Pokemon GO
עמוד 73 מתוך 99 ראשוןראשון ... 2363717273747583 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,081 עד 1,095 מתוך 1478
  1. the bitch is back
    פלינט~
    מונפרו וטיילו מקשיבים לך ומנסים שוב. מונפרו מתכוון לפני אבן אחרת, ופותח את פיו ומננו יוצאת להבה גדולה, אבל היא נכבית במהירות באמצע הדרך. מונפרו מנער את ראשו ופותח את פיו שוב, ולהבה גדולה יוצאת משם, לעבר האבן אבל המתקפה לא חזקה במיוחד.
    מהצד השני, טיילו מנופף בכנפיו במהירות וטס לעבר ענף אחר, ובעודו עף, אור לבן ובהיר נוצר סיבו והוא מצליח לשבוע את הענף עם המהירות שלו.
    טיילו למד מתקפת מהירות.

ניל~
    זובאט מהנהן בראשו ועף למעלה בעקבות קרט.
    אתה, מפלס את דרכך דרך השיחים שקרט הלך מהם ועד מהרה, אתה מוצא את עצמך בקרחת יער גדולה. זובאט חוזר אליך ומנופף בכפניו בהיסטריה.
    "אז אתה מהצללים?" אתה שומע קול מאחוריך. אתה מסתובב ורואה שם את קרט כשבידו ורד אדום וגדול, והוא מריח אותו בתענוג.
    "כל כך חבל שנער צעיר כבר החליט ללכת במסלול הרשע" אומר ומרים את מבטו ישירות אליך. עיניו קרות כקרח ואתה מרגיש כאילו הוא קורא את מחשבותיך "אבל אני תמיד אשמח לעזור לנערים למצוא את האור" הוא אומר וזורק פוקדור לאוויר. מתוך הפוקדור קופץ פוקימון ורדרד כשעל ראשו יש כובע מוזר .
    "הבזק!" קרט קורא לעבר הפוקימון. עיניו של הפוקימון זוהרות באור בהיר וחזק המסנוור אותך ואת זובאט.

אדם~
    סנדשרו מקמט את אפו וממשיך לחפור, ואחרי כרבע שעה מצליח לחפור תעלה קטנה והוא מצליח לצאת כמה סנטימטרים מליד הבור הראשון.
    "זה צריך להיות ממש מהיר, כל פוקימון שילחם נגדו יביסו אותו לפני שהוא יצליח" אומר לך מייקל ומתכופף לעברך "יש לי רעיון!" הוא אומר בנחישות ומשחרר את נאמל שלו מהפוקדור ועוזר לך לצאת מהבור "נאמל בוא נראה לו איך חופרים" הוא אומר בחיוך ונאמל שלו, מהנהן בראשו בהסכמה ואז ידיו זוהרות והוא קופץ לתוך האדמה ותוך חצי שנייה יוצא בור אחר שרחוק בערך בכמה מטרים טובים מאיפה שהוא צלל.
    "אתה רואה, המתקפה הזאת צריכה להיות ממש מהירה!" הוא מוסיף בחיוך.

אוסטין~
    ספידרמן?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ספינראק ממהר ושולח חוט לעבר ענף של עץ קרוב ומזנק עליו. פיבי מסתכלת מופתעת ואז מחייכת ובידריל שלה טסה לעברו של ספינראק כשמחטיה מושטות קדימה, וזוהרות באור צהוב בהיר. ספינראק מצידו שולח יריית חוט לעברה ומצליח לקשור את כנפיה של בידריל, שנופלת על האדמה, נאבקת בחוטים הדביקים. ספינראק מנצל את ההזדמנות ושולח מפיו עשרות קוצים סגולים מפיו, אשר מתפוצצים על בידריל.
    "בידריל, השתמשי בחתיכה ואז צאי לעברו עם אקרובטיקה!" קוראת פיבי בבטחון מלא ובידריל שלה מכוונת את אחת מהמחטים וחותכת במהירות את היריית חוט ואז עפה במהירות לעברו של ספינראק.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ציטוט פורסם במקור על ידי F!upy צפה בהודעה
    ניל~
    זובאט מהנהן בראשו ועף למעלה בעקבות קרט.
    אתה, מפלס את דרכך דרך השיחים שקרט הלך מהם ועד מהרה, אתה מוצא את עצמך בקרחת יער גדולה. זובאט חוזר אליך ומנופף בכפניו בהיסטריה.
    "אז אתה מהצללים?" אתה שומע קול מאחוריך. אתה מסתובב ורואה שם את קרט כשבידו ורד אדום וגדול, והוא מריח אותו בתענוג.
    "כל כך חבל שנער צעיר כבר החליט ללכת במסלול הרשע" אומר ומרים את מבטו ישירות אליך. עיניו קרות כקרח ואתה מרגיש כאילו הוא קורא את מחשבותיך "אבל אני תמיד אשמח לעזור לנערים למצוא את האור" הוא אומר וזורק פוקדור לאוויר. מתוך הפוקדור קופץ פוקימון ורדרד כשעל ראשו יש כובע מוזר .
    "הבזק!" קרט קורא לעבר הפוקימון. עיניו של הפוקימון זוהרות באור בהיר וחזק המסנוור אותך ואת זובאט.
    "זובאט חזור, נוזלף צא! תספוג את המכה הראשונה ואז תשתמש בנקמה!"
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

3. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    אוסטין~
    ספידרמן?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ספינראק ממהר ושולח חוט לעבר ענף של עץ קרוב ומזנק עליו. פיבי מסתכלת מופתעת ואז מחייכת ובידריל שלה טסה לעברו של ספינראק כשמחטיה מושטות קדימה, וזוהרות באור צהוב בהיר. ספינראק מצידו שולח יריית חוט לעברה ומצליח לקשור את כנפיה של בידריל, שנופלת על האדמה, נאבקת בחוטים הדביקים. ספינראק מנצל את ההזדמנות ושולח מפיו עשרות קוצים סגולים מפיו, אשר מתפוצצים על בידריל.
    "בידריל, השתמשי בחתיכה ואז צאי לעברו עם אקרובטיקה!" קוראת פיבי בבטחון מלא ובידריל שלה מכוונת את אחת מהמחטים וחותכת במהירות את היריית חוט ואז עפה במהירות לעברו של ספינראק.
    בטח.. יש גיבור על שיכול עליו?!!??!
    ---------
    "ספינרק תתלה מולה ועמוד בסובלנות..." אומר בחשש וכשהיא תתקרב אומר "עכשיו פרצוף מפחיד!" ואקווה שזה יצליח.
    לאחר מכן אומר לו "קדימה, אנחנו מעולים עד עכשיו, ספינרק תקוף בקרן על חושית!"

.

4. משתמש מנוסה
    פלינט~
    מונפרו וטיילו מקשיבים לך ומנסים שוב. מונפרו מתכוון לפני אבן אחרת, ופותח את פיו ומננו יוצאת להבה גדולה, אבל היא נכבית במהירות באמצע הדרך. מונפרו מנער את ראשו ופותח את פיו שוב, ולהבה גדולה יוצאת משם, לעבר האבן אבל המתקפה לא חזקה במיוחד.
    מהצד השני, טיילו מנופף בכנפיו במהירות וטס לעבר ענף אחר, ובעודו עף, אור לבן ובהיר נוצר סיבו והוא מצליח לשבוע את הענף עם המהירות שלו.
    טיילו למד מתקפת מהירות.
    "נהדר טיילו!" אקרא ואלטף את ראשו בחיבה, "כל הכבוד,תנוח" אומר לו ואחזיר אותו לפוכדור ואתמקד במונפרנו, "אוקיי מונפרנו זה היה טוב! תנסה בכל הכוח להוציא להבה גדולה שתגיע עד לסלע ותהפוך אותו לפחם! קדימה זרם אש בכל הכוח! אני מאמין בכך אתה יכול להצליח! תמשיך לנסות עד שתצליח!" אדריך אותו בעידוד,אחייך אליו בכדי לשדר לו ביטחון ולהרגיע אותו

5. the bitch is back
    ניל~
    במהירות אתה משחרר את זובאט ומשחרר את נוזלף אשר נפגע ממתקפת אגרוף קרח של מדיצ'אם, ואז עלה ראשו זוהר באור שחור, והוא מזנק לעברו של מדיצ'אם עם ידיו והודף אותו אחורנית.
    "אז זה כוחם של הצללים? לעצבן?" שואל קרט "אני אראה לך את האור! מדיצ'אם הבזק ומדיטאציה ואז כוח סודי!" הוא קורא ומצביע עם ידו לעברו של נוזלף.
    עיניו של מדיצ'אם זוהרות באור לבן וקרן אור בהירה יוצאת ומסנוורת את שניכם. בעודך מסגל את עיניך לאור הבהיר, אתה מבחין באור נוסף וירוק. אתה מאמץ את עיניך ורואה שמידצ'אם יושב באוויר כשעיניו עצומות ונראה שהוא מתרכז. סביבו של מדיצ'אם נוצרות עשרות כדורים כתומים ובהירים המתסובבים סביבו במהירות, ואז הן עפות לעברו של נוזלף.

אוסטין~
    דוחה חרקים פשוט הורג אותו P:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ספינראק נעמד לפני בידריל ומחכה לה ושניות לפני שהיא פוגעת בו, הוא מרים את חלקו האחורי ויוצר בעזרתו פרצוף מפחיד, המרתיע מעט את בידריל, אבל היא לא מוותרת ועושה היפוך באוויר ועם מחטיה דוחפת את ספינראק על האדמה.
    "כל הכבוד בידריל, תעברי להלם רעל!" קוראת פיבי ובידריל שלה מסתובבת באוויר ומכוונת את עוקצה קדימה ,אשר מתחיל לזהור בירוק וקרן ירוקה ורעילה למראה יוצאת משם. ספינראק מצידו מתחיל לזהור באור צבעוני ובהיר והוא קולח קרן על חושית אשר מתגשת בקרן של בידריל ומתפוצצת במקום.
    "בידריל עוקץ כפול!" קוראת פיבי ברצינות ובידריל שלה טסה לעברו של ספינראק.

פלינט~
    טיילו מאושר עף לעברה של תמי ומתחיל לשחק עם אזוריל בשמחה. מונפרו פותח את פיו שוב ויוצר שוב להבה גדולה מפיו אשר התוצאה נשארת זהה, נכבית לפני שהיא מצליחה.
    "ידעתי שאמצא אותך!" אתה שומע לפתע. כולכם מסתובבים למקום הקול, ושם עומד נער בערך בגילה של תמי המסתכל לעברך בזעם "אתה גנבת לי את החברה!" הוא אומר ברצינות ועל פניו יש ארשת זעם.
    "טימותי, אני לא החברה שלך" אומרת תמי בכעס ונעמדת לידך "והוא לא החבר שלי. הוא חבר, אבל לא החבר" היא אומרת והיא מסמיקה בטירוף.
    "תפסיקי לומר את זה! אנחנו חברים ולא רק זה, את הולכת להיות אישתי!" הוא אומר לה ומחייך ברומנטיות "אתה תשלם על זה!" הוא אומר וחוזר עליך וזורק מהפוקדור שלו פוקימון תכול עם כנפיים גדולות וקרן חזה בקצה ראשו.
    גיל! 3>

6. משתמש מנוסה
    [B]

פלינט~
    טיילו מאושר עף לעברה של תמי ומתחיל לשחק עם אזוריל בשמחה. מונפרו פותח את פיו שוב ויוצר שוב להבה גדולה מפיו אשר התוצאה נשארת זהה, נכבית לפני שהיא מצליחה.
    "ידעתי שאמצא אותך!" אתה שומע לפתע. כולכם מסתובבים למקום הקול, ושם עומד נער בערך בגילה של תמי המסתכל לעברך בזעם "אתה גנבת לי את החברה!" הוא אומר ברצינות ועל פניו יש ארשת זעם.
    "טימותי, אני לא החברה שלך" אומרת תמי בכעס ונעמדת לידך "והוא לא החבר שלי. הוא חבר, אבל לא החבר" היא אומרת והיא מסמיקה בטירוף.
    "תפסיקי לומר את זה! אנחנו חברים ולא רק זה, את הולכת להיות אישתי!" הוא אומר לה ומחייך ברומנטיות "אתה תשלם על זה!" הוא אומר וחוזר עליך וזורק מהפוקדור שלו פוקימון תכול עם כנפיים גדולות וקרן חזה בקצה ראשו.
    תמי בגיל שלי לא? XD

"כנראה שצריך ללמד אותך שיעור או שניים על זוגיות" אומר לו בקול רציני ואסמן למונפרנו להתכונן להילחם, "אתה לא תעשה שום דבר כנגד רצונה של תמי" אומר לו בפנים רציניות ואף מאיימות,אביט בה בחיוך בכדי להרגיע אותה, "אני אטפל בזה" אומר לה בשקט, "מונפרנו! קדימה! תתחיל עם סיוע! אחר כך תזוז מצד לצד ותתקרב למסקריין,כשתהיה קרוב אליו תנסה להשתמש בלהביור שהתאמנו עליו! תאמין בעצמיך אתה מסוגל!" אדריך את מונפרנו בביטחון,אחזיק את ידה של תמי ולאחר כך שניות אעזוב אותה,כדי שלא תילחץ

7. אמאש'ך פלאפי ):
    ניל~
    במהירות אתה משחרר את זובאט ומשחרר את נוזלף אשר נפגע ממתקפת אגרוף קרח של מדיצ'אם, ואז עלה ראשו זוהר באור שחור, והוא מזנק לעברו של מדיצ'אם עם ידיו והודף אותו אחורנית.
    "אז זה כוחם של הצללים? לעצבן?" שואל קרט "אני אראה לך את האור! מדיצ'אם הבזק ומדיטאציה ואז כוח סודי!" הוא קורא ומצביע עם ידו לעברו של נוזלף.
    עיניו של מדיצ'אם זוהרות באור לבן וקרן אור בהירה יוצאת ומסנוורת את שניכם. בעודך מסגל את עיניך לאור הבהיר, אתה מבחין באור נוסף וירוק. אתה מאמץ את עיניך ורואה שמידצ'אם יושב באוויר כשעיניו עצומות ונראה שהוא מתרכז. סביבו של מדיצ'אם נוצרות עשרות כדורים כתומים ובהירים המתסובבים סביבו במהירות, ואז הן עפות לעברו של נוזלף.
    "אני שומע זלזול ?"
    "נוזלף השתמש בכוח הטבע ! לאחר מכן עבור לעלי טהר "אומר.

8. מנהל למופת! (לשעבר)
    אוסטין~
    דוחה חרקים פשוט הורג אותו P:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ספינראק נעמד לפני בידריל ומחכה לה ושניות לפני שהיא פוגעת בו, הוא מרים את חלקו האחורי ויוצר בעזרתו פרצוף מפחיד, המרתיע מעט את בידריל, אבל היא לא מוותרת ועושה היפוך באוויר ועם מחטיה דוחפת את ספינראק על האדמה.
    "כל הכבוד בידריל, תעברי להלם רעל!" קוראת פיבי ובידריל שלה מסתובבת באוויר ומכוונת את עוקצה קדימה ,אשר מתחיל לזהור בירוק וקרן ירוקה ורעילה למראה יוצאת משם. ספינראק מצידו מתחיל לזהור באור צבעוני ובהיר והוא קולח קרן על חושית אשר מתגשת בקרן של בידריל ומתפוצצת במקום.
    "בידריל עוקץ כפול!" קוראת פיבי ברצינות ובידריל שלה טסה לעברו של ספינראק.
    אולי שאני יהיה בקרבת חנות אני תזכיר לי לקנות, זה יפתור לי הרבה בעיות... אבל דווקא יש הרבה פוקימוני חרק שאני אוהב. פשוט לא נתקלתי באף אחד מהם.
    ---------------------
    "ספינרק עכשיו תשתמש בקבילה!" אומר לו בחיוך ואז בעקבות זאת אצית רעיון במוחי "לאחר הקבילה תשתמש בירי חוט, לפף אותו סביב הקבילה וצור ממש גולם שיכלא את בידריל בפנים!"
    ואז אחשוב ואוסיף "עלה עליו ומטווח אפס ירית אותו בעוקצי רעל ללא הפסק!"

.

9. the bitch is back
    פלינט~
    קצת יותר מבוגרת :ם
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    תמי מהנהנת בראשה "הקריפ הזה עוקב אחרי כבר חודשים" היא אומרת ונראית נבוכה במעט מונפרו קופץ לפני מסקוריין ופותח את פיו וכדור אור נוצר לפניו. מהכדור יוצאות עשרות בועות קטנות עשר עפות לעברו של מסקוריין, אשר מבלי לזוז כמע מפוצץ אותם עם קרנו החדה. "תורי" אומר טימותי בחיוך שחצני "מים רותחים!" הוא קורא ומסקורין שלו פותח את פיו הקטן וסילון של מים רותחים עפים לעברו של מנופרו, אשר במקום לזוז מצד לצד פותח את פיו ומנסה לשחרר להביור ענק, ובמקום זאת נפגע קשות מהמתקפה של מסקוריין. "זה כל מה שהפוקימון העלוב שלך מסוגל לעשות?" שואל טימותי ומשלב את ידו ומרים את ידו ומסתכל עליך בשחצנות. אתה מסתכל מעט שבור מבפנים, אבל מונפרו נעמד כשראשו מושמט והוא מסתכל על האדמה. אתה מסתכל מופתע על מונפרו, שלפתע מרים את ראשו וקרן של אש טהורה יוצאת מפיו ושורפת את מסקוריין.
    "מסקוריין, לא מוותרים ריח מתוק ואז רוח מבשרת צרות!" קרוא ומסקוריין שלו מתחיל לנפף בכנפיו ואבקה ורודה בעלת ריח מתוק מדבש מתחילה להתפזר באיזור.

ניל~
    "ברור, כלבים שפוטים כמוך צריך לקבור ולהעלים מהעולם!" הוא צורח עליך בזמן שנאוזלף שלך שולח כוח טבע, בצורה של פצצת זרע, אשר מתפוצצת על מדיצ'אם, אבל נפגע בעצמו מהכוח הסודי שלו.
    "מדיצ'אם אגרוף אש ומיד תעבור לאגרוף קרח" קורא קרט והפוקימון שלו מסתער לעברו של נאוזלף, כשידו האחת זוהרת באור כתום, ומתחילה להעלות אש ועשן והוא חובט בצידו של נאוזלף ומפיל אותו הצידה.
    מדיצ'אם מסתער לעברו של נאוזלף, כשידו השנייה מתחילה לזהור בתכלת וכפור מתחיל להתאגר סביב ידו.

אוסטין~
    אוקי חח~
    תמיד אפשר לסדר לך עוד חרק :p
    והקבילה זה פיזי, ספינראק פשוט נצמד ליריב, אז הוא פשוט קושר את עצמו יחד עם בידריל Xd
    ספינראק קופץ על גבה של בידריל ואת ידו סוגר בחוזקה ועוטף את בידריל.
    בידריל מנסה להשתחרר מהאחיזה שלו, אבל ספינראל שולח חוט דק ולבן מפיו והוא יוצר קקון סביבה של בידריל והוא קושר את רגליו פנימה.
    התוצאה היא שפינראק עטוף גם הוא בתוך הכדור חוטים שהוא יצר, והדבר היחידי שרואים זה את קצה ראשו, המופנה מעלה.
    ספינראק מנסה להשתמש בעוקץ רעל, אבל הקוצים הסגולים פשוט נופלים בחזרה סביבו.
    "בידריל!" קוראת פיבי בזמן המחזה "מהר תנסי להשתמש בחיתוך!" היא קוראת ונראה שהיא מעט בפאניקה.
    גיל! 3>

10. משתמש מנוסה
    פלינט~
    קצת יותר מבוגרת :ם
    תמי מהנהנת בראשה "הקריפ הזה עוקב אחרי כבר חודשים" היא אומרת ונראית נבוכה במעט מונפרו קופץ לפני מסקוריין ופותח את פיו וכדור אור נוצר לפניו. מהכדור יוצאות עשרות בועות קטנות עשר עפות לעברו של מסקוריין, אשר מבלי לזוז כמע מפוצץ אותם עם קרנו החדה. "תורי" אומר טימותי בחיוך שחצני "מים רותחים!" הוא קורא ומסקורין שלו פותח את פיו הקטן וסילון של מים רותחים עפים לעברו של מנופרו, אשר במקום לזוז מצד לצד פותח את פיו ומנסה לשחרר להביור ענק, ובמקום זאת נפגע קשות מהמתקפה של מסקוריין. "זה כל מה שהפוקימון העלוב שלך מסוגל לעשות?" שואל טימותי ומשלב את ידו ומרים את ידו ומסתכל עליך בשחצנות. אתה מסתכל מעט שבור מבפנים, אבל מונפרו נעמד כשראשו מושמט והוא מסתכל על האדמה. אתה מסתכל מופתע על מונפרו, שלפתע מרים את ראשו וקרן של אש טהורה יוצאת מפיו ושורפת את מסקוריין.
    "מסקוריין, לא מוותרים ריח מתוק ואז רוח מבשרת צרות!" קרוא ומסקוריין שלו מתחיל לנפף בכנפיו ואבקה ורודה בעלת ריח מתוק מדבש מתחילה להתפזר באיזור.
    הוא למד להביור? אם כן אז תוריד את הגחלת כי אין בה כבר שימוש, ואמרתי לו לנוע מצד לצד ואז לשחרר להביור אבל שיהיה

"מונפרנו מצוין! כל הכבוד אני גאה בך!" אשבח אותו על הלהביור, "עכשיו בשביל שהריח לא יגיע אליך תשתמש בלהביור לכיוון ממנו הריח מגיע כדי שיתרחק! לאחר מכן תשתמש במיקוד אנרגיה בכדי להתחמק מהרוח מברשת רעות ואז תרוץ לכיוונו של מסקריין עם אגרוף מאך! ולסיום סיוע!" אדריך את מונפרנו בביטחון

11. אמאש'ך פלאפי ):

ניל~
    "ברור, כלבים שפוטים כמוך צריך לקבור ולהעלים מהעולם!" הוא צורח עליך בזמן שנאוזלף שלך שולח כוח טבע, בצורה של פצצת זרע, אשר מתפוצצת על מדיצ'אם, אבל נפגע בעצמו מהכוח הסודי שלו.
    "מדיצ'אם אגרוף אש ומיד תעבור לאגרוף קרח" קורא קרט והפוקימון שלו מסתער לעברו של נאוזלף, כשידו האחת זוהרת באור כתום, ומתחילה להעלות אש ועשן והוא חובט בצידו של נאוזלף ומפיל אותו הצידה.
    מדיצ'אם מסתער לעברו של נאוזלף, כשידו השנייה מתחילה לזהור בתכלת וכפור מתחיל להתאגר סביב ידו.
    "נאוזלף חזור"אומר במהרה "רוזיליה צאי והשתמשי באבקת שינה!"

12. מנהל למופת! (לשעבר)
    אוסטין~
    אוקי חח~
    תמיד אפשר לסדר לך עוד חרק :p
    והקבילה זה פיזי, ספינראק פשוט נצמד ליריב, אז הוא פשוט קושר את עצמו יחד עם בידריל Xd
    ספינראק קופץ על גבה של בידריל ואת ידו סוגר בחוזקה ועוטף את בידריל.
    בידריל מנסה להשתחרר מהאחיזה שלו, אבל ספינראל שולח חוט דק ולבן מפיו והוא יוצר קקון סביבה של בידריל והוא קושר את רגליו פנימה.
    התוצאה היא שפינראק עטוף גם הוא בתוך הכדור חוטים שהוא יצר, והדבר היחידי שרואים זה את קצה ראשו, המופנה מעלה.
    ספינראק מנסה להשתמש בעוקץ רעל, אבל הקוצים הסגולים פשוט נופלים בחזרה סביבו.
    "בידריל!" קוראת פיבי בזמן המחזה "מהר תנסי להשתמש בחיתוך!" היא קוראת ונראה שהיא מעט בפאניקה.
    "ספינאק הוצא את ראשך ושלך חוט אל נעף גבוה.. הרם את שניכם והחל להתנדנד, דפוק את הצד של בדריל על גזע עץ בעצמה וככה גם תשתחרר וגם תפגע בוא!" אדריך את ספינראק בקפדנות.
    לאחר מכן, במידה ואצליח אומר "נסה שוב קרן על חושית, חזקה ככל שתוכל, נסה לגרום לו לזעזוע או בלבול!"

.

13. the bitch is back
    פלינט~
    אשר במקום לזוז מצד לצד
    ... ם:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    מונפרו פותח את פיו ושולח להביור אימתני על האבקה הורודה ושורף את כולה במהירות. מסקוריין של טימותי, מתחיל לנפנף במהירות בכנפיו וסביבו נוצר טורנדו סגול וענקי, אשר עף במהירות למונפרו, אשר מצליח, להתחמק ממנה בקושי רב ואז הוא טס לעברו של מסקוריין, שאגרופו זוהר באור אדום ובהיר, אבל מסקוריין מתחמק במהירות מהמתקפה ושולח עשרות בועות לעבר מונפרו, והן מתפוצצות על גבו, מפילות אותו על האדמה. מונפרו אינו מוותר, וכדור אנרגיה לבנה נוצרת לפניו, ומותך הכדור אור נשמע קול צורמני וחזק.
    "מבט מפחיד ואז שוב מים רותחים!" קורא טימותי ומסקוריין שלו מרים את שתי כנפיו קדימה, והן מתחילות לזהור באור בוהק וחלש. מונפרו מסתכל מפחוד מהמראה והוא בורח אחורנית, משקשק מפחד. מסקוריין עף גבוהה באוויר ופותח את פיו, ושולח משם סילון של מים מבעבעים.

ניל~
    "מאוד מעניין, בינתיים החלפת כבר שלושה פקימונים" אומר קרט בחיוך קר. אתה מחליף את הפוקימונים שלך, אבל עוד מלפני שרוזליה מצליחה לזוז מדי'צאם פוגע בה חזיתית עם אגרוף קרח חזק במיוחד ומעלף אותה על האדמה.
    "עכשיו, נעבור אליך" הוא אומר בחיוך וממקד את עיניו ישירות עליך "מדיצ'אם הלם על חושי!" הוא קורא ומדי'צאם שלו מתחיל לזהור באור ורוד בהיר וקרן חדה כחץ, עפה לעברך ופוגעת ישירות בידך, המתחילה לדמם בטירוף, ואתה נופל על גבך לאחור מוכה בהלם.
    "אתה רק מתחיל" הוא אומר וצוחק בקול גדול "מרי תשמח לקבל בחור כמוך!" הוא צועק בצחוק.
    "ושוב הלם על חושי!" הוא קורא והפעם, החץ יוצא לכיוון ראשך.

אוסטין~
    ספינראק פוזל לעברך ואז שולח חוט נוסף לעבר ענף גבוה, והוא מתחיל להתנדנד במהירות והוא מטיח את הכדור על גזע העץ, אבל התוצאה היחידה היא שבידריל נשארת כלואה בתוך הכדור הרך, ואילו ספינראק תלוי על הענף. ספינראק מטפס במהירות על הענף ומתחיל לזהור באור צבעוני וקרן נשלחת לעבר כדור החוטים. הקרן פוגעת בכדור ומפוצצת אותו לגמרי ועשן סמיך סובב את המקום. כשהעשן מתפזר, אתה מגלה שבידריל אינה בכדור, או מה שהיא הכדור.
    אתה מסתכל על פיבי ורואה שהיא מחייכת ואז מצביעה על ספינראק, אשר נפגע ישירות ממתקפת האקרובטיקה של בידריל.
    "כל הכבוד עכשיו עוקץ כפול!" היא קוראת בביטחון.
    גיל! 3>

14. אמאש'ך פלאפי ):
    ניל~
    "מאוד מעניין, בינתיים החלפת כבר שלושה פקימונים" אומר קרט בחיוך קר. אתה מחליף את הפוקימונים שלך, אבל עוד מלפני שרוזליה מצליחה לזוז מדי'צאם פוגע בה חזיתית עם אגרוף קרח חזק במיוחד ומעלף אותה על האדמה.
    "עכשיו, נעבור אליך" הוא אומר בחיוך וממקד את עיניו ישירות עליך "מדיצ'אם הלם על חושי!" הוא קורא ומדי'צאם שלו מתחיל לזהור באור ורוד בהיר וקרן חדה כחץ, עפה לעברך ופוגעת ישירות בידך, המתחילה לדמם בטירוף, ואתה נופל על גבך לאחור מוכה בהלם.
    "אתה רק מתחיל" הוא אומר וצוחק בקול גדול "מרי תשמח לקבל בחור כמוך!" הוא צועק בצחוק.
    "ושוב הלם על חושי!" הוא קורא והפעם, החץ יוצא לכיוון ראשך.
    "נוזלף צא!"אומר ואוציא את נוזלף בידיעה שמתקפות על חושיות לא עובדות על פוקימוני אופל."השתמש בעלי טהר"
    "מרי? מי זאת מרי ?"אשאל במטרה להוציא מידע מקרט.

15. Retired
    שם: Ashar
    שם בפורום: NapTime
    שם במשחק: סטיק
    רקע סטיק הוא ילד שגדל למשפחה שמה שהחזיק אותה הוא הילדים , אני ואחותי היינו דיי שונים מהבחינה של מה שאנחנו אוהבים אבל זה אף פעם לא הפריע לנו להיות האחים הכי טובים שבזכותם ההורים שלנו מאחודים. אבל כל זה השתנה כשאחות נעלמה , הרגשנו כעס ודכאון כה רב , פשוט נעלמה לנו גם המשפחה שלנו , הוריי כבר לא דיברו יותר וכל הזמן רבו. והייתי צריך לעבור מבית לבית כל שבוע ולראות את הילדים בבית ספר שלנו מטיפים לי מוסר שוב ושוב , כל פעם שהייתי חוזר הביתה הייתי עושה טיול של העיר ורואה משפחות שמחות ונהנות ואני מרגיש שמשהו במהות שלי נהרסה. היום הולדת לא הייתה אותו הרגשה כמו פעם , באותו יום הולדת , יום הולדת 14 כשההורים נפגשו הם רבו , היו צעקות והגעתי להחלטה שלא באלי לשמוע יותר את הצעקות האלה .
    יצאתי החוצה והתחלתי להסתובב ברחוב , כשראיתי שינקס שוכב על הרצפה בוכה דמעות הבנתי שהוא מרגיש בדיוק כמוני , מאכוזב ועזוב. כנראה שגם הוא איבד את משפחתו האהובה.
    לקחתי את שינקס לביתי ובימים שחלפו שינקס לא וויתר וחיפשתי איתו את משפחתו ראיתי את הברק שעיניו , שאסור לוותר. יום למחרת החלטתי לצאת מהבית לקחתי את שינקס ויצאתי כמו שינקס לחפש את אחותי שנמצאת איפה שהוא , וגם להחזיר לי את המשפחה.
    תמונה/ ספרייט:
    פוקימון התחלתי:
    תגים: למחוק את המיותר
    כסף:1000$
    ציוד: 5 פוקדורים (),פוקדע( ),אין סוף אוכל ושתייה לבני אדם ופוקימונים,פנס,שעון,
    הערות/הארות: אתה מושלם וכולם אוהבים אותך ואני אשמח לאייפום
    פרישה

עמוד 73 מתוך 99 ראשוןראשון ... 2363717273747583 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •