Pokemon GO
עמוד 66 מתוך 99 ראשוןראשון ... 1656646566676876 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 976 עד 990 מתוך 1478
  1. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ציטוט פורסם במקור על ידי F!upy צפה בהודעה
    ניל~
    אתה משבח, את קלפרי וזורק פוקדור ריק לעברה של רוזליה, המעולפת. הפוקדור מוציא קרן אור קטנה וכולא את רוזליה, בתוכו. הפוקדור אז נופל על האדמה, ומתחיל להתנדנד מצד לצד, עד שלבסוף נעצר. רוזליה נלכדה!
    אחזיר את קלפרי ארים את הפוכדור של רוזליה ואמשיך בדרכי.
    'ראיתי כבר שני פוקימוני רעל,אני מתקרב ' אחשוב לעצמי עם חיוך.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

2. משתמש מנוסה
    [B

פלינט~
    יש לך פוקימון פסיפיסט...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מחזיר את טיילו, וממשיך ללכת יחד עם תמי לתוך מעמקי היער, מחפש פוקימון אשר יהיה יריב יותר מעניין. אחרי עשר דקות של הליכה, ביער הסבוך אתה מבחין במשהו זוהר בקרבתכם . אתה מזהה מיד את הפוקימון כביוטיפליי.
    פסיפיסט?

"טיילו! קדימה!" אקרא ואשחרר את טיילו, "טיילו תעוף גבוה ותצלול לכיוון ביוטיפליי עם מתקפת כנף! מיד לאחר מכן מיקוד אנרגיה וניקור!" אדריך את טיילו בביטחון,אשחרר את אזוריל כדי שיצפה בקרב ואחפש לראות אם יש עוד פוקימון באזור

3. the bitch is back
    ניל~
    במטרה אחת ברורה, למצוא פוקימון רעל, אתה מבחין בפוקימון ירוק וקטן, שעל ראשו ישנה נוצה צהובה צקוע בקצה ראשו .
    אתה מזהה אותו מיד בתור גלופין.

פלינט~
    פציפיסט~ שוחר שלום XP
    ואזוריל עדיין בחוץ~ :X
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה משחרר שוב טיילו לקרב והוא טס לעברו של ביוטיפליי, עם מתקפת כנף חזקה, ומפיל אותו על האדמה. מיד לאחר כך, הוא זוהר בכתום והוא יוצא לעברו של ביוטיפליי כשמקורו, זוהר באור בהיר והוא מנקר את ביוטיפליי בחוזקה. ביוטיפליי, מתחיל לנפנף בכנפיו ויוצר משב אוויר ענק המעיף את טיילו לאחור ואז שולח מהחדק הקטן שלו עשרות קוצים קטנים, אשר עפים לעברו של טיילו ופוגעים בו.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. אמאש'ך פלאפי ):
    ניל~
    במטרה אחת ברורה, למצוא פוקימון רעל, אתה מבחין בפוקימון ירוק וקטן, שעל ראשו ישנה נוצה צהובה צקוע בקצה ראשו .
    אתה מזהה אותו מיד בתור גלופין.
    'מה זה הגועל נפש הזה'אחשוב לעצמי 'הוא דומה לאשך'(=@) אחר כך אוציא את הפוקידע אסמן בערך את שלושת הנקודות שבהם פגשתי את פוקימוני הרעל, והמשיך בדרכי.

5. משתמש מנוסה
    פלינט~
    פציפיסט~ שוחר שלום XP
    ואזוריל עדיין בחוץ~ :X
    אתה משחרר שוב טיילו לקרב והוא טס לעברו של ביוטיפליי, עם מתקפת כנף חזקה, ומפיל אותו על האדמה. מיד לאחר כך, הוא זוהר בכתום והוא יוצא לעברו של ביוטיפליי כשמקורו, זוהר באור בהיר והוא מנקר את ביוטיפליי בחוזקה. ביוטיפליי, מתחיל לנפנף בכנפיו ויוצר משב אוויר ענק המעיף את טיילו לאחור ואז שולח מהחדק הקטן שלו עשרות קוצים קטנים, אשר עפים לעברו של טיילו ופוגעים בו.
    חחחחחחחח הוא יכול להיות גם שוחר שלום וגם לוחם XD

"טיילו קדימה! תשתדל להתחמק מהמתקפות של ביוטיפליי! לא התאמנו על התחמקויות סתם!" אומר לטיילו, "טיילו קדימה עכשיו תעוף סביב ביוטיפליי ותשתמש בנהמה! זה יבהיל אותו ואז תוכל להפתיע אותו במתקפת כנף מכל צדדיו!" אדריך את טיילו בביטחון, "חייב להיות פה עוד פוקימון בסביבה!" אמלמל לעצמי ואקווה שיגיע פוקימון נוסף

6. the bitch is back
    ניל~
    אתה פותח את הפוקדע, ונכנס לאפשרות המפה. שם, אתה מגדיל את היער ומוצא במהירות, היכן אתה נמצא, ומסמן את השביל שלך, ושם שלוש נקודות אדומות מנצנצות. אתה ממשיך ללכת באותו כיוון, משוכנע ובטוח שזה הכיוון שלך.
    אחרי כמה דקות של הליכה, אתה מבחין בפוקימון סגול, המפזר ריח מסריח .

פלינט~
    הוא גם נגד מכות XP
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    טיילו מרחף במהירות סביבו של ביוטיפליי, ונוהם לו בפרצופו, ואז כנפו מתחילה לזהור באור לבן ופוגעת בחוזקה בביוטיפליי.
    ביוטיפליי מתעצבן ומתחיל לנפוף בכנפיו במהירות, ומעיף את טיילו במהירות לאחור.
    גיל! 3>

7. משתמש מנוסה
    פלינט~
    הוא גם נגד מכות XP
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    טיילו מרחף במהירות סביבו של ביוטיפליי, ונוהם לו בפרצופו, ואז כנפו מתחילה לזהור באור לבן ופוגעת בחוזקה בביוטיפליי.
    ביוטיפליי מתעצבן ומתחיל לנפוף בכנפיו במהירות, ומעיף את טיילו במהירות לאחור.
    אני יכול רק לקוות שכשהוא יתפתח הדבר הזה ישתנה XD

"טיילו קדימה בוא נגמור עם זה! תעוף מצד לצד לכיוונו של ביוטיפליי ותפתיע אותו במתקפת כנף! אחרי המתקפה תעוף אחורה ותכה בו שוב! כשהוא ייפול על הרצפה תשתמש במיקוד אנרגיה ואז בניקור בכל הכוח!" אדריך את טיילו בביטחון,"אזוריל זה לא נראה מאתגר?" אשאל אותו בהתלהבות

8. אמאש'ך פלאפי ):
    ניל~
    אתה פותח את הפוקדע, ונכנס לאפשרות המפה. שם, אתה מגדיל את היער ומוצא במהירות, היכן אתה נמצא, ומסמן את השביל שלך, ושם שלוש נקודות אדומות מנצנצות. אתה ממשיך ללכת באותו כיוון, משוכנע ובטוח שזה הכיוון שלך.
    אחרי כמה דקות של הליכה, אתה מבחין בפוקימון סגול, המפזר ריח מסריח .
    "וואו אני מוסיף אותו לשישיה שלי ואני לא אחיה הרבה"אומר אסתום את האף, אוסיף עוד נקודה למפה ואלך בשביל.

9. the bitch is back
    פלינט~
    תקווה
    בזמן, שטיילו מכסח את ביוטיפליי וגומר אותו, אתה מבחין באזוריל, קוטף עם פיו כמה פרחים ומביא לתמי בחיוך, ולא נראה שהוא בכלל על הקרב של טיילו.

ניל~
    אתה ממשיך ללכת, מסמן לך בפה עוד נקודה אדומה, ולפתע, אתה מבחין בקיר גבוהה, ואז אתה מבין שזאת גבעה, בתוך היער. הגבעה כולה, מכוסה בעלים ובענפים המכסים את כולה.
    אתה מסתכל סביב ורואה זנב סגול הנעלם במהירות בין הענפים.
    גיל! 3>

10. Kibō no chi

אליסה~
    את מוציאה מתיקך, את אחת מהסוכריות הנדירות, ומביאה לטאדיורסה לאכול אותה, וממשיכה בדרכך לאחר מכן. אחרי רבע שעה נוספת, ביער הסבוך את מבינה, שירדת מהשביל הקטן שהלכת עליו, ואיבדת את דרכך ביער הענקי.
    את מסתכלת לכל הצדדים, מנסה לשחזר את צעדייך, אבל את לפתע נופלת על ישבנך. את מסתכלת ורואה פוקימון אדום וגדול . השוכב על האדמה ללא ניע, שעיניו פתוחות בפחד.
    את לפתע מקבלת חרדה, יש לפוקימון הזה, את אותה הבעת פנים כמו של האחות ג'וי, לפני שמתה.

"מה קרה? מישהו פגע בך?" אשאל בשקט בזמן שאתקרב אל יאנמה, לראות אם יש עליו/ה פציעות כלשהן.

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    פלינט~
    תקווה
    בזמן, שטיילו מכסח את ביוטיפליי וגומר אותו, אתה מבחין באזוריל, קוטף עם פיו כמה פרחים ומביא לתמי בחיוך, ולא נראה שהוא בכלל על הקרב של טיילו.
    "יופי טיילו!" אשבח אותו ואחזיר לפוכדור, "כנראה שקוגם אזוריל יצטרך להתפתח.."אמלמל ואחייך לאזוריל, "איזה מתוק אתה" אחמיא לו בחיוך ואחבק אותו בחיבוק חם ואוהב, "קגימה בואו נמשיך" אומר לתמי ואזוריל כשאני מחזיק אותו בידי,אחפש אחר אימון נוסף ומאתגר אף יותר בדרך

12. the bitch is back
    אליסה~
    יאנמה, לא מגיב. ואז את מתחילה להבין שהוא מת. על גופו, את רואה הרבה סימני חבלה, ופציעות עמוקות.
    "מה דעתך?" את שומעת פתאום. את מסתובבת ורואה את קול. "הוא היה של איזה מאמן מסכן" הוא אומר וצוחק ואז מצביע על עץ גבוהה. את מרימה את מבטך ורואה גופה, של ילד בן עשר, לכל היותר תלויה על עץ כשכולו פצוע ומדמם.
    "זה היה כיף!" הוא אומר וחיוך חתולי עולה על פניו. "אז איתרת כמה מהנהורים הארורים האלה?" הוא שואל ברצינות.

פלינט~
    אתה ומתי ממשיכים ללכת, כשאזוריל בזרועתיך. תמי מצחקקת ומלטפץ את ראשו של אזוריל, המחייך ושולח בועה גדולה, בצורה של לב מפיו. אחרי כמה דקות נוספות של הליכה, אתה שומע נהמה ענקית, המפחידה את אזוריל. אתה מסתכל לכל כיוון ומבחין בקרן ענקית וצהובה מאחד הצללים. לפתע הקרן זזה, ומתוך הצללים יוצא פוקימון דמוי צבי, והוא נראה זועם .
    גיל! 3>

13. משתמש מנוסה

פלינט~
    אתה ומתי ממשיכים ללכת, כשאזוריל בזרועתיך. תמי מצחקקת ומלטפץ את ראשו של אזוריל, המחייך ושולח בועה גדולה, בצורה של לב מפיו. אחרי כמה דקות נוספות של הליכה, אתה שומע נהמה ענקית, המפחידה את אזוריל. אתה מסתכל לכל כיוון ומבחין בקרן ענקית וצהובה מאחד הצללים. לפתע הקרן זזה, ומתוך הצללים יוצא פוקימון דמוי צבי, והוא נראה זועם .
    "בדיוק בזמן" אמלמל בשמחה ואשחרר את צ'ימ'צאר מהפוכדור שלו, "אוקיי צ'ימ'צאר! קדימה! תעצבן את סטנטלר! תרקוד ותלעג לו וזה יגרום לו לרוץ אליך בזעם! בזמן שהוא רץ אליך אל תילחץ ותשגר גחלת לכיוון רגליו! זה יגרום לו ליפול! אחר כך תקפוץ לאוויר ותשתמש במיקוד אנרגיה שוב ובעודך בדרך לנחות על הקרקע תשלח עוד גחלת על סטנטלר! כשאתה נוחת תשתמש בסיוע!" אדריך את צ'ימצ'אר בביטחון,אביט באזוריל ואשלח לו נשיקה באוויר, (חחחחחח מה לעשות חייב שיאהב אותי XD)

14. Kibō no chi
    אליסה~
    יאנמה, לא מגיב. ואז את מתחילה להבין שהוא מת. על גופו, את רואה הרבה סימני חבלה, ופציעות עמוקות.
    "מה דעתך?" את שומעת פתאום. את מסתובבת ורואה את קול. "הוא היה של איזה מאמן מסכן" הוא אומר וצוחק ואז מצביע על עץ גבוהה. את מרימה את מבטך ורואה גופה, של ילד בן עשר, לכל היותר תלויה על עץ כשכולו פצוע ומדמם.
    "זה היה כיף!" הוא אומר וחיוך חתולי עולה על פניו. "אז איתרת כמה מהנהורים הארורים האלה?" הוא שואל ברצינות.
    "באסה, רציתי את היאנמה" אני אומרת ומנסה להישאר אדישה למראה כל המוות הזה.
    "לא, לא ראיתי אף אחד מהנהורים האלה, למה?"

Spoiler ספוילר

15. the bitch is back
    פלינט~
    אתה משחרר את צ'ימיצ'אר, אבל אז שומע שאגה ענקית מאחורייך. אתה מסתובב, והלב שלך נופל לתחתונים. ממש כמה צעדים מאחורייך עומד דב ענקי השואג לעברכם הוא ופתח את פיו ומשם יוצאת קרן קרח ענקית. תמי תופסת אותך בדיוק בזמן, ומפילה אותך על האדמה הצידה. "תסתכל" היא אומרת בשקט, בזמן ששניכם מוגנים מהפוקימונים האלה. אתה מרים מבט ורואה ששני הפוקימונים מתחילים להלחם במרץ ושולחים אחד על השני מתקפות חזקות. לפתע, קרניו של סנטלר מתחילות לזהור ומשם יוצאות עשרות אשליות של מגדלים ושדים אשר מבלבלים את אורסרינג. "כנראה הם נלחמים על טריטוריה, אני חושבת שכדאי שנתחפף מפה" היא דוחקת בך לעזוב.
    "נמצא עוד עשרות פוקימונים ביער הזה, אני בעצמי נלחמתי בחמישה סנטלרים שונים בכל היער" היא ממשיכה ומושכת בידך, אבל משהו ממך מונע להקשיב לה, ואז אתה מבין שצי'ימצאר עדיין שם. והוא חשוף לגמרי למתקפות של הפוקימונים ההרסניים האלה.

אליסה~
    "יש לי משימה בשבילך" הוא אומר בחיוך, את מתחילה לתהות מה הוא כבר רוצה "אני ראש של נהור אחד, את יודעת כמתנה" הוא אומר בחיוך ושולח את ידו לסנטרך, ומרים אותך בחוזקה למעלה. "תוכלי לתת לי את האושר הזה בראש של אחד מהם?" הוא אומר ובידו השנייה סוטר לך, וצוחק מאושר למשמע גניחת הכאב שאת פולטת.
    גיל! 3>

עמוד 66 מתוך 99 ראשוןראשון ... 1656646566676876 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •