פלינט~
אתה מתלהב מההתפתחות של הפוקימון שלך ומסתכל אל אזוריל המחייך בהיתלהבות שהוא רואה עוד ביוטיפליי המרחף באוויר. אתה מתעלם מביוטפליי וממשיך. אחרי עשרים דקת של הליכה, אתה ותמי מגיעים לקרחת יער קטנה, ואחרי שעות שאתם הולכים באפלה, לראות אור שמש עושה לך טוב. אתה מסתכל סביבף ומבחין בכמה פוקימונים המסתובבים בקרחת היער.
לצד אחד מהשיחים הנמוחים אתה מבחין בקרניביין () אשר מנסה ללכוד עם פיו כמה זבובים קטנים. במעלה אחד העצים, אתה מבחין בחבורה של בורמים (
), התלויים על ענפי העץ. מצידה השני של קרחת היער אתה מבחין בחבורה של אודישים (
) ועל עץ נוסף, אתה מבחין בספירו קטן (
). לפתע לתוך הקרחת יער, קופצת פוקימון לבנה עם טפרים ארוכים בידיה
.
"טוב" אומר בחיוך, "טיילו וסנובול!" אקרא ואשחרר את שניהם, "טיילו תפתיע את קרניביין עם מתרפת כנף! סנובול אל תפחדי! תשתמשי במתקפת היעלפות על זנגוס תשתדלו להתחמק כמו שהתאמנתם!" אדריך אותם ואצפה בהם, "אזוריל תישן לידי על הדשא אם אתה רוצה,רק אל תתרחק" אומר לו בחיוך ואניח אותו לצידי
''אני חסר סבלנות.ועצבנות... היא חלק ממני. מבין?'' אגיד לו. ''תוכל לעזור לי עם הלימוד מתקפה של סנדשרו, אני רוצה שידע חפירה!''אדם~
מי החליט להגיב חחח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מייקל משלב את ידיו ומרים מעט את אפו בפרצוף זועף ואז קורץ לך ומוציא את לשנו ומחייך. "לפחות הבנת שלא יצאת בסדר" הוא אומר ומונפף באצבעו בסימן שלילה "כל מה שרציתי זה רק לעזור לך, כי נראה שהסתבכת קצת באימונים" הוא מוסיף ומסתכל עליך ישירות.
"ראלטס, תתחמק מזה!" אני קוראת לו. "תשתמש בצוות כפול, ולאחר שהכפלת את עצמך, השתמש בנהמה עם כל הכפילים! זה בטוח יבלבל אותה! כשהיא מבולבלת, תתקיף אותה בבלבול חזק אל העץ ההוא!"
---
ד"א המשחקים שוחררו ואיתם הספרייטים, אתה יכול למצוא אותה כאן: http://pokebeach.com/news/0612/pokem...er-montage.png מתחת לשחיין ומעל צ'אק (מנהיג מכון לחימה דור 2)
אליסה~
"אני מבין" אומר קול ועל פניו עולה חיוך קריר "נראה לי שאני אתן לו משימה מיוחדת" הוא אומר בקולו הקריר ואז משחרר מפוקדור אדום ונוצץ את הגולבט שלו "אם תמצאי אחד, תחשבי עליי כשאת הורגת אותו" הוא מצחקק לעברך ועולה על הגולבט שלו ומנשק לך באוויר ועף משם. משאיר אותך לבד ביער הסבוך והאפל הזה.
ניל~
באנרי קופצ קדימה חובטת בצד גופו של פידג'יוטו ומעיפה אותו על גזע עץ גדול והוא נדהם מעצמת המתקפה שלה. הוא מנער את ראשו, מנסה להתאושש אבל קורס תחת כל עצמת המתקפות ומתעלף על המקום.
אתה מתלהב מניצחונך, כשלפתע אתה שומע רעש מאחוריך. אתה מסיט את מבטך וקולט את קול נשען על גזע עץ גדול מחטט בציפורניו "אז רבת עם השותפה שלך?" הוא שואל בקולו הקריר והאפל והוא מסתכל עליך ישירות, ואתה רואה ניצוץ זעם בעיניו.
פלינט~
אתה משחרר את טיילו וסנובול, ולמראה סנובול חלק מהפוקימונים נלחצים ובורחים מקרחת היער. טיילו נוסק כנפיו וטס לעבר קארנביין, כשכנפו מתחילה לזהור באור לבן ובהיר והוא חובט בראשו של קרניביין, מעיף את הפוקימון הצידה. קרניביין מתאפס ושולח עצמו על טיילו ונושך בחוזקה בכנפו ומעיף אותו על גזע של עץ. מהצד השני סנובול, מפתיעה את זאנגוס עם מתקפת ההעלפות שלה ומפילה אותו על האדמה. זאנגוס מתהפך באוויר ואז ציפורניו החדות זוהרות בסגול והוא מסתובב במהירות במקום, בזמן שהן גדלות ואז הוא טס לעברה של סנובול ומצליח לשרוט אותה קלות.
אוסטין~
פיבי מתחילה לצחוק בקול היסטרי "לא הכל?! כמובן שזה הכל!" היא אומרת וממשיכה לצחוק. טריקו מתחיל לשרוק קלות וקול חלומי ועדין נשמע באוויר, אבל סטארלי פשוט עף גבוהה יותר באוויר והוא נמנע מהשירה של טריקו, ואז הוא יוצא עם מתקפת דחיפה, בעוד שטריקו יוצא עם חבטה ושניהם נפגשים בעצמה אדירה, ונהדפים לאחור. סטארלי מסתובב באוויר וכנפו מתחילה לזהור באור לבן ובהיר והוא עף לעברו של טריקו, בניסיון לפגוע בו עם מתקפת כנף, חזקה למראה.
אדם~
מייקל מקמט את אפו ומגרד בראשו "טוב תנסה לגרום לו לצלול לאדמה במהירות!" הוא אומר בהתלהבות "ככה נאמל שלי עושה את זה. אבל מצד שני, לימדתי אותו עם דיסק" אומר מייקל ונראה מעט מבולבל "זה קשור לזה שהפוקימון יראה את האדמה כעל מקום רך ושזה אפשרי לצלול פנימה במהירות" הוא מוסיף.
סם~
אתה משחרר את שרומיש, והיא קופצת לאוויר ומכוונת את ראשה לעברו של פאנפי, וקרן אדומה בהירת לשלחת ממנה לעברו, והקרן עוטפת את פאנפי ושרומיש מחזירה לעצמה חיים. פאנפי נוהם בחוזקה ואז רץ לעברה של שרומיש, פוגע בה עם צד גופו בעזרת מתקפת דחיפה.
לורן~
אתה רוצה שאני אחליף לך? ם:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ראלטס מרים את ירידו ויוצר עשרות כפילים, והרוח הקפואה מחסלת מספר של הכפילים. מים לאחר מכן ראלטס וכפיליו, נוהמים בקול גבוהה לעברה של דאליברד, וגרמים לה לעצור את מתקפתה. מים לאחר מכן כל הראלטסים זוהרים בכחול בהיר ובעזרת כוחותם הם מעיפים את דאליברד לאוויר ואז מעיפים אותה בחוזקה על אחד מעצים. לפתע הראלטס המקורי מתחיל לזהור בסגול והוא מועף בעצמה אחורנית, מטוח על האדמה.
"כל הכבוד דליבראד!" קוראת ווילו בחיוך "קדימה שוב ראיית העתיד ומייד אחר כך מתנה!" היא אומרת בהתלהבות ומצביעה על ראלטס המקורי שלך.
"סנובול קדימה השתמשי במבט מפחיד בכדי להרתיע את זנגוס,תנועי מצד לצד בכדי לבלבלו עוד יותר וברגע המתאים תנשכי את ידו בניב חשמל! תטיחי אותו על הקרקע ולאחר מכן תתרחקי ממנו,אם הוא מתכוון לתקוף אותך שוב תנשכי את ידו בניב אש! טיילו תעוף באוויר ותצלול לכיוונו של קרניביין,תעוף לכיוונו וכשתהיה במרחר כמה מטרים ממנו תעוף לצד השני ותתקוף בניקור! אחר כך מיקוד אנרגיה ומתקפת כנף!" אדריך את שניהם
ניל~
אתה מסובב את גבך וזורק פוקדור על פידג'יוטו ומסתובב בחזרה אל קול "זה מאוד מאכזב אותי..." הוא אומר בקור "יש פה ביער כמה וכמה אידיוטים מהנוהרים האלה" הוא ממשיך בקור "יש פה גם כמה מהמורים שלהם. אני רוצה שתתפוס אחד ותביא אותו בחזרה למנזר. רצוי כשהוא עוד חיי" הוא אומר "אנחנו מחכים" מוסיף ואז משחרר את הגולבט שלו ותופס את רגלו ונעלם בצמרות העצים. אתה מסתובב ורואה שהפוקדור נעצר. פידג'יוטו נלכד. אתה מרים את הפוקדור והוא זוהר באור לבן ונעלם מידיך.
פלינט~
סנובול מעלה על פרצופה, פרצוף מפחיד, העוצר את זאנגוס מלזוזו, והיא מנצלת את הפחד הפתאומי שלו והיא יוצאת אליו כשפיה פתוח ושינייה מתחילות לזהור באור צהוב וניצוצות חשמל נוצרות בפיה, והיא נושכת את זאנגוס בגבו. זאנגוס מנסה להתנער ממנה והוא משתמש במתקפת מהירות כדי לברוח ממנה. הוא מסתובב ויוצא כשציפורניו הסגולות מכוונות לעברה של סנובול והוא רץ לעברה בניסיון לשרוט אותה, אבל סנובול, קופצת הצידה ואש מתחילה להעלות בפיה והיא נושכת אותו שוב עם ניב אש חזק.
מהצד השני, טיילו צולל לעברו של קרניביין, משנה את כיוונו ומנקר את קרניביין בראשו. קרניביין מתחיל לזהור בירוק ונראה חזק יותר, והוא שולח את הגפנים הקטנים הצומחים מתחת לראשו והוא קושר את טיילו מטיח אותו באדמה. טיילו מנסה להלחלץ מהקשירה שלו, זוהר בכתום בהיר ומנסה לתקוף במתקפת כנף, אבל קרניביין פשוט מטיח אותו שוב בעוצמה על האדמה.
אוסטין~
טריקו קופץ אחורנית, בסלטה אלגנטית ורץ לעבר גזע עץ ענק ומטפס עליו במהירות. סטארלי טס בעקבותיו ושניות לפני שהוא מגיע לעץ, טריקו קופץ מצמרת העץ, כשראשו זוהר באור בהיר והוא מטיח את סטארלי באדמה.
סטארלי מנער את ראשו, ונוהם בחוזקה ויוצא שוב עם דחיפה לעברו של טריקו הנראה מוכן.
"סנובול מצוין!" אומר לה בחיוך, "טיילו!" אקרא, אביט בו במבט מעט מאוכזב, "סנובול קדימה! תרוצי במהירות לכיוונו של קרניביין ותשנכי אותו בניב אש! אם זנגוס מנסה לעצור אותך תנשכי אותו ואז את קרניביין! תשחררי את טיילו ותטיחי את קרניביין בעץ הקרוב! טיילו כשאתה משתחרר תשתמש בדגירה בכדי להתרפאות מאט ואז תנקום בקרניביין עם מיקוד אנרגיה ומתקפת כנף חזקה מכל הכיוונים! שלא יוכל לזוז!" אדריך את שניהם ואבדוק איפה אזוריל,אחר כך אבדוק באמצעות הפוקידע אילו מתקפות קרניביין וזנגוס יודעים
אוקיי בוא ננסה משהו מוזר!
------
"עכשיו תראי את זה!" אומר לפיבי בבטחון ואביט בטריקו ובקרב.
"טריקו הקשב לי היטב, עמוד במקומך דרוך ומרוכז..." אומר לו בחיוך "ברגע שסטארלי יגיע אליך כופף את פלג גופך העליון ותן לו לעבור מעליך!" (כמו מטריקס עם לא הבנת XD)
ואז אוסיף "הושט ידיים לכנפיו, עלה עליו וחבוט בגבו אל הרצפה בכל הכוח!"
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)