Pokemon GO
עמוד 55 מתוך 99 ראשוןראשון ... 545535455565765 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 811 עד 825 מתוך 1478
  1. Kibō no chi
    ציטוט פורסם במקור על ידי F!upy צפה בהודעה
    אליסה~
    טוטדייל מסתובב עם גבו לעברה של איגליבאף, שולח מפיו אקדח מים רציני, הפעם הוא מציץ לראות איפה המתקפה של איגליבאף, ושניות לפני שהוא נפגע מהמתקפה הוא מסתובב, ובאגרוף קרח מקפיא את הפעימת המים של איגליבאף, ואז מסתער לעברה של איגליבאף, זוהר באדום, ומתחיל להכות אותה בעצמה אדירה.
    "איגליבאף אינה מסוגלת להלחם! טוטדייל המנצח!" קורא השופט "על המנהיג להחליף פוקימון!" הוא ממשיך. דני מחייך ומחזיר את איגליבאף שלו לפוקדור וזורק פוקדור חדש לאוויר. מתוכו, יוצא גם פוקימון ורוד המזכיר לך במעט ליצן () "מיים ג'וניור בוא תתחיל עם ריקוד מנדנד ואז תעבור לקרן טעינה!" קורא דני והפוקימון שלו קופץ קדימה ומתחיל לרקוד הולה, וכל שהוא רוקד יותר כך הוא מוציא צלילים ורודים ממנו אשר עפים ועוטפים את טוטדייל. טוטדייל מבולבל. לאחר מכן, הוא משלב את ידו ומפיו יוצאת קרן, צהובה וחשמלית. אשר עפה במהירות לעברו של טוטדייל.
    "טוטודייל, חזור!" אצעק ואחזיר אותו אל הכדור.
    "טדיאורסה חוזר למשחק!"
    אקווה שהוא התעורר כבר, או שלפחות קרן הטעינה הזו תעיר אותו ואז אפקוד עליו להשתמש בליקוק.

Spoiler ספוילר

2. מנהל ראשי
    שם: אדם
    [quote]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    הופיפ מרחף באוויר ומתחיל לסובב את העלים הקטנים שעל ראשו, ומשם מתחילה להיווצר אבבקה קטנה וירוקה, אבל זה לא שלם.[/

''מעולה, הופיף המשך! אני גאה בך! המשך באבקת השינה!'' עכשיו אביא בצ'ארלה ''צ'ארלה, תביני, יש התקפהשנקראת משיכה, עליך לגרום לסנדשרו להתאהב בך, תנסי להוציא לבבות ולגרום לו להתאהב בך!''

3. משתמש מנוסה
    פלינט~
    "אוי שיהיה" היא אומרת ומובילה אותך למרכז רבייה שלה. משם היא לוקחת אותך לחדר, שטרם היית בו במרכז "פה יש את הפוקימונים, שאני יודעת בוודאות, שאין להם מאמנים" היא אומרת ונראית מעט עצובה, כשאומרת זאת.
    אתה מבחין ברחבי החדר בכמה פוקימונים
    , , , , , [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/5/57/Spr_5b_31
    6_m.png[/IMG].
    "אם אתה רואה פה משהו שאתה רוצה. אתה מוזמן לבחור אחד" היא אומרת ונשמעת זקנה במיוחד.
    "יש עוד פוקימונים בלי מאמנים?" אשאל אותה, "לא שאני לא מרוצה מהם,להפך אני מאוד רוצה לעזור להם,אני רק רוצה לראות אם יש עוד פוקימונים שזקוקים לאימוץ" אומר לה בציפייה ואקווה שישנם עוד פוקימונים, 'חייבים להיות עוד פוקימונים' אחשוב לעצמי

4. משתמש מנוסה
    שם: Highway To Hell~
    שם בפורום: עבדכוח האימתני
    שם במשחק: לורן האריס
    רקע: מאז שנולדה, הרגישה תמיד לורן שהיא חסרת תועלת. היא לא הייתה חכמה במיוחד, היא לא טובה בספורט, אפילו בלהקה שלה היא מנגנת על גיטרה בס (כן, המצב עד כדי כך חמור). את גיטרת הבס הראשונה שלה קיבלה לורן מאביה, סטיב, שהוא מוזיקאי פוקימונים* ונגן בס מפורסם. אביה של לורן תמיד היה מוצלח - הוא כתב שירים נהדרים ומורכבים, היה נגן בס ממולח, ומאמן לתפארת, שאפילו קיבל הצעה להפוך למנהיג מכון (הצעה לה סירב). סטיב, שיצא לסיבובי הופעות רבים בכל המחוזות הידועים לאדם כיום, נהג לספר ללורן הקטנה סיפורים מדהימים על נופים מרהיבים ופוקימונים מופלאים... לורן תמיד חיכתה בשקיקה שאביה יחזור מסיבובי ההופעות כדי לשמוע אותם. אולם יום אחד, כל הקשרים עם סטיב נותקו ולא היה ניתן להשיג אותו. סטיב, שנהג להיות בקשר אדוק עם לורן ומשפחתה, פשוט נעלם כלא היה... לורן הייתה הרוסה ולא יכלה להאמין שאביה נעלם. את הנחמה היא מצאה אצל ראלטס - פוקימון קטן וביישן שלורן מצאה ליד ביתה כשהייתה קטנה, ומאז הם חברים טובים. ביום הולדתה ה-14 לורן החליטה שנמאס לה מעוד יום הולדת דכאוני ומשעמם, שבו רק נזכרים באביה, והחליטה לעשות מעשה. היא לקחה איתה את ראלטס וברחה מהבית, והחליטה לצאת למסע משל עצמה במחוז קולומביה - המחוז בו אביה נעלם - על מנת למצוא את אביה הנעדר, ועל מנת להביא גאווה ושמחה למשפחתה.

*מוזיקאי פוקימונים = אדם שתפקידו הוא להשיג מלא בחורות. ופוקימונים.
    תמונה/ ספרייט: http://cdn.bulbagarden.net/upload/3/...e_2_Homika.png
    פוקימון התחלתי: זכר
    תגים\ סרטים: שניהם
    כסף:1000$
    ציוד: 5 פוקדורים (),פוקדע( ),אין סוף אוכל ושתייה לבני אדם ופוקימונים,פנס,שעון,
    הערות/הארות: לורן תמיד לוקחת איתה את גיטרת הבס שלה, עלייה היא מנגנת, אבל גם מותאמת לקרב פוקימונים. לגיטרה יש אפשרות "לירות" פוקדורים אל הזירה, כמו אקדח של פוקדורים. כדי להשתמש בזה לורן מכוונת את צוואר הגיטרה אל הזירה ו"יורה" את הפוקדור כמו רובה.

5. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    [B]
    ניל~
    סידוט שוב שולח מקצה ראשו, כוח טבעי, היוצא בצורה של פצצת נבט, והודף את באנרי ומפיל אותה לאחור.
    לאחר כמה רגעים, הוא זוהר באדום בהיר והוא מתחיל לאגור את האנרגיות.
    באנרי, לא מתייאשת וחובטת בסידוט בחוזקה.
    "קדימה סידוט תספוג את המכות הבאות ותחזיר אותם לבאנרי!"
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

6. the bitch is back
    אליסה~
    את מחזירה במהירות את טוטדייל ומשחררת את טאדיורסה. טאדיורסה יוצא למגרש, ישן לחלוטין, והוא אפילו לא מתעורר מהקרן טעינה של מיים ג'וניור. "טוב מהלך הקופסה!" קורא דני במהירות והפוקימון שלו מתחיל להסתובב סביב טאדיורסה, בעודו מזיז את ידיו בפראיות ולפתע אור נוצץ נוצר מסביב לטאדיורסה, הנעלם במהירות.
    "עכשיו, טאדיורסה שלך כלוא בתוך קופסת ההפתעות שלי!" אומר דני בחיוך "מיים ג'וניור מתקפת בלבול!" קורא דני והפוקימון שלו מתחיל לזהור בכחול והוא מתמקד בטאדיורסה, אשר האור, המקיף את מיים ג'וניור, מקיף גם אותו והוא מתרומם באוויר והוא מתוך בקיר בלתי נראה.

אדם~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    הופיפ ממשיך לסובב את עליו הקטנים במהירות, ולאט לאט נוצרת אבקה ירוקה, המתפזרת באוויר ונופלת על האדמה.
    הופיפ למד אבקת שינה!
    מהצד השני, צ'ארלה פותחת את פיה ומנסה להוציא משם לבבות, אבל כל מה שיוצא משם זה עננת עשן בצורת לב.

פלינט~
    "ובכן..." אומרת יובאבה והיא מסתכלת עליך במבט מיואש "יש עוד אחד, אבל לא נראה לי שתרצה לראות אותו" היא אומרת אבל אז מושכת בכתפיה ומובילה אותך לחדר נוסף, ובו יש אקוורים גדול ובו שוחה פוקימון אחד קטן וכחול והוא נראה עצבני למראה /
    "הראיתי לך את כל הפוקימונים הבודדים פה" אומרת לך יובאבה בכעס "או שתיקח אחד או שתלך מפה" היא ממשיכה וקולה הופך כמעט לצרחה.

ניל~
    סידוט מחזיק מעמד וסובל עוד שתי חבטות, מאוזניה של באנרי ואגרוף אש נוסף. לבסוף הוא משחרר את כל האנרגיה שהוא אגר בפיצוץ גדול בגופה של. באנרי נופלת על האדמה מעולפת.

לורן~
    רשום ם:
    אתה יכול להתחיל...
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

7. משתמש מנוסה
    [B]

פלינט~
    "ובכן..." אומרת יובאבה והיא מסתכלת עליך במבט מיואש "יש עוד אחד, אבל לא נראה לי שתרצה לראות אותו" היא אומרת אבל אז מושכת בכתפיה ומובילה אותך לחדר נוסף, ובו יש אקוורים גדול ובו שוחה פוקימון אחד קטן וכחול והוא נראה עצבני למראה /
    "הראיתי לך את כל הפוקימונים הבודדים פה" אומרת לך יובאבה בכעס "או שתיקח אחד או שתלך מפה" היא ממשיכה וקולה הופך כמעט לצרחה.

"אני אחזור במהלך היום,אני צריך לחשוב,אני אדבר איתך" אומר לה, ואחשוב 'קצת משוגעת', אצא מבית הרבייה ואחפש את תמי וסנובול,כשאראה את תמי אומר לה שאני צריך להתייעץ איתה

8. אמאש'ך פלאפי ):
    ניל~
    סידוט מחזיק מעמד וסובל עוד שתי חבטות, מאוזניה של באנרי ואגרוף אש נוסף. לבסוף הוא משחרר את כל האנרגיה שהוא אגר בפיצוץ גדול בגופה של. באנרי נופלת על האדמה מעולפת.
    "לתפוס או לא לתפוס זאת השאלה "אומר לעצמי.
    "טוב נו" אומר ואזרוק פוכדור ריק לכיוונה של באנרי.
    'לרפאות ולחזור' אחשוב לעצמי ואבצע את הפעולות.

9. the bitch is back
    פלינט~
    אתה יוצא מהמרכז רבייה ומוצא את תמי הולכת יחד עם סנובול ודני לכיוונך. "נו אימצת משהו?" שואלת אותך תמי בחיוך. אתה תופס אותה לצד ומבקש להתייעץ איתה "מה קרה?" היא שואלת בפליאה.

ניל~
    אתה זורק פוקדור על באנרי, הנכלאת בתוך קרן האור של הפוקדור. הפוקדור נופל על הרצפה ומתחיל להסתובב מצד לצד. לבסוף נעצר.
    באנרי נלכדה.
    אתה מרים את הפוקדור וחוזר לרפא את הפוקימונים שלך וחוזר לדרך 26 בחזרה ועל הכניסה אתה נתקל בפוקימון, שכבר ראית בעבר סאנקורן () ונראה שהוא נהנה מהשמש.
    גיל! 3>

10. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    הופיפ ממשיך לסובב את עליו הקטנים במהירות, ולאט לאט נוצרת אבקה ירוקה, המתפזרת באוויר ונופלת על האדמה.
    הופיפ למד אבקת שינה!
    מהצד השני, צ'ארלה פותחת את פיה ומנסה להוציא משם לבבות, אבל כל מה שיוצא משם זה עננת עשן בצורת לב.
    "מעולה הופיף! המשך לתרגל!" קראתי "צ'ארלה, דמייני לבבות ורדרדות בחייאת את בחורה את אמורה להיות טובה בזה... משיכה! תתרכזי על הופיף!"

11. אמאש'ך פלאפי ):
    ניל~
    אתה זורק פוקדור על באנרי, הנכלאת בתוך קרן האור של הפוקדור. הפוקדור נופל על הרצפה ומתחיל להסתובב מצד לצד. לבסוף נעצר.
    באנרי נלכדה.
    אתה מרים את הפוקדור וחוזר לרפא את הפוקימונים שלך וחוזר לדרך 26 בחזרה ועל הכניסה אתה נתקל בפוקימון, שכבר ראית בעבר סאנקורן () ונראה שהוא נהנה מהשמש.
    'עוד פעם הפוקימון הזה ' אחשוב לעצמי ואמשיך בדרכי מבלי להתרחק יותר מידי מהכניסה.

12. Kibō no chi
    אליסה~
    את מחזירה במהירות את טוטדייל ומשחררת את טאדיורסה. טאדיורסה יוצא למגרש, ישן לחלוטין, והוא אפילו לא מתעורר מהקרן טעינה של מיים ג'וניור. "טוב מהלך הקופסה!" קורא דני במהירות והפוקימון שלו מתחיל להסתובב סביב טאדיורסה, בעודו מזיז את ידיו בפראיות ולפתע אור נוצץ נוצר מסביב לטאדיורסה, הנעלם במהירות.
    "עכשיו, טאדיורסה שלך כלוא בתוך קופסת ההפתעות שלי!" אומר דני בחיוך "מיים ג'וניור מתקפת בלבול!" קורא דני והפוקימון שלו מתחיל לזהור בכחול והוא מתמקד בטאדיורסה, אשר האור, המקיף את מיים ג'וניור, מקיף גם אותו והוא מתרומם באוויר והוא מתוך בקיר בלתי נראה.
    "טדיאורסה, תתעורר כבר! תשתחרר מהאחיזה שלו ותקוף באגרוף רעם!" אני קוראת בתקווה שיצליח.

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    שם: Highway To Hell~
    חמוש רק בגיטרה שלי, בראלטס ובתיק הגב שלי, אני צועדת לכיוון העיר ניו-טורטיק, עיר זרה לחלוטין בשבילי במחוז לא מוכר. ליבי מתמלא בהתרגשות ואני מרגישה איך אני כמעט נחנקת לאור המעמד. אני מכוונת את הגיטרה לשמיים ויורה, מוציאה את ראלטס מהפוקדור שלו. "היי ראלטס!" אני אומרת, "תסתכל, הגענו!" אני קוראת ומחבקת אותו. "מה דעתך שנצא לדרך?" אני אומרת לו בקריצה, וניגשת לעבר אחת מפות המחוז המפוזרות בכל אזור הנמל. אני מסתכלת ואז מצביעה לכיוון מסוים ואומרת "לשם! דרך 25 נמצאת שם! בוא, ראלטס, נעשה תחרות!"

14. משתמש מנוסה
    פלינט~
    אתה יוצא מהמרכז רבייה ומוצא את תמי הולכת יחד עם סנובול ודני לכיוונך. "נו אימצת משהו?" שואלת אותך תמי בחיוך. אתה תופס אותה לצד ומבקש להתייעץ איתה "מה קרה?" היא שואלת בפליאה.
    "אני לא יודע מה לעשות" אומר לה בשקט, "חשבתי שיהיה זם פוקימון שאוכל לאמץ שגם יוכל לשמש אותי טוב בקרבות המכון שלי,אבל היו שם רק קלפה,איגליפאף,סנטרט,אזומאריל,גולפין,צ'ירובי וקוויליפיש" אומר לה, "ואני כן רוצה לעזור לה,אבל ציפיתי לפוקימון אחר,את מבינה על מה אני מדבר? פוקימון שיהיה חזק, ואפילו לא אכפת לי שהיא תיתן לי ביצה אבל של פוקימון שאוכל לאמן היטב" אומר לה בשקט ואקשיב לה

15. the bitch is back
    אדם~
    הופיפ ממשיך לתרגל את אבקת השינה ויוצר גלים של האבקה ונראה שהוא נהנה מזה.
    צ'ארלה מנסה שוב ליצור לבבות ורודים, אבל כל מה שיוצא מפיה, זה לב קטן ואדום, המתפוצץ תוך חצי שנייה.

ניל~
    אתה מתרחק מסאנקורן וממשיך ללכת בקרוב לכניסה לעיר ועד מהרה אתה נתקל בפוקימון קטנה המחבקת ענף של עץ .

אליסה~
    אחרי עוד מתקפת בלבול של מיים ג'וניור, טאדיורסה שוב מתעורר ואז יוצא לעברו של מיים ג'וניור עם אגרוף חשמל, אבל נהדף לאחור בגלל אחד מהקירות הבלתי הנראים שמיים ג'וניור יצר. "מיים ג'וניור בוא נשתעשע קצת! ריקוד מנדנד!" דני קורא בהתלהבות והפוקימון שלו, שוב, מתחיל לרקוד ומזיז את ידו מצד לצד בריקוד לואה סוער ותווים ורודים נוצרים סביבו ומבלבלים את טאדיורסה.

לורן~
    אחרי מסע ממושך את מגיעה לעיר. מצויידת בכל החפצים שאת צריכה בשביל מסע ארוך, את מוצאת את עצמך מתחרה יחד עם רלאטס בתחרות, מי יגיע ראשון ליציאה מהעיר, מה שדי קשה כי ראלטס פשוט מרים את עצמו באוויר בעזרת כוחותיו ופשוט עף לשם במהירות. את מגיעה ליציאה מהעיר, מתנשמת ומתנשפת. את מרימה את עינייך ורואה את השביל סלול דרך שדה פרחים ענק.
    את מחייכת לראלטס ושניכם מתחילים ללכת בשביל הארוך ועד מהרה, את מבחינה בפוקימון קטן וכתום, שעל גבו צומחות שתי פטריות אדומות (). את שולפת את הפוקידע שלך, ומגה שהפוקימון הוא פרס, פוקימון הפטרייה והוא מסוג חרק ועשב.

פלינט~
    "אני לא מבינה מה הבעיה עם אף אחד מהפוקימונים שהיו שם" אומרת במעט רוגז תמי "כל פוקימון לבסוף יהיה שימושי. לא כל החזקים שווים משהו" היא אומרת בנחרצות. "אם תשפוט פוקימונים רק לפי המראה שלהם, לא תגיע לשום מקום!" ממשיכה והכעס משתלט על קולה "אני חושבת שאם אתה לא רואה לנכון, אף אחד מהפוקימונים האלה כשותף מתאים היא הבעיה שלך בלבד!" אומרת ואז מסתובבת ממך והולכת לכיוון דני בזמן שהיא רוקעת ברגליה.
    גיל! 3>

עמוד 55 מתוך 99 ראשוןראשון ... 545535455565765 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •