סם~
לא רק שאתה מוכן יש לך אינסוף אוכל! XP תשמין בכיף :P
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מוריד את תרמילך ומוציא משם קצת אוכל ומגיש לארון שאוכל בתאבון את כולו. אחרי שהוא מסיים אתה מוציא לך תפוח ומתחיל ללכת עם ארון לצידך. כעבור רבע שעה אתה עומד מאחורי שערי העיר מוכן לכל דבר שיעמוד בדרכך.
אחרי כעשר דקות נוספות כשאתה הולך בשביל לצד שדות הפרחים אתה מבחין בעשב שזז במהירות לצד הדרך, מה שמפתיע אותך כי עשב לא יכול לזוז. ככל שאתה מתקרב אתה קולט שזו חבורה של אודיש ().
תומאס~
אתה לוכד סוף סוף ברשמיות את אלקיד. אתה מתחיל ללכת לכיוון קרחת היער ששם ראית לאחרונה את ג'ון. לאחר כמה רגעים אתה מוצא את הקרחת היער ורואה שהמקום לא השתנה בכלל כמו בפעם האחרונה שהיית שם. אתה מנסה לחפש רמזים למה שקרה, אבל כל מה שהיה שם עם הזמן שעבר נעלם.
לן~
"וואו אחי תרגע!" הוא אומר בחיוך "רק קרב ידידותי, אבל אם אתה לא רוצה, לא צריך" הוא אומר ומתחיל ללכת משם.
דארן~
דאסקול מצחקק ועם ידו הקטנה מושך קצת מהמסכה שעל פרצופו ועושה פרצוף המשגע את ליידבה ואז הוא מעיף אותה לאחור עם צל לילה. ליידבה מוטשת לחלוטין, אבל אז היא מתחילה לנפנף בכנפיה במהירות ומתחילה ליצור רוח כסופה אשר עפה במהירות לעברו של דאסקול ומצליחה לפגוע בו, מה שמפתיע את שלושתכם.
מיילין~
http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Charm_(move)נראה לי התבלבלת עם משיכה (Attract)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
פיצ'ו בשאריות כוחותיו שולח מכת ברק לעברו של ווארמפל ומעלף אותה. את מאושרת מהצלחה של הקרב אבל אז את מבחינה שם פיצ'ו אינו נראה כזה טוב והוא נופל לאחור מותש גם הוא.
אז זורקת פוקדור על ווארמפל, אשר נכלאת בתוך הפוקדור ואחרי מספר שניות נלכדת סופית.
אוסטין~
טריקו מהנהן בהסכמה ונראה למרות הופעתו הקשוחה, שמח שיש לו סוף סוף מאמן.
ניל~
כי אתה חופרר P:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מרים את הפוקדור וקלפה חוזרת לחבק את רגלך ושניכם ממשיכים בדרך. לאחר כמה דקות אתה מבחין בנערה צעירה העומדת מבולבלת במקום. היא מבחינה בך והיא מחייכת "תוכל לעזור לי? הלכתי לאיבוד! אני מנסה למצוא את המרכז פוקימונים שבין דרך 25 לדרך 26!" היא אומרת ומסמיקה קלות.
פלינט~
תרופה מיוחדת, או שזה עובר לבד...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
שני הפוקימונים מתחילים לשרוט אחד את השני, אבל לבסוף פרס מצליח לפגוע בחוזקה בצ'ימיצאר ואז השיתוק מתחיל לפעול וצ'ימיצ'אר לא מצליח לזוז.
פרס מחייך ברשעות ויוצא שוב עם שריטה, אבל צ'ימיצ'אר מצליח בכוחות מאומצים לשלוח גחלת רצינית לעברו של פרס ולשרוף אותו קשה.
וואי איזה ארוך זה XD