Pokemon GO
עמוד 54 מתוך 99 ראשוןראשון ... 444525354555664 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 796 עד 810 מתוך 1478
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי F!upy צפה בהודעה
    [B]

פלינט~
    "כן אבל בניגוד אליי" מתחיל דני "הפוקימון שלך מותש! מיים ג'וניור ריקוד מנדנד ואז קרן טעינה!" קורא דני בביטחון צ'ימיצ'אר קופץ באוויר ושולח גחלת באוויר ופוגע במיים ג'וניור, ומונע ממנו להשתמש בריקוד שלו ואז הוא קופץ לעברו של מיים ג'וניור וחובט בו בחוזקה, אבל מיים ג'וניור הודף אותו אחורה עם הקרן טעינה שלו.
    "מיים ג'וניור קדימה בלבול! תגמור את זה!" דני אומר ומיים מתחיל לזהור בכחול בהיר.
    אבל רשמת שצ'ימצ'אר התרפא לחלוטין!

צ'ימצ'אר אל תוותר! תשלח גחלת כדי להפריע לריכוז של מיים ג'וניור ולאחר מכן סיוע! אחר כך תקפוץ ותשתמש במיקוד אנרגיה ובגחלת נוספת! לאחר מכן שוב סיוע!" אדריך את צ'ימצ'אר, "תתחמק מכל מתקפת נגד!" אדריך את צ'ימצ'אר, "אתה מסוגל! קדימה עברת את הקושי הגיע הזמן לסיים את הקרב הזה!" אוסיף

2. Kibō no chi
    אליסה~
    טאיורסה שולח מפיו עשרות לבבות, אשר גורמות לדני להסתכל עליהם, ומאפשר לטאדיורסה הזמנות להכות את איגליבאף עם החמידה שלו, ואז מטווח אפס, הוא טוען את אגרופו עם חשמל ומכה באיגליבאף בחוזקה.
    "איגליבאף דיבורי שינה!" קורא דני ואיגליבאף שלו קופצת על רגליה ומתחילה לשיר בקול נעים ורך העוטף את הזירה. טאדיורסה מפהק בנעימים ונרדם על גבו כשחיוך פרוש על פרצופו.

"טדיאורסה, חזור! צא טוטודייל! תסיים עם איגליבאף באקדח מים ואז עבור לזעם!!"

Spoiler ספוילר

3. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם~
    אתהזה שאמרת שאני מורח לך את המשחק*
    ואתהצריך לפרט בדיוק~ זה שאתה אומר להם לעשות משהו, לא אומר מה בדיוק אתה רוצה מהם Oo
    אל תעשה בכללי, תפרט תסביר להם.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה זורק את הכריך של המוכרת לפח ויוצא משם בזעם. אתה משחרר את הפוקימונים שלך החוצה ומנסה להסביר להם מה לעשות. אבל רק צ'ארלה מנסה ומניחה יד על ירכה וממצמצת בעפעפיה במהירות. לא מרשים במיוחד.
    ''צ'ארלה, תסתכלי על סנדשרו. תחשבי על איך תצליחי לשכנע אותו לעשות מה שאת רוצה. הביטו בו בחושניות ותזיזי בעדינות את שפתייך. מצמצי בעדינות והשמיעי קול רך ככקטיפה.

נינקדה רדוף אחרי הופיף עם חיתוך לילה, הופיף השתדל לכוון את הרחף שלך כמה שקרוב לשמש ותקוף בקרן סולרית. השתמש בשמש, קבל כל פיסת אנרגיה.
    הוטהוט, תעבוד על התעופה שלך, אני רוצה ריכוז מוחלט!" פקדתי על כולם. חיפשתי את השותף השמן שלי. לבד לא אצליח להתארגן למכון... אני צריך ממנו עזרה.

4. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    סם~
    ארון מקשיח את גופו שוב, ואז מסתער על בלאספורט, ששוב בעזרת גופו הדק מתחמק מהמתקפה ואז שני עליו מתחילים לזהור בירוק בהיר והאור מתפשט ועוטף את גופו של באלספורט והוא נראה שהתחזק, ואז הוא שולח שוב מבין עליו גפן מצליפה, ומצליף על רגליו של ארון, ומפיל אותו על גבו, בזמן שהוא מסתובב בחינניות.
    (דמיין רקדנית מסתובבת עם הסרטים האלה XP)
    אני כמעט בטוח שהגבתי על זה כבר אבל לא נורא.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "ארון תחזור" אומר בקול מבויש ואשפיל את ראשי בזמן שהוציא את הפוכדור של ארון ואלחץ על הכפתור שמרכזו, לאחר כמן הוצאי חתיכת אוכל פוקימונים ואתן אותה לבלאספורט "הרווחת את" אומר לו ואחייך חיוך מזויף לעברו.

5. the bitch is back
    ניל~
    סידוט מתחיל להקשיח את גופו, מה שעוזר לו להפגע קשה כשבאנרי חובטת בו עם אוזנה. מיד אח"כ קרן ירוקה יוצאת מקצה ראשו של סידוט ועוטפת אותו בה. סידוט נראה חזק וקשוח יותר ואז, מקצה ראשו הבלוטי יוצאים עשרות פצצות נבט, בצורה של אור לבן ירקרק, זאת מתקפת כוח הטבע, אשר מתפוצצים על גופה של באנרי בחוזקה.
    באנרי מתעצבנת ואוזנייה מתחילות להעלות אש והיא מחטיפה פעמיים עם אגרוף אש.

פלינט~
    צ'ימיצ'אר שולח מבין ידיו עשרות כדורי אש קטנים ופוגע במיים ג'וניור, לפני שהוא מספיק לשלוח לעברו את הבלבול ומיד אחרי זה, כדור אור נוצר בפיו של צ'ימיצ'אר והכדור, משנה את צורתו לכנף והוא פוגע במיים ג'וניור איתה בשיסוע רציני. מיים ג'וניור מנער את ראשו ויוצר סביבו חומת אור, המגנה עליו בפני המתקפות של צ'ימיצאר ואז, כשהוא מוגן מהמתקפות הוא זוהר בכחול בהיר והודף את צ'ימיצ'אר מלתקוף אותו עם סיוע נוסף.
    "קדימה פלינט!" קוראת תמי בהתלהבות מאחורייך, מה שנותן לך עוד מוטיבציה לנצח.
    "מיים ג'וניור, אל תרפה קרן טעינה!" קורא דני בהתלהבות.

אליסה~
    את מחזירה את טאדיורסה, ומשחררת את טוטדייל, הטס במהירות לעברה של איגליבאף ומסתער עליה באגרוף קרח וחובט בצידה ומפיל אותה הצידה, בדיוק כשהוא בא לתקוף עם זעם, איגליבאף מתעוררת ואז שואבת אוויר לתוכה ומרחפת באוויר, מתחמקת מהמתקפה של טוטדייל, ונמצאת בטוחה, למעלה בזירה.
    "עכשיו תשחררי את הכל בתוספת של רוח קפואה!" קורא דני בחיוך ואיגליבאף שלו פותחת את פיה ושולחת את סילון האוויר, אשר היה לכוד בגופה, יחד עם הרוח הקפואה שלה ויוצרת טורנדו קפוא אשר פוגע ישירות בטוטדייל ומעיף אותו אחורנית.

אדם~
    אתה מסביר לפוקימונים שלך מה לעשות, ואז הולך לחפש את מייקל, ומוצא אותו יוצא מהמרכז פוקימונים.
    אתה מבקש את עזרתו, והוא מסכים לבוא לעזרתך.
    אתה חוזר ואתה רא את הוהוט מרחף בשיעמום באוויר, בעוד שהופיפ מרחף לידו נספג באור השמש, מתחמק בקלות מנינקדה שלא מגיע אליו עם חתך הלילה שלו.
    על האדמה, אתה רואה שסנדשרו מחטט בציפורניו, ונראה משועמם מניסיונה של צ'ארלה לגרום לו להתאהב בה.
    "טוב, זה לא מי יודע מה אימונים" אומר לך מייקל ונראה בהלם. "קודם כל, אתה לא עוזב את הפוקימונים שלך באמצע הרחוב להתאמן. דבר שני, אתה צריך להסביר להם בדיוק מה לעשות, ומה התוצאה שאתה רוצה" הוא אומר ואז מסמן להופיפ להתקרב אליו והוא לוחש לו משהו באוזן. הופיפ מחייך וקורא בקול ואז הוא טס לאוויר במהירות ומתחיל לעופף גבוה באוויר, ולנער את עליו הקטנים במהירות, כמו פרופלה, ומתוך העלים מתחילה להיווצר אבקה סגולה אשר מתחילה ליפול לעבר האדמה.
    "זאת רק ההתחלה, אבל אתה צריך לסביר במפורש מה אתה רוצה. ניסיתי עכשיו ללמד את הופיפ אבקת רעל, שזאת מתקפה מאוד שימושית. אבל זה צריך לקחת הרבה זמן ואימונים קפדניים של מה אתה רוצה לעשות." מסביר לך מייקל "גם המלצה שלי, תנסה להתמקד כל פעם באחד מקסימום שניים. ככה תוכל לממקד את האנרגיות שלך רק במה שהם עושים. כך הם ישלטו יותר טוב בהוראות שלך ובמתקפות שלהם" הוא מוסיף בחיוך ואז מציץ בשעונו "אני מאחר ביי!" הוא קורא בהלם ורץ משם לעבר בניין התחרות בסוף הרחוב.

סם~
    נראה לי גם :X
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה ממשיך ללכת בשביל, הרוס מהפסדך בקרב, אתה ממשיך ללכת מספר דקות ואז מבחין במרכז פוקימונים קטן לצד הדרך. אתה נכנס פנימה ונתקל באחות ג'וי חייכנית למראה, אשר מרפאה לך את ארון בשמחה.
    אתה מודה לה ויוצא החוצה מהמרכז ואז ,בדיוק בכניסה, הולכת לאיטה, פוקימון קטנה מאוד המזכירה לך פטרייה (). אתה מזהה אותה במידית בתור שרומיש- פוקימון הפטרייה.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

6. Kibō no chi

אליסה~
    את מחזירה את טאדיורסה, ומשחררת את טוטדייל, הטס במהירות לעברה של איגליבאף ומסתער עליה באגרוף קרח וחובט בצידה ומפיל אותה הצידה, בדיוק כשהוא בא לתקוף עם זעם, איגליבאף מתעוררת ואז שואבת אוויר לתוכה ומרחפת באוויר, מתחמקת מהמתקפה של טוטדייל, ונמצאת בטוחה, למעלה בזירה.
    "עכשיו תשחררי את הכל בתוספת של רוח קפואה!" קורא דני בחיוך ואיגליבאף שלו פותחת את פיה ושולחת את סילון האוויר, אשר היה לכוד בגופה, יחד עם הרוח הקפואה שלה ויוצרת טורנדו קפוא אשר פוגע ישירות בטוטדייל ומעיף אותו אחורנית.
    "טוטודייל, יש לי תכנית, אבל היא קצת מסובכת. תעקוב אחרי זה, אוקיי? תשתמש באקדח המים שלך כמו קודם כשהשתמשת בו בשביל לקבל תנופה, אבל הפעם הרבה יותר חזק ובצורה שונה! המהלך הזה אמור להיות דומה לסילון אקווה, נסה להשתמש בזה כדי להתנגש חזותית באיגליבאף! לאחר מכן תרסק אותו אל הזירה במתקפת זעם!"

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    [QUOTE=F!upy;1337789]

פלינט~
    צ'ימיצ'אר שולח מבין ידיו עשרות כדורי אש קטנים ופוגע במיים ג'וניור, לפני שהוא מספיק לשלוח לעברו את הבלבול ומיד אחרי זה, כדור אור נוצר בפיו של צ'ימיצ'אר והכדור, משנה את צורתו לכנף והוא פוגע במיים ג'וניור איתה בשיסוע רציני. מייazqם ג'וניור מנער את ראשו ויוצר סביבו חומת אור, המגנה עליו בפני המתקפות של צ'ימיצאר ואז, כשהוא מוגן מהמתקפות הוא זוהר בכחול בהיר והודף את צ'ימיצ'אר מלתקוף אותו עם סיוע נוסף.
    "קדימה פלינט!" קוראת תמי בהתלהבות מאחורייך, מה שנותן לך עוד מוטיבציה לנצח.
    "מיים ג'וניור, אל תרפה קרן טעינה!" קורא דני בהתלהבות.
    /QUOTE]

"צ'ימצ'אר תתחמק מקרן הטעינה! תקפוץ הצידה ותשלח גחלת למקום בו קיר האור של מיים ג'וניור לא מופיע! אחר כך תרוץ לכיוונו של מיים ג'וניור תוך כדי שאתה שולח אליו גחלת! בזמן שמיים ג'וניור יהיה עסוק בלהגן על עצמו תגיע אליו ותכה בו בחבטות זעם!" אדריך את צ'ימצ'אר, "אתה תצליח קדימה!" אוסיף בכדי לעודד אותו

8. the bitch is back
    אליסה~
    טוטדייל שלך מסתכל מבולבל אבל מרים את כתפיו והוא מסתובב עם גבו לאיגליבאף ושולח מפיו אקדח מים, והוא דוחף את עצמו לעברה, אבל הוא נתקל בה בגבו ושניהם נופלים על גבה של איגליבאף. טוטדייל מתהפך וזוהר באדום, ואז מתחיל לחבוט בכוח רב בגופה של איגליבאף, אשר דוחפת אותו ממנה עם רוח קפואה מפיה.
    "יש לך אחלה טוטדייל" אומר בחיוך דני בחיוך "קדימה איגליבאף פעימת מים!" הוא קורא ואיגליבאף שלו פותחת את פיה ושולחת כדור מים רציני לעברו של טוטדייל.

פלינט~
    התוכנית שלך עובדת. צ'ימיצ'אר גולש הצידה, מתחמק מהקרן טעינה של מיים ג'וניור והוא מתחיל לשלוח כדורי גחלת מידיו לעברו של מיים ג'וניור, שוב ושוב עד שהוא מגיע אליו ופוגע בו חמש פעמים עם חבטות זעם, שהוא קופץ אחורה.
    "מיים ג'וניור לא מסוגל להלחם!" אומרת יובאבה, ונראית מעט בהלם "המנצח הוא צ'ימיצ'אר!" היא ממשיכה ומרימה דגל ירוק.
    דני מחזיר את מיים ג'וניור שלו והולך לכיוונך בחיוך מרוח על פניו "אין ספק שזה מגיע לך" הוא אומר ומוציא מידו חפץ קטן. הוא מושיט את ידו ומגיש לך את תג המכון שלו . "כל הכבוד" הוא אומר בחיוך וטופח על שמכך. כעבור כמה שניות תמי מחבקת אותך מאחור, ויחד איתה גם סנובול, הצפתה בך בהתרגשות כל הקרב. "זה היה קרב מעולה! אין ספק שהשתפרת" היא אומרת ואז עוזבת אותך, נראית מעט מובכת.
    אתה מרגיש עוד יד על גבך, אתה מסתובב ורואה את יובאבה "כל הכבוד ילד" היא אומרת בחיוך והולכת משם.
    גיל! 3>

9. Kibō no chi
    אליסה~
    טוטדייל שלך מסתכל מבולבל אבל מרים את כתפיו והוא מסתובב עם גבו לאיגליבאף ושולח מפיו אקדח מים, והוא דוחף את עצמו לעברה, אבל הוא נתקל בה בגבו ושניהם נופלים על גבה של איגליבאף. טוטדייל מתהפך וזוהר באדום, ואז מתחיל לחבוט בכוח רב בגופה של איגליבאף, אשר דוחפת אותו ממנה עם רוח קפואה מפיה.
    "יש לך אחלה טוטדייל" אומר בחיוך דני בחיוך "קדימה איגליבאף פעימת מים!" הוא קורא ואיגליבאף שלו פותחת את פיה ושולחת כדור מים רציני לעברו של טוטדייל.

"טוטודייל, השתמש שוב באקדח המים כדי לקבל תנופה הישר אל עבר פעימת המים בעודך טוען אגרוף קרח! כאשר אתה מתקרב, השתמש באגרוף הקרח בשביל להקפיא את המתקפה והסתער עם זעם שוב על איגליבאף!"

Spoiler ספוילר

10. מנהל ראשי
    אדם~
    אתה מסביר לפוקימונים שלך מה לעשות, ואז הולך לחפש את מייקל, ומוצא אותו יוצא מהמרכז פוקימונים.
    אתה מבקש את עזרתו, והוא מסכים לבוא לעזרתך.
    אתה חוזר ואתה רא את הוהוט מרחף בשיעמום באוויר, בעוד שהופיפ מרחף לידו נספג באור השמש, מתחמק בקלות מנינקדה שלא מגיע אליו עם חתך הלילה שלו.
    על האדמה, אתה רואה שסנדשרו מחטט בציפורניו, ונראה משועמם מניסיונה של צ'ארלה לגרום לו להתאהב בה.
    "טוב, זה לא מי יודע מה אימונים" אומר לך מייקל ונראה בהלם. "קודם כל, אתה לא עוזב את הפוקימונים שלך באמצע הרחוב להתאמן. דבר שני, אתה צריך להסביר להם בדיוק מה לעשות, ומה התוצאה שאתה רוצה" הוא אומר ואז מסמן להופיפ להתקרב אליו והוא לוחש לו משהו באוזן. הופיפ מחייך וקורא בקול ואז הוא טס לאוויר במהירות ומתחיל לעופף גבוה באוויר, ולנער את עליו הקטנים במהירות, כמו פרופלה, ומתוך העלים מתחילה להיווצר אבקה סגולה אשר מתחילה ליפול לעבר האדמה.
    "זאת רק ההתחלה, אבל אתה צריך לסביר במפורש מה אתה רוצה. ניסיתי עכשיו ללמד את הופיפ אבקת רעל, שזאת מתקפה מאוד שימושית. אבל זה צריך לקחת הרבה זמן ואימונים קפדניים של מה אתה רוצה לעשות." מסביר לך מייקל "גם המלצה שלי, תנסהלהתמקד כל פעם באחד מקסימום ששנייםככה תוכל לממקדאאתהאנרגיותשלך רק במה שהם עושים. כך הם ישלטו יותר טוב בהוראות שלך ובמתקפות שלהם" הואממוסיףבחיוךואזמציץ בשעונו "אני מאחר ביי!" הוא קורא בהלם ורץ משם לעבר בניין התחרותבסוף הרחוב.

''אני. מניח שיש צדק בדבריו, צ'ארלה.'' אני אלטף. אותה בראשה. ''הופיף, תשתדל לעשות אבקת שינה הפעם, חושב שתוכל? וצ'ארלה פשוט תשתדלי. לעשות משיכה!'' אומר לאחר שהבנתי את דבריו בסופו של דבר.

11. the bitch is back
    אליסה~
    טוטדייל מסתובב עם גבו לעברה של איגליבאף, שולח מפיו אקדח מים רציני, הפעם הוא מציץ לראות איפה המתקפה של איגליבאף, ושניות לפני שהוא נפגע מהמתקפה הוא מסתובב, ובאגרוף קרח מקפיא את הפעימת המים של איגליבאף, ואז מסתער לעברה של איגליבאף, זוהר באדום, ומתחיל להכות אותה בעצמה אדירה.
    "איגליבאף אינה מסוגלת להלחם! טוטדייל המנצח!" קורא השופט "על המנהיג להחליף פוקימון!" הוא ממשיך. דני מחייך ומחזיר את איגליבאף שלו לפוקדור וזורק פוקדור חדש לאוויר. מתוכו, יוצא גם פוקימון ורוד המזכיר לך במעט ליצן () "מיים ג'וניור בוא תתחיל עם ריקוד מנדנד ואז תעבור לקרן טעינה!" קורא דני והפוקימון שלו קופץ קדימה ומתחיל לרקוד הולה, וכל שהוא רוקד יותר כך הוא מוציא צלילים ורודים ממנו אשר עפים ועוטפים את טוטדייל. טוטדייל מבולבל. לאחר מכן, הוא משלב את ידו ומפיו יוצאת קרן, צהובה וחשמלית. אשר עפה במהירות לעברו של טוטדייל.

אדם~
    כמו לדבר לקיר XP
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    הופיפ מרחף לאוויר ומתחיל לנער את עליו הקטנים, אבל לא יוצא מהם כלום, חוץ משאריות של הנסיון לאבקת רעל שמייקל ניסה ללמדו מקודם. צ'ארלה עומדת לפני הופיפ, ומנסה להיראות חושנית עד כמה שהיא יכולה, אבל שום דבר לא מצליח. צ'ארלה מסתכלת עליך מיואשת.
    גיל! 3>

12. משתמש מנוסה
    [B

פלינט~
    התוכנית שלך עובדת. צ'ימיצ'אר גולש הצידה, מתחמק מהקרן טעינה של מיים ג'וניור והוא מתחיל לשלוח כדורי גחלת מידיו לעברו של מיים ג'וניור, שוב ושוב עד שהוא מגיע אליו ופוגע בו חמש פעמים עם חבטות זעם, שהוא קופץ אחורה.
    "מיים ג'וניור לא מסוגל להלחם!" אומרת יובאבה, ונראית מעט בהלם "המנצח הוא צ'ימיצ'אר!" היא ממשיכה ומרימה דגל ירוק.
    דני מחזיר את מיים ג'וניור שלו והולך לכיוונך בחיוך מרוח על פניו "אין ספק שזה מגיע לך" הוא אומר ומוציא מידו חפץ קטן. הוא מושיט את ידו ומגיש לך את תג המכון שלו . "כל הכבוד" הוא אומר בחיוך וטופח על שמכך. כעבור כמה שניות תמי מחבקת אותך מאחור, ויחד איתה גם סנובול, הצפתה בך בהתרגשות כל הקרב. "זה היה קרב מעולה! אין ספק שהשתפרת" היא אומרת ואז עוזבת אותך, נראית מעט מובכת.
    אתה מרגיש עוד יד על גבך, אתה מסתובב ורואה את יובאבה "כל הכבוד ילד" היא אומרת בחיוך והולכת משם.
    "תודה רבה לכולם!" אומר להם בחיוך,אלחץ את ידו של דני ואחייך חיוך רחב לתמי וסנובול ואחבק את צ'ימצ'אר חזק, "היית מצוים! אני גאה בכך כל כך!" אומר לו בחיוך ואחזיר אותו לפוכדור וארוץ ליובאבה, "היי!" אקרא לה ואומר לה, " היה לנו הסכם, רצית לראות אם אני מאמן חזק,והנה ניצחתי את דני,אני חושב שמגיע לי לאמץ פוקימון עכשיו" אומר לה בהחלטיות וביטחון

13. מנהל ראשי
    אדם~
    כמו לדבר לקיר Xp
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    הופיפ מרחף לאוויר ומתחיל לנער את עליוהקטנים, אבל לא יוצא מהם כלום, חוץ משאריות של הנסיון לאבקת רעל שמייקל ניסה ללמדו מקודם. צ'ארלה עומדת לפני הופיפ, ומנסה להיראות חושנית עד כמה שהיא יכולה, אבלשוםדבר לא מצליח. צ'ארלה מסתכלת עליך מיואשת.

מה אתה רוצההההה????--------------------------------------

''הופיף, תשתמש בפרופלו שלך ותנסה לעשות אבקת שינה!"

14. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ניל~
    סידוט מתחיל להקשיח את גופו, מה שעוזר לו להפגע קשה כשבאנרי חובטת בו עם אוזנה. מיד אח"כ קרן ירוקה יוצאת מקצה ראשו של סידוט ועוטפת אותו בה. סידוט נראה חזק וקשוח יותר ואז, מקצה ראשו הבלוטי יוצאים עשרות פצצות נבט, בצורה של אור לבן ירקרק, זאת מתקפת כוח הטבע, אשר מתפוצצים על גופה של באנרי בחוזקה.
    באנרי מתעצבנת ואוזנייה מתחילות להעלות אש והיא מחטיפה פעמיים עם אגרוף אש.
    "סידוט השתמש בכוח הטבע ואז תעבור להתמדה!"
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

15. the bitch is back
    פלינט~
    "אוי שיהיה" היא אומרת ומובילה אותך למרכז רבייה שלה. משם היא לוקחת אותך לחדר, שטרם היית בו במרכז "פה יש את הפוקימונים, שאני יודעת בוודאות, שאין להם מאמנים" היא אומרת ונראית מעט עצובה, כשאומרת זאת.
    אתה מבחין ברחבי החדר בכמה פוקימונים
    , , , , , .
    "אם אתה רואה פה משהו שאתה רוצה. אתה מוזמן לבחור אחד" היא אומרת ונשמעת זקנה במיוחד.

אדם~
    לפרט מה אתה רוצה ממנו >>
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    הופיפ מרחף באוויר ומתחיל לסובב את העלים הקטנים שעל ראשו, ומשם מתחילה להיווצר אבבקה קטנה וירוקה, אבל זה לא שלם.

ניל~
    סידוט שוב שולח מקצה ראשו, כוח טבעי, היוצא בצורה של פצצת נבט, והודף את באנרי ומפיל אותה לאחור.
    לאחר כמה רגעים, הוא זוהר באדום בהיר והוא מתחיל לאגור את האנרגיות.
    באנרי, לא מתייאשת וחובטת בסידוט בחוזקה.
    גיל! 3>

עמוד 54 מתוך 99 ראשוןראשון ... 444525354555664 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •