Pokemon GO
עמוד 74 מתוך 99 ראשוןראשון ... 2464727374757684 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,096 עד 1,110 מתוך 1478
  1. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם~
    סנדשרו מקמט את אפו וממשיך לחפור, ואחרי כרבע שעה מצליח לחפור תעלה קטנה והוא מצליח לצאת כמה סנטימטרים מליד הבור הראשון.
    "זה צריך להיות ממש מהיר, כל פוקימון שילחם נגדו יביסו אותו לפני שהוא יצליח" אומר לך מייקל ומתכופף לעברך "יש לי רעיון!" הוא אומר בנחישות ומשחרר את נאמל שלו מהפוקדור ועוזר לך לצאת מהבור "נאמל בוא נראה לו איך חופרים" הוא אומר בחיוך ונאמל שלו, מהנהן בראשו בהסכמה ואז ידיו זוהרות והוא קופץ לתוך האדמה ותוך חצי שנייה יוצא בור אחר שרחוק בערך בכמה מטרים טובים מאיפה שהוא צלל.
    "אתה רואה, המתקפה הזאת צריכה להיות ממש מהירה!" הוא מוסיף בחיוך.
    "מעולה סנדשרו! תראה תא נאמל! תעקוב אחרי מה שהוא עושה!" אני אקרא לסנדשרו "יאללה מהר, המתקפה צריכה להיות מהירה!"

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי F!upy צפה בהודעה
    פלינט~
    ... ם:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    מונפרו פותח את פיו ושולח להביור אימתני על האבקה הורודה ושורף את כולה במהירות. מסקוריין של טימותי, מתחיל לנפנף במהירות בכנפיו וסביבו נוצר טורנדו סגול וענקי, אשר עף במהירות למונפרו, אשר מצליח, להתחמק ממנה בקושי רב ואז הוא טס לעברו של מסקוריין, שאגרופו זוהר באור אדום ובהיר, אבל מסקוריין מתחמק במהירות מהמתקפה ושולח עשרות בועות לעבר מונפרו, והן מתפוצצות על גבו, מפילות אותו על האדמה. מונפרו אינו מוותר, וכדור אנרגיה לבנה נוצרת לפניו, ומותך הכדור אור נשמע קול צורמני וחזק.
    "מבט מפחיד ואז שוב מים רותחים!" קורא טימותי ומסקוריין שלו מרים את שתי כנפיו קדימה, והן מתחילות לזהור באור בוהק וחלש. מונפרו מסתכל מפחוד מהמראה והוא בורח אחורנית, משקשק מפחד. מסקוריין עף גבוהה באוויר ופותח את פיו, ושולח משם סילון של מים מבעבעים.
    קצת קשה להתחמק מאגרוף מאך אתה יודע,במשחקים זו מתקפה שתוקפת ראשונה תמיד,אבל שיהיה.

"מונפרנו קדימה אל תפחד! זה רק פרפר!" אומר לו בקול רציני, "תשתמש במיקוד אנרגיה בכדי לצאת מהפחד ולהתחמק במהירות! מיד לאחר מכן תרוץ לכיוונו של מסקריין וכשאתה קרוב אליו תקפוץ הצידה ותתקוף בחבטות זעם! ואז בלהביור!" אדריך את מונפרנו בביטחון

3. the bitch is back
    ניל~
    עיניו של קרט נוצצות כשאתה שואל מי זו מרי "מרי, היא ראש התנועה שלנו, היא מושלמת בכל רמח גופה, ולא כמו המנהיג השפל שלכם" הוא אומר בזמן שהפוקימון שלך נחתך מכל העלי תער של נוזלף. "מדיצ'אם מחבה צלולה ואז אגרוף אש!" הוא קורא ומדיצ'אם עוצם את עיניו ולא זז, וגופו מתחיל לזהור באור בהיר, ואז הוא פותח את עיניו ומזנק על נוזליף ופוגע בו עם אגרוף אש רציני בפניו.

אדם~
    3>
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    סנדשרו מהנהן ומנסה לחקות את את נאמל, והוא קופץ באוויר וצולל לאדמה, אבל הדבר הכי הזוי קורא, סנדשרו נתקע כשישבנו תקוע מחוץ לאדמה. סנדשרו מזיז את רגליו בפראיות ומייק עוזר לך לשלוף אותו החוצה.
    "שוב" אומר מייקל וסנדשרו מנסה שוב ונתקע קצת יותר מאחורי ישבנו ורץ זנבו מבצבץ החוצה.
    "האממ מעניין מה הבעיה שלו" אומר מייקל ומשפשף את סנטרו."יכול להיות שהוא עוד לא מוכן ללמוד מתקפה נוספת?" שואל מייקל אותך.

פלינט~
    בסדר, הוא עף, זה לא כמו במשחק שאי אפשר להתחמק~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    מונפרו מתנער במהירות וזוהר באור בהיר, ומצליח לברוח, ברובו מהמים הרותחים, אבל רגלו השמאלית נכבית מהמתקפה. אתה מבחין שטימותי מחייך קלות. מונפרו מתעצבן ורץ לעברו של מסקוריין ושתי כפותיו, מתחילות לזהור באור צהוב בהיר והוא חובט מספר פעמים במסקוריין ומפיל אותו על האדמה. בעודו צונח מונפרו פותח את פיו וסילון אש חדק פוגע ישירות במסקוריין.
    מסקוריין פגוע קשה, אבל אינו מוותר וקרנו מתחילה לזהור באור ירוק חזק, ושלשה קרנות אור יוצאת ממנו וקושרות את מונפרו ושואבת ממנו אנרגיה.
    מסקוריין השתמש בשאיבת ג'יגה.
    "עכשיו חסל אותו עם מים רותחים!" קורא טימותי "ואת תמי תבואי איתי כשאני אנצח" אומר טימותי בחיוך מעוות.

שחר~
    רשום 333>
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    אוסטין~
    ספינראק פוזל לעברך ואז שולח חוט נוסף לעבר ענף גבוה, והוא מתחיל להתנדנד במהירות והוא מטיח את הכדור על גזע העץ, אבל התוצאה היחידה היא שבידריל נשארת כלואה בתוך הכדור הרך, ואילו ספינראק תלוי על הענף. ספינראק מטפס במהירות על הענף ומתחיל לזהור באור צבעוני וקרן נשלחת לעבר כדור החוטים. הקרן פוגעת בכדור ומפוצצת אותו לגמרי ועשן סמיך סובב את המקום. כשהעשן מתפזר, אתה מגלה שבידריל אינה בכדור, או מה שהיא הכדור.
    אתה מסתכל על פיבי ורואה שהיא מחייכת ואז מצביעה על ספינראק, אשר נפגע ישירות ממתקפת האקרובטיקה של בידריל.
    "כל הכבוד עכשיו עוקץ כפול!" היא קוראת בביטחון.
    "ספינרק שלח חוט על גופו של בידריל ומשוך את עצמך אליו!" אומר במפתיע, מחוייך ובטוח.
    ואז אדריך אותו "עלה על גבו ותפס לראשו ומול פניו בצע פרצוף מפחיד! לאחר מכן זנק ממנו ותקוף בעוקץ רעל!"
    אומר ואקווה שזה יפעל.

.

5. משתמש מנוסה
    פלינט~
    בסדר, הוא עף, זה לא כמו במשחק שאי אפשר להתחמק~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    מונפרו מתנער במהירות וזוהר באור בהיר, ומצליח לברוח, ברובו מהמים הרותחים, אבל רגלו השמאלית נכבית מהמתקפה. אתה מבחין שטימותי מחייך קלות. מונפרו מתעצבן ורץ לעברו של מסקוריין ושתי כפותיו, מתחילות לזהור באור צהוב בהיר והוא חובט מספר פעמים במסקוריין ומפיל אותו על האדמה. בעודו צונח מונפרו פותח את פיו וסילון אש חדק פוגע ישירות במסקוריין.
    מסקוריין פגוע קשה, אבל אינו מוותר וקרנו מתחילה לזהור באור ירוק חזק, ושלשה קרנות אור יוצאת ממנו וקושרות את מונפרו ושואבת ממנו אנרגיה.
    מסקוריין השתמש בשאיבת ג'יגה.
    "עכשיו חסל אותו עם מים רותחים!" קורא טימותי "ואת תמי תבואי איתי כשאני אנצח" אומר טימותי בחיוך מעוות.
    "אסור שזה יקרה.." אומר בקול שקט, "שאיבת ג'יגה? מתקפה לא כל כך אפקטיבית על פוקימוני אש" אומר בכדכ לעצבן את טימותי, "מונפרנו קדימה! תשתמש באגרוף מאך כדי לפוצץ את הקרניים שכובלות אותך ואז במיקוד אנרגיה כדי להתחמק! אחר כך תבלבל את מסקריין בעזרת מהירותך וברגע הנכון תשתמש בלהביור בכל הכוח!" אדריך את מונפרנו בביטחון, "תמי הכל יהיה בסדר" אומר לה בחיוך

6. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ניל~
    עיניו של קרט נוצצות כשאתה שואל מי זו מרי "מרי, היא ראש התנועה שלנו, היא מושלמת בכל רמח גופה, ולא כמו המנהיג השפל שלכם" הוא אומר בזמן שהפוקימון שלך נחתך מכל העלי תער של נוזלף. "מדיצ'אם מחבה צלולה ואז אגרוף אש!" הוא קורא ומדיצ'אם עוצם את עיניו ולא זז, וגופו מתחיל לזהור באור בהיר, ואז הוא פותח את עיניו ומזנק על נוזליף ופוגע בו עם אגרוף אש רציני בפניו.
    "נזליף השתמש בהתקשחות ולאחר מכן בכוח הטבע! אל תיתן לו להתקרב אליך, תשלח לעבר עיניו עלי תער ואז תרחק."אומר לנוזליף.
    "והיא יודעת שאתה תוקף מאמנים תמימים שאיבדו את דרכם ביער הנורא ?"אשאל ואעשה פרצוף מסכן.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

7. Retired
    שם: Ashar

התחלה:
    אתם קמים מוקדם בבוקר אפילו לפני שהוריכם היתעוררו. אתה קמים בשקט מוחלט ומתארגנים ליציאה ולוקחים איתכם כל מה שחשבתם לנכון לקחת. אחרי שהיסתדרתם אתם יורדים מטה אוכלים ארוחת בוקר בשקט שוטפים את הצלחת ומשאירים מכתב פרידה להוריכם ומסבירים להם את הסיבות למסע את יוצאים החוצה מהבית ורוח בוקר קלילה נושבת על פניכם, אתם מחייכים וחושבים 'זהו עכשיו אני יוצא למסע חיי! אני אגלה מה קרה לאחותי!' ואז אתם מתחילים לרוץ לבית של הפרופסור. כשאתם מגיעים את דופקים בדלת ולאחר כמה דקות קם אליכם הפרופסור בפיג'מה "מה את\ה רוצה?" הוא שואל ברוגז ומחכה לתשובה
    " אני רוצה לקבל את שינקס " , כשאי חושב בליבי על המאורע שקרה לשינקס שהכרתי.
    " אני רוצה לצאת למסע בעקבות האלים ואין שום דבר שיעצור אותי! "
    פרישה

8. the bitch is back
    אוסטין~
    ספינראק פותח את פיו ומשם יוצא חוט לבן ודקיד הנצמד לגוה של בידריל, הממשיכה להסתער לעברו, ואז ספינראק קוץ לעברו ונפגע מהעוקץ הכפול של בידריל. למרות זאת, ספינראק לא מוותר ועולה על ראשה של בידריל ועם חלקו התחתון יוצר פרצוף מפחיד ומרתיע את בידריל, המתחילה להשתולל בפחד. לאחר שנייה ספינראק קופץ מראשה ומהאוויר שולח עשרת קוצים סגולים אשר פוצעים את גופה.
    פיבי מחייכת ומסתכלת רגועה על הקרב "בידריל בואי נראה לילד איך עושים את זה, ריקוד חרבות ואז תעברי לחיתוך!" היא אמרת בקול עוד יותר בטוח, הגורם לך להתערער. בידריל שולחת את שני מחטיה קדימה, והם זוהרים בסגול בהיר ונראה שהם גדלים, ואז היא יוצאת כשהמחטים שלה שלוחים קדימה והיא משספת את גופו הקטן של ספינראק.

פלינט~
    הקרניים זה לכמה שניות ם:
    אז האגרוף מאך לא יכול כ"כ להרוס אותם~ XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    מונפרו מתעשת מהקרב ומתחיל לזהור באור כתום ובהיר ומתחיל לרוץ לעברו של מסקוריין, ומצליח לחמוק מסילון המים הרותחים של מסקוריין, אבל אז נופל על בטנו והוא מחזיק את רגלו בכאב ומעוות את פניו בכאב. "טימותי זה מספיק!" קוראת תמי וצועדת לפני מונפרו ומחווה בידיה תנועת הגנה "זה לא יעזור את תנצח מליון מאמנים!" היא צועקת לעברו "אני לא רוצה להיות איתך, אז אני מציעה לך פשוט ללכת מפה!" ממשיכה ועל פניה משנות ונהפכות רציניות עד פחד, שגם מלחיץ אותך.
    "אני לא אתן לך לפגוע בחברים שלי יותר! עכשיו זוז" היא מוסיפה בזעם.
    אתה מעיף את מבטך לעברו של טימותי ופניו בהלם, אבל הם משתנות בשנייה לזעם טהור "אם לא תיהיי שלי, את לא תיהיי של אף אחד!" הוא מתריס בזעם "מים רותחים!" הוא קורא למסקוריין ומצביע על תמי. מסקוריין עף באוויר ומתחיל לשלוח סילון של מים מבעבעים, כשלפתע סילון של אש פוגע במסקוריין ומעלף אותו. אתה רואה שמונפרו פגע בו בכוחותיו האחרונים.
    "אתה בטוח רוצה להתעסק איתי בצורה הזאת?!" צורחת תמי ומשחררת את מיני מהפוקדור שלה ופוקדת עליה להשתמש בזנב ברזל על טימותי, והיא מעיפה אותו הרחק לאוויר עד שהוא נעלם מאחורי צמרות העיצים.
    "אתה בסדר?" היא שואלת ומכופפת אל מונפרו. פניה חוזרות להיות רגילות ורגועות.

ניל~
    קרט מחחיך "כמובן, אחת מהדיברות שלנו הוא להשמיד את כל אלה שלא מאמנים בדרכנו ובדרך השלום!" הוא מתריס ואז מצווה למדיצ'אם להשתמש בצוות כפול ואז הגנה.
    נוזלאף מקשיח את גופו ואז שולח מפיו מתנת טבע, המשתחררת בצורה פצצת זרע, אבל המתקפה פוגעת באחד מכפילו של מדיצ'אם. מיד לאחר מכן נוזלף מנופנף את עלה ראשו במהירות ועשרות עלים נשלחים לעברם של הכפילים, אשר מגינים על עצמם מההתקפה של נוזלאף "לא תוכל לנצח ילד, טרם הפסדתי בקרב אחד" הוא אומר בקול קריר "עכשיו תעברו לאגרוף קרח!" קורא לעבר מדיצ'אם שלו. וכל הכפילים רצים לעברו של נוזלאף כשידם מתחילה להעלות כפור.

סטיק~
    "איזו נחישות!" אומר הפרופסור בחיוך ומכניס אותך לביתו המלוכלך "אני יודע שיש לי פה איפשהו שינקס!" הוא אומר ומתחיל לחטט בכמה מגירות וזורק פוקדורים לכל צד. אחרי כמה דקות הוא מגיש לך פוקדור אדום ונוצץ.
    אתה מודה לו ומתחיל ללכת "רק רגע יש פה עוד משהו אחד" הוא מוסיף ומוציא ממגירה אחרת חמישה פוקדורים ריקים ופוקידע משוכללת למדי.
    "במידה ותצטרך משהו, תוכל להתקשר אליי המספר שלי שמור בפוקידע!" הוא אומר בחיוך ומנופף בידו.
    גיל! 3>

9. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ניל~
    קרט מחחיך "כמובן, אחת מהדיברות שלנו הוא להשמיד את כל אלה שלא מאמנים בדרכנו ובדרך השלום!" הוא מתריס ואז מצווה למדיצ'אם להשתמש בצוות כפול ואז הגנה.
    נוזלאף מקשיח את גופו ואז שולח מפיו מתנת טבע, המשתחררת בצורה פצצת זרע, אבל המתקפה פוגעת באחד מכפילו של מדיצ'אם. מיד לאחר מכן נוזלף מנופנף את עלה ראשו במהירות ועשרות עלים נשלחים לעברם של הכפילים, אשר מגינים על עצמם מההתקפה של נוזלאף "לא תוכל לנצח ילד, טרם הפסדתי בקרב אחד" הוא אומר בקול קריר "עכשיו תעברו לאגרוף קרח!" קורא לעבר מדיצ'אם שלו. וכל הכפילים רצים לעברו של נוזלאף כשידם מתחילה להעלות כפור.
    "נוזלף השתמש בהתקשחות ואז בהתמדה!"אומר לנוזלף במהירות.
    "לא הפסדת בקרב ?ואתה עדיין מקבל הוראות ממפקדים?אני מניח שאתה נטפל למאמנים מתחילים"אומר.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

10. משתמש מנוסה
    [b]
    פלינט~
    הקרניים זה לכמה שניות ם:
    אז האגרוף מאך לא יכול כ"כ להרוס אותם~ XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    מונפרו מתעשת מהקרב ומתחיל לזהור באור כתום ובהיר ומתחיל לרוץ לעברו של מסקוריין, ומצליח לחמוק מסילון המים הרותחים של מסקוריין, אבל אז נופל על בטנו והוא מחזיק את רגלו בכאב ומעוות את פניו בכאב. "טימותי זה מספיק!" קוראת תמי וצועדת לפני מונפרו ומחווה בידיה תנועת הגנה "זה לא יעזור את תנצח מליון מאמנים!" היא צועקת לעברו "אני לא רוצה להיות איתך, אז אני מציעה לך פשוט ללכת מפה!" ממשיכה ועל פניה משנות ונהפכות רציניות עד פחד, שגם מלחיץ אותך.
    "אני לא אתן לך לפגוע בחברים שלי יותר! עכשיו זוז" היא מוסיפה בזעם.
    אתה מעיף את מבטך לעברו של טימותי ופניו בהלם, אבל הם משתנות בשנייה לזעם טהור "אם לא תיהיי שלי, את לא תיהיי של אף אחד!" הוא מתריס בזעם "מים רותחים!" הוא קורא למסקוריין ומצביע על תמי. מסקוריין עף באוויר ומתחיל לשלוח סילון של מים מבעבעים, כשלפתע סילון של אש פוגע במסקוריין ומעלף אותו. אתה רואה שמונפרו פגע בו בכוחותיו האחרונים.
    "אתה בטוח רוצה להתעסק איתי בצורה הזאת?!" צורחת תמי ומשחררת את מיני מהפוקדור שלה ופוקדת עליה להשתמש בזנב ברזל על טימותי, והיא מעיפה אותו הרחק לאוויר עד שהוא נעלם מאחורי צמרות העיצים.
    "אתה בסדר?" היא שואלת ומכופפת אל מונפרו. פניה חוזרות להיות רגילות ורגועות.
    "מונפרנו איזה גיבור...התמודדת בגבורה רבה,אתה אמיץ מאוד ואני גאה להיות המאמן שלך" אומר לו בחיוך רחב ואחבק אותו חיבוק אוהב, "תנוח עכשיו" אומר לו בחיוך ואשיב אותו לפוכדור.
    "כמובן שגם את עזרת.." אומר לתמי בקול שקט ואביט ישירות בעינייה, "את אמיצה מאוד,ומיוחדת ואת תילחמי עד הסוף בשביל החברים שלך,תכונות שאני מאוד מעריך בבני אדם,ובמיוחד אצל נשים" אומר לה בקול מלא ביטחון ואחייך אליה,אחזיק את ידה ואראה איך היא תגיב

11. Retired
    שם: Ashar
    סטיק~
    "איזו נחישות!" אומר הפרופסור בחיוך ומכניס אותך לביתו המלוכלך "אני יודע שיש לי פה איפשהו שינקס!" הוא אומר ומתחיל לחטט בכמה מגירות וזורק פוקדורים לכל צד. אחרי כמה דקות הוא מגיש לך פוקדור אדום ונוצץ.
    אתה מודה לו ומתחיל ללכת "רק רגע יש פה עוד משהו אחד" הוא מוסיף ומוציא ממגירה אחרת חמישה פוקדורים ריקים ופוקידע משוכללת למדי.
    "במידה ותצטרך משהו, תוכל להתקשר אליי המספר שלי שמור בפוקידע!" הוא אומר בחיוך ומנופף בידו.
    " תודה רבה פרופסור , עזרת לי מאוד! אני אתקשר אליך ". אני יוצא החוצה וחושב לעצמי ' לא פלא שהבית שלו מסריח הוא גר בדיר חזירים ף הוא לא מנקה איזה מן פרופסור עלוב הוא ' אני מגחח לעצמי ויוצא לדרך .
    " שינקס צא החוצה " אני משחרר את הפוקדור של שינקס בתקווה 'שאני מהמר טוב וזה לא פוקדור ריק, אני והמזל שלי.. '.
    אני מתיידד עם שינקס ומקווה מאוד שהוא דומה באופיו לאופי של השניקס שהקודם שנתן לי את הנחישות לצאת למסע.
    אם יש לי מפה אני פותח אותה ובודק לאן אני אמור ללכת , אם לא אני שואל אדם מוגרל מן הרחוב
    פרישה

12. מנהל למופת! (לשעבר)
    אוסטין~
    ספינראק פותח את פיו ומשם יוצא חוט לבן ודקיד הנצמד לגוה של בידריל, הממשיכה להסתער לעברו, ואז ספינראק קוץ לעברו ונפגע מהעוקץ הכפול של בידריל. למרות זאת, ספינראק לא מוותר ועולה על ראשה של בידריל ועם חלקו התחתון יוצר פרצוף מפחיד ומרתיע את בידריל, המתחילה להשתולל בפחד. לאחר שנייה ספינראק קופץ מראשה ומהאוויר שולח עשרת קוצים סגולים אשר פוצעים את גופה.
    פיבי מחייכת ומסתכלת רגועה על הקרב "בידריל בואי נראה לילד איך עושים את זה, ריקוד חרבות ואז תעברי לחיתוך!" היא אמרת בקול עוד יותר בטוח, הגורם לך להתערער. בידריל שולחת את שני מחטיה קדימה, והם זוהרים בסגול בהיר ונראה שהם גדלים, ואז היא יוצאת כשהמחטים שלה שלוחים קדימה והיא משספת את גופו הקטן של ספינראק.
    "ילד, חח אוקיי את גמורה!" אומר לה בצחקוק ואז אוסיף ספינארק אנחנו מסוגלים "ירי חוט שוב לאחד הענפים כוון לענף ממש גבוה בשביל שהחוט יהיה ארוך"
    "תנדנד וגרום לה לעקוב אחריך.. נוע עם החוט במעגלים לאורך הגזע שוב ושוב עד החוט יגמר... לשגע קצת את בדריל. כשהו יגמר קפוץ והתנתק ממנו ובעודך באוויר שלח קרן על חושית בככל הכוח שנותר!"
    "כוון היטב זאת פגיעה מכרעת, אני מאמין בך!" אומר ואעודד אותו.

.

13. the bitch is back
    ניל~
    קרט מתחיל לצחוק מדבריך "אתה אפילו לא מבין את עוצמת המפקדות שלי. לא רק שהיית כבר מובס, רוב הסיכויים שהן היו שוחטות אותך כבר מזמן!" הוא פולט ומתגלגל מצחוק. בינתיים, נאזלף מקשיח את עורו ואז זוהר באדום והוא חוטף את כל עוצמת האגרוף קרח של מדיצ'אם וכפיליו. "בילבול!" קורא קרט מחניק עוד צוחק ומדיצ'אם מתחיל לזהור בכוחל בהיר, אתה מעלה גיחוך ואז קולט שהוא לא השתמש בזה על הפוקימון שלך.
    בעזרת כוחותיו, הוא מרים עשרות אבנים וענפים גדולים והום נשלחים ישירות על נאוזלף, והוא נקבר תחת ערמת הפסולת.

פלינט~
    תמי מסמיקה ושולפת את ידה מידייך "זה היה כלום" היא אומרת בשקט "הקרציה הזה עוקב אחרי כבר שבועות. אני בטוחה שזאת לא הפעם האחרונה שנתקל בו" היא מוסיפה ופניה מתקשחות. "אבל זה היה מאוד אמיץ מצידך ככה לעמוד מולו. טימותי מאמן מאוד חזק, המסקוריין כמעט חיסל פעם את מיני שלי ועם ידה מלטפת את מיני והיא מרימה אליה חיוך.
    "אני מציעה שנתחיל להיזהר. אני בטוחה שיש ביער הזה עוד כמה מהנהורים ובטוח כמה מהצללים! ולך תדע, אולי נתקל גם באחוות הבנים האלה, למרות שבקושי שמעתי עליהם בזמן האחרון" היא אומרת ומשפילה את מבטה.

סטיל~
    אתה מודה לפרופסור ומשחרר את הפוקימון שלך מהפוקדור. לפניך עומדת, שינקס קטנה וחמודה אשר מייללת קלות כשהיא רואה אותך ואז היא מתחילה להתחכך ברגלך כמו חתול.
    אתה מחייך ומציג את עצמך בפניה, והיא מייללת בסיפוק. אתה בודק במפה של הפוקידע שלך, ומתחיל ללכת בקו ישר ליציאה מהעיר. אחרי כרבע שעה, אתה מוצא את עצמך עומד בשביל ארוך, מוקף בשדות ענקיים אשר מתפרסים עד האופק. עד מהרה, אתה מבחין בתנועה לצד הדרך. אתה מתקרב ורוא פוקימון חום, בעל זנב ארוך .
    "סנטרט!" הוא קורא בקול עליז ושמח.

אוסטין~
    "אתה עדיין לא יודע מי אני?" שואלת פיבי בחיוך מעט שחצני בזמן שספינראק מסתובב סביב גזע העץ, ובידריל אחריו. אחרי כמה סיבובים ספינראק מתנתק מהחוט וקופץ באוויר ומתחיל לזהור באור צבעוני וקרן צבעונית נשלחת לעברה של בידריל והיא נפגעת קשות.
    אתה מרוצה מעצמת המתקפה, אבל כשאתה מסתכל על פיבי, אתה קולט חיוך בטוח."נקמה!" היא קוראת במהירות ובידריל שלה זוהרת באור שחור והיא משחררת עצמה אדירה על ספינראק שהוא נופל על האדמה פצוע קשה.
    גיל! 3>

14. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka kun צפה בהודעה
    [B]
    פלינט~
    תמי מסמיקה ושולפת את ידה מידייך "זה היה כלום" היא אומרת בשקט "הקרציה הזה עוקב אחרי כבר שבועות. אני בטוחה שזאת לא הפעם האחרונה שנתקל בו" היא מוסיפה ופניה מתקשחות. "אבל זה היה מאוד אמיץ מצידך ככה לעמוד מולו. טימותי מאמן מאוד חזק, המסקוריין כמעט חיסל פעם את מיני שלי ועם ידה מלטפת את מיני והיא מרימה אליה חיוך.
    "אני מציעה שנתחיל להיזהר. אני בטוחה שיש ביער הזה עוד כמה מהנהורים ובטוח כמה מהצללים! ולך תדע, אולי נתקל גם באחוות הבנים האלה, למרות שבקושי שמעתי עליהם בזמן האחרון" היא אומרת ומשפילה את מבטה.
    חחחחחחחח אמרת להתחיל איתה XD ולא התייחסת למה שקרה עם מונפרנו

"כן..כדאי שנזוז" אומר לה,אחכה שתחזיר את מיני לפוכדור שלה ונמשיך ללכת בדרכי כשאזוריל בידיי, בזמן ההליכה אמשיך לחזק איתו את הקשר,אצחיק אותו ואחמיא לו,מה שצריך כדי שיאהב אותי יותר

15. מנהל למופת! (לשעבר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka kun צפה בהודעה
    אוסטין~
    "אתה עדיין לא יודע מי אני?" שואלת פיבי בחיוך מעט שחצני בזמן שספינראק מסתובב סביב גזע העץ, ובידריל אחריו. אחרי כמה סיבובים ספינראק מתנתק מהחוט וקופץ באוויר ומתחיל לזהור באור צבעוני וקרן צבעונית נשלחת לעברה של בידריל והיא נפגעת קשות.
    אתה מרוצה מעצמת המתקפה, אבל כשאתה מסתכל על פיבי, אתה קולט חיוך בטוח."נקמה!" היא קוראת במהירות ובידריל שלה זוהרת באור שחור והיא משחררת עצמה אדירה על ספינראק שהוא נופל על האדמה פצוע קשה.
    "לא.." אביט בה, מרים גבה בחוסר הבנה.
    לאחר המתקפה שלה אצעק בדאגה "ספינראק!" ואנסה לעודד אותו "הקשב חבר, האמן לי שאנחנו עדיין מסוגלים לנצח!"
    אנסה לחשוב על רעיון ואז אחפש עם עיניי שתי עצים צמודים ומקבלים/פנסי תאורה צמודים ומקבילים.
    לאחר מכן אגיד לספינרק לעמוד ליפנהם ואדריך אותו "מתח חוט לאורך מהימני אל השמאלי, ואז עוד אחד כזה טיפה יותר נמוך, ועוד אחד כזה טיפה יותר גבוה, ועוד אחד אחרון גבוהה מכולם!"
    ואז אחכה לבידריל, כשהיא תצא אל ספינראק אומר לו ללכת אחורה מעט וכמעט להיצמד לחוטים ואז אגיד בבט אחת "קפוץ הצידה והתחמק עכשיו!" ואתן לבידריל להתקע בחוטים הדביקים חסרת עונים "עכשיו ספינראק כך נשימה עמוקה והשתמש בעוקץ רעל בכל הכוח!"

.

עמוד 74 מתוך 99 ראשוןראשון ... 2464727374757684 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •