Pokemon GO
עמוד 71 מתוך 99 ראשוןראשון ... 2161697071727381 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,051 עד 1,065 מתוך 1478
  1. the bitch is back
    איפה כל השחקנים? ם:
    אנשים, אם תמשיכו לא להגיב, אני אוציא פשוט...

פלינט~
    סנובול מסתערת לעברו של קרניביין והיא תוקפת אותו עם ניב אש חזק, הגורם לטיילו להשתחרר מאחיזתו. טיילו טס במהירות לאחד מהענפים, וזוהר בתכלת בהיר, מצליח להחזיר לעצמו כוחות ואז, מיד לאחר מכן, זוהר בכתום בהיר ונוסק את כנפיו ועף לעברו של קרנביין, ובזמן שכנפו זוהרת בלבן בהיר הוא משסף, את קרניביין, ומעיף אותו בחוזקה על האדמה. מהצד השני, סנובול מסתערת לעברו של זאנגוס, אשר שוב מסתובב במקום במהירות בזמן שציפורניו מתארכות וזוהרות בסגול והוא יוצא לעברה ומשתמש בשריטה עליה.
    אתה מכוון את הפוקידע על הפוקימונים ובודק את המתקפות שלהם.
    קרניביין:
    קשירה~ Bind
    צמיחה~ Growth
    נשיכה~ Bite
    הצלפת גפן~ Vine Whip
    חבטה~ Slam

זאנגוס:
    שריטה~ Scratch
    פזילה~ Leer
    מתקפה מהירה~ Quick Attack
    ריקוד חרבות~ Swords Dance
    זנב ברזל~ Iron Tail

ניל~
    אתה מחזיר את באנרי, וממשיך בדרכך, מחפש אנשים. אחרי עשר דקות, אתה מבחין בנערה בעלת שיער חום, הלבושה בחצאית מיני קצרה הולכת לה ביער. היא נראית מעט תשושה ומבולבלת.

אוסטין~
    טריקו מהנהן בראשו בהסכמה, ושניות לפני שהוא נפגע מסטארלי, הוא נשכב אחורנית, מתחמק מהמתקפה. בעודו מתחמק, שולח טריקו את ידיו, ותופס בכנפיו של סטארלי ומתהפך מעליו, מפיל אותו על האדמה הקשה.
    לפתע, טריקו מתחיל לזהור באור בהיר ולבן. לפניך, עומד גרובייל (). טריקו התפתח. גרובייל פותח את פיו, וקרן אש ירוקה-סגלגלה נוצרת מפיו והוא שולח נשימת דרקון, לעברו של סטארלי ומחסל אותו במקום.
    "וואו, איך זה ייתכן?" אומרת פיבי ומסתכלת המומה על תוצאת הקרב.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ציטוט פורסם במקור על ידי F!upy צפה בהודעה

ניל~
    אתה מחזיר את באנרי, וממשיך בדרכך, מחפש אנשים. אחרי עשר דקות, אתה מבחין בנערה בעלת שיער חום, הלבושה בחצאית מיני קצרה הולכת לה ביער. היא נראית מעט תשושה ומבולבלת.
    אעמוד במקום כמה שניות ואז אומר לעצמי בלחש 'אם זכרוני אינו מטעה אותי, אלה לא המדים של הנהורים.
    אחריי זה אמשיך בדרכי בחיפוש אחר הנהורים.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

3. משתמש מנוסה
    איפה כל השחקנים? ם:
    אנשים, אם תמשיכו לא להגיב, אני אוציא פשוט...

פלינט~
    סנובול מסתערת לעברו של קרניביין והיא תוקפת אותו עם ניב אש חזק, הגורם לטיילו להשתחרר מאחיזתו. טיילו טס במהירות לאחד מהענפים, וזוהר בתכלת בהיר, מצליח להחזיר לעצמו כוחות ואז, מיד לאחר מכן, זוהר בכתום בהיר ונוסק את כנפיו ועף לעברו של קרנביין, ובזמן שכנפו זוהרת בלבן בהיר הוא משסף, את קרניביין, ומעיף אותו בחוזקה על האדמה. מהצד השני, סנובול מסתערת לעברו של זאנגוס, אשר שוב מסתובב במקום במהירות בזמן שציפורניו מתארכות וזוהרות בסגול והוא יוצא לעברה ומשתמש בשריטה עליה.
    אתה מכוון את הפוקידע על הפוקימונים ובודק את המתקפות שלהם.
    קרניביין:
    קשירה~ Bind
    צמיחה~ Growth
    נשיכה~ Bite
    הצלפת גפן~ Vine Whip
    חבטה~ Slam

זאנגוס:
    שריטה~ Scratch
    פזילה~ Leer
    מתקפה מהירה~ Quick Attack
    ריקוד חרבות~ Swords Dance
    זנב ברזל~ Iron Tail.
    "מצוין! שניכם מעולים!" אשבח את שניהם, "סנובול קדימה הגיע הזמן עם זה!" אומ לה עם רעיון שעלה בראשי, "תשתמשי במתקפת היעלפות! בעוד שאת פוגעת בראשו תנשכי אוותו בניב חשמל עוצמתי,תטי את ראשך ותטיחי אותו על אחד העצים! טיילו תעוף גבוה ותצלול לכיוונו של קרניבין תוך כדי שאתה משנה צדדים בכדי לבלבל את קרניבין,ברגע המתאים תטיח בו מתקפת כנף חזקה! תחזור לאוויר ותשתמש במיקוד אנרגיה כדי לנקר אותו בחוזקה!" אדריך את שניהם בביטחון

4. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    אוסטין~
    טריקו מהנהן בראשו בהסכמה, ושניות לפני שהוא נפגע מסטארלי, הוא נשכב אחורנית, מתחמק מהמתקפה. בעודו מתחמק, שולח טריקו את ידיו, ותופס בכנפיו של סטארלי ומתהפך מעליו, מפיל אותו על האדמה הקשה.
    לפתע, טריקו מתחיל לזהור באור בהיר ולבן. לפניך, עומד גרובייל (). טריקו התפתח. גרובייל פותח את פיו, וקרן אש ירוקה-סגלגלה נוצרת מפיו והוא שולח נשימת דרקון, לעברו של סטארלי ומחסל אותו במקום.
    "וואו, איך זה ייתכן?" אומרת פיבי ומסתכלת המומה על תוצאת הקרב.
    יייאיייי...אם הוא לא לומד עלי להב במהלך הזמן, תראה את פרילזארד כמעורב בתאונת פגע וברח פתאומית ומת במשחק שלי!
    --------------------
    "ווואוווו אני לא מאמין טריקו התפתחת!!!! אתה גרובייל עכשיו!!!" אומר מחוייך מלא אושר וארוץ לחבק אותו.
    "גרובייל עבודה נהדרת, עם הכוח החדש שלך נביס את מנהיג/ת המכון בלי בעיות!" אומר בבטחון ומלא מוטיבציה...
    לאחר מכן אפנה אל פיבי ואומר "נו... קטנת אמונה אחת, הבנת שכמה סוגים פה ושפ זה לא הכל?"
    ואז אוסיף "קדימה בואי, זזים" ואתקדם לצד גרובייל שלי מביט בו מרוצה.

.

5. the bitch is back
    ניל~
    אתה מתחמק דרך הצללים, בניסיון, למצוא אנשים מהנהורים. אבל אינך מבחין בכלום. כעבור רבע שעה הליכה, אתה מבחין בנערה צעירה, לבושה בגלימה לבנה . היא מסתובבת ביער, ונראה שהיא מחפשת משהו.

פלינט~
    סנובול נעלמת בפתאומיות, ולפתע היא על ראשו של זאנגוס, הנלחץ ומנסה להוריד אותה ממנו. סנובול, אינה מוותרת או מרפה והיא נושכת את ראשו, כשפיה מעליה ניצוצות חשמל והיא מסתובבת במהירות ונעמדת על האדמה בזמן שזאנגוס מסתובב באוויר ונופל על ביטנו. זאנגוס, נראה חלוש אבל מחומם מהקרב. הוא נוהם בקלות ואז מסתער לעברה של סנובול, בזמן שזנבו זוהר באור כסוף והוא חובט בצידה מעיף אותה הצידה.
    בינתיים, טיילו עף באוויר סביבו של קרניביין, המנסה להצליף בו עם ענפיו, אבל טיילו מהיר יותר והוא מצליח להנחיט עליו מכה חזקה בכנפו הקטנה. קרניביין זועם והוא מכווץ את ענפיו לראשו ושניות, לפני שטיילו מנקר אותו הוא משחרר את הענפים, וחובט בו בחוזקה מפיל אותו על האדמה.
    טיילו לא מוותר וזוהר בכתום בהיר ומסתער על קרניביין ומצליח לנקר אותו. קרניביין מתעלף.

אוסטין~
    אותו דבר יכול לקרות לגרובייל! XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    גרובייל נראה מרוצה מעצמו, ואילו פיבי נראה כאילו הבאת לה אגרוף בבטנה והיא מעותת את פרצופה. היא מנערת בשיערה הבלונדיני, והולכת אחריך. כעבור עשרים דקות של הליכה, אתה מבחין בסוף היער. אתה יוצא ממנו לעיר קטנה הבנוייה כולה מאבן לבנה ויפה. הבתים, המדרכות, הכבישים, הכל. הגעת לעיר הראשונה, העיר ג'נטה!
    גיל! 3>

6. אמאש'ך פלאפי ):
    ניל~
    אתה מתחמק דרך הצללים, בניסיון, למצוא אנשים מהנהורים. אבל אינך מבחין בכלום. כעבור רבע שעה הליכה, אתה מבחין בנערה צעירה, לבושה בגלימה לבנה . היא מסתובבת ביער, ונראה שהיא מחפשת משהו.
    "סוף סוף"אמלמל לעצמי,"זובאט צא, תעלה למעלה ותסרוק את האזור, תבדוק אם אתה רואה עוד אנשים, במקרה שהיא לבד תרד למטה ותשתמש בהיפנוזה על מנת לעלף אותה"

7. משתמש מנוסה
    [B]
    פלינט~
    סנובול נעלמת בפתאומיות, ולפתע היא על ראשו של זאנגוס, הנלחץ ומנסה להוריד אותה ממנו. סנובול, אינה מוותרת או מרפה והיא נושכת את ראשו, כשפיה מעליה ניצוצות חשמל והיא מסתובבת במהירות ונעמדת על האדמה בזמן שזאנגוס מסתובב באוויר ונופל על ביטנו. זאנגוס, נראה חלוש אבל מחומם מהקרב. הוא נוהם בקלות ואז מסתער לעברה של סנובול, בזמן שזנבו זוהר באור כסוף והוא חובט בצידה מעיף אותה הצידה.
    בינתיים, טיילו עף באוויר סביבו של קרניביין, המנסה להצליף בו עם ענפיו, אבל טיילו מהיר יותר והוא מצליח להנחיט עליו מכה חזקה בכנפו הקטנה. קרניביין זועם והוא מכווץ את ענפיו לראשו ושניות, לפני שטיילו מנקר אותו הוא משחרר את הענפים, וחובט בו בחוזקה מפיל אותו על האדמה.
    טיילו לא מוותר וזוהר בכתום בהיר ומסתער על קרניביין ומצליח לנקר אותו. קרניביין מתעלף.
    "טיילו מצוין! נלחמת בצורה נהדרת!" אשבח את הפוקימון שלי ואסמן לו לשבת על כתפי, "אוקיי סנובול זה הקרב שלך! קדימה את מסוגלת! תנצלי את התשישות של זנגוס בכך שתרוצי אליו במהירות! הוא יתמקד בך וברגע האחרון תקפצי הצידה! הוא יהיה עייף מכדי להסתובב אלייך וזה ייתן לך אפשרות לדחוף אותו כהוגן! אם הוא לא מתעלף תסיימי את הקרב עם ניב אש עוצמתי!" אדריך את סנובול בביטחון ואחייך חיוך גדול וגאה בפוקימונים שלי, "היית מצוין טיילו" אוסיף ואחייך אליו בעודי מלטף את ראשו.

8. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    סם~
    אתה משחרר את שרומיש, והיא קופצת לאוויר ומכוונת את ראשה לעברו של פאנפי, וקרן אדומה בהירת לשלחת ממנה לעברו, והקרן עוטפת את פאנפי ושרומיש מחזירה לעצמה חיים. פאנפי נוהם בחוזקה ואז רץ לעברה של שרומיש, פוגע בה עם צד גופו בעזרת מתקפת דחיפה.
    "שרומיש תדתמדי בנבגי הלם" אומר לשרומיש בזמן שאמשיך לחשוב על טקטיקת הלחימה שלי.

9. מנהל למופת! (לשעבר)
    אוסטין~
    אותו דבר יכול לקרות לגרובייל! XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    גרובייל נראה מרוצה מעצמו, ואילו פיבי נראה כאילו הבאת לה אגרוף בבטנה והיא מעותת את פרצופה. היא מנערת בשיערה הבלונדיני, והולכת אחריך. כעבור עשרים דקות של הליכה, אתה מבחין בסוף היער. אתה יוצא ממנו לעיר קטנה הבנוייה כולה מאבן לבנה ויפה. הבתים, המדרכות, הכבישים, הכל. הגעת לעיר הראשונה, העיר ג'נטה!
    אביט בעיר ג'נטה, על כולה ואתפעל כמו ילד קטן ונרגש "סוף סוף!!! קרב המכון הראשון שלי יהיה היום!!!" אומר התרגשות.
    אתפוס באומץ את ידה של פיבי ואומר לה קדימה אחריי בואי ונכיר את העיר.
    מיד אתחיל לרוץ ולחפש את המרכז, בדרך אשאל אותה "עד כמה את מכירה את העיר? איזה מקומות מעניינים יש כאן?"
    לאחר שנגיע למרכז אחזיר את גרובייל לפוקדור ואגיש אותם לאחות ג'וי.. ובנתיים אנסה להכיר את פיבי לעומק.

.

10. the bitch is back
    ניל~
    בשקט אתה משחרר את זובאט, שעף באוויר ונעלם בצמרות העצים. הערה מסתובבת, מנסה למצוא את מקור הרעש, ואז מבחינה בביוטיפליי, המרחף באיזור. היא מחייכת ונראה שהיא נרגעת. אחרי כמה רגעים,היא מסתובבת במהירות ורצה לשיחים. אחרי שהיא נעלמת זובאט חוזר והוא מנופף בכנפיו בפאניקה.

פלינט~
    טיילו, מאושר מניצחונו, עף לידך ומתיישב על כתפך, ומקר בחיבה את אוזנך. אתה מתמקד בקרב סנובול מתחילה לרוץ לעברו של זאנגוס, אשר נעמד על רגליו ואז ציפורניו זורחות בסגול, והוס מסתובב במקום בזמן שהאור מותך את ציפורניו. סנובול מנסה להתחמק, אבל בזכות הריקודים של זאנגוס, הוא נהיה מהיר יותר והוא מסתער לעברה של סנובול, עם מתקפת שריטה. סנובול נפגעת, אבל אינה מוותרת ופותחת את פיה ופיה מתחיל להעלות להבות, והיא טסה לעברו ונושכת את ידו הימנית של זאנגוס, אשר נושף בזעם ובידו השנייה שורט את גבה.
    זאנגוס קופץ לאחור, אבל סנובול אינה מוותרת והיא מסתערת עליו שוב כשפיה מעלה אש חמה והיא פוגעת בחזוקה בבטנו של זאנגוס, אשר נופל על האדמה, מעלף.

סם~
    תודה באמת XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    שרומיש משחררת אבקה כתומה מקצה ראשה, אשר עפה לעברו של פאנפי, אבל רוח חזקה מצליחה להעיף את הנבגים יחד איתה. פאנפי מסתובב במקום ומתחיל לנפנף את אוזניו הקטנות על שרומיש והוא פוגע בה קלות. פאנפי השתמש בנפנוף (Flail).

אוסטין~
    "זאת הפעם הראשונה שלי בעיר הזאת" אומרת פיבי ומסמיקה בזמן שאתם הולכים בעיר. אחרי מספר דקות, אתם מוצאים את המרכז פוקימונים, ונכנסים פנימה. בפנים, אתה נפגש עם אחות ג'וי חייכנית המברכת אתכם לשלום. "אמרתי לה שבאתי מקנטו. פעם ראשונה שאני פה" היא מוסיפה בחיוך ומגישה לאחות ג'וי מספר פוקדורים.
    "משהו בשבילך חמוד?" שואלת האחות ג'וי.
    גיל! 3>

11. אמאש'ך פלאפי ):
    ניל~
    בשקט אתה משחרר את זובאט, שעף באוויר ונעלם בצמרות העצים. הערה מסתובבת, מנסה למצוא את מקור הרעש, ואז מבחינה בביוטיפליי, המרחף באיזור. היא מחייכת ונראה שהיא נרגעת. אחרי כמה רגעים,היא מסתובבת במהירות ורצה לשיחים. אחרי שהיא נעלמת זובאט חוזר והוא מנופף בכנפיו בפאניקה.
    "שששש"אומר לזובאט ואסמן לו לשבת על כתפי, "זה מתחיל להיות מעניין"אומר ואעקוב בזהירות אחריי הילדה ואסתכל סביב על מנת שלא יגלו אותי.

12. משתמש מנוסה
    [QUOTE=F!upy;1346903]
    פלינט~
    טיילו, מאושר מניצחונו, עף לידך ומתיישב על כתפך, ומקר בחיבה את אוזנך. אתה מתמקד בקרב סנובול מתחילה לרוץ לעברו של זאנגוס, אשר נעמד על רגליו ואז ציפורניו זורחות בסגול, והוס מסתובב במקום בזמן שהאור מותך את ציפורניו. סנובול מנסה להתחמק, אבל בזכות הריקודים של זאנגוס, הוא נהיה מהיר יותר והוא מסתער לעברה של סנובול, עם מתקפת שריטה. סנובול נפגעת, אבל אינה מוותרת ופותחת את פיה ופיה מתחיל להעלות להבות, והיא טסה לעברו ונושכת את ידו הימנית של זאנגוס, אשר נושף בזעם ובידו השנייה שורט את גבה.
    זאנגוס קופץ לאחור, אבל סנובול אינה מוותרת והיא מסתערת עליו שוב כשפיה מעלה אש חמה והיא פוגעת בחזוקה בבטנו של זאנגוס, אשר נופל על האדמה, מעלף.([/QUOT

"סנובול כל הכבוד!" אומר לסנובול בחיוך וארץ אליה ואחבק אותה, "את ההוכחה שאימונים משתלמים,אני גאה בך" אומר לה בחיוך, "מגיעה לשניכם מנוחה ארוכה" אומר לטיילו וסנובול ואחזיר את שניהם לפוכדורים שלהם, "אוקיי תמי בואי נמשיך" אומר לה,אחפש את אזוריל ואחזיק אותן בידי,אלטף אותו בחיבה,כשנמשיך בדרך אפתח עם אזוריל שיחה כדי לחזק את הקשר שלנו,אקפיד להחמיא לו ולהצחיק אותו בזמן ההליכה

13. מנהל למופת! (לשעבר)
    אוסטין~
    "זאת הפעם הראשונה שלי בעיר הזאת" אומרת פיבי ומסמיקה בזמן שאתם הולכים בעיר. אחרי מספר דקות, אתם מוצאים את המרכז פוקימונים, ונכנסים פנימה. בפנים, אתה נפגש עם אחות ג'וי חייכנית המברכת אתכם לשלום. "אמרתי לה שבאתי מקנטו. פעם ראשונה שאני פה" היא מוסיפה בחיוך ומגישה לאחות ג'וי מספר פוקדורים.
    "משהו בשבילך חמוד?" שואלת האחות ג'וי.
    "כן כמובן, תודה, תוכלי לקחת את שני הפוקימונים שלי לבדיקה קצרה?" אשאל בחיפזון.
    לאחר מכן אלך אמתין בנחת יחד עם פיבי, תוך כדי אשאל אותה עוד שאלות ואנסה לחשוף עליה מעט יותר פרטים.
    ואז אוסיף "לאחר שנקבל את הפוקימונים שלנו תצאי איתי החוצה? אני רוצה לערוך איתך קרב, זה יהיה אימון מצויין לפוקימונים שלי!"

.

14. משתמש מנוסה
    שם: Highway To Hell~
    לורן~
    אתה רוצה שאני אחליף לך? ם:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ראלטס מרים את ירידו ויוצר עשרות כפילים, והרוח הקפואה מחסלת מספר של הכפילים. מים לאחר מכן ראלטס וכפיליו, נוהמים בקול גבוהה לעברה של דאליברד, וגרמים לה לעצור את מתקפתה. מים לאחר מכן כל הראלטסים זוהרים בכחול בהיר ובעזרת כוחותם הם מעיפים את דאליברד לאוויר ואז מעיפים אותה בחוזקה על אחד מעצים. לפתע הראלטס המקורי מתחיל לזהור בסגול והוא מועף בעצמה אחורנית, מטוח על האדמה.
    "כל הכבוד דליבראד!" קוראת ווילו בחיוך "קדימה שוב ראיית העתיד ומייד אחר כך מתנה!" היא אומרת בהתלהבות ומצביעה על ראלטס המקורי שלך.
    כן
    --
    "ראלטס, אל תוותר!" אני קוראת. "תמשיך להשתמש בצוות כפול! עד שיהיו מליונים כמוך! רק ככה נוכל להתחמק ממתקפת המתנה! וכשדליברד מבולבל, נצל זאת כדי לפגוע בו חזק עם בלבול!"

15. the bitch is back
    ניל~
    אתה עוקב אחרי הנערה, מנסה לא לעשות רעש ועד מהרה, אתה מבחין בה ואז מסתכל סביב, ומבחין בעוד עשרות נשים וגברים הקוראים רגל במעגל, ובמרכז המעגל עובד בחור עם גלימה לבנה וכובע תואם ונראה שהוא מדבר איתם, אבל אינך שומע מילה מדבריו. הבחור מסתובב ואז נוגע לכל אחד בראשו, והוא מלמל משהו.
    אחרי חמש דקות כל החבורה נעמדת ומתחילה להתפזר, ואילו הבחור הגבוהה הולך ישירות לכיוונך.

פלינט~
    אתה מחזיר את סנובול ואת טיילו לפוקדורים שלהם ומרים את אזוריל על ידך המחייך באושר כשאתה מצחיק אותו. אחרי כשעה הליכה, אתה מבחין בשלולית גדולה יחסית, ובמרכזה אתה מבחין בפוקימון קטן וכחול אשר צף על המים .

אוסטין~
    "אין בעיות" אומרת האחות ג'וי בחיוך ולוקחת את שני הפוקדורים שלך. אחרי מספר דקות, מחזירה לכם אותם. "בהצלחה בהמשך!" היא אומרת בחיוך. אתה פונה לפיבי, והיא מעט מסמיקה.
    "אני לא חושבת שאנחנו באותה רמה" היא אומרת בחיוך צנוע "אתה מבטיח שזה לא יהיה קרב רשמי או משהו?" היא שואלת ונראית עוד יותר נבוכה.

לורן~
    אולי בהזמדנות >>
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ראלטס מרים את ידיו ועשרות כפילים מתחילים להיווצר סביבה של דליברד, המוקפת בהם. עינייה של דאליברד מתחילות לזהור בסגול בהיר ואז האור עוטף את כולה.. רלאטס ושכפוליו, מתחילים לזהור בכחול בהיר והוא עוטף את דליברד, והיא מוטחת בעצמה באוויר. דליברד פותחת את עינייה ומושיטה את שקה קדימה ומפזרת על האדמה עשרות מתנות, אשר נופלות על האדמה, ונעלמות בתוכה. את מסתכלת על ווילו ואת רואה חיוך מתוך על פניה.
    "אני כ"כ אוהבת את החלק הזה!" היא אומרת בהתלהבות ומשלבת את ידייה. לפתע אחד מהשכפולים של ראלטס, מתמוצץ כשהוא עובר על נקודה, ששם נפלה המתנה.
    גיל! 3>

עמוד 71 מתוך 99 ראשוןראשון ... 2161697071727381 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •