Pokemon GO
עמוד 63 מתוך 99 ראשוןראשון ... 1353616263646573 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 931 עד 945 מתוך 1478
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי F!upy צפה בהודעה
    פלינט~
    "אוקי" אומרת תמי ונעמדת על רגליה. אתם מסדרים את שאריות הפיקניק, ואתה מחזיר את כל הפוקימונים לפוקדורים שלהם, חוץ מאזוריל, שאותו אתה מחזיק בידך והוא מחייך מאושר כשאתה מחמיא לו. עד מהרה אתם מגיעים למרכז רבייה ושם אתם רואים את דני מדבר עם יובאבה "נו אתם הולכים?" הוא שואל בחיוך.
    "כן" אשיב לו בחיוך, "אנחנו יוצאים לעיר הבאה ובאנו להיפרד" אומר לו, "תודה רבה לשניכם,שמחתי להכיר אותכם,לימדתם אותי הרבה מאוד" אומר בהתרגשות, "תשמרו על עצמיכם,אני יחזור לבקר עם אזוריל בעתיד,שהוא יהיה מריל או אפילו אזומריל" אומר להם בחיוך ואביט באזוריל, "תפסיקי לעשן" אומר ליובאבה ואקרוץ לה,אחרי הפרידה נלך, אנופף להם לשלום ואני ותמי נצא לעיר הבאה,כשנצא אחזיר את אזוריל לפוכדור, "יותר בטוח שהוא יישאר בפנים" אומר לתמי ונתחיל בהליכה לעיר הבאה

2. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ניל ואליסה~
    "היא בחדר טיפולים" אומרת הזקנה ונושפת עליך עננת עשת סגול וסמיך הגורם לך לשיעול רציני. "אבל אני מניחה שאתה יכול להכנס" היא אומרת ומובילה אותך לחדר שבו נמצאת אליסה.
    אתה נכנס פנימה ורואה את אליסה, יחד טאדיורסה, המפהק לעברן של בחורה, מלאני, והצ'אנסי שלה. "אוי לא!" אומרת יובאבה כשהיא רואה שעננת עשן סגולה נשלחת מפיו של טאדיורסה לעברה של מלאני וצ'אנסי שלה. היא רצה במהירות למלאני ומחזיקה את ראשה "אני מבקשת, תצאו מפה שניכם. ועכשיו!" היא קוראת ומנערת את ראשה הרדום של מלאני.
    "מה עשית ?!"אסנן לעברה של אליסה, אתפוס בידה ואוציא את שנינו מהמבנה.
    "אסור לך לפעול בכזאת פזיזות, את עלולה לגרום למוות של שנינו"אומר לה בעצבים.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

3. Kibō no chi
    ציטוט פורסם במקור על ידי Flupy צפה בהודעה
    "מה עשית ?!"אסנן לעברה של אליסה, אתפוס בידה ואוציא את שנינו מהמבנה.
    "אסור לך לפעול בכזאת פזיזות, את עלולה לגרום למוות של שנינו"אומר לה בעצבים.
    "אני פזיזה? הלך לי ממש טוב לפני שדחפת את התחת המחורבן שלך לכל העניין הזה!"

Spoiler ספוילר

4. the bitch is back
    פלינט~
    אתה נפרד מדני ומיובאבה ומחזיר את אזוריל לפוקדור שלו. אתם הולכים לכיוון דרך 27, היציאה השנייה מהעיר. שם אתה מבחין בעוד להקת טיילוים על עץ, ומחליט להתעלם מהם.
    אתה ותמי, ממשיכים ללכת ועד מהרה, אתם רואים לפניכם יער ענקי פרוש לפניכם. אתם ממשיכים בשביל לתוך היער, ואתם מגיעים למצב, שכל הדרך חשוכה לגמרי. אתה מאמץ את עיניך, ורואה שהדרך לא פחות לשבעה כיוונים שונים.
    "אז לאן אתה רוצה ללכת?" שואלת תמי בחיוך מעט מפוחד.

אליסה וניל~
    בזמן, ששניכם מתווכחים הזקנה נעמדת בזעם וזורקת פוקדור לאוויר "אמרתי לכם לצאת מכן!" היא צורחת. שניכם מסתכלים עליה בפתאומיות בזמן שהיא שיחררה דרגונייט ענקי לחלל החדר "דרגונייט זעם דרקון!" היא צורחת ודרגונייט שלו פותח את פיו ואש ירוקה ענקית נוצרת בו, והיא מפוצצת אתכם ומעיפה אתכם, דרך התקרה גבוהה לאוויר.
    אתם נוחטים לצד דרך 27, פגועים לחלוטין מהמתקפה שלה.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

5. משתמש מנוסה
    פלינט~
    אתה נפרד מדני ומיובאבה ומחזיר את אזוריל לפוקדור שלו. אתם הולכים לכיוון דרך 27, היציאה השנייה מהעיר. שם אתה מבחין בעוד להקת טיילוים על עץ, ומחליט להתעלם מהם.
    אתה ותמי, ממשיכים ללכת ועד מהרה, אתם רואים לפניכם יער ענקי פרוש לפניכם. אתם ממשיכים בשביל לתוך היער, ואתם מגיעים למצב, שכל הדרך חשוכה לגמרי. אתה מאמץ את עיניך, ורואה שהדרך לא פחות לשבעה כיוונים שונים.
    "אז לאן אתה רוצה ללכת?" שואלת תמי בחיוך מעט מפוחד.
    "לא אכפת לי" אומר לה ולאחר מכן אבחר באקראי את אחד השבילים,אחזיק הידה של תמי כדי שלא נאבד אחד את השני, "אני רוצה גם לחפש אימון" אומר לתמי ונלך מהכיוון שאבחר ואחפש כמה פוקימונים לאימון

6. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    סם~
    ארון רץ לעברה של שרומיש, כשהוא מקשיח את ציפורני רגליו, והוא פוגע בשרומיש. אבל אז, היכולתת של שרומיש מופעלת ושרומיש נופל לתרדמה, פגיע למתקפה הספיגה שלו.
    שרומיש מחזיר לעצמו המון חיים, בזכות המתקפה שלו.
    "דאיימ" אסנן מבין שיני, "ארון תקום" אצעק כמה פעמים בתקווה שזה יעזור, אם זה לא עוזר, אחזיר אותו לפוכדור, ואתן לשרומיש כמה חתיכות אוכל פוקימונים.

7. אמאש'ך פלאפי ):
    אליסה וניל~
    בזמן, ששניכם מתווכחים הזקנה נעמדת בזעם וזורקת פוקדור לאוויר "אמרתי לכם לצאת מכן!" היא צורחת. שניכם מסתכלים עליה בפתאומיות בזמן שהיא שיחררה דרגונייט ענקי לחלל החדר "דרגונייט זעם דרקון!" היא צורחת ודרגונייט שלו פותח את פיו ואש ירוקה ענקית נוצרת בו, והיא מפוצצת אתכם ומעיפה אתכם, דרך התקרה גבוהה לאוויר.
    "טוב אבוד" אומר ואקום חבול ופצוע, אבדוק שהגוף תקין ושום דבר לא פצוע "הדבר היחיד שנשאר לנו לעשות זה להמשיך קדימה" הוסיף ואתחיל ללכת קדימה לעבר העיר הבאה.

8. the bitch is back
    פלינט~
    אתה ותמי מחזיקים ידיים והולכים באחד מהשבילים של היער הארוך. אחרי כרבע שעה של הליכה ביער, אתה מבחין בפוקימון חום התלוי על אחד מהעצים () "וואו זה סלאקוט!" אומרת תמי בפליאה.

סם~
    אחרי כמה צעקות שלך, ופגיעה מהדחיפה של שרומיש, ארון מתעורר לפתע, והוא טס לעברו של שרומיש ודוחף אותו בראשו.

ניל~
    אתה מתאפס על עצמך מהר, ורואה שאליסה עדיין מעולפת, ואחרי הריב שלכם אתה מחליט לצאת לבדך. אם ירצו אתכם, יקראו לכם. אתה חושב לעצמך. אתה ממשיך בדרך שלך, ועד מהרה אתה רואה יער ענקי הפרוש מולך. אתה מנער את ראשך, ונכנס ישר לשם. אחרי כמה דקות של הליכה בשביל, אתה רואה שהשביל מתפרש לכמה דרכים, הנפרשות לאורך כל היער.
    אתה מסתכל סביב וראה פוקימון קטן היושב תחת עץ .
    גיל! 3>

9. משתמש מנוסה
    פלינט~
    אתה ותמי מחזיקים ידיים והולכים באחד מהשבילים של היער הארוך. אחרי כרבע שעה של הליכה ביער, אתה מבחין בפוקימון חום התלוי על אחד מהעצים () "וואו זה סלאקוט!" אומרת תמי בפליאה.

אתה יודע שאזוריל מתפתח מאהבה נכון?

"וואו המפותחים שלו פוקימונים ממש חזקים,רק הבאסה זה עם המפותח האחרון שלו" אומר לתמי ואשחרר את טיילו, "אוקיי טיילו בלי שסלקוט ישים לב תשתמש במתקפת כנף בכדי להפיל אותו על הרצפה! אל תרפא ולאחר המתקפה תנקר את סלקוט בראשו!" אדריך את טיילו ואבדוק אם עוד פוקימונים מגיעים,אשחרר את אזוריל כדי שיצפה בקרב.

10. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    סם~
    אחרי כמה צעקות שלך, ופגיעה מהדחיפה של שרומיש, ארון מתעורר לפתע, והוא טס לעברו של שרומיש ודוחף אותו בראשו.
    "ארון עכשיו בכל הכוח שלך חבטת ראש לכיוון אחד העצים ואז תסתער עליו בדחיפה שככה שיתנגש עוד פעם בעץ" אומר לארון בעודי מעלה חיוך לאור ההיתעוררות של ארון.

11. אמאש'ך פלאפי ):
    ניל~
    אתה מתאפס על עצמך מהר, ורואה שאליסה עדיין מעולפת, ואחרי הריב שלכם אתה מחליט לצאת לבדך. אם ירצו אתכם, יקראו לכם. אתה חושב לעצמך. אתה ממשיך בדרך שלך, ועד מהרה אתה רואה יער ענקי הפרוש מולך. אתה מנער את ראשך, ונכנס ישר לשם. אחרי כמה דקות של הליכה בשביל, אתה רואה שהשביל מתפרש לכמה דרכים, הנפרשות לאורך כל היער.
    אתה מסתכל סביב וראה פוקימון קטן היושב תחת עץ .
    אני ביער ?
    ------------
    "אני צריך פוקימון יותר חזק, אסור לי להפסיד ככה עוד פעם"אומר לעצמי ואנסה שלא להיזכר בדרגונייט האימתני שפיצץ לי את הצורה לפני כמה דקות.

12. Kibō no chi
    אליסה וניל~
    אני מנסה לקום, בודקת אם יש לי פציעות ואם כן כמה רציניות הן, בודקת שכל הפוקדורים עלי. לאחר מכן אני מנסה להתאושש, להבין איפה אני ולאן אני צריכה ללכת, ואז מתחילה לצעוד אל עבר העיר נאמור מאיפה שאני לא נמצאת.

Spoiler ספוילר

13. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם~
    ד-ר-מ-ה!! 333>
    אתה הפכת להיות הטל החדש שלי 3333333333333>
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    צ'ארלה וסנדשרו מהנהנים בראשם. אכן פישלת ופגעת, בבן אדם היחידי שניסה להיות חברך.
    אני דרמתי 3>

"אני חושב שהדבר הכון ביותר לעשות עכשיו זה לצאת אחריו ולהתנצל." החזרתי את הפוקימונים בפעם המי יודע כמה לפוקדור ורצתי בעקבותיו של מייקל...

14. the bitch is back
    פלינט~
    דיי באמת?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה משחרר את טיילו, ובעקבותיו את אזוריל, כדי שיצפה בקרב.טיילו עף לעברו של סלאקות', וכשכנפו, מתחילה לזהור באור בהיר, הוא טס לידו של הפוקימון התלוי, במהופך על ענף, וגורם לו ליפול למטה. בעודו נופל, סלאקות' פותח את פיו, ומפהק פיהוק גדול, ועננת עשן סגולה יוצאת מפיו ונשאבת לפיו של טיילו. למרות זאת, טיילו ממשיך לנקר את סלאקות', עד שהוא נופל על שיח גדול בתחתית העץ, אבל אז הוא נרדם בגלל הפיהוק של סלאקות'.

סם~
    ארון רץ לעברו של שרומיש וראשו מתחיל לזהור כשהוא נוגח בשרומיש, ומעיף אותו על אחד מהעצים, ובעוד שרומיש אף, ארון שלך טס לעברו ומרסק אותו על גזע עץ, המתחיל להתנדנד במהירות בעצמת הפיגעה.
    שרומיש מתעלף.

ניל~
    דעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מתעלם בפוקימון הקטן, וממשיך באחד מהשבילים. כעבור עשר דקות, שאתה כבר עטוף בעלטה שיש ביער, אתה שומע רעש של רישרוש עלים בקדמת הדרך. אתה מאמץ את עינייך, ורואה פוקימון גדול, המרחף לו לצד הדרך .

אליסה~
    את רואה על גופך כמה פציעות שטחיות, וכמה שטפי דם בכמה מקומות, אבל בכללי את בסדר. את מנסה לעמוד, ומצליחה. הפוקדורים שלך עלייך, וכנ"ל גם לכל הציוד שלך. את גם רואה שניל, איננו שם. את מחליטה ללכת לבדך, עד שתיפגשו. את מתחילה ללכת בדרך קצרה, עד שנגלה בפנייך יער ענקי הפרוש עד סוף האופק.
    את נכנסת פנימה, בכמעט בטחון מלא, ומגלה שאת נמצאת ביער חשוך לגמרי, ושהדרך שלך מתפצלת לשבעה דרכים אפשריות.
    את בוחרת באחת רנדומלית, ומתחילה ללכת בה. כעבור כמה דקות של הליכה, את מבחינה בתזוזה קטנה בין העצים. את מסובבת את ראשך, ושם את מבחינה בדשא שזז במהירות מצד לצד, את מאמצת את עינייך ורואה את הפוקימון אודיש () מתהלך שם.

אדם~
    אבל אתה לא טל! =@
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מחזיר את הפוקימונים שלך, ורץ לעברו של מייקל, שעדיין לא הספיק לצאת מהפארק לגמרי. "מה אתה רוצה?" הוא שואל בבוז כשאתה מגיע אליו.
    גיל! 3>

15. אמאש'ך פלאפי ):
    ניל~
    דעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מתעלם בפוקימון הקטן, וממשיך באחד מהשבילים. כעבור עשר דקות, שאתה כבר עטוף בעלטה שיש ביער, אתה שומע רעש של רישרוש עלים בקדמת הדרך. אתה מאמץ את עינייך, ורואה פוקימון גדול, המרחף לו לצד הדרך .
    נשבע לך, זה נראה כמו יער.
    --------------------------------
    "יש לי כבר את נוזלף"אומר לעצמי ואז אזכר שבפעם הקודמת שהייתי פה אליסה הזכירה את המערה הסודית.
    'הגיע הזמן להפוך אותה לקצת פחות סודית'אחשוב לעצמי עם חיוך ואתקדם ביער.

עמוד 63 מתוך 99 ראשוןראשון ... 1353616263646573 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •