ניל~
במטרה אחת ברורה, למצוא פוקימון רעל, אתה מבחין בפוקימון ירוק וקטן, שעל ראשו ישנה נוצה צהובה צקוע בקצה ראשו.
אתה מזהה אותו מיד בתור גלופין.
פלינט~
פציפיסט~ שוחר שלום XP
ואזוריל עדיין בחוץ~ :X
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה משחרר שוב טיילו לקרב והוא טס לעברו של ביוטיפליי, עם מתקפת כנף חזקה, ומפיל אותו על האדמה. מיד לאחר כך, הוא זוהר בכתום והוא יוצא לעברו של ביוטיפליי כשמקורו, זוהר באור בהיר והוא מנקר את ביוטיפליי בחוזקה. ביוטיפליי, מתחיל לנפנף בכנפיו ויוצר משב אוויר ענק המעיף את טיילו לאחור ואז שולח מהחדק הקטן שלו עשרות קוצים קטנים, אשר עפים לעברו של טיילו ופוגעים בו.
חחחחחחחח הוא יכול להיות גם שוחר שלום וגם לוחם XD
"טיילו קדימה! תשתדל להתחמק מהמתקפות של ביוטיפליי! לא התאמנו על התחמקויות סתם!" אומר לטיילו, "טיילו קדימה עכשיו תעוף סביב ביוטיפליי ותשתמש בנהמה! זה יבהיל אותו ואז תוכל להפתיע אותו במתקפת כנף מכל צדדיו!" אדריך את טיילו בביטחון, "חייב להיות פה עוד פוקימון בסביבה!" אמלמל לעצמי ואקווה שיגיע פוקימון נוסף
ניל~
אתה פותח את הפוקדע, ונכנס לאפשרות המפה. שם, אתה מגדיל את היער ומוצא במהירות, היכן אתה נמצא, ומסמן את השביל שלך, ושם שלוש נקודות אדומות מנצנצות. אתה ממשיך ללכת באותו כיוון, משוכנע ובטוח שזה הכיוון שלך.
אחרי כמה דקות של הליכה, אתה מבחין בפוקימון סגול, המפזר ריח מסריח.
פלינט~
הוא גם נגד מכות XP
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טיילו מרחף במהירות סביבו של ביוטיפליי, ונוהם לו בפרצופו, ואז כנפו מתחילה לזהור באור לבן ופוגעת בחוזקה בביוטיפליי.
ביוטיפליי מתעצבן ומתחיל לנפוף בכנפיו במהירות, ומעיף את טיילו במהירות לאחור.
אני יכול רק לקוות שכשהוא יתפתח הדבר הזה ישתנה XD
"טיילו קדימה בוא נגמור עם זה! תעוף מצד לצד לכיוונו של ביוטיפליי ותפתיע אותו במתקפת כנף! אחרי המתקפה תעוף אחורה ותכה בו שוב! כשהוא ייפול על הרצפה תשתמש במיקוד אנרגיה ואז בניקור בכל הכוח!" אדריך את טיילו בביטחון,"אזוריל זה לא נראה מאתגר?" אשאל אותו בהתלהבות
פלינט~
תקווה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
בזמן, שטיילו מכסח את ביוטיפליי וגומר אותו, אתה מבחין באזוריל, קוטף עם פיו כמה פרחים ומביא לתמי בחיוך, ולא נראה שהוא בכלל על הקרב של טיילו.
ניל~
אתה ממשיך ללכת, מסמן לך בפה עוד נקודה אדומה, ולפתע, אתה מבחין בקיר גבוהה, ואז אתה מבין שזאת גבעה, בתוך היער. הגבעה כולה, מכוסה בעלים ובענפים המכסים את כולה.
אתה מסתכל סביב ורואה זנב סגול הנעלם במהירות בין הענפים.
אליסה~
יאנמה, לא מגיב. ואז את מתחילה להבין שהוא מת. על גופו, את רואה הרבה סימני חבלה, ופציעות עמוקות.
"מה דעתך?" את שומעת פתאום. את מסתובבת ורואה את קול. "הוא היה של איזה מאמן מסכן" הוא אומר וצוחק ואז מצביע על עץ גבוהה. את מרימה את מבטך ורואה גופה, של ילד בן עשר, לכל היותר תלויה על עץ כשכולו פצוע ומדמם.
"זה היה כיף!" הוא אומר וחיוך חתולי עולה על פניו. "אז איתרת כמה מהנהורים הארורים האלה?" הוא שואל ברצינות.
פלינט~
אתה ומתי ממשיכים ללכת, כשאזוריל בזרועתיך. תמי מצחקקת ומלטפץ את ראשו של אזוריל, המחייך ושולח בועה גדולה, בצורה של לב מפיו. אחרי כמה דקות נוספות של הליכה, אתה שומע נהמה ענקית, המפחידה את אזוריל. אתה מסתכל לכל כיוון ומבחין בקרן ענקית וצהובה מאחד הצללים. לפתע הקרן זזה, ומתוך הצללים יוצא פוקימון דמוי צבי, והוא נראה זועם.
"בדיוק בזמן" אמלמל בשמחה ואשחרר את צ'ימ'צאר מהפוכדור שלו, "אוקיי צ'ימ'צאר! קדימה! תעצבן את סטנטלר! תרקוד ותלעג לו וזה יגרום לו לרוץ אליך בזעם! בזמן שהוא רץ אליך אל תילחץ ותשגר גחלת לכיוון רגליו! זה יגרום לו ליפול! אחר כך תקפוץ לאוויר ותשתמש במיקוד אנרגיה שוב ובעודך בדרך לנחות על הקרקע תשלח עוד גחלת על סטנטלר! כשאתה נוחת תשתמש בסיוע!" אדריך את צ'ימצ'אר בביטחון,אביט באזוריל ואשלח לו נשיקה באוויר, (חחחחחח מה לעשות חייב שיאהב אותי XD)
פלינט~
אתה משחרר את צ'ימיצ'אר, אבל אז שומע שאגה ענקית מאחורייך. אתה מסתובב, והלב שלך נופל לתחתונים. ממש כמה צעדים מאחורייך עומד דב ענקי השואג לעברכםהוא ופתח את פיו ומשם יוצאת קרן קרח ענקית. תמי תופסת אותך בדיוק בזמן, ומפילה אותך על האדמה הצידה. "תסתכל" היא אומרת בשקט, בזמן ששניכם מוגנים מהפוקימונים האלה. אתה מרים מבט ורואה ששני הפוקימונים מתחילים להלחם במרץ ושולחים אחד על השני מתקפות חזקות. לפתע, קרניו של סנטלר מתחילות לזהור ומשם יוצאות עשרות אשליות של מגדלים ושדים אשר מבלבלים את אורסרינג. "כנראה הם נלחמים על טריטוריה, אני חושבת שכדאי שנתחפף מפה" היא דוחקת בך לעזוב.
"נמצא עוד עשרות פוקימונים ביער הזה, אני בעצמי נלחמתי בחמישה סנטלרים שונים בכל היער" היא ממשיכה ומושכת בידך, אבל משהו ממך מונע להקשיב לה, ואז אתה מבין שצי'ימצאר עדיין שם. והוא חשוף לגמרי למתקפות של הפוקימונים ההרסניים האלה.
אליסה~
"יש לי משימה בשבילך" הוא אומר בחיוך, את מתחילה לתהות מה הוא כבר רוצה "אני ראש של נהור אחד, את יודעת כמתנה" הוא אומר בחיוך ושולח את ידו לסנטרך, ומרים אותך בחוזקה למעלה. "תוכלי לתת לי את האושר הזה בראש של אחד מהם?" הוא אומר ובידו השנייה סוטר לך, וצוחק מאושר למשמע גניחת הכאב שאת פולטת.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)