Pokemon GO
עמוד 60 מתוך 99 ראשוןראשון ... 1050585960616270 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 886 עד 900 מתוך 1478
  1. Kibō no chi
    ציטוט פורסם במקור על ידי F!upy צפה בהודעה

אליסה~
    כזה קטן? >:
    חשבתי שאתה אוהב אותי יותר מזה!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    טוטדייל מתחיל לרוץ לעברו של מיים ג'וניור, אבל מים ג'וניור מזיז את ידיו במהירות וטוטדייל נתקע במסך אור, שמיים ג'וניור יצר. טוטדייל מנער את ראשו, ועקוף את המסך אור, רק בשביל להיתקל באחד נוסף.
    "קדימה, מבוך!" קורא דני בהתלהבות ומיים גוניור שלו, מתחיל להזיז את ידיו במהירות ומבנה ענקי נוצר בזירה.
    "עכשיו, טוטדייל שלך כלוא במבוך בלתי נראה. נראה אותך יוצא מזה!" אומר דני בחיוך. טוטדייל מתעצבן ומתחיל להכות בזעם את הקירות ולאט לאט מתחיל לפלס את דרכו במבוך הבלתי נראה של דני הופוקימון שלו.
    "תבלבל אותו עם מתקפת בלבול!" קורא דני והפוקימון שלו זוהר בכחול בהיר ומתחיל לסובב את טוטדייל במקום במהירות.
    כן כי מיים ג'וניור לא מת
    למה הוא לא מת כברררררררררררררררררר
    3================================================= ====| )
    "טוטודייל, תשתמש באקדח מים על הקירות של המבוך בשביל לדעת לאיזה מסלול אתה הולך, ככה תוכל להגיע ככה אל היציאה, ומשם תפרק למיים ג'וניור את הצורה במתקפת זעם! תן לכל הכעס שלך עליו להצטבר עליו וחסל אותו במכה סופית!"

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי F!upy;1338370~~~;

[B
    פלינט~[/B]
    אתה משחרר את הפוקימונים שלך לפארק. צ'ימצ'אר, טיילו וסנובול ממשיכים קדימה יותר ומתחילים לתקוף אחד את השני במהירות בעודם מנסים להתחמק אחד מהשני. בינתיים אתה מתכופף לעברו של אזוריל ונותן לו את הדיסק של הקרן קרח. בשנייה שאזוריל נוגע, עם קצה זנבו, בדיסק, הדיסק נספג לתוכו. אזוריל מרים את מבטו אליך ואז משתעל ומפיו יוצאת קרן, בצבע תכלת עם רסיסי קרח, על הרצפה וגורמת למשטח דשא שעליו ישב לקפוא מקור.
    "אזוריל הרגע למדת קרן קרח!" אומר לו בחיוך, "עכשיו תתרגל אותה" אומר ואחרי כמה פעמים שיצליח אומר לו "יש לי משהו אחרון בשבילך" אומר לו בחיוך ואתן לו לאכול את הממתק הנדיר, "איך מרגיש עכשיו?" אשאל אותו בחיוך, "מוכן לתרגל לחימה קצת?" אשאל אותו בהתלהבות

3. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    אוסטין~
    טריקו מתחיל לעצבן את את ג'יאדוד ואז טס לעברו, אבל במקום להשתמש בספיגה, גופו מתחיל לזהור בירוק בהיר וקרן אור ירוקה נשלחת לעברו של ג'יאדוד והוא שואב ממנו המון אנרגיה.
    טריקו למד שאיבת מגה ~Mega Drain
    ג'יאדוד ניהיה מטושטש מהתקפה הסופר חזקה של טריקו, ומנסה לצאת עם דחיפה, אבל מתעלף על האדמה.
    ייאיי כבר מתקפה שנייה שהוא לומד! יאללה מתקפה מהירה ואז התפתחות!
    אז אין צורך בשאיבה הרגילה יותר.. נכון?
    ---------------
    "מעולה מעולה מעולה, שוב התעלת על עצמך טריקו!" אומר בחיוך רחב, וארים אותו אל כתפי.
    ואמשיך לי בדרכי במעלה הגבעה אם רצון עז להגיע לפסגה ולראות את הנוף... אתחיל לחשוב על רעיונות להקמת מכחנה ללילה.

.

4. the bitch is back
    ניל~
    "קלפרי הא?" אומר ברנדון בחיוך "אם ככה צאי!" הוא אומר וזורק פוקדור באלגנטיות. מתוכו יוצאת פוקימון, מעט מכוערת הנראית כמו חיפושית גדולה, ועל ראשה שתי צבתות (). "פינסר אחיזת צבת!" קורא ברנדון והפוקימון שלו רצה לעברה של קלפרי, מרימה אותה עם הצבתות וזורקת אותה לאוויר.

אליסה~
    טוטדייל שולח אקדח מים מפיו ומתחיל לפזר אותו לכל עבר, ועד מהרה הוא מוצא את דרכו עד למיים ג'וניור, שלא מוכן להתקפה של טוטדייל וחוטף במלוא העצמה את מתקפה הזעם של טוטדייל.
    "מיים ג'וניור לא מסוגל להלחם!" קורא השופט ובודק שוב רק ליתר ביטחון "טוטדייל המנצח!" הוא מכריז במהירות.
    "כל הכבוד לך!" אומר דני בחיוך חביב ומחזיר את הפוקימון שלו לפוקדור ומתחיל ללכת לכיוונך. "זה בשבילך" הוא אומר ומגיש לך את תג המכון שלו "הוא מגיע לך" הוא אומר בחיוך.

פלינט~
    אתה מגיש לאזוריל את הסוכרייה המתוקה והוא אוכל אותה בתאבון, אבל הוא עדיין נראה מעט מפוחד להלחם. תמי נגשת לידך ומניחה יד על כתפך "הוא עוד קטן, הוא ילחם כשיהיה זמנו" היא אומרת בחיוך חם.
    בינתיים שאר הפוקימונים שלך מתרגלים את ההתחמקות שלהם, ונראה שהם מסתדרים נהדר.

אוסטין~
    אתה יכול להשתמש גם בספיגה וגם בשאיבת מגה ם:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מגיע לפסגת הגבעה במהירות, ומשקיף לנוף. אתה רואה את כל היער פרוש מתחתיך ובאופק, העיר ג'נטה. אתה מבחין שגם מתחיל להחשיך, לכן אתה מכין מחנה ללילה. כשיורד הלילה, אתה יושב ליד מדורה חמה, לצד טריקו ושניכם מסתכלים על השמים רואים להקת הוהוטים () עפים בשמי הלילה.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

5. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ניל~
    "קלפרי הא?" אומר ברנדון בחיוך "אם ככה צאי!" הוא אומר וזורק פוקדור באלגנטיות. מתוכו יוצאת פוקימון, מעט מכוערת הנראית כמו חיפושית גדולה, ועל ראשה שתי צבתות (). "פינסר אחיזת צבת!" קורא ברנדון והפוקימון שלו רצה לעברה של קלפרי, מרימה אותה עם הצבתות וזורקת אותה לאוויר.
    "קלפה השתמשי בגובה שפינסר נתן לך ותשתמשי בחבטה שאת נוחתת עברי לאגרוף בלבול!"
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

6. משתמש מנוסה

פלינט~
    אתה מגיש לאזוריל את הסוכרייה המתוקה והוא אוכל אותה בתאבון, אבל הוא עדיין נראה מעט מפוחד להלחם. תמי נגשת לידך ומניחה יד על כתפך "הוא עוד קטן, הוא ילחם כשיהיה זמנו" היא אומרת בחיוך חם.
    בינתיים שאר הפוקימונים שלך מתרגלים את ההתחמקות שלהם, ונראה שהם מסתדרים נהדר.
    הסוכריה חיזקה אותו נכון?

"אני יודע תמי,כשאמרתי לחימה לא באמת התכוונתי לקרב,אלא תירגול המתקפות שלו" אומר לו בחיוך, "תצפה בשאר חבריך נלחמים ותלמד כמה שיותר" אומר לו ואצפה בפוקימונים שלי,אביט במיוחד בסנובול ואבדוק אם היא עומדת בקצב של טיילו וצ'ימצ'אר

7. the bitch is back
    ניל~
    קלפרי, מתאפסת באוויר, ואז מסתובבת וטסה לעברה של פינסר, שידה זוהרת באור בהיר, והיא חובטת בפינסר בראשה ואז אגרופה זוהר שוב בצהוב בהיר והיא חובטת בבטנה של פינסר, אבל פינסר תופסת את אגרופה, ומשתמשת בהטלה ססמית ומפילה בחוזקה את קלפרי.
    "פינסר קשירה!" קורא ברנדון ופינסר שלו מרימה את קלפה באוויר בצבתות שלה ומחזיקה אותה בחוזקה גבוה, מונעת ממנה לזוז.

פלינט~
    כן, אבל הוא עדיין תינוק ם:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    לשמחתך הרבה, סנובול לא רק שמצליחה להתחמק, היא אפילו יותר זריזה מצ'ימיצ'אר וטיילו והיא מצליחה לפגוע בהם מספר פעמים. אזוריל קופץ על כתפך, בעזרת תנופה עם זנבו, והוא מסתכל איתך על הקרב של שאר הפוקימונים שלך.
    גיל! 3>

8. אמאש'ך פלאפי ):
    ניל~
    קלפרי, מתאפסת באוויר, ואז מסתובבת וטסה לעברה של פינסר, שידה זוהרת באור בהיר, והיא חובטת בפינסר בראשה ואז אגרופה זוהר שוב בצהוב בהיר והיא חובטת בבטנה של פינסר, אבל פינסר תופסת את אגרופה, ומשתמשת בהטלה ססמית ומפילה בחוזקה את קלפרי.
    "פינסר קשירה!" קורא ברנדון ופינסר שלו מרימה את קלפה באוויר בצבתות שלה ומחזיקה אותה בחוזקה גבוה, מונעת ממנה לזוז
    "קלפה השתמשי בשירה! "אומר בתקווה שזה ירדים את פינסר ויעזור לקלפה להשתחרר.
    "אחר כך עברי למטרונום ולבסוף תשתמשי בחבטה"

9. Kibō no chi

אליסה~
    טוטדייל שולח אקדח מים מפיו ומתחיל לפזר אותו לכל עבר, ועד מהרה הוא מוצא את דרכו עד למיים ג'וניור, שלא מוכן להתקפה של טוטדייל וחוטף במלוא העצמה את מתקפה הזעם של טוטדייל.
    "מיים ג'וניור לא מסוגל להלחם!" קורא השופט ובודק שוב רק ליתר ביטחון "טוטדייל המנצח!" הוא מכריז במהירות.
    "כל הכבוד לך!" אומר דני בחיוך חביב ומחזיר את הפוקימון שלו לפוקדור ומתחיל ללכת לכיוונך. "זה בשבילך" הוא אומר ומגיש לך את תג המכון שלו "הוא מגיע לך" הוא אומר בחיוך.
    "הו יה!" אקרא וארים את התג בגאווה.
    "עבודה טובה טוטודייל!" אגיד לטוטודייל ואחזיר אותו לכדור.
    "בכ"מ אני זזה, היה נחמד להכיר אותך!" אגיד לו בחיוך מזוייף ואצא מהמכון לכיוון מרכז הפוקימונים. המקום הזה פשוט עושה לי בחילה.

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    [b]

פלינט~
    כן, אבל הוא עדיין תינוק ם:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    לשמחתך הרבה, סנובול לא רק שמצליחה להתחמק, היא אפילו יותר זריזה מצ'ימיצ'אר וטיילו והיא מצליחה לפגוע בהם מספר פעמים. אזוריל קופץ על כתפך, בעזרת תנופה עם זנבו, והוא מסתכל איתך על הקרב של שאר הפוקימונים שלך.
    "סנובול את נהדרת! קדימה! תתשמשי בכל מגוון המתקפות שלך! ותתחמקי באלגנטיות! את מצוינת!" אומר לה בחיוך, "קדימה צ'ימ'צאר וטיילו אני לא צריך לומר שממכם אני מצפה להחזיר פייט!" אומר להם, "תמשיכו להתאמן,עוד חמש דקות תפסיקו ונעשה הפסקת אוכל" אומר להם ואתחיל לארגן אוכל לכל אחד מהפוקימונים שלי, "אזוריל,אולי תנסה להשתמש במתקפות שלך? אתה רואה את העץ ההוא שם?" אומר לו ואצביע על עץ קרוב, "תנסה להשתמש בבועות ובקרן קרח!" אומר לו בחיוך ואצפה בו,אחרי שיעברו חמש דקות נשב עם כולם לאכול, אביא גם לי ולתמי לאכול ביחד עם הפוקימונים שלי, "את לא רוצה להילחם בקרב המכון?" אשאל אותה בחיוך, "איפה הדרך לעיר המכון הבאה?" אשאל אותה

11. the bitch is back
    ניל~
    קלפרי נאבקת באחיזת צבט של פינסר, והיא מנסה לשיר, אבל פינסר פשוט מקשיחה את אחיזתה בקלפרי, המנסה להאבק אחיזה שלה, אבל היא מוחזקת גבוה מידי בשביל להגיע לפינסר. בכוחות מאומצים, היא מנערת את ידיה מצד לצד וכדור אור נוצר לפניה והיא שולחת אותו בצורה של חומצה, השורף את פרצופה של פינסר, והיא משליחה את קלפרי הצידה.

אליסה~
    את מחזירה את טוטדייל ויוצאת מהמכון במהירות. אחרי מספר רגעים את מגיעה למרכז ושם את פוגשת אחות ג'וי חייכנית "במה אוכל לעזור לך?" היא שואלת בחיוך. את מגישה לה בלי יותר מידי מילים את הפוקדורים שלך ואחרי מספר דקות, היא מחזירה לך אותם בריאים ושלמים "עוד משהו?" היא שואלת בחיוך.

פלינט~
    הפוקימונים שלך ממשיכים להתאמן, בזמן שאתה ותמי מתארגנים לארוחת צהריים. אזוריל קופץ ליידכם ומשהק מפיו מספר בועות בודדות, ומיד אח"כ משתעל ויוצר מפיו קרן קרח המקפיאה את הבועות, והן נופלות על האדמה, קפואות לגמרי.
    "זה דיי חמוד" אומרת תמי בזמן שהיא מרימה בועה קפואה, אשר מתפוצצת לה ביד ומשאירה רסיסי קרח קטנים, המפזרים קשת נוצצת באור.
    "ובכן, בשביל להגיע לעיר הבאה צריך ללכת לדרך 27 ומשם ליער איליין, שזה בערך מסע של שלושה ימים" אומרת תמי "אני הלכתי לשם לאיבוד כ"כ הרבה פעמים! לקח לי כמעט שבוע!" היא אומרת ומצחקקת. בינתיים, הפוקימונים שלך חוזרים וכולכם מתחילים לאכול בתאבון "וכבר יש לי מספיק תגים" היא אומרת בחיוך ושולפת מתיקה קופסה ופותחת אותה ושם אתה רואה לא פחות מ- 12 תגים שונים!
    גיל! 3>

12. Kibō no chi

אליסה~
    את מחזירה את טוטדייל ויוצאת מהמכון במהירות. אחרי מספר רגעים את מגיעה למרכז ושם את פוגשת אחות ג'וי חייכנית "במה אוכל לעזור לך?" היא שואלת בחיוך. את מגישה לה בלי יותר מידי מילים את הפוקדורים שלך ואחרי מספר דקות, היא מחזירה לך אותם בריאים ושלמים "עוד משהו?" היא שואלת בחיוך.
    "ניל היה פה?" אשאל אותה, בתקווה שתדע אם הוא כאן או שהלך לאנשהו.

Spoiler ספוילר

13. אמאש'ך פלאפי ):
    ניל~
    קלפרי נאבקת באחיזת צבט של פינסר, והיא מנסה לשיר, אבל פינסר פשוט מקשיחה את אחיזתה בקלפרי, המנסה להאבק אחיזה שלה, אבל היא מוחזקת גבוה מידי בשביל להגיע לפינסר. בכוחות מאומצים, היא מנערת את ידיה מצד לצד וכדור אור נוצר לפניה והיא שולחת אותו בצורה של חומצה, השורף את פרצופה של פינסר, והיא משליחה את קלפרי הצידה.
    הוא הורעל ם: ?
    ------
    "מעולה קלפרי ! השתמשי באגרוף בלבול וביד השניה תשתמשי באגרוף מגה !"

14. משתמש מנוסה
    פלינט~
    הפוקימונים שלך ממשיכים להתאמן, בזמן שאתה ותמי מתארגנים לארוחת צהריים. אזוריל קופץ ליידכם ומשהק מפיו מספר בועות בודדות, ומיד אח"כ משתעל ויוצר מפיו קרן קרח המקפיאה את הבועות, והן נופלות על האדמה, קפואות לגמרי.
    "זה דיי חמוד" אומרת תמי בזמן שהיא מרימה בועה קפואה, אשר מתפוצצת לה ביד ומשאירה רסיסי קרח קטנים, המפזרים קשת נוצצת באור.
    "ובכן, בשביל להגיע לעיר הבאה צריך ללכת לדרך 27 ומשם ליער איליין, שזה בערך מסע של שלושה ימים" אומרת תמי "אני הלכתי לשם לאיבוד כ"כ הרבה פעמים! לקח לי כמעט שבוע!" היא אומרת ומצחקקת. בינתיים, הפוקימונים שלך חוזרים וכולכם מתחילים לאכול בתאבון "וכבר יש לי מספיק תגים" היא אומרת בחיוך ושולפת מתיקה קופסה ופותחת אותה ושם אתה רואה לא פחות מ- 12 תגים שונים!
    בגלל שהוא תינוק אז הבועות בודדות אבל קרן הקרח פוגעת במלוא הכוח כי הוא למד מדיסק נכון?

"וואו!" אומר בפליאה, "מתי הספקת בדיוק?!" אוסיף מיד בכלם בעודי מביט בכל התגים, "אבל צריך רק 8 תגים כדי להגיע לליגה לא?" אשאל אותה, "איך את ממליצה לי להתאמן לשאר קרבות המכון?" אשאל אותה בחיוך ואפנה לפוקימונים שלי ואשאל אותם איך עבר עליהם האימון בעודנו אוכלים

15. the bitch is back
    אליסה~
    "אמממ, כן הוא היה פה" היא אומרת בחיוך "ואז איזה מאמן הציע לו קרב לפני כמה דקות. הם הלכו לכיוון של הפארק הצפוני" היא מוסיפה.
    "עוד משהו שאוכל לעזור לך?" היא שואלת.

ניל~
    לא
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    קלפרי מסתערת לעברה של פינסר ששני אגרופיה מתחילים לזהור באור בהיר ושניהם פוגעים בעצמה אדירה בפינסר. "הטלה ססמית ומיד אח"כ אחיזת צבט!" קורא ברנדון והפוקימון שלו אוחזת בידיה של קלפרי ומטילה אותה על האדמה ואז רצה אליה כשצבטותיה שלוחות קדימה.

פלינט~
    כע
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "בוא נגיד, שאני מאמנת כבר הרבה זמן" היא אומרת וקורצת "אני חושבת שמה שחסר לך כרגע, זאת אסטרטגיה" היא מתחילה "ראיתי, בקרב שלך נגד דני, שד"א נצחתי אותו רק עם מייטי, בעיקר ניסית לפגוע מאשר ליצור תגובת שרשרת שתהרוס את החומות הגנה של היריב" היא אומרת ומצחקקת קלות "אבל, מצד שני אתה מאמן רק כמה ימים.. אז אני מניחה שעוד קצת זמן אתה תתחיל להבין איך לבנות אסטרטגיה שלמה עם הפוקימונים שלך" היא אומרת ומתחילה לאכול. אתה פונה לפוקימונים שלך, והם נראים מאושרים מהאימונים שלהם.
    גיל! 3>

עמוד 60 מתוך 99 ראשוןראשון ... 1050585960616270 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •