Pokemon GO
עמוד 53 מתוך 99 ראשוןראשון ... 343515253545563 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 781 עד 795 מתוך 1478
  1. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ציטוט פורסם במקור על ידי F!upy צפה בהודעה
    ניל~
    אתה משחרר את סידוט לקרב והוא מתחיל לזהור בצבע ירוק בהיר העוטף את כולו ואז הוא מסתובב במקום ויוצר שברי רוח חדים למראה הנעמדים לפניו ומחכים להישלח. באנרי, בינתיים מבחינה בכם ואז מסתכלת על סידוט והיא רצה אליו במהירות, ובאופן מפתיע מחבקת אותו בחוזקה ונראית מאושרת.
    "מה לעזאזל?"אמלמל לעצמי ואסתכל על סידוט במבט מוזר " סידוט תבטל את המתקפה"
    "באנרי את מעוניית להילחם?"
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

2. Kibō no chi
    אליסה~
    זה מפריע לי~ לא מספיק? Oם
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתם קובעים להפגש במרכז ואז את רצה למכון, מוכנה לקרב. את פוגשת שוב, את דני מנהיג המכון שבדיוק מרפא את הפוקימונים שלו במכשיר קטן יותר, מאשר מה שיש במרכז.
    "הבחור הזהיר אותי ממך" אומר דני בחיוך ולוקח את הפוקדורים שלו בחזרה לכיס "את צריכה גם לרפא אותם?" הוא שואל ורק לייתר ביטחון את מסכימה ומרפאת את שלך גם.
    דני מוביל אותך לזירה, הנראית כהמשך ישיר לחדר הקודם. הכל פרוותי ורך, והמגרש בנוי על מזרן רך ופרוותי בצבע ירוק דשא.
    שניכם נעמדים בפנות שונות של המגרש ושופט נעמד באמצע "הקרב יהיה 2 על 2!" הוא אומר "למנהיג אסור להחליף פוקימונים. התחילו!" קורא השופט ומוריד דגל.
    "בוא נראה עד כמה את באמת חזקה" אומר דני בחיוך אדיב וזורק פוקדור לאוויר. מתוכו יוצאת פוקימון ורודה המזכירה לך במעט בלון .
    "איגליבאף תתחילי עם פעימת מים!" קורא דני מנהיג המכון.

אבל למה זה מפריע לך את זה אני לא מבין םם
    -----------------------------------
    "טוטודיילף צא!" אני קוראת כיוון שהכריז כבר על מתקפת מים, וזה יהיה מצוין ויעניק לטוטודייל יתרון.
    "השתמש באקדח מים עכשיו בשביל לבלום את המתקפה שלו!"

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    פלינט~
    צ'ימצ'אר יוצר לפני פיו בועת אור וואכן, המתקפה שרצית נבחרת וצ'ימיצ'אר מתחיל לזהור בכחול בהיר ונראה שהוא החזיר לעצמו המון חיים מכל הפגיעות מהקרב.
    "קדימה מיים ג'וניור בלבול!" קורא דני והפוקימון שלו מתחיל לזהור בכחול גם ואז האור מתחיל להקיף את צ'ימיצ'אר, ואז צ'ימיצ'אר מתחיל לרחף באוויר ולהסתובב במהירות במקום, מה שמוסיף לבלבול שהוא כבר נמצא בו, ואז נזרק בחוזקה על את מהקירות.
    "מיים ג'וניור אל תוותר מחשבה רגועה ואז שוב בלבול!" ומיים ג'וניור שלו עוצם את עיניו ומתחיל לזהור באור בהיר וחזק והוא נראה שהוא מוכן לשלוח שוב מתקפת בלבול לעברו של צ'ימיצ'אר המסוחרר.
    תזכיר לי לרצוח אותו אחרי הקרב

'כוס עמק עם הקופסא המזדיינת הזאת' אחשוב לעצמי בכעס, 'המיים ג'וניר הזה הולך לחטוף כשצ'ימצ'אר יצא משם' אחשוב לעצמי, לפתע,יעלה לי עוד רעיון לראש, 'רגע! יש לי רעיון! כומ שתמי אמרה, המתקפות שלו נכנסות לחומה,מה שאומר שהן פגעו בקיר נכון? חיבלו בו?' אחשוב לעצמי, "צ'ימצ'אר תנסה מהר ובכל הכוח לפני שמיים ג'וניור משתמש בבילבול להשתמש במיקוד אנרגיה ולשרוט הכי חזק שאתה יכול את הקיר שבו כל המתקפות של מיים ג'וניור נכנסו! וכשמתקפת הבילבול משפיעה עליך עוד פעם תשתמש במיקוד אנרגיה הכי חזק שלך בשביל להסיט את גופך לתוך הקיר! אתה תחת השפעת המתקפה שלו אז זה יעבור! אם אחרי כל המאמצים האלה לא עובדים תמשיך להכות את הקיר שמיים ג'וניור מכניס את התקפותיו עם השריטות הכי חזקות שלך!" אדריך את צ'ימצ'אר, "אתה מסוגל לזה! אתה יכול להצליח!" אעודד אותו ואנסה להחדיר לו מוטיבציה

4. the bitch is back
    ניל~
    באנרי, ממשיכה לחבק את סידוט בחיבה ופשוט מתעלמת ממך. כנראה היא התאהבה בו או משהו..
    סידוט מסתכל עליך, ונראה מעט נגעל מעט ממנה.

אליסה~
    לא רוצה שתקרא לפוקימון בשם שלי..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את משחררת את טוטדייל, והוא שולח מפיו אקדח מים לעבר הכדור מים של איגליבאף, אבל המתקפה שלה פשוט עוברת דרך האקדח מים , ומפזרת אותו לכל עבר, ופוגעת בטוטדייל בחוזקה.
    "עכשיו איגליבאף קחי נשימה עמוקה ואז סילון אוויר!" קורא דני מנהיג המכון ואיגליבאף שלו מתחילה לשאוב אוויר במהירות, ולהתנפח, מה שגורם לה לרחף גבוה בזירה. אחרי שהיא נמצאת מספיקה גבוה היא פותחת את פיה וממנו יוצא הדף אוויר, מכל האוויר שאגרה, והוא טס לעברו של טוטדייל ופוגע בו ומעיף אותו על המזרן הרך.

פלינט~
    צ'ימיצ'אר מתחיל לזהור בכתום בהיר ונראה שהצליח, חלקית, להתאפס על הבלבול שהוא נמצא בו והוא מתחיל לשרוט את הקיר, אבל אז ציפורניו מתחילות לשוט את הקירות של הקופסה בזעם.
    צ'ימיצ'אר למד שריטות זעם~ Fury Swipes
    לפתע, אחרי כמה מתקפות של המתקפה הקיר מתחיל לזהור בצהוב בהיר, אבל כשצ'ימיצ'אר מנסה לצאת מהקופסא הוא נהדף לאחור.
    "אולי הצלחת קצת לפגוע בה. אבל לא תצליח להרוס אותה!" אומר דני בחיוך "בלבול!" הוא ממשיך והופוקימון שלו מתחיל לזהור בכחול בהיר, וגם צ'ימיצ'אר, והוא נהדף לאחור על אחד מהקירות.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

5. משתמש מנוסה
    [B]

פלינט~
    צ'ימיצ'אר מתחיל לזהור בכתום בהיר ונראה שהצליח, חלקית, להתאפס על הבלבול שהוא נמצא בו והוא מתחיל לשרוט את הקיר, אבל אז ציפורניו מתחילות לשוט את הקירות של הקופסה בזעם.
    צ'ימיצ'אר למד שריטות זעם~ Fury Swipes
    לפתע, אחרי כמה מתקפות של המתקפה הקיר מתחיל לזהור בצהוב בהיר, אבל כשצ'ימיצ'אר מנסה לצאת מהקופסא הוא נהדף לאחור.
    "אולי הצלחת קצת לפגוע בה. אבל לא תצליח להרוס אותה!" אומר דני בחיוך "בלבול!" הוא ממשיך והופוקימון שלו מתחיל לזהור בכחול בהיר, וגם צ'ימיצ'אר, והוא נהדף לאחור על אחד מהקירות.
    "צ'ימ'צאר נהדר!" אשבח אותו על המתקפה החדשה, "עכשיו! תנסה להשתמש שוב בסיוע! לאחר מכן תשתמש במיקוד אנרגיה ואז בחבטות זעם חזקות כדי לשבור את הקיר סופית! בלי להרפות! קדימה כשאתה תצא אתה תתחיל את הקרב האמיתי שלך! אחרי הניסיונות שלך תשתמש שוב בסיוע!" אדריך את צ'ימצ'אר, בתקווה שייחלץ מהקופסא וישתרפא שוב בזכות הדגירה של טיילו ושיתחיל את הקרב האמיתי סוףסוף

6. Kibō no chi
    ניל~
    באנרי, ממשיכה לחבק את סידוט בחיבה ופשוט מתעלמת ממך. כנראה היא התאהבה בו או משהו..

אליסה~
    לא רוצה שתקרא לפוקימון בשם שלי..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את משחררת את טוטדייל, והוא שולח מפיו אקדח מים לעבר הכדור מים של איגליבאף, אבל המתקפה שלה פשוט עוברת דרך האקדח מים , ומפזרת אותו לכל עבר, ופוגעת בטוטדייל בחוזקה.
    "עכשיו איגליבאף קחי נשימה עמוקה ואז סילון אוויר!" קורא דני מנהיג המכון ואיגליבאף שלו מתחילה לשאוב אוויר במהירות, ולהתנפח, מה שגורם לה לרחף גבוה בזירה. אחרי שהיא נמצאת מספיקה גבוה היא פותחת את פיה וממנו יוצא הדף אוויר, מכל האוויר שאגרה, והוא טס לעברו של טוטדייל ופוגע בו ומעיף אותו על המזרן הרך.

למה לא אבל, זה מה שאני לא מבין ><
    -------------------------------
    "אוקיי טוטודייל, רוץ לעברה ותקוף באגרוף קרח! אם היא שואבת אוויר בשביל לרחף בכדי להתחמק, שלח אקדח מים על הרצפה בכדי לעלות לאוויר ותן לה אגרוף קרח במלוא העוצמה!"

Spoiler ספוילר

7. the bitch is back
    פלינט~
    צ'ימצ'אר קופץ על רגליו ויוצר לפני פיו כדור אור קטן, אשר נוהם על מיים ג'וניור ומפחיד אותו. לאחר מכן הוא מסתער על הקיר ומתחיל לחבוט בקיר מלפניו בחוזקה עם חבטות זעם, ועם כל חבטה הקיר זוהר בצהוב בהיר. ולבסוף הקופסה, הבלתי נראית מתחילה לזהור כולה בצהוב זוהר חזק, ואז פיצוץ. הקופסה מתפוצצת.
    אתה מסתכל לעברו של דני הנראה מופתע, אבל אז מעלה על פניו חיוך "קדימה מיים ג'וניור קרן טעינה!" הוא קורא במהירות והפוקימון שלו משלב את ידיו, ואז מפיו יוצאת קרן צהובה רצינית הפוגעת בחוזקה בצ'ימיצ'אר ומעיפה אותו לרגליך.
    צ'ימיצ'אר לא מוותר ושוב נעמד, כולו רועד וחבול ויוצר לפני פיו כדור אור לבן, ואז צ'ימיצ'אר זוהר בתכלת בהיר ונראה שהוא ריפא את עצמו לחלוטין.
    "שיט!" קורא דני בלחץ "בלבול!" הוא קורא בזריזות.

אליסה~
    טוטדייל מסתער לעבר איגליבאף עם אגרופו מושט לאחור, המתחיל לזהור בתכלת ורסיסי קרח נוצרים סביבו, וחובט בגופה הקטן של איגליבאף ומעיף אותה לאחור.
    "גם אני יודע להשתמש בקרח" אומר דני, מנהיג המכון, בחיוך "איגליבאף רוח קפואה!" הוא קורא ונראה שהוא נהנה מהקרב.
    איגליבאף שלו פותחת את פיה ושולחת משם רוח קפואה עם רסיסי קרח, היוצאת לעברו של טוטדייל, המתחיל לזהור באדום ואז טס לעברה של איגליבאף, וחובט בה בזעם רב.
    טוטדייל למד זעם~ Rage.
    "איגליבאף נשיקה מתוקה!" קורא דני, ובעוד טוטדייל חובט בו עם המתקפות, איגליבאף מרימה את ראשה ומנשקת אותו בלחיו. טוטדייל קופץ אחורה והוא מתחיל ללכת בזיגזג ונראה שהוא הושפע מהנשיקה של איגליבאף.
    "עכשיו חבטה!" קורא דני ואיגליבאף שלו מזנקת במהירות לעברו של טוטדייל וחובטת בצד ראשו, מפילה אותו הצידה על המזרן.
    גיל! 3>

8. אמאש'ך פלאפי ):
    ניל~
    "יהיה בסדר "אומר לסידוט ואנסה להרגיע אותו.
    "מה דעתך על להצטרף אל הצוות שלי ולהיות תמיד קרובה לסידוט ?"אשאל את באנרי עם חיוך.

9. Kibō no chi

אליסה~
    טוטדייל מסתער לעבר איגליבאף עם אגרופו מושט לאחור, המתחיל לזהור בתכלת ורסיסי קרח נוצרים סביבו, וחובט בגופה הקטן של איגליבאף ומעיף אותה לאחור.
    "גם אני יודע להשתמש בקרח" אומר דני, מנהיג המכון, בחיוך "איגליבאף רוח קפואה!" הוא קורא ונראה שהוא נהנה מהקרב.
    איגליבאף שלו פותחת את פיה ושולחת משם רוח קפואה עם רסיסי קרח, היוצאת לעברו של טוטדייל, המתחיל לזהור באדום ואז טס לעברה של איגליבאף, וחובט בה בזעם רב.
    טוטדייל למד זעם~ Rage.
    "איגליבאף נשיקה מתוקה!" קורא דני, ובעוד טוטדייל חובט בו עם המתקפות, איגליבאף מרימה את ראשה ומנשקת אותו בלחיו. טוטדייל קופץ אחורה והוא מתחיל ללכת בזיגזג ונראה שהוא הושפע מהנשיקה של איגליבאף.
    "עכשיו חבטה!" קורא דני ואיגליבאף שלו מזנקת במהירות לעברו של טוטדייל וחובטת בצד ראשו, מפילה אותו הצידה על המזרן.
    סוויט קיס זה האחד שמבלבל, נכון?
    ------------
    "טוטודייל, חזור!" אקרא ואחזיר את טוטודייל, שיצא מהבלבול שלו בינתיים.
    "צא טדיאורסה!" אצעק ואזרוק את הכדור שלו לאוויר.
    "טדיאורסה, השתמש בפיהוק, וכשהוא מתחיל להתעייף זנק אליו באגרוף רעם!"

Spoiler ספוילר

10. the bitch is back
    ניל~
    באנרי מחבקת באושר את סידוט ומהנהנת בהסכמה. סידוט מסתכל עליך בכעס ומנסה להתנער מבאנרי ושולח עליה את השברי רוח מאחורה, ומפיל אותה על בטנה.
    באנרי מסתכלת על סידוט, ולבה נשבר והיא מסתכלת על סידוט, בזעם ואוזנה מתחילה לזהור באדום ולהעלות אש, והיא שולחת אגרוף אש המעיף את סידוט לאחור.

אליסה~
    כן ם:
    http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Sweet_Kiss_(move)
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את מחזירה במהירות את טוטדייל ומשחררת את טאדיורסה למגרש אשר מפהק גדול, ועננת עשן סגלגלה יוצאת מפיו ונשאבת לתוך איגליבאף, המתחילה להיות ישנונית מאוד.
    טאדיורסה לא מחכה לרגע ומזנק לעברה כשאגרופו זוהר בצהוב בהיר וניצוצות חשמל נוצרים בו והוא חובט בגופה הקטן של איגליבאף ומעיף אותה הצידה.
    "איגליבאף קדימה!" קורא דני, אבל איגליבאף נופלת לתרדמה. "טוב דיבורי שינה!" הוא אומר ואיגליבאף שלו נעמדת על רגליה, עדיין ישנה והיא שולחת מפיה פעימת מים היוצאת לעברו של טאדיורסה ומעיפה אותו לאחור.
    גיל! 3>

11. Kibō no chi

אליסה~
    כן ם:
    http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Sweet_Kiss_(move)
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את מחזירה במהירות את טוטדייל ומשחררת את טאדיורסה למגרש אשר מפהק גדול, ועננת עשן סגלגלה יוצאת מפיו ונשאבת לתוך איגליבאף, המתחילה להיות ישנונית מאוד.
    טאדיורסה לא מחכה לרגע ומזנק לעברה כשאגרופו זוהר בצהוב בהיר וניצוצות חשמל נוצרים בו והוא חובט בגופה הקטן של איגליבאף ומעיף אותה הצידה.
    "איגליבאף קדימה!" קורא דני, אבל איגליבאף נופלת לתרדמה. "טוב דיבורי שינה!" הוא אומר ואיגליבאף שלו נעמדת על רגליה, עדיין ישנה והיא שולחת מפיה פעימת מים היוצאת לעברו של טאדיורסה ומעיפה אותו לאחור.
    "טדיאורסה, השתמש בחמידה ולאחר מכן הסתער ישירות שוב עם אגרוף רעם!"

Spoiler ספוילר

12. אמאש'ך פלאפי ):
    ניל~
    באנרי מחבקת באושר את סידוט ומהנהנת בהסכמה. סידוט מסתכל עליך בכעס ומנסה להתנער מבאנרי ושולח עליה את השברי רוח מאחורה, ומפיל אותה על בטנה.
    באנרי מסתכלת על סידוט, ולבה נשבר והיא מסתכלת על סידוט, בזעם ואוזנה מתחילה לזהור באדום ולהעלות אש, והיא שולחת אגרוף אש המעיף את סידוט לאחור.
    "לא אמרו לך שלא משחקים באהבה ?"אומר לסידוט במבט מיואש.
    "סידוט השתמש בהתקשחות ואז התמדה"

13. משתמש מנוסה
    פלינט~
    צ'ימצ'אר קופץ על רגליו ויוצר לפני פיו כדור אור קטן, אשר נוהם על מיים ג'וניור ומפחיד אותו. לאחר מכן הוא מסתער על הקיר ומתחיל לחבוט בקיר מלפניו בחוזקה עם חבטות זעם, ועם כל חבטה הקיר זוהר בצהוב בהיר. ולבסוף הקופסה, הבלתי נראית מתחילה לזהור כולה בצהוב זוהר חזק, ואז פיצוץ. הקופסה מתפוצצת.
    אתה מסתכל לעברו של דני הנראה מופתע, אבל אז מעלה על פניו חיוך "קדימה מיים ג'וניור קרן טעינה!" הוא קורא במהירות והפוקימון שלו משלב את ידיו, ואז מפיו יוצאת קרן צהובה רצינית הפוגעת בחוזקה בצ'ימיצ'אר ומעיפה אותו לרגליך.
    צ'ימיצ'אר לא מוותר ושוב נעמד, כולו רועד וחבול ויוצר לפני פיו כדור אור לבן, ואז צ'ימיצ'אר זוהר בתכלת בהיר ונראה שהוא ריפא את עצמו לחלוטין.
    "שיט!" קורא דני בלחץ "בלבול!" הוא קורא בזריזות.
    "צ'ימצ'אר אתה נהדר! הצלחת אתה ענק!" אקרא בשמחה ובהתרגשות ואביט בדני בחיוך גדול, "מבחינתי דני,הקרב מתחיל עכשיו!" אומר לו בחיוך, "צ'ימצ'אר הגיע הזמן לנקום! תשתמש בגחלת מהירה שתעצור את מיים ג'וניור! אחר כך תקפוץ מצד לצד ותתקוף בחבטות זעם! אם אתה רואה שהוא מנסה שוב ליצור קופסא תשרוט אותו! תתחמק מכל מתקפת נגד!" אדריך את צ'ימצ'אר בחיוך מלא ביטחון

14. the bitch is back
    אליסה~
    טאיורסה שולח מפיו עשרות לבבות, אשר גורמות לדני להסתכל עליהם, ומאפשר לטאדיורסה הזמנות להכות את איגליבאף עם החמידה שלו, ואז מטווח אפס, הוא טוען את אגרופו עם חשמל ומכה באיגליבאף בחוזקה.
    "איגליבאף דיבורי שינה!" קורא דני ואיגליבאף שלו קופצת על רגליה ומתחילה לשיר בקול נעים ורך העוטף את הזירה. טאדיורסה מפהק בנעימים ונרדם על גבו כשחיוך פרוש על פרצופו.

ניל~
    סידוט קופץ אחורנית ומקשה את גופו הבלוטי והקטן ואז במקום התמדה, הוא מתחיל להסתובב במקום ולשלוח זרעים גדולים ובהירים מקצה ראשו והם מפוצצים בחוזקה, על באנרי.
    סידוט למד כוח הטבע~ Nature Power
    באנרי מתעצבנת ויוצאת בחבטה על סידוט ומעיפה אותו הצידה.

פלינט~
    "כן אבל בניגוד אליי" מתחיל דני "הפוקימון שלך מותש! מיים ג'וניור ריקוד מנדנד ואז קרן טעינה!" קורא דני בביטחון צ'ימיצ'אר קופץ באוויר ושולח גחלת באוויר ופוגע במיים ג'וניור, ומונע ממנו להשתמש בריקוד שלו ואז הוא קופץ לעברו של מיים ג'וניור וחובט בו בחוזקה, אבל מיים ג'וניור הודף אותו אחורה עם הקרן טעינה שלו.
    "מיים ג'וניור קדימה בלבול! תגמור את זה!" דני אומר ומיים מתחיל לזהור בכחול בהיר.
    גיל! 3>

15. אמאש'ך פלאפי ):
    [B]
    ניל~
    סידוט קופץ אחורנית ומקשה את גופו הבלוטי והקטן ואז במקום התמדה, הוא מתחיל להסתובב במקום ולשלוח זרעים גדולים ובהירים מקצה ראשו והם מפוצצים בחוזקה, על באנרי.
    סידוט למד כוח הטבע~ Nature Power
    באנרי מתעצבנת ויוצאת בחבטה על סידוט ומעיפה אותו הצידה.
    "מעולה סידוט! השתמש בהתקשחות עוד פעם, תעבור לצמיחה ואז תשתמש שוב בכוח הטבע"

עמוד 53 מתוך 99 ראשוןראשון ... 343515253545563 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •