Pokemon GO
עמוד 76 מתוך 99 ראשוןראשון ... 2666747576777886 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,126 עד 1,140 מתוך 1478
  1. the bitch is back
    פלינט~
    "טוב, אני יודעת בוודאות שהפוקימון האגדי, סלבי קשור לשתילת היער." היא אומרת בזמן שאתה מוציא את הפוקימונים שלך ומביא להם לאכול. "ישנה אגדה עתיקה מאוד במחוז, ששורשיה מחלחלים ממחוז ג'וטו, הואן, קנטו וסינו!" היא אומרת בהתלהבות בזמן שאתה ותמי מקשיבים מרותקים.
    "נאמר, שלפני שלבי היה מקדש, היה לו עץ יחודי, ממה שאומרים זה שילוב של ערבה בוכייה, אלון ותפוח. העץ הזה היה עצום! הוא נגע ממש בכיפת השמיים. באותה תקופה, לא היה ידע מודרני על אגדיים ועל הקמת העולם, כפי שאנחנו יודעים כיום. בכל אופן, העץ הענקי הזה היה מוקד לעלייה לרגל מכל העולם. בשלב מסויים כשהתפתחה מלחמה בין הפוקימונים האגדיים, הם התחלקו לשתי קבוצות" היא מוסיפה כדרך אגב וממשיכה "הקרב עצמו התרחש בג'וטו ממש מתחת לעץ הקסום של סלבי, שאז לפי האגדה היה עדיין ביצה שטרם בקעה. בפיצוץ אדיר, אחד מהפוקימונים הרס את העץ, ועצמת הפגיעה, סלבי בקע. עצוב ממה שקרה, החזיר את הפוקימונים בעזרת כוחותיו לזמנים שונים בתולדות ההיסטוריה. עצוב ועייף מבזבוז הכוחות שלו, הוא בכה בכי מר על העץ שלו, עד שהחליט להציל את העץ. הוא קטף פרח קטן וטס איתו למקום בלתי ידוע ושם שתל את הפרח, כדי שיצמח להיות בנו של עצו שלו. את הפרח, כפי שנאמר הוא שתל ביער איליין. ממש כאן!" היא מסיימת בהתלהבות "זה מה שאני רוצה למצוא! אם באמת יש כאן עץ המתאים לתיאור ששמעתי. זה יפתור המון תעלומות על כל הריבים של הפוקימונים האגדיים בעולם שלנו!" היא מוסיפה אחרי שהיא נותנת ביס עצום בלחם שלה.
    תמי מסתכלת מרושמת במיוחד מהסיפור "ואו זה מרתק!" היא אומרת בחיוך חולמני. "בכל מקרה, יש ביער אגם יחסית גדול, הוא נמצא קצת דרומי לכן, אז תהיו צריכים לחזור בעקבותיכם. ויש מערת הרעל המפורסמת, שבאופן מצחיק נמצאת ממש בכניסה ליער מהעיר ג'נטה! וזהו פחות או יותר. ראיתי פה עשרות פוקימונים מסוגים שונים. בעיקר עשב וחרק. ממש מידי פעם אני רואה מעופף או שניים ופוקימונים רגילים. האמת פעם אחת גם נתקלתי במגמר! ולא כדאי לכם לבקש לשמוע על זה, כי עד עכשיו יש לי כוויות מהכולרה הקטן!" היא מוסיפה וצוחקת צחוק מתגלגל ועמוק.

ניל~
    "אני אומר לך את זה בתור ידיד, אשר נכנס מאותן סיבות כמו שלך, ברח! כל עוד תוכל" הוא אומר ואתה קולט את הכנות בעיניו. למרות זאת, אתה מצליח במהירות לשלוף פוקדור ומשחרר אותו במהירות. מתוך הפוקדור יוצאת סניזל, במבטה הזועף כרגיל.
    "מנוול!" הוא צועק ומסמן לקסטו שלו לתקוף אותך שוב, ואתה מרגיש את עצמת הניקור שלו בזמן שקסטו מנקר את גבך, מחדיר את מקורו לעומק בשרך, פוצע אותך אנושות.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka kun צפה בהודעה
    ניל~
    "אני אומר לך את זה בתור ידיד, אשר נכנס מאותן סיבות כמו שלך, ברח! כל עוד תוכל" הוא אומר ואתה קולט את הכנות בעיניו. למרות זאת, אתה מצליח במהירות לשלוף פוקדור ומשחרר אותו במהירות. מתוך הפוקדור יוצאת סניזל, במבטה הזועף כרגיל.
    "מנוול!" הוא צועק ומסמן לקסטו שלו לתקוף אותך שוב, ואתה מרגיש את עצמת הניקור שלו בזמן שקסטו מנקר את גבך, מחדיר את מקורו לעומק בשרך, פוצע אותך אנושות.
    "יכול להיות שאתה באמת צודק, אבל יש לי מטרה, ואני לא הולך לוותר עליה"
    "סניזל, תקשיבי אני צריך את עזרתך, זה נכון שאני זה שהרגתי את התאומות, אבל אני לא זה שלכד אותם וגרם לכל זה לקרות, תשאילי את כוחך ותעזרי לי להרוג את כולם, ובסוף שאני אגשים את המטרה שלי לא תהיה משמעות לחיי, עד אז אני אשמור על חיי בשביל שרק את תוכלי להרוג אותי."
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

3. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    אוסטין~
    אני לא התעלמתי מכלום~ פיבי התעלמה D:
    ויאללה טוס להגיב אצלך! :@
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    פיבי מרימה את ראשך וחיוך קלוש נמתח על פיה "אתה חושב?" היא אומרת בין יבבה ליבבה ומנגבת את דמעותיה.
    "סבי, הוא מנהיג מכון הרעל בקנטו. הוא למד את האומנות הזאת, מסבו שלמד מסבו. זאת שרשרת ארוכה מאוד של מאמני רעל. האומנות הזאת משלבת בה מספר אומניות לחימה ולימודים סודיים של תורת הנינג'ות. סבי, סרב לתת לי ללמוד את התורה של הנינג'ות והוא שלח אותי למסע כדי להוכיח את עצמי כמאמנת רעל. הוא גם אמר לי לא לחזור עד שהוא יקרא לי" היא מוסיפה ונראית מעט ממורמרת "לא הייתי בבית בקרוב לשנה וחצי. הסתובבתי בכל המחוזות, וניצחתי כל מאמן, מנהיג וחבר באליט פור! אבל סבי עדיין לא תקשר איתי. גם כנלחמתי מולו וניצחתי, הוא אמר לי שעליי להמשיך קדימה" היא מוסיפה ומנערת את שיער הזהוב. "אבל אני באמת מעריכה את זה שאתה ככה מעודד אותי! אשמח לעזור לך" היא מוסיפה חיוך וקדה קידה עמוקה "מה אתה רוצה שאעזור לך?" היא שואלת בחיוך כנה.
    ארים את ספינראק בעדינות, אתפוס אותו ואושיט אותו בחיוך לעבר פיבי ואשאל "מכירה כמה מהלכים או טקטיקות שיוכלו לעזור לי במכון?"

.

4. the bitch is back
    ניל~
    אתה פונה לסניזל בתחינה לעזרה, ואז מאבד את ההכרה. אתה מתעורר בשעת ליל מאוחרת, ומדורה דולקת. למרות זאת אתה מרגיש קור מקפיא. "שששש" אתה שומע לפתע ורואה אור ירוק ובוהק מול עינייך ואז אתה מאבד את ההכרה שוב. אתה מתעורר שוב אחרי מה שנראה לך כמה ימים. פיך יבש, ואתה מורעב. אתה מרים את ראשך ורואה את הפוקימונים שלך מקיפים אותך, ועל פניהם בשמחה שקופה. הם מחייכים מאושר למראה התאוששותך. אתה נעמד, ומרגיש כאב חד בבטנך. אתה מסתכל ואתה רואה שאתה חבוש בתחבושת בד אלסטית. אתה מסתכל סביב, ורואה שאתה בגינה קסומה למראה. אתה מסתכל שוב ומבחין באישה גבוהה בעלת שיער ירוק, והיא לובשת שמלה תואמת לשיערה "התעוררת" היא אומרת בחיוך וקולה נשמע לך כפעמונים מצלצלים ברוח. אתה מרגיש חום ואהבה מהאישה.
    "אתה שוכב פה כבר מספר ימים. מצאתי אותך ממש בקרבת ביתי" היא אומרת ופורסת את ידיה לעבר הגן ואז מסתובבת במקום, כאילו מרקדת. אתה מבחין בעץ ממש במרכז הגן, הוא מזכיר לך שילוב של כמה עצים ביחד, ונראה לך מסתורי ומרתק.
    "איך אתה מרגיש?" היא שואלת בחיוך ומתכופפת אליך ואתה מרגיש את הבל פיה המתוק כדבש.

אוסטין~
    "ובכן" היא אומרת ומוחה דמעה נוספת מצד עינייה "הטקטיקה שהשתמשת נגדי, בטוח לא תעבוד נגד דני, הוא מעבר לטקטיקות רעל פשוטות" היא אומרת ונראית קצת מתעודדת "הייתי ממליצה לך לעבוד עם ספינראק על מתקפת רעל יותר חזקה מעוקץ רעל, ואולי מתקפת חרק קצת יותר טובה. בעקרון, השיטה שלו היא לערער את היריב עם מתקפות לא צפויות ושיטות קרב, שאינן מתקפות ממש" היא מוסיפה "אני חושבת שפינראק לא הכי יועיל לך בקרב נגדו. הוא עוד חלש מידי בשביל להלחם מול דני" היא מוסיפה ומנסה לחייך בעידוד. "אבל, אתה תמיד יכול לקוות שתצליח עם פוקימון אחר את שני הפוקימונים שלו" היא אומרת אחרי שהיא קולטת את הבעת פרצופך.
    גיל! 3>

5. אמאש'ך פלאפי ):
    ניל~
    אתה פונה לסניזל בתחינה לעזרה, ואז מאבד את ההכרה. אתה מתעורר בשעת ליל מאוחרת, ומדורה דולקת. למרות זאת אתה מרגיש קור מקפיא. "שששש" אתה שומע לפתע ורואה אור ירוק ובוהק מול עינייך ואז אתה מאבד את ההכרה שוב. אתה מתעורר שוב אחרי מה שנראה לך כמה ימים. פיך יבש, ואתה מורעב. אתה מרים את ראשך ורואה את הפוקימונים שלך מקיפים אותך, ועל פניהם בשמחה שקופה. הם מחייכים מאושר למראה התאוששותך. אתה נעמד, ומרגיש כאב חד בבטנך. אתה מסתכל ואתה רואה שאתה חבוש בתחבושת בד אלסטית. אתה מסתכל סביב, ורואה שאתה בגינה קסומה למראה. אתה מסתכל שוב ומבחין באישה גבוהה בעלת שיער ירוק, והיא לובשת שמלה תואמת לשיערה "התעוררת" היא אומרת בחיוך וקולה נשמע לך כפעמונים מצלצלים ברוח. אתה מרגיש חום ואהבה מהאישה.
    "אתה שוכב פה כבר מספר ימים. מצאתי אותך ממש בקרבת ביתי" היא אומרת ופורסת את ידיה לעבר הגן ואז מסתובבת במקום, כאילו מרקדת. אתה מבחין בעץ ממש במרכז הגן, הוא מזכיר לך שילוב של כמה עצים ביחד, ונראה לך מסתורי ומרתק.
    "איך אתה מרגיש?" היא שואלת בחיוך ומתכופפת אליך ואתה מרגיש את הבל פיה המתוק כדבש.
    "איפה אני?מי את? מה זה המקום הזה ?"אומר בבלבול, ואחזיק את בטני.

6. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    אוסטין~
    "ובכן" היא אומרת ומוחה דמעה נוספת מצד עינייה "הטקטיקה שהשתמשת נגדי, בטוח לא תעבוד נגד דני, הוא מעבר לטקטיקות רעל פשוטות" היא אומרת ונראית קצת מתעודדת "הייתי ממליצה לך לעבוד עם ספינראק על מתקפת רעל יותר חזקה מעוקץ רעל, ואולי מתקפת חרק קצת יותר טובה. בעקרון, השיטה שלו היא לערער את היריב עם מתקפות לא צפויות ושיטות קרב, שאינן מתקפות ממש" היא מוסיפה "אני חושבת שפינראק לא הכי יועיל לך בקרב נגדו. הוא עוד חלש מידי בשביל להלחם מול דני" היא מוסיפה ומנסה לחייך בעידוד. "אבל, אתה תמיד יכול לקוות שתצליח עם פוקימון אחר את שני הפוקימונים שלו" היא אומרת אחרי שהיא קולטת את הבעת פרצופך.
    "אני לא מסכים איתך..." אומר "השתמשנו בכמה מהלכים טובים מסובכים במיוחד וספינראק ביצע אותם מעולה.. אני בטוח בקטנצ'יק הזה!" ואחייך אליו.
    לאחר מחשבה קצרה אומר "אוקיי, נדחה את המכון, ביום אחד נוסף... נעבוד ונלמד אותך מתקפה חדשה ואולי נעבוד על כמה טקטיקות!"
    ואז אשלוף את הפוקדע ואכוון אל ספינראק 'נראה אם יש אפשרויות שיתנו לי מידע על איזה מתקפות הוא יוכל ללמוד..' אהרהר לי ואבדוק.

.

7. משתמש מנוסה
    פלינט~
    "טוב, אני יודעת בוודאות שהפוקימון האגדי, סלבי קשור לשתילת היער." היא אומרת בזמן שאתה מוציא את הפוקימונים שלך ומביא להם לאכול. "ישנה אגדה עתיקה מאוד במחוז, ששורשיה מחלחלים ממחוז ג'וטו, הואן, קנטו וסינו!" היא אומרת בהתלהבות בזמן שאתה ותמי מקשיבים מרותקים.
    "נאמר, שלפני שלבי היה מקדש, היה לו עץ יחודי, ממה שאומרים זה שילוב של ערבה בוכייה, אלון ותפוח. העץ הזה היה עצום! הוא נגע ממש בכיפת השמיים. באותה תקופה, לא היה ידע מודרני על אגדיים ועל הקמת העולם, כפי שאנחנו יודעים כיום. בכל אופן, העץ הענקי הזה היה מוקד לעלייה לרגל מכל העולם. בשלב מסויים כשהתפתחה מלחמה בין הפוקימונים האגדיים, הם התחלקו לשתי קבוצות" היא מוסיפה כדרך אגב וממשיכה "הקרב עצמו התרחש בג'וטו ממש מתחת לעץ הקסום של סלבי, שאז לפי האגדה היה עדיין ביצה שטרם בקעה. בפיצוץ אדיר, אחד מהפוקימונים הרס את העץ, ועצמת הפגיעה, סלבי בקע. עצוב ממה שקרה, החזיר את הפוקימונים בעזרת כוחותיו לזמנים שונים בתולדות ההיסטוריה. עצוב ועייף מבזבוז הכוחות שלו, הוא בכה בכי מר על העץ שלו, עד שהחליט להציל את העץ. הוא קטף פרח קטן וטס איתו למקום בלתי ידוע ושם שתל את הפרח, כדי שיצמח להיות בנו של עצו שלו. את הפרח, כפי שנאמר הוא שתל ביער איליין. ממש כאן!" היא מסיימת בהתלהבות "זה מה שאני רוצה למצוא! אם באמת יש כאן עץ המתאים לתיאור ששמעתי. זה יפתור המון תעלומות על כל הריבים של הפוקימונים האגדיים בעולם שלנו!" היא מוסיפה אחרי שהיא נותנת ביס עצום בלחם שלה.
    תמי מסתכלת מרושמת במיוחד מהסיפור "ואו זה מרתק!" היא אומרת בחיוך חולמני. "בכל מקרה, יש ביער אגם יחסית גדול, הוא נמצא קצת דרומי לכן, אז תהיו צריכים לחזור בעקבותיכם. ויש מערת הרעל המפורסמת, שבאופן מצחיק נמצאת ממש בכניסה ליער מהעיר ג'נטה! וזהו פחות או יותר. ראיתי פה עשרות פוקימונים מסוגים שונים. בעיקר עשב וחרק. ממש מידי פעם אני רואה מעופף או שניים ופוקימונים רגילים. האמת פעם אחת גם נתקלתי במגמר! ולא כדאי לכם לבקש לשמוע על זה, כי עד עכשיו יש לי כוויות מהכולרה הקטן!" היא מוסיפה וצוחקת צחוק מתגלגל ועמוק.
    "מרתק!" אומר לה בקול סקרן מאוד ואחייך אליה, "הייתי רוצה ללכת למערת הרעל אבל אנחנו כבר רחוקים ממנה אני מניח,אבל לפחות אנחנו יודעים איפה היא" אומר ואחייך למרתה, "ומה את יודעת על התנועות? הם בטח עושים פה לא מעט צרות.." אשאל את מרתה בקול רציני ואחכה לשמוע את תגובתה

8. Retired
    שם: Ashar
    סטיק~
    טעינה זה מעלה את המתקפה שלה רק אם היא משתמשת במתקפה חשמלית אח"כ שכרגע אין לה~
    ומעלה לה את ההגנה המיוחדת~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    שינקס קופצת באוויר, וניצוצות צהובים מתחילים לזהור סביבה ואז הם נספגים בתוכה. סנטרט מנסה שוב לרוט אותה, אבל היא מתחמקת הצידה בקלות ואז מסתערת בדחיפה חזקה לעברו ומפילה את סנטרט על האדמה הקשה. סנטרט מתכדרר ככדור ואז מותח את זנבו ומנתר בדיוק מולו של שינקס ושורט את צד גופה שוב.
    חכם מצידך להביא לי מתקפה לא שימושית
    ~~~~~~
    " שינקס את בסדר? " אני אשאל בתמימות.
    ' אוקיי הגיעה הזמן לסיים את זה ' אני נחוש בדעתי , " שינקס תתחילי לרוץ לכיוונו של סנטרט וכשהוא בא לתקוף אותך תקפצי מעליו ותשמשי בניב קרח על צווארו! "
    פרישה

9. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם~
    "לא, זה בסדר!" אומר מייקל בחיוך ומסמן לנאמל להתקרב אל סנדשרו. "בוא נחיל עם משהו קל השתמש בגחלת!" קורא מייקל ונאמל פותח את פיו ועשרות כדוריות אש זעירות מסתובבות ביופי מושלם באוויר, עד שהן פוגעות בבטנו של סנדשרו, ומגלגלות אותו אחורה.
    "סנדשרו! עוקץ רעל!" אפקוד על סנדשרו. להבא, אשתדל להגן עליו. כמעט שכחתי שיש לו התקפה שנקראת גלגול הגנה.

10. the bitch is back
    ניל~
    "פה, שם" אומרת האישה ומניפה את ידה במהירות ליד פרח נובל, ומיד הוא חוזר לתחייה "זה כזה משנה? אתה מוגן עכשיו" היא מוסיפה בחיוך אימהי. "תוכל להשאר פה כמה זמן שאתה רוצה" היא מוסיפה ומתחילה לרקוד במעגלים סביב הגינה "זמן..." אתה שומע את קולה כאילו היא לוחשת לאוזנך "כזאת מילה מצחיקה, אתה לא חושב? אם היית מכיר את זמן, לא הייתי לוקח אותו בכזאת קלות" היא ממשיכה בלי שום היגיון.

אוסטין~
    "איך שאתה רוצה" אומרת פיבי ומושכת בכתפיה. אתה מתחיל לחטט בפוקידע של על מתקפות שספינראק יכול ללמוד, ומוצא לינק באחד מהאפשרויות בפוקידע. אתה לוחץ עליו ונכנס לאתר המראה לך עשרות פרטים מועילים על ספינראק
    http://bulbapedia.bulbagarden.net/wi...(Pok%C3%A9mon)). כשאתה קורא, אתה מבחין בטבלה גדולה, עם מתקפות שספינראק לומד בטבעיות, ושם מופיעים לך כמה ספרות רומיות, המציגות לך את המתקפות מכל המחוזות שהוא נפוץ בהם.
    ממש מתחת לטבלה, אתה מבחין במתקפות שהוא יכול ללמוד בקניית דיסק מתקפות מתאים.

פלינט~
    "תנועות?" שואלת מרתה בקול מבולבל "אני מצטערת, אבל לא יצאתי מהיער הזה כבר כמה שנים טובות!" היא אומרת בצחקוק "מה הן התנועות האלה? אולי אני יודעת משהו, אבל איני מצליחה לקשר" היא מוסיפה ברצינות.

סטיק~
    היא תהיה שימושית שתהיה לך מתקפה חשמלית P:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    שינקס מהנהנת בראשה, ורצה במהירות לעברו של סנטרט, ובאותו זמן מקפיאה את פיה. כמה מטרים לפני סנטרט שינקס, קופצת באוויר ומתבייתת על צווארו של סנטרט ומנחיתה שם מכה מנצחת.
    היא נושכת אותו בחוזקה, וגורמת לו להתעלף במקום.

אדם~
    סנדשרו פותח את פיו, ועשרות מחטים סגולים וזעירים נשלחים מפיו לעברו של נאמל, המגיב שוב עם גחלת, ושתי המתקפות מבטלות אחת את השנייה.
    "נאמל חפירה!" קורא מייקל, ונאמל שלו קופץ באוויר במהירות, ורגליו הקידמיות זוהרות באור בהיר והוא נעלם מתחת לאדמה.
    גיל! 3>

11. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם~
    סנדשרו פותח את פיו, ועשרות מחטים סגולים וזעירים נשלחים מפיו לעברו של נאמל, המגיב שוב עם גחלת, ושתי המתקפות מבטלות אחת את השנייה.
    "נאמל חפירה!" קורא מייקל, ונאמל שלו קופץ באוויר במהירות, ורגליו הקידמיות זוהרות באור בהיר והוא נעלם מתחת לאדמה.
    "סנדשרו. שים לב. הוא נכנס מתחת לאדמה, ראית כמה מהר הוא עשה זאת?" אמרתי לסנדשרו. "לא ניתן לברוח מהמתקפה הזאת! קפוץ באוויר בסיבוב ותתחיל לירות עוקץ רעל!"

12. משתמש מנוסה
    פלינט~
    "תנועות?" שואלת מרתה בקול מבולבל "אני מצטערת, אבל לא יצאתי מהיער הזה כבר כמה שנים טובות!" היא אומרת בצחקוק "מה הן התנועות האלה? אולי אני יודעת משהו, אבל איני מצליחה לקשר" היא מוסיפה ברצינות.
    "התנועות השתלטו על המחוז שלנו" אומר לה בעצב, "יש שלוש תנועות,תנועת הנהורים שלבושים בבגדים לבנים,הם משחקים אותה הטובים אבל הם רוצחים את מי שלא מסכים עם הדרכים שלהם,התנועה השניה היא תנועת הצללים,התנועה המרושעת ביותר במחוז,הם גונבים,אונסים,רוצחים את כל מה שניכר בדרכם,והתנועה האחרונה היא אחוות הבנים,לא ידוע עליהם הרבה,אני אפילו לא יודע אם הם רעים.." אסביר לה בקצינות ואביט בעיניה, "אני ותמי נחושים לעצור אותם,פגשנו בדרך את אחד המורים של הנהורים והצלחנו להתחמק ממנו,אני מציע לך להיזהר כי אני בטוח שהם ביער,ואם תסתבכי איתם זה יכול להיגמר רע" אומר לה ברצינות,אביט בפוקימונים שלי ואז בתמי,לבסוף אביט במרתה לראות איך תגיב

13. אמאש'ך פלאפי ):
    ניל~
    "פה, שם" אומרת האישה ומניפה את ידה במהירות ליד פרח נובל, ומיד הוא חוזר לתחייה "זה כזה משנה? אתה מוגן עכשיו" היא מוסיפה בחיוך אימהי. "תוכל להשאר פה כמה זמן שאתה רוצה" היא מוסיפה ומתחילה לרקוד במעגלים סביב הגינה "זמן..." אתה שומע את קולה כאילו היא לוחשת לאוזנך "כזאת מילה מצחיקה, אתה לא חושב? אם היית מכיר את זמן, לא הייתי לוקח אותו בכזאת קלות" היא ממשיכה בלי שום היגיון.
    "ומי את ?" אשאל בחשד.
    "ואיך בדיוק החייאת את הפרח הזה ?"

14. the bitch is back
    אדם~
    באמא ש'ך תחזיר תכינוי Xd
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;
    סנדשרו קופץ באוויר במהירות ומסתובב, בתוך עצמו כמו כדור ומתחיל לשלח עשרות חצים סגולים קטנים לכל עבר, ובדיוק כשהוא מתחיל לנחות, נאמל עולה מבור אחר ומתנגש חזיתית בבטנו של סנדשרו, המועף גבוהה באוויר. סנדשרו, אינו מוותר ופותח שוב את פיו ועשרות מחטים זעירים וסגולים נשלחים מפיו ופוגעים בראשו של נאמל.

פלינט~
    "או עכשיו שאני חושבת על זה" אומרת מרתה ומניחה את אצבעה המורה על סנטרה ומרימה את עינייה למעל, כמנסה לחשוב "ראיתי כמה אנשים מסתוריים מסתובבים ביער כבר זמן מה. אבל הם לא לבשו לא שחור, או לבן." ממשיכה ברצינות "אלה לא היו מאמנים מתחילים בכלל, הם נראו כאילו מחפשים משהו, אז פשוט הסתתרתי בשיח גדול. שמעתי אותם אומרים משהו על גינה ביער" מרתה מסיימת ומושכת בכפתיה. "יכול להיות שהיו אלה מאחוות הבנים" זורקת לאוויר תמי ומסתכלת על האוכל "אבל, מעניין על מה הם דיברו. מה דעתך פלינט?" שואלת תמי.

ניל~
    "שאלות, שאלות, רק שאלות יש לך בפה" היא מצחקקת וממשיכה בריקודיה, מפריחה עוד ועוד פרחים. "אני מניחה שאתה צריך לדעת לבד" היא מוסיפה בצחקוק וממשיכה בשלך.
    "והיא הלכה לשם" אומרת האישה ומצביעה בחולמניות לכיוון מסיים קצת יותר צפונה.
    גיל! 3>

15. אמאש'ך פלאפי ):
    ניל~
    "שאלות, שאלות, רק שאלות יש לך בפה" היא מצחקקת וממשיכה בריקודיה, מפריחה עוד ועוד פרחים. "אני מניחה שאתה צריך לדעת לבד" היא מוסיפה בצחקוק וממשיכה בשלך.
    "והיא הלכה לשם" אומרת האישה ומצביעה בחולמניות לכיוון מסיים קצת יותר צפונה.
    "מה מי הלכה ?"אשאל בבלבול.
    "וברור שיש לי כל כך הרבה שאלות, את לא מסבירה לי כלום "אומר ביאוש

עמוד 76 מתוך 99 ראשוןראשון ... 2666747576777886 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •