Pokemon GO
עמוד 56 מתוך 99 ראשוןראשון ... 646545556575866 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 826 עד 840 מתוך 1478
  1. Kibō no chi
    ציטוט פורסם במקור על ידי F!upy צפה בהודעה

אליסה~
    אחרי עוד מתקפת בלבול של מיים ג'וניור, טאדיורסה שוב מתעורר ואז יוצא לעברו של מיים ג'וניור עם אגרוף חשמל, אבל נהדף לאחור בגלל אחד מהקירות הבלתי הנראים שמיים ג'וניור יצר. "מיים ג'וניור בוא נשתעשע קצת! ריקוד מנדנד!" דני קורא בהתלהבות והפוקימון שלו, שוב, מתחיל לרקוד ומזיז את ידו מצד לצד בריקוד לואה סוער ותווים ורודים נוצרים סביבו ומבלבלים את טאדיורסה.
    "טדיאורסה, חזור! צא טוטודייל, תשתמש באקדח מים במלוא העוצמה בשביל לנפץ את הקיר הזה!"

Spoiler ספוילר

2. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ניל~
    אתה מתרחק מסאנקורן וממשיך ללכת בקרוב לכניסה לעיר ועד מהרה אתה נתקל בפוקימון קטנה המחבקת ענף של עץ .
    "סידוט צא ! תשתמש בצמיחה התקשחות ואז בכוח הטבע"
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

3. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם~
    הופיפ ממשיך לתרגל את אבקת השינה ויוצר גלים של האבקה ונראה שהוא נהנה מזה.
    צ'ארלה מנסה שוב ליצור לבבות ורודים, אבל כל מה שיוצא מפיה, זה לב קטן ואדום, המתפוצץ תוך חצי שנייה.
    "אנחנו בקצב הנכון צ'ארלה!" אני קורא לצ'ארמנדרית שלי בהתרגשות... "את עושה את זה! אל תפסיקי!!!"

4. משתמש מנוסה

פלינט~
    "אני לא מבינה מה הבעיה עם אף אחד מהפוקימונים שהיו שם" אומרת במעט רוגז תמי "כל פוקימון לבסוף יהיה שימושי. לא כל החזקים שווים משהו" היא אומרת בנחרצות. "אם תשפוט פוקימונים רק לפי המראה שלהם, לא תגיע לשום מקום!" ממשיכה והכעס משתלט על קולה "אני חושבת שאם אתה לא רואה לנכון, אף אחד מהפוקימונים האלה כשותף מתאים היא הבעיה שלך בלבד!" אומרת ואז מסתובבת ממך והולכת לכיוון דני בזמן שהיא רוקעת ברגליה.
    "לא תמי חכי!" אקרא ואחזיק את ידה, "את צודקת,כל פוקימון יכול להיות שימושי, איבדתי את עצמי בחיפוש אחר פוקימון נדיר יותר,אני מעריך כל פוקימון באשר הוא,מצטער אם עיצבנתי אותך" אומר לה בביטחון ואקווה שתסלח לי, "וכדי להוכיח לך,אני רוצה שתבואי איתי עכשיו למרכז הרבייה,וגם את סנובול" אומר לה בחיוך, "וגם אתה דני" אוסיף ואביט בו,אם יכימו,נלך למרכז הרבייה כולנו

5. the bitch is back
    אליסה~
    את מכוונת את הפוקדור שלך על טאדיורסה, אבל קרן האור של הפוקדור נהדפת אחורה. "שכחתי לציין שאחת מהיכולות של הקופסה שלי, זה שאת לא יכולה להחליף פוקימונים?" הוא שואל בצחקוק "עכשיו כשטאדיורסה שלה אינו מוכן ומבולבל תקוף אותו עם קרן טעינה!" קורא דני בהתלהבות והפוקימון שלו משחרר מפיו קרן צהובה וחשמלית, הפוגעת בטאדיורסה בחוזקה והוא מוטח על אחד מהקירות, הבלתי נראים, של הקופסה.

ניל~
    אתה משחרר את סידוט והוא זוהר בירוק בהיר ואז מקשיח את עורו הבלוטי ואז מתוך קצה ראשו משתחרר כוח הטבע שלו, בצורת פצצות נבט, והם פוגעים באילומיס. אבל לא נראה שהמתקפה כ"כ הזיזה לה ואז היא קופצת מהענף ומתחילה לנפנף בכנפיה במהירות ומהם יוצאת אבקה ורודה בעלת ניחוח מתוק ונעים, מה שגורם לסידוט להריח את זה באושר, ולא להבחין במתקפת הדחיפה של אילומיס.

אדם~
    צ'ארלה פותחת את פיה ומשם יוצאים עשרות ללבות אדומים, הנעלמים במהירות באוויר. ואז אתה מבחין שהלבבות עשויים מאש בלבד.
    צ'ארלה לא רק שלא הצליחה, היא גם רימתה אותך עם ניסיון כושל של משיכה.

פלינט~
    תמי מסתכלת עליך בחשדנות אבל בכל זאת הולכת יחד איתך,דני וסנובול לעבר המרכז רבייה. אתם נכנסים פנימה ואתם מוצאים את יובאבה מעשנת, שוב, במקטרת דמויית הארבוק שלה.
    "חשבתי שאמרת שאתה לא רוצה כלום" היא אומרת ונושפת עליכם עשן סמיך וסגול.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

6. Kibō no chi
    אליסה~
    את מכוונת את הפוקדור שלך על טאדיורסה, אבל קרן האור של הפוקדור נהדפת אחורה. "שכחתי לציין שאחת מהיכולות של הקופסה שלי, זה שאת לא יכולה להחליף פוקימונים?" הוא שואל בצחקוק "עכשיו כשטאדיורסה שלה אינו מוכן ומבולבל תקוף אותו עם קרן טעינה!" קורא דני בהתלהבות והפוקימון שלו משחרר מפיו קרן צהובה וחשמלית, הפוגעת בטאדיורסה בחוזקה והוא מוטח על אחד מהקירות, הבלתי נראים, של הקופסה.
    "טדיאורסה, צא מזה! אתה יכול לנצח!" אקרא בניסיון לעודד אותו.
    "תנסה לתקוף באגרוף רעם שוב!"

Spoiler ספוילר

7. אמאש'ך פלאפי ):
    ניל~
    אתה משחרר את סידוט והוא זוהר בירוק בהיר ואז מקשיח את עורו הבלוטי ואז מתוך קצה ראשו משתחרר כוח הטבע שלו, בצורת פצצות נבט, והם פוגעים באילומיס. אבל לא נראה שהמתקפה כ"כ הזיזה לה ואז היא קופצת מהענף ומתחילה לנפנף בכנפיה במהירות ומהם יוצאת אבקה ורודה בעלת ניחוח מתוק ונעים, מה שגורם לסידוט להריח את זה באושר, ולא להבחין במתקפת הדחיפה של אילומיס.
    "סידוט מהר, השתמש בהתמדה !"אומר בתקווה שהוא יספיק לספוג את מתקפת הדחיפה של אילומיס.
    -------------
    אני אשמח אם תוותר על תגובה שאני לא עושה בה כלום ותעשה כאילו התגובה הבאה זה 2 תורות בשביל לא להגיב סתם XD

8. משתמש מנוסה

פלינט~
    תמי מסתכלת עליך בחשדנות אבל בכל זאת הולכת יחד איתך,דני וסנובול לעבר המרכז רבייה. אתם נכנסים פנימה ואתם מוצאים את יובאבה מעשנת, שוב, במקטרת דמויית הארבוק שלה.
    "חשבתי שאמרת שאתה לא רוצה כלום" היא אומרת ונושפת עליכם עשן סמיך וסגול.
    "לא חשבתי בהיגיון" אומר לה, "באתי לכאן כמו כל מאמן אנוכי,למצוא פוקימון שיתאים לקרבות מכון,חזק ונדיר וההתנהגות הזאת מאוד הפתיעה אותי,כי אני כן רואה בכל פוקימון שווה בין כולם גם אם זה צ'אנסי או גרצ'ומפ" אומר לה בקול משכנע, "לא שלטתי בעצמי ואין פלא שכעסת עליי" אומר לפתע לכיוונה של תמי, "אני לא כזה,אני מבקש את סליחתך וגם את סליחתך יובאבה על כך שניסיתי לנסות לבקש פוקימון אחר משהיה כאן,תפקידו של מאמן הוא לדעת איך לאמן כל פוקימון ולהפוך אותו לחזק,וזה מה שלמדתי היום,אני מבקש את סליחתכם,אם תוכלי לסלוח לי,אשמח אם תיקחי אותי לחדר שהראת לי את שאר הפוקימונים" אומר לה בביטחון ולקראת סוף דבריי אשפיל את ראשי בבושה

9. מנהל ראשי
    אדם~
    צ'ארלה פותחת את פיה ומשם יוצאים עשרות ללבות אדומים, הנעלמים במהירות באוויר. ואז אתה מבחין שהלבבות עשויים מאש בלבד.
    צ'ארלה לא רק שלא הצליחה, היא גם רימתה אותך עם ניסיון כושל של משיכה.
    ''למה שישרת?'' שאלתי בכעס. ''אני מניח שאת זקוקה למנוחה. סבבה.'' אכנס ואכניס אותה לפוקדור מתוסכל...
    ''אני מציע לכולכם לחזור. אני אלך למרכז הפוקימונים להתייעץ עם האחות ג'וי...''

10. the bitch is back
    אליסה~
    טאדיורסה מנער את ראשו ורץ שוב, מנסה לפגוע במיים ג'וניור, העושה לו פרצופים מעצבנים, אבל נהדף מהקיר הבלתי נראה. "לא הבנת עדיין שלא תוכלו פשוט לרוץ דרך הקירות של הקופסה?" אומר דני ומעלה גיחוך על פניו. "מיים ג'וניור בוא נסיים את זה! קרן טעינה!" הוא קורא ומיים ג'וניור שלו משחרר קרן חשמלית צהובה מפיו ומשגר אותה לעברו של טאדיורסה, הלא עומד במתקפה ומתעלף במקום.
    "טאדיורסה אינו מסוגל להלחם!" קורא השופט "המנצח הוא מיים ג'וניור! על המתמודד להחליף פוקימונים!" מכריז השופט.

ניל~
    מקובל XP
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    סידוט לא מצליח להפעיל את ההתמדה שלו בזמן והוא נפגע ישירות מהמתקפה של אילומיס. אבל כן נפגע עוד פעמיים מהתקפת הדחיפה של אילומיס, ונפגע פעמיים ואז האנרגיה שאגר בתוכו משתחררת בפיצוץ המעיף את אילומיס על גזע עץ.
    אילומיס נעמדת, מעוצבנת ושני האנטנות שעל ראשה מתחילות לזהור באור בהיר, אור הירח, והיא מחזירה לעצמה את כל האנרגיה מהפגיעה.
    אילומיס מסתכלת עליכם בזעם ומתחילה לנפנף בכנפיה הקטנות שוב ואבקה ורודה, בעלת ניחוח מתוק מתפזרת באוויר וגורמת לסידוט שלך להתמקד בריח במקום בקרב, ונפגע ממתקפת מהירות חזקה של אילומיס.

פלינט~
    יובאבה נראית כאילו היא מתחבטת בשאלה קשה ולבסוף מורידה את המקטרת מפיה ומובילה אתכם בחזרה לחדר. כל הפוקימונים שראית שם, עדיין יושבים ומשחקים אחד עם השני בשמחה.
    "קדימה..." אומרת יובאבה.

אדם~
    אתה מחזיר את הפוקימונים ונכנס בחזרה למרכז פוקימונים, שם האחות ג'וי מברכת אותך בחום "מה אוכל לעזור לך עכשיו?" היא שואלת.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

11. מנהל ראשי
    אדם~
    אתה מחזיר את הפוקימונים ונכנס בחזרה למרכז פוקימונים, שם האחות ג'וי מברכת אותך בחום "מה אוכל לעזור לך עכשיו?" היא שואלת.
    ''אני פשוט לא. מבין את זה... צ'ארלה מסרבת ללמוד משיכה! היא אפילו שיקרה בכך שיצרה לבבות מאש...'' עניתי לה "יש לך מושג מה עליי לעשות?"

12. משתמש מנוסה
    פלינט~
    יובאבה נראית כאילו היא מתחבטת בשאלה קשה ולבסוף מורידה את המקטרת מפיה ומובילה אתכם בחזרה לחדר. כל הפוקימונים שראית שם, עדיין יושבים ומשחקים אחד עם השני בשמחה.
    "קדימה..." אומרת יובאבה.
    "תודה" אומר לה בחיוך ואכנס לחדר,אחייך לכל הפוקימונים ואחפש את אזוריל ואתקרב אליו באיטיות,אוציא מעט אוכל מתיקי ואתכופף אליו ואחייך חיוך ידידותי, "שלום לך" אומר לו בחיוך, "קוראים לי דילן,ואם תרצה,אני רוצה להיות המאמן שלך,יש לי עוד פוקימונים שיוכלו לארח לך לחברה,אני מבטיח שלא תצטער על זה" אומר לו בחיוך ואצפה בתגובתו

13. משתמש מנוסה
    שם: Highway To Hell~
    אדם~

לורן~
    אחרי מסע ממושך את מגיעה לעיר. מצויידת בכל החפצים שאת צריכה בשביל מסע ארוך, את מוצאת את עצמך מתחרה יחד עם רלאטס בתחרות, מי יגיע ראשון ליציאה מהעיר, מה שדי קשה כי ראלטס פשוט מרים את עצמו באוויר בעזרת כוחותיו ופשוט עף לשם במהירות. את מגיעה ליציאה מהעיר, מתנשמת ומתנשפת. את מרימה את עינייך ורואה את השביל סלול דרך שדה פרחים ענק.
    את מחייכת לראלטס ושניכם מתחילים ללכת בשביל הארוך ועד מהרה, את מבחינה בפוקימון קטן וכתום, שעל גבו צומחות שתי פטריות אדומות (). את שולפת את הפוקידע שלך, ומגה שהפוקימון הוא פרס, פוקימון הפטרייה והוא מסוג חרק ועשב.
    "ראלטס, תראה, הפוקימון הראשון שאנחנו פוגשים!" אני אומרת באושר. "מוכן להילחם?!" אני קוראת לו ורואה שהוא שמח כמוני.
    "תשתמש בצוות כפול על מנת לבלבל את הפרס הזה, ותמשיך בבלבול!"

14. Kibō no chi
    אליסה~
    טאדיורסה מנער את ראשו ורץ שוב, מנסה לפגוע במיים ג'וניור, העושה לו פרצופים מעצבנים, אבל נהדף מהקיר הבלתי נראה. "לא הבנת עדיין שלא תוכלו פשוט לרוץ דרך הקירות של הקופסה?" אומר דני ומעלה גיחוך על פניו. "מיים ג'וניור בוא נסיים את זה! קרן טעינה!" הוא קורא ומיים ג'וניור שלו משחרר קרן חשמלית צהובה מפיו ומשגר אותה לעברו של טאדיורסה, הלא עומד במתקפה ומתעלף במקום.
    "טאדיורסה אינו מסוגל להלחם!" קורא השופט "המנצח הוא מיים ג'וניור! על המתמודד להחליף פוקימונים!" מכריז השופט.
    "טדיאורסה, חזור! צא טוטודייל! השתמש באקדח מים, אני חושב שהבנתי איך החומה עובדת!"

Spoiler ספוילר

15. אמאש'ך פלאפי ):
    [b]
    ניל~
    מקובל XP
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    סידוט לא מצליח להפעיל את ההתמדה שלו בזמן והוא נפגע ישירות מהמתקפה של אילומיס. אבל כן נפגע עוד פעמיים מהתקפת הדחיפה של אילומיס, ונפגע פעמיים ואז האנרגיה שאגר בתוכו משתחררת בפיצוץ המעיף את אילומיס על גזע עץ.
    אילומיס נעמדת, מעוצבנת ושני האנטנות שעל ראשה מתחילות לזהור באור בהיר, אור הירח, והיא מחזירה לעצמה את כל האנרגיה מהפגיעה.
    אילומיס מסתכלת עליכם בזעם ומתחילה לנפנף בכנפיה הקטנות שוב ואבקה ורודה, בעלת ניחוח מתוק מתפזרת באוויר וגורמת לסידוט שלך להתמקד בריח במקום בקרב, ונפגע ממתקפת מהירות חזקה של אילומיס.
    "סידוט השתמש בכוח הטבע ואז תשלח רוח חדה לכיוון הכנפיים של אילומיס במטרה להוריד את מהירותה!"

עמוד 56 מתוך 99 ראשוןראשון ... 646545556575866 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •