פורסם במקור על ידי
Ritsuka kun
פלינט~
"טוב, אני יודעת בוודאות שהפוקימון האגדי, סלבי קשור לשתילת היער." היא אומרת בזמן שאתה מוציא את הפוקימונים שלך ומביא להם לאכול. "ישנה אגדה עתיקה מאוד במחוז, ששורשיה מחלחלים ממחוז ג'וטו, הואן, קנטו וסינו!" היא אומרת בהתלהבות בזמן שאתה ותמי מקשיבים מרותקים.
"נאמר, שלפני שלבי היה מקדש, היה לו עץ יחודי, ממה שאומרים זה שילוב של ערבה בוכייה, אלון ותפוח. העץ הזה היה עצום! הוא נגע ממש בכיפת השמיים. באותה תקופה, לא היה ידע מודרני על אגדיים ועל הקמת העולם, כפי שאנחנו יודעים כיום. בכל אופן, העץ הענקי הזה היה מוקד לעלייה לרגל מכל העולם. בשלב מסויים כשהתפתחה מלחמה בין הפוקימונים האגדיים, הם התחלקו לשתי קבוצות" היא מוסיפה כדרך אגב וממשיכה "הקרב עצמו התרחש בג'וטו ממש מתחת לעץ הקסום של סלבי, שאז לפי האגדה היה עדיין ביצה שטרם בקעה. בפיצוץ אדיר, אחד מהפוקימונים הרס את העץ, ועצמת הפגיעה, סלבי בקע. עצוב ממה שקרה, החזיר את הפוקימונים בעזרת כוחותיו לזמנים שונים בתולדות ההיסטוריה. עצוב ועייף מבזבוז הכוחות שלו, הוא בכה בכי מר על העץ שלו, עד שהחליט להציל את העץ. הוא קטף פרח קטן וטס איתו למקום בלתי ידוע ושם שתל את הפרח, כדי שיצמח להיות בנו של עצו שלו. את הפרח, כפי שנאמר הוא שתל ביער איליין. ממש כאן!" היא מסיימת בהתלהבות "זה מה שאני רוצה למצוא! אם באמת יש כאן עץ המתאים לתיאור ששמעתי. זה יפתור המון תעלומות על כל הריבים של הפוקימונים האגדיים בעולם שלנו!" היא מוסיפה אחרי שהיא נותנת ביס עצום בלחם שלה.
תמי מסתכלת מרושמת במיוחד מהסיפור "ואו זה מרתק!" היא אומרת בחיוך חולמני. "בכל מקרה, יש ביער אגם יחסית גדול, הוא נמצא קצת דרומי לכן, אז תהיו צריכים לחזור בעקבותיכם. ויש מערת הרעל המפורסמת, שבאופן מצחיק נמצאת ממש בכניסה ליער מהעיר ג'נטה! וזהו פחות או יותר. ראיתי פה עשרות פוקימונים מסוגים שונים. בעיקר עשב וחרק. ממש מידי פעם אני רואה מעופף או שניים ופוקימונים רגילים. האמת פעם אחת גם נתקלתי במגמר! ולא כדאי לכם לבקש לשמוע על זה, כי עד עכשיו יש לי כוויות מהכולרה הקטן!" היא מוסיפה וצוחקת צחוק מתגלגל ועמוק.