"אנחנו בקצב הנכון צ'ארלה!" אני קורא לצ'ארמנדרית שלי בהתרגשות... "את עושה את זה! אל תפסיקי!!!"אדם~
הופיפ ממשיך לתרגל את אבקת השינה ויוצר גלים של האבקה ונראה שהוא נהנה מזה.
צ'ארלה מנסה שוב ליצור לבבות ורודים, אבל כל מה שיוצא מפיה, זה לב קטן ואדום, המתפוצץ תוך חצי שנייה.
"לא תמי חכי!" אקרא ואחזיק את ידה, "את צודקת,כל פוקימון יכול להיות שימושי, איבדתי את עצמי בחיפוש אחר פוקימון נדיר יותר,אני מעריך כל פוקימון באשר הוא,מצטער אם עיצבנתי אותך" אומר לה בביטחון ואקווה שתסלח לי, "וכדי להוכיח לך,אני רוצה שתבואי איתי עכשיו למרכז הרבייה,וגם את סנובול" אומר לה בחיוך, "וגם אתה דני" אוסיף ואביט בו,אם יכימו,נלך למרכז הרבייה כולנו
אליסה~
את מכוונת את הפוקדור שלך על טאדיורסה, אבל קרן האור של הפוקדור נהדפת אחורה. "שכחתי לציין שאחת מהיכולות של הקופסה שלי, זה שאת לא יכולה להחליף פוקימונים?" הוא שואל בצחקוק "עכשיו כשטאדיורסה שלה אינו מוכן ומבולבל תקוף אותו עם קרן טעינה!" קורא דני בהתלהבות והפוקימון שלו משחרר מפיו קרן צהובה וחשמלית, הפוגעת בטאדיורסה בחוזקה והוא מוטח על אחד מהקירות, הבלתי נראים, של הקופסה.
ניל~
אתה משחרר את סידוט והוא זוהר בירוק בהיר ואז מקשיח את עורו הבלוטי ואז מתוך קצה ראשו משתחרר כוח הטבע שלו, בצורת פצצות נבט, והם פוגעים באילומיס. אבל לא נראה שהמתקפה כ"כ הזיזה לה ואז היא קופצת מהענף ומתחילה לנפנף בכנפיה במהירות ומהם יוצאת אבקה ורודה בעלת ניחוח מתוק ונעים, מה שגורם לסידוט להריח את זה באושר, ולא להבחין במתקפת הדחיפה של אילומיס.
אדם~
צ'ארלה פותחת את פיה ומשם יוצאים עשרות ללבות אדומים, הנעלמים במהירות באוויר. ואז אתה מבחין שהלבבות עשויים מאש בלבד.
צ'ארלה לא רק שלא הצליחה, היא גם רימתה אותך עם ניסיון כושל של משיכה.
פלינט~
תמי מסתכלת עליך בחשדנות אבל בכל זאת הולכת יחד איתך,דני וסנובול לעבר המרכז רבייה. אתם נכנסים פנימה ואתם מוצאים את יובאבה מעשנת, שוב, במקטרת דמויית הארבוק שלה.
"חשבתי שאמרת שאתה לא רוצה כלום" היא אומרת ונושפת עליכם עשן סמיך וסגול.
"לא חשבתי בהיגיון" אומר לה, "באתי לכאן כמו כל מאמן אנוכי,למצוא פוקימון שיתאים לקרבות מכון,חזק ונדיר וההתנהגות הזאת מאוד הפתיעה אותי,כי אני כן רואה בכל פוקימון שווה בין כולם גם אם זה צ'אנסי או גרצ'ומפ" אומר לה בקול משכנע, "לא שלטתי בעצמי ואין פלא שכעסת עליי" אומר לפתע לכיוונה של תמי, "אני לא כזה,אני מבקש את סליחתך וגם את סליחתך יובאבה על כך שניסיתי לנסות לבקש פוקימון אחר משהיה כאן,תפקידו של מאמן הוא לדעת איך לאמן כל פוקימון ולהפוך אותו לחזק,וזה מה שלמדתי היום,אני מבקש את סליחתכם,אם תוכלי לסלוח לי,אשמח אם תיקחי אותי לחדר שהראת לי את שאר הפוקימונים" אומר לה בביטחון ולקראת סוף דבריי אשפיל את ראשי בבושה
''למה שישרת?'' שאלתי בכעס. ''אני מניח שאת זקוקה למנוחה. סבבה.'' אכנס ואכניס אותה לפוקדור מתוסכל...אדם~
צ'ארלה פותחת את פיה ומשם יוצאים עשרות ללבות אדומים, הנעלמים במהירות באוויר. ואז אתה מבחין שהלבבות עשויים מאש בלבד.
צ'ארלה לא רק שלא הצליחה, היא גם רימתה אותך עם ניסיון כושל של משיכה.
''אני מציע לכולכם לחזור. אני אלך למרכז הפוקימונים להתייעץ עם האחות ג'וי...''
אליסה~
טאדיורסה מנער את ראשו ורץ שוב, מנסה לפגוע במיים ג'וניור, העושה לו פרצופים מעצבנים, אבל נהדף מהקיר הבלתי נראה. "לא הבנת עדיין שלא תוכלו פשוט לרוץ דרך הקירות של הקופסה?" אומר דני ומעלה גיחוך על פניו. "מיים ג'וניור בוא נסיים את זה! קרן טעינה!" הוא קורא ומיים ג'וניור שלו משחרר קרן חשמלית צהובה מפיו ומשגר אותה לעברו של טאדיורסה, הלא עומד במתקפה ומתעלף במקום.
"טאדיורסה אינו מסוגל להלחם!" קורא השופט "המנצח הוא מיים ג'וניור! על המתמודד להחליף פוקימונים!" מכריז השופט.
ניל~
מקובל XP
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סידוט לא מצליח להפעיל את ההתמדה שלו בזמן והוא נפגע ישירות מהמתקפה של אילומיס. אבל כן נפגע עוד פעמיים מהתקפת הדחיפה של אילומיס, ונפגע פעמיים ואז האנרגיה שאגר בתוכו משתחררת בפיצוץ המעיף את אילומיס על גזע עץ.
אילומיס נעמדת, מעוצבנת ושני האנטנות שעל ראשה מתחילות לזהור באור בהיר, אור הירח, והיא מחזירה לעצמה את כל האנרגיה מהפגיעה.
אילומיס מסתכלת עליכם בזעם ומתחילה לנפנף בכנפיה הקטנות שוב ואבקה ורודה, בעלת ניחוח מתוק מתפזרת באוויר וגורמת לסידוט שלך להתמקד בריח במקום בקרב, ונפגע ממתקפת מהירות חזקה של אילומיס.
פלינט~
יובאבה נראית כאילו היא מתחבטת בשאלה קשה ולבסוף מורידה את המקטרת מפיה ומובילה אתכם בחזרה לחדר. כל הפוקימונים שראית שם, עדיין יושבים ומשחקים אחד עם השני בשמחה.
"קדימה..." אומרת יובאבה.
אדם~
אתה מחזיר את הפוקימונים ונכנס בחזרה למרכז פוקימונים, שם האחות ג'וי מברכת אותך בחום "מה אוכל לעזור לך עכשיו?" היא שואלת.
''אני פשוט לא. מבין את זה... צ'ארלה מסרבת ללמוד משיכה! היא אפילו שיקרה בכך שיצרה לבבות מאש...'' עניתי לה "יש לך מושג מה עליי לעשות?"אדם~
אתה מחזיר את הפוקימונים ונכנס בחזרה למרכז פוקימונים, שם האחות ג'וי מברכת אותך בחום "מה אוכל לעזור לך עכשיו?" היא שואלת.
"תודה" אומר לה בחיוך ואכנס לחדר,אחייך לכל הפוקימונים ואחפש את אזוריל ואתקרב אליו באיטיות,אוציא מעט אוכל מתיקי ואתכופף אליו ואחייך חיוך ידידותי, "שלום לך" אומר לו בחיוך, "קוראים לי דילן,ואם תרצה,אני רוצה להיות המאמן שלך,יש לי עוד פוקימונים שיוכלו לארח לך לחברה,אני מבטיח שלא תצטער על זה" אומר לו בחיוך ואצפה בתגובתו
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)