים ג'וניור נחירה!" קורא דני ומיים ג'וניור שלו מתחיל לנחור בקול וz גדולים מופיעים בפיו והם עפים במהירות לעברה של קלפה, המתחמקת מהם בקלות ודוחפת אותם על הקירות הבלתי נראים של הקופסה, ולפתע הם מתחילים לזהור כשאחד מה Z פוגעים בקיר.

אליסה~
    את משחררת את פו'ציאנה שקופץ באוויר ומסתער על ליידבה וניביו מתחילים לזהור בסגול והוא נושך אותה בחוזקה.
    ליידבה מסתכלת עליכם בפליאה והיא מכוונת אליו את אגרופיה וחובטת בפרצופו פעמיים.
    גיל! 3>

8. אמאש'ך פלאפי ):
    ניל~
    קלפה מתנערת מהבלבול ומתחילה לחפש בפינות, אבל לא מוצאת כלום. "מיים ג'וניור נחירה!" קורא דני ומיים ג'וניור שלו מתחיל לנחור בקול וz גדולים מופיעים בפיו והם עפים במהירות לעברה של קלפה, המתחמקת מהם בקלות ודוחפת אותם על הקירות הבלתי נראים של הקופסה, ולפתע הם מתחילים לזהור כשאחד מה Z פוגעים בקיר.
    "קלפה השתמשי בחבטה על הקיר הזה !"אומר במהירות ואצביע על הקיר שהZ פגע בו.

9. the bitch is back
    ניל~
    קלפה חובטת על הקיר שה-z פגעה בו, אבל היא נהדפת לאחור. "אתה תצטרך מתקפה יותר חזקה בשביל להפיל כזאת חומה" אומר לך דני בחיוך ונראה שהוא מתלהב מהקרב.
    גיל! 3>

10. אמאש'ך פלאפי ):
    ניל~
    קלפה חובטת על הקיר שה-z פגעה בו, אבל היא נהדפת לאחור. "אתה תצטרך מתקפה יותר חזקה בשביל להפיל כזאת חומה" אומר לך דני בחיוך ונראה שהוא מתלהב מהקרב.
    "קלפה מטרונום !"אומר בתקווה לאיזה להביור עוצמתי או רעידת אדמה שתפיל את דני מרגליו =@

11. the bitch is back
    ניל~
    קלפה מתחילה לנער את ידייה מצד לצד במהירות וכדור אור נוצר לפניה, והיא שולחת מהכדור אור אש רפאים, שלא משפיעה על הקיר הזה, ורק גורמת לו להתחמם.
    גיל! 3>

12. אמאש'ך פלאפי ):
    ניל~
    קלפה מתחילה לנער את ידייה מצד לצד במהירות וכדור אור נוצר לפניה, והיא שולחת מהכדור אור אש רפאים, שלא משפיעה על הקיר הזה, ורק גורמת לו להתחמם.
    "קלפה תחבטי בקיר שהתחמם ואז מטרונום!"אומר.
    'תחשוב ניל תחשוב'

13. the bitch is back
    ניל~
    קלפה חובטת בקיר, אבל נראה שהיא פשוט שרפה לעצמה את היד והיא מחזיקה אותה צמוד לגופה. למרות זאת, היא לא מוותרת ויוצרת כדור אור והוא נשלח בצורה של בועות, המתפוצצות על הקיר הבלתי נראה ומקררות אותו.
    בינתיים מיים ג'וניור עדיין ישן, אבל הוא מראה סימני התעוררות.
    גיל! 3>

14. אמאש'ך פלאפי ):
    ניל~
    קלפה חובטת בקיר, אבל נראה שהיא פשוט שרפה לעצמה את היד והיא מחזיקה אותה צמוד לגופה. למרות זאת, היא לא מוותרת ויוצרת כדור אור והוא נשלח בצורה של בועות, המתפוצצות על הקיר הבלתי נראה ומקררות אותו.
    בינתיים מיים ג'וניור עדיין ישן, אבל הוא מראה סימני התעוררות.
    "קלפה חבטה בכל הכוח תחסלי אותו! אחר כך השתמשי במטרונום!"

15. the bitch is back
    ניל~
    קלפה חובטת שוב בחומה, אבל שום דבר לא קורה. היא קופצת אחורה, עצבנית על כישלון החבטה שלה ואז לפתע אגרופה מתחיל לזהור בלבן בהיר ומתחיל לגדול והיא חובטת בקיר בעצמה. הקיר זוהר באור בהיר ואז אחת מהקירות נופל וקלפה משוחררת.
    קלפה למדה אגרוף מגה!
    גיל! 3>

עמוד 49 מתוך 99 ראשוןראשון ... 39474849505159 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •