Pokemon GO
עמוד 68 מתוך 99 ראשוןראשון ... 1858666768697078 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,006 עד 1,020 מתוך 1478
  1. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ציטוט פורסם במקור על ידי F!upy צפה בהודעה
    טוב רומה, אורי,אדם ועידו תתחילו להגיב בבקשה!!
    במידה ולא תגיבו בקרוב אני אאלץ להוציא אתכם!

ניל~
    אתה זורק את הפוקדור של קלפרי והיא יוצאת מאושרת מהפוקדור ועם שתי ידייה, נוגעת בפיה ואז מושיטה אותם במהירות למעלה ומתוך פיה יוצאים עשרות ללבבות ורודים אשר עופפים, את פידג'יוטו. פדג'יוטו מסתכל עליכם בפליאה ומתחיל לנפנף בכנפיו במהירות ויוצר משב רוח חזק המעיף את קלפרי לאחור.
    "קלפרי משיכה!אחר כך השתמשי במטרונום!"
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

2. משתמש מנוסה
    [B][COLOR="Red"][U]

פלינט~
    "כרצונך" הוא אומר בחיוך ומחווה קידה עמוקה ומרים בכובעו "ומה איתך חמודה?" הוא שואל ושולח חייך מהפנט לעברה של תמי, אשר מסמיקה ומתחילה לגמגם במהירות "אמ.. אמממ... לא אני הבטחתי שאני אעזור לו" היא פולטת מפיה ומסמיקה עוד יותר. לפתע, תמי תופסת בידך ומתחילה לרוץ מהבחור במהירות עד שהוא נעלם מאחורי העצים.
    "אתה תומך בהם?" היא שואלת בפליאה ומסתכלת עליך בחשדנות.
    "ששששש" אלחש לה בשקט, "נראה לך?" אומר לה בקול שיישמע רציני, "הכי טוב להראות לו כאילו אנחנו בעדו,שלא יציק לנו" אומר לה, "יבוא יום,ונהיה חזקים מספיק כדי שנוכל לחסל את כל התנועות האלה!" אומר לה בקול ברור והחלטי,אך אדבר בשקט שרק היא תוכל לשמוע,שלא יצוטטו לנו, "קדימה תמי,בואי נמשיך" אומר לה,בעודי מחזיק באזוריל אלטף אותו בעדינות בראשו ואומר לו, "מהאנשים האלה אתה צריך להיזהר אזוריל,הם לא חברים שלך" אומר לו,בעודי ממשיך ללכת אחפש לצ'ימצ'אר אימון אמיתי ואולי אפילו פוקימון חדש לצוות

3. the bitch is back
    ניל~
    קלפרי נושקת את ידה ומשחררת לאוויר לב גדול ואדום, העף במהירות לעברו של פידג'יוטו, אשר מנפנף בכנפיו במהירות ויוצר סלילי אור בהיר אשר חותכים את הלב הגדול. פידג'יוטו השתמש בחיתוך אוויר, בשביל להגן על עצמו.
    מיד אח"כ הוא טס לעברה של קלפרי ודוחף אותה בעצמה. קלפרי, לא מאבדת עשתונות ומתחילה להזיז את ידייה מצד לצד וכדור אור נוצר לפניה, ומתוך הכדור נותר גל צונאמי ענק, אשר שוטף את פידג'יוטו לאחור.

פלינט~
    "יופי" היא אומרת ונראה שהוקל לה. אתה בודק עם אזוריל המחייך ונראה מבסוט מהמסע. אחרי כמה דקות של הליכה, אתה שומע רשרוש מאחד העצים. אתה מרים את מבטך ומבחין בפוקימון סגול וקטן, התלוי עם זנבו על העצים .
    "אוו הוא כזה חמוד!" אומרת בהתלהבות תמי
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. אמאש'ך פלאפי ):
    ניל~
    קלפרי נושקת את ידה ומשחררת לאוויר לב גדול ואדום, העף במהירות לעברו של פידג'יוטו, אשר מנפנף בכנפיו במהירות ויוצר סלילי אור בהיר אשר חותכים את הלב הגדול. פידג'יוטו השתמש בחיתוך אוויר, בשביל להגן על עצמו.
    מיד אח"כ הוא טס לעברה של קלפרי ודוחף אותה בעצמה. קלפרי, לא מאבדת עשתונות ומתחילה להזיז את ידייה מצד לצד וכדור אור נוצר לפניה, ומתוך הכדור נותר גל צונאמי ענק, אשר שוטף את פידג'יוטו לאחור.
    "קלפרי השתמשי בשירה!"אומר בקול "שהוא נופל השתמשי באגרוף מגה!"

5. משתמש מנוסה
    [B]

פלינט~
    "יופי" היא אומרת ונראה שהוקל לה. אתה בודק עם אזוריל המחייך ונראה מבסוט מהמסע. אחרי כמה דקות של הליכה, אתה שומע רשרוש מאחד העצים. אתה מרים את מבטך ומבחין בפוקימון סגול וקטן, התלוי עם זנבו על העצים .
    "אוו הוא כזה חמוד!" אומרת בהתלהבות תמי
    "הוא יהיה אימון טוב לצ'ימצ'אר!" אקרא ואשחרר את צ'ימצ'אר, "אוקיי צ'ימצ'אר! תתחיל עם מיקוד אנרגיה ומיד לאחר מכן גחלת! אחר כך תמביט בתנועותיו כדי לפגוע בו עם חבטות זעם!" אדריך את צ'ימצ'אר, "אמרו שזה יער גדול,אני רוצה שעוד פוקימונים יבואו!" אמלמל ואביט בקרב

6. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    טוב רומה, אורי,אדם ועידו תתחילו להגיב בבקשה!!
    במידה ולא תגיבו בקרוב אני אאלץ להוציא אתכם!

אוסטין~
    עודכן...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה חוזר בחזרה עם טריקו, לאזור המחנה שלכם. אתה נכנס במהירות לשק השינה, ונרדם. אתה מתעורר השקם בבוקר, גבך מעט כאוב, משינה על האדמה הקשה והסלעית.
    טריקו מתעורר גם הוא ומחייך אלייך חיוך רחב
    "בוקר טוב חבר קטן, איך ישנת?" אשאל בחיוך ואקרוץ לו. לאחר מכן במעט טורדנות אתמתח חזק חזק ואגרד את הגב.
    לאחר מכן מכן אוציא מים מהתיק, אצחצח שיניים אתארגן ואתסדר ואז אמשיך בדרכי!
    הולך לי חזרה מן ההר אל כיוון העיר, ונזכר בספינרק שתפסתי את אתמול.

.

7. משתמש מנוסה
    שם: Highway To Hell~
    לורן~
    אחרי חיבוק חם ומרגש עם ראלטס, את ממשיכה בדרכך, שראלטס מרחף לידך, דרך השדה הגדול, הנפרש עד סוף האופק. אחרי כמה דקות של הליכה, את מבחינה בגוש גפנים, כחול מטייל לו לצד הדרך ().
    "היי, תראה את היצור המצחיק ההוא!" אני קוראת לראלטס וצוחקת איתו. "טוב, לא כדאי שניתקע כאן יותר מדי זמן. רק התחלנו את המסע שלנו, אחרי הכל, אתה לא חושב ככה ראלטס? בוא נתקדם לדרך הבאה!"

8. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    סם~
    אתה משבח את ארון, וזורק פוקדור ריק לעברה של שרומיש המעולפת. הפוקדור נפתח ומתוכו יוצאת קרן של אור בהיר, העוטפת את שרומיש, וכלאת אותה בפנים.
    הפוקדור אז נופל על האדמה, ומתחיל להתגלגל מצד לצד, עד שלבסוף נעצר.
    שרומיש נלכדה.
    סיימתי עם לשון ירד לי הרבה עומס.
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    "הצלחנו" אומר בשמחה ואחייך לארון, לאחר מכן אלך לכיוון הפוכדור של שרומיש וארים אותו, "טוב בוא נמשיך בדרכנו" אומר לארון ואמשיך ללכת בכיוונו של השביל.

9. the bitch is back
    ח'ברה חזרתי היום לבסיס~ למרות זאת אנסה כמה שיותר להגיב!! D:
    אל תשכחו איוונט סופר מגניב בעמוד 75!!

ניל~
    קלפרי מתחילה לשיר בקול צלול ובהיר, אבל פידג'יוטו, פשוט מתעלם מזה ומתחיל לנפנף במהירות חול על עיניה של קלפרי ואז יוצר עם דחיפה המעיפה את קלפרי על האדמה. קלפרי מנסה להשתמש באגרוף מגה, אבל בגלל החול בעיניה, והעובדה שפידג'יוטו נוסק כנפיים ועף לאוויר, מונעת ממנה לפגוע בה.

פלינט~
    "אל תדאג, אתה תמצא פה הרבה פוקימונים" אומרת בחיבה תמי ומניחה יד על כתפך ומסתכלת יחד איתך על הקרב. צ'ימיצ'אר זוהר בכתום בהיר ואז שולח מידיו עשרות כדורי אש קטנים הפוגעים באיפום, הנופל על האדמה. צ'ימיצ'אר יוצא לעברו של איפום שידיו שולחות קדימה, אבל לפתע, זנבו הארוך של איפום תופס בגבו של צ'ימיצ'אר ומעיף אותו לאחור, מונע ממנו לתקוף.
    בעוד צ'ימיצ'אר עף באוויר, איפום טס לעברו ושורט אותו בפניו.

אוסטין~
    אתה מתארגן במהירות ויוצא לדרך. במחצית הדרך, אתה נזכר בספינראק ומשחרר אותו מהפוקדור. ספינראק מסתכל עליך בחייוך וקופץ באוויר בהתלהבות. נראה שהוא מאושר.

לורן~
    אתם מתעלמים מטנגלה, וממשיכים בדרכם. אחרי עשר דקות בערך בשביל הארוך, את מבחינה לפתע בנערה, בת גילך בערך "היי את רוצה אולי קרב?" היא שואלת בחיוך ומקפיצה פוקדור אדום בידיה.

סם~
    אתה מרים את הפוקדור וממשיך בדרכך. אחרי כעשר דקות, אתה מבחין שהדרך מפצלת לשתיים. אחת עולה לגבעה ענקית וארוכה, ואילו הדרך השנייה, ממשיכה דרך היער, אשר נראה עבה וכהה יותר.
    גיל! 3>

10. משתמש מנוסה

פלינט~
    "אל תדאג, אתה תמצא פה הרבה פוקימונים" אומרת בחיבה תמי ומניחה יד על כתפך ומסתכלת יחד איתך על הקרב. צ'ימיצ'אר זוהר בכתום בהיר ואז שולח מידיו עשרות כדורי אש קטנים הפוגעים באיפום, הנופל על האדמה. צ'ימיצ'אר יוצא לעברו של איפום שידיו שולחות קדימה, אבל לפתע, זנבו הארוך של איפום תופס בגבו של צ'ימיצ'אר ומעיף אותו לאחור, מונע ממנו לתקוף.
    בעוד צ'ימיצ'אר עף באוויר, איפום טס לעברו ושורט אותו בפניו.
    "כן אבל היה אפשר לעשות קרב כפול" אשיב לתמי, "צ'ימצ'אר קדימה תשיב לו בחבטות זעם!" אומר במהירות, "לאחר מכן תתפוס באייפום! תשתמש במיקוד אנרגיה בכדי לחזק את האחיזה שלך כדי שלא יצליח לברוח! תוך כדי שאתה מחזיק אותו תירה מידיך גחלת! כך שזה יפגע בו מטווח אפס!" אדריך את צ'ימצ'אר

11. אמאש'ך פלאפי ):

ניל~
    קלפרי מתחילה לשיר בקול צלול ובהיר, אבל פידג'יוטו, פשוט מתעלם מזה ומתחיל לנפנף במהירות חול על עיניה של קלפרי ואז יוצר עם דחיפה המעיפה את קלפרי על האדמה. קלפרי מנסה להשתמש באגרוף מגה, אבל בגלל החול בעיניה, והעובדה שפידג'יוטו נוסק כנפיים ועף לאוויר, מונעת ממנה לפגוע בה.
    "קלפרי חזרי !באנרי צאי, השתמשי בראיית הנולד על מנת לעזור לעצמך להתחמק מהמתקפות של פגיוטו, אחר כך תעברי לאגרוף אש !"

12. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...

אוסטין~
    אתה מתארגן במהירות ויוצא לדרך. במחצית הדרך, אתה נזכר בספינראק ומשחרר אותו מהפוקדור. ספינראק מסתכל עליך בחייוך וקופץ באוויר בהתלהבות. נראה שהוא מאושר.
    חחחח מי כתב שאני משחרר אותו?!... סתם כתבתי שנזכרתי בו XDDD עכשיו הוצאת לי עדכון של מפגר, הוזהרת מראש.
    -----------
    אחייך לו חזרה, אחזיר אותו לפוקדור ואמשיך בדרכי (אתה אשם)

.

13. משתמש מנוסה
    שם: Highway To Hell~
    לורן~
    אתם מתעלמים מטנגלה, וממשיכים בדרכם. אחרי עשר דקות בערך בשביל הארוך, את מבחינה לפתע בנערה, בת גילך בערך "היי את רוצה אולי קרב?" היא שואלת בחיוך ומקפיצה פוקדור אדום בידיה.
    "ראלטס, מה דעתך?" אני שואלת אותו ורואה שהוא עונה בחיוב. "אנחנו מוכנים!" אני קוראת לה, ואז נזכרת שאני אפילו לא יודעת את שמה. "ד"א, אני לורן, איך קוראים לך?"

14. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

סם~
    אתה מרים את הפוקדור וממשיך בדרכך. אחרי כעשר דקות, אתה מבחין שהדרך מפצלת לשתיים. אחת עולה לגבעה ענקית וארוכה, ואילו הדרך השנייה, ממשיכה דרך היער, אשר נראה עבה וכהה יותר.
    תהנה לך בסיס חחח אפילו שלא נראה לי שזה אפשרי (:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    'אממ כדי שאבדוק במפה שלא אלך בדרך הלא נכונה' אחשוב לעצמי בעודי הוציא את הפוקיגר(אני מקווה שכתבתי נכון) ואבדוק במפה את מיקומי ולאיפה כל אחת מהדכרים מובילה.

15. the bitch is back
    פלינט~
    צ'ימיצ'אר מסתער על איפום הקטן ומתחיל להכות אותו בחוזקה בגופו. איפום, מנסה לברוח, אבל בשנייה שהוא מנסה צ'ימיצ'אר קופץ עליו ומחזיק אותו בחוזקה, מרים את ידיו למעלה ומרים אותו באוויר. איפום משתולל ומנסה לברוח אבל אז, צ'ימיצ'אר שולח מידיו עשרות כדוריות אש המתפצצים ישירות על איפום.
    אייפום מנער את ראשו וזנבו הקטן מתחיל לזהור והוא חובט בבטנו של צ'ימיצ'אר בעזרת אגרוף דינאמיט.

ניל~
    אתה מחזיר את קלפרי ומשחרר את באנרי, אשר עינייה מתחילות לזהור באדום בהיר והיא מצליחה להתחמק בקלות ממתקפת הדחיפה של פידג'יוטו, אשר מתרסק על האדמה. באנרי לא מחכה לשנייה, ואוזנה הקטנה זוהרת באדום חזק, אשר מתחיל להתלקח באש חזקה והיא חובטת בצד גופו של פידג'יוטו. פידג'יוטו בתגובה נוסק כנפיים ומתחיל לנפנף בחוזקה בכנפיו, שולח רוח חזקה לעברה של באנרי ומעיף אותה אחורנית.

אוסטין~
    אז אל תזכיר אותו פעם הבאה...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מחזיר את ספינראק לפוקדור שלו וממשיך בדרכך. אחרי כמחצית השעה, אתה סוף סוף יורד מהגבעה הענקית וחוזר ליער. אחרי מספר דקות של הליכה, אתה מבחין בנערה צעירה, ששרה הבלונדיני ובגדיה הלבנים תופסים את מבטך במהירות . היא מבחינה בך ומחייכת "שלום, שמי פיבי!" היא אומרת בחיוך "מתחשק לך קרב?" היא מוסיפה בחיוך.

לורן~
    "ווילו (Willow)" היא אומרת בחיוך ומקפיצה פוקדור לאוויר. מתוכו, יוצאת פוקימון משונה למראה, המזכירה לך פינגווין אדום ועל גבה היא נושאת שק גדול .
    "דליברד! התחילי עם מתנה!" אומרת ווילו בחיוך והפוקימון שלה מתחילה לחטט בשקה הגדול והיא זורקת לידיו של ראלטס. רלאטס מנער את ההפתעה ומנסה לשמוע מה יש בתוכה, כשפתע, המתנה מתפוצצות לו בפנים.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    היכולת שראלטס העתיק היא Vital Spirit

סם~
    תודה~ חח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מוציא את הפוקידע שלך ומחטט באופציות שלה ומוצא מפה. אתה מגלה ששתי הדרכים מובילות לעיר ג'נטה.
    גיל! 3>

עמוד 68 מתוך 99 ראשוןראשון ... 1858666768697078 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •