Pokemon GO
עמוד 72 מתוך 99 ראשוןראשון ... 2262707172737482 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,066 עד 1,080 מתוך 1478
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי F!upy צפה בהודעה
    פלינט~
    אתה מחזיר את סנובול ואת טיילו לפוקדורים שלהם ומרים את אזוריל על ידך המחייך באושר כשאתה מצחיק אותו. אחרי כשעה הליכה, אתה מבחין בשלולית גדולה יחסית, ובמרכזה אתה מבחין בפוקימון קטן וכחול אשר צף על המים .
    "זה מקום טוב לעצירה" אומר לתמי ואתחיל להתמקם ליד מקור המים, "מונפרנו!" אקרא ואשחרר את מונפרנו מהפוכדור, "מונפרנו אני רוצה שנתחמל לעבוש על מתקפות חדשות שתוכל ללמוד" אומר לו בחיוך, "אני רוצה לשפר את מתקפות האש שלך,תנסה להתרכז,תמצא את אנרגיית האש שבתוכך וכשתמצא אותה אני רוצה שתשגר אותה מפיך בצורת אש גדולה!" אדריך את מונפרנו,אנסה להדריך אותו בכדי ללמד אותו להביור

2. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ניל~
    אתה עוקב אחרי הנערה, מנסה לא לעשות רעש ועד מהרה, אתה מבחין בה ואז מסתכל סביב, ומבחין בעוד עשרות נשים וגברים הקוראים רגל במעגל, ובמרכז המעגל עובד בחור עם גלימה לבנה וכובע תואם ונראה שהוא מדבר איתם, אבל אינך שומע מילה מדבריו. הבחור מסתובב ואז נוגע לכל אחד בראשו, והוא מלמל משהו.
    אחרי חמש דקות כל החבורה נעמדת ומתחילה להתפזר, ואילו הבחור הגבוהה הולך ישירות לכיוונך.
    'כנראה שעלו עליי' אחשוב לעצמי ואמשיך להתחבאות על מנת לראות אם הוא יגיע אליי.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

3. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם~
    מייקל מקמט את אפו ומגרד בראשו "טוב תנסה לגרום לו לצלול לאדמה במהירות!" הוא אומר בהתלהבות "ככה נאמל שלי עושה את זה. אבל מצד שני, לימדתי אותו עם דיסק" אומר מייקל ונראה מעט מבולבל "זה קשור לזה שהפוקימון יראה את האדמה כעל מקום רך ושזה אפשרי לצלול פנימה במהירות" הוא מוסיף.
    אם זה רק קשור לאיך ללמד את סנדשרו שזה מקום רך אני פשוט אעשה את זה בעצמי. אני יושב על הרצפה ומתחיל לחפור... "רואה סנדשרו? זה קל! אתה אפילו יכול לחפור תעלה! תנסה סנדשרו, תנסה לחפור ולעבור לצד השני!"

4. the bitch is back
    פלינט~
    מונפרו מהנהן בראשו, בזמן שתמי מתיישבת על שפת האגם ואזוריל קופץ לחיקה. מונפרו פותח את פיו ועשרות כדוריות של אש יוצאת מפיו, לא בדיוק מה שציפית.

ניל~
    אתה קופץ לאחד מהשיחים מסביב והבחור בלבן, פשוט עובר לידך, אינו מבחין שאתה שם בכלל.

אדם~
    ברוך השם!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    סנדשרו מתיישב לידך, ומתחיל לחפור בור קטן לצידך. ואחרי חמש דקות לערך, הוא חופר בור מספיק גדול כדי שהוא יוכל להכנס בתוכו.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

5. משתמש מנוסה
    פלינט~
    מונפרו מהנהן בראשו, בזמן שתמי מתיישבת על שפת האגם ואזוריל קופץ לחיקה. מונפרו פותח את פיו ועשרות כדוריות של אש יוצאת מפיו, לא בדיוק מה שציפית.

"מונפרנו תנסה לאחד את כל כדוריות האש שייצרו להבה גדולה! תנסה כמה וכמה פעמים! לאחד את כל כדוריות האש כדי ליצור להבה גדולה!" אדריך את מונפרנו, "תמי? מה דעתך? ככה צריך ללמוד להביור?" אשאל אותה,אשחרר גם את טיילו בנוסף, "טיילו אני רוצה שתנסה להשתמש בדחיפה מאוד מהירה!" אומר לו בניסיון ללמד אותו מתקפה מהירה

6. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    אוסטין~
    "אין בעיות" אומרת האחות ג'וי בחיוך ולוקחת את שני הפוקדורים שלך. אחרי מספר דקות, מחזירה לכם אותם. "בהצלחה בהמשך!" היא אומרת בחיוך. אתה פונה לפיבי, והיא מעט מסמיקה.
    "אני לא חושבת שאנחנו באותה רמה" היא אומרת בחיוך צנוע "אתה מבטיח שזה לא יהיה קרב רשמי או משהו?" היא שואלת ונראית עוד יותר נבוכה.
    "דבר ראשון, איזה קרב רישמי... בסה"כ קרב בין שתי אנשים שנפגשו במסע" אומר בחיוך ואשדר ביטחון אסיר הגנה מליבה.
    "דבר שני, אני בטוח שאת מאמנת מעולה... וסתם ממעיטה בערכך, לא ככה?" אוסיף ואביט היישר בפניה.
    לאחר מכן אקח את ידה ונצא החוצה.
    אוציא החוצה את ספינרק "שלום חבר!" אומר לו בחיוך ואחכה לפיבי.

.

7. אמאש'ך פלאפי ):
    ניל~
    אתה קופץ לאחד מהשיחים מסביב והבחור בלבן, פשוט עובר לידך, אינו מבחין שאתה שם בכלל.
    אחזיר את זובאט בשקט, ואז אצא מהמחבוא ואומר "סליחה על ההפרעה, אבל עברתי כאן ביער ודי אבדתי את דרכי אתה יודע איך לצאת מכאן?"

8. the bitch is back
    פלינט~
    "אני חושבת" היא אומרת בחיוך "אולי תנסה למקד אותו יותר על משהו, מאשר באוויר" היא אומרת בזמן שמונפרו שולח מפיו כדורית אש גדולה במיוחד, אשר פוגעת במים ומשיעה צליל של 'טסססססססס' ונכבית. אתה משחרר את טיילו והוא מתעופף באוויר בשמחה, ועף במהירות באוויר ופוגע בענף של עץ עם דחיפה.

אוסטין~
    פיבי נראית מעט נבוכה אבל מהנהנת בראשה "אוקי, אני מניחה שאני אוכל להתחיל חלש" היא אומרת וזורקת פוקדור לאוויר. מתוכו יוצאת פוקימון צהובה, בעלת עיניים אדומות ומראה הכללי נראה כדבורה ענקית "תכיר את בידריל" היא אומרת בחיוך ומלטפת את גבה של הפוקימון שלה. "בוא נתחיל עוקץ רעל ומיד אחר כך התקפת זעם!" היא קוראת ובידריל שלה, עפה באוויר מכוונת את עוקצה לעברו של ספינראק, והעוקץ מתחיל לזהור באור סגול ועשרות קוצים סוגלים נשלחים משם לעברו.

ניל~
    הבחור קופץ בבהלה הצידה ואז מסתכל עליך "הפחדת אותי נערי!" הוא אומר בחיוך ומסדיר את נשימתו "אממ היציאה היא לכיוון שם" הוא אומר בחיוך ומצביע לך על הצד השני "עכשיו, אם תסלח לי אני מאוד ממהר" הוא אומר בחיוך ומתחיל ללכת במהירות לכיוון הממנו באת, בזמן שגלימתו מתנפנפת מאחוריות בדרמתיות.
    גיל! 3>

9. משתמש מנוסה
    פלינט~
    "אני חושבת" היא אומרת בחיוך "אולי תנסה למקד אותו יותר על משהו, מאשר באוויר" היא אומרת בזמן שמונפרו שולח מפיו כדורית אש גדולה במיוחד, אשר פוגעת במים ומשיעה צליל של 'טסססססססס' ונכבית. אתה משחרר את טיילו והוא מתעופף באוויר בשמחה, ועף במהירות באוויר ופוגע בענף של עץ עם דחיפה.

טיילו לא יכול ללמוד דחיפה רק מתקפה מהירה

"אוקיי מונפרנו.." אמלמל ואביט סביב,אחפש אבן גדולה יחסית שעליה מונפרנו יוכל להתמקד, "אוקיי מונפרנו,רואה את האבן הזאת שם?" אומר לו ואצביע על אותה אבן, "תמקד את כל האש שבגופך ותדמיין שזהו היריב שלך! וברגע המתאים תכוון את כל אנרגיית האש לכיוון האבן! תנסה כמה פעמים" אומר לו ואתפנה לטיילו, "טיילו תנסה להשתמש על הענף במתקפת דחיפה ממש מהירה,,תנסה לעוף ולדחוף את הענף הכי מהר שאתה יכול" אדריך את טיילו ואצפה בשניהם

10. אמאש'ך פלאפי ):

ניל~
    הבחור קופץ בבהלה הצידה ואז מסתכל עליך "הפחדת אותי נערי!" הוא אומר בחיוך ומסדיר את נשימתו "אממ היציאה היא לכיוון שם" הוא אומר בחיוך ומצביע לך על הצד השני "עכשיו, אם תסלח לי אני מאוד ממהר" הוא אומר בחיוך ומתחיל ללכת במהירות לכיוון הממנו באת, בזמן שגלימתו מתנפנפת מאחוריות בדרמתיות.
    "תודה רבה רק אם אפשר את שמך ?"אומר בתמימות.

11. the bitch is back
    פלינט~
    קטנוני אתה! Xd
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    מונפרו וטיילו מהנהנים בראשם ויוצאים לדרך. מונפרו פותח את פיו ומתמקד באבן אשר הצבעת עליה ופותח את פיו ושולח גחלת ענקית לעברה של האבן ומופצץ אותה לגמרי, לא בדיוק להביור ענקי, אבל בהחלט השתפרות.
    מהד השני טיילו טס במהירות לעברו של ענף גבוהה ומנסה לדחוף אותו ופוגע בו במהירות.
    "זה יקח עוד קצת זמן" אומרת תמי בחיוך בזמן שהיא מקפיצה את אזוריל באוויר ומחייכת לעברו.

ניל~
    הבחור מסתובב "קרט" הוא אומר במהירות וממשיך ללכת ונעלם בשיחים, אשר מהם הגעת.
    גיל! 3>

12. משתמש מנוסה
    פלינט~
    קטנוני אתה! Xd
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    מונפרו וטיילו מהנהנים בראשם ויוצאים לדרך. מונפרו פותח את פיו ומתמקד באבן אשר הצבעת עליה ופותח את פיו ושולח גחלת ענקית לעברה של האבן ומופצץ אותה לגמרי, לא בדיוק להביור ענקי, אבל בהחלט השתפרות.
    מהד השני טיילו טס במהירות לעברו של ענף גבוהה ומנסה לדחוף אותו ופוגע בו במהירות.
    "זה יקח עוד קצת זמן" אומרת תמי בחיוך בזמן שהיא מקפיצה את אזוריל באוויר ומחייכת לעברו.
    קטנוני? XD

"מונפרנו טוב! גם אתה טיילו" אעודד אותם בכדי להעלות להם את המוטיבציה להצליח, "מונפרנו אתה רואה את האבן שם?" אומר לו ואצביע על אבן אחרת, "תנסה ליצור את האש לו בתור כדור גחלת,אלא יותר בזרם של אש,זרם אש גדול ולא בצורת כדור בצורה זורמת,טיילו עוד פעם! דחיפה הכי מהר שאתה יכול על ענפי העצים!" אדריך את שניהם

13. אמאש'ך פלאפי ):
    ניל~
    הבחור מסתובב "קרט" הוא אומר במהירות וממשיך ללכת ונעלם בשיחים, אשר מהם הגעת.
    "זה מעניין "אומר לעצמי בשקט ואעקוב אחריו, "זובאט, אני רוצה שתעקוב עליו מלמעלה למקרה שאני אאבד אותו"אומר לזובאט היושב על כתפי.

14. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם~
    ברוך השם!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    סנדשרו מתיישב לידך, ומתחיל לחפור בור קטן לצידך. ואחרי חמש דקות לערך, הוא חופר בור מספיק גדול כדי שהוא יוכל להכנס בתוכו.
    "לא לדאוג סנדשרו!" אני ממשיך לדרבן אותו ומלכלך את בגדיי. "תמשיך לחפור, ככה! וככה!" המשכתי לחפור ומראה לו שניתן גם לחפור מלמטה לכיוון מעלה. "רואה? זה ממש כמו שלחות במים! זה לא קשה, זה הכל בראש שלך! אתה מסוגל לחפור!"

15. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    אוסטין~
    פיבי נראית מעט נבוכה אבל מהנהנת בראשה "אוקי, אני מניחה שאני אוכל להתחיל חלש" היא אומרת וזורקת פוקדור לאוויר. מתוכו יוצאת פוקימון צהובה, בעלת עיניים אדומות ומראה הכללי נראה כדבורה ענקית "תכיר את בידריל" היא אומרת בחיוך ומלטפת את גבה של הפוקימון שלה. "בוא נתחיל עוקץ רעל ומיד אחר כך התקפת זעם!" היא קוראת ובידריל שלה, עפה באוויר מכוונת את עוקצה לעברו של ספינראק, והעוקץ מתחיל לזהור באור סגול ועשרות קוצים סוגלים נשלחים משם לעברו.
    "ספינרק מהר הבט הצידה אל העץ!" ואצביע על עץ מימין לסמן לו עליו "תירה מהר ירי חוט על אחד הענפים משוך את עצמך בזריזות והתחמק!"
    ואז אוסיף "עכשיו שוב ירי חוט על בדריל, אל כנפיו, סבך אותם זה בזה ובעוד הוא התעסק בהן תקוף אתה בעוקץ רעל!"

.

עמוד 72 מתוך 99 ראשוןראשון ... 2262707172737482 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •