Pokemon GO
עמוד 77 מתוך 99 ראשוןראשון ... 2767757677787987 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,141 עד 1,155 מתוך 1478
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka kun צפה בהודעה
    פלינט~
    "או עכשיו שאני חושבת על זה" אומרת מרתה ומניחה את אצבעה המורה על סנטרה ומרימה את עינייה למעל, כמנסה לחשוב "ראיתי כמה אנשים מסתוריים מסתובבים ביער כבר זמן מה. אבל הם לא לבשו לא שחור, או לבן." ממשיכה ברצינות "אלה לא היו מאמנים מתחילים בכלל, הם נראו כאילו מחפשים משהו, אז פשוט הסתתרתי בשיח גדול. שמעתי אותם אומרים משהו על גינה ביער" מרתה מסיימת ומושכת בכפתיה. "יכול להיות שהיו אלה מאחוות הבנים" זורקת לאוויר תמי ומסתכלת על האוכל "אבל, מעניין על מה הם דיברו. מה דעתך פלינט?" שואלת תמי.
    "אין לי שמץ.." אענה לה, "מעניין מי היו האנשים האלה,אבל הם יכולים להיות גם מהנהורים או מהצללים,ישנם חיילים שמתלבשים כאזרחים רגילים,אז קשה להבחין בהם" אומר לשתיהן, "ומה יש בגינה הזאת שהם כל כך רוצים" אמלמל ואביט במרתה, " את מכירה את היער הזה יותר טוב מכל אחד אחר,מצאת גינה כלשהיא? משהו שממנו נוכל להסיק מה הם מחפשים?" אשאל את מרתה,ואביט באזוריל, "אזוריל חמוד,אתה צריך לישון ולאגור כוחות למחר" אומר לו בחיוך ואחפש כמה בדים נעימים שיוכלו לספק לו מיטה, אניח אותו ואכסה אותו בבדים נוספים, "ליחה טוב חמוד,חלומות נעימים" אומר לו בחיול ואנשק אותו בלחי

2. the bitch is back
    ניל~
    "הנערה" היא אומרת בהיסח דעת "אבל לא נראה לי שהיא תשרוד, מחכה לה הרפתקה קשה במיוחד. העצים לוחשים לי שהיא לא תשרוד" היא אומרת ולשנייה נראה שבריר של עצב על פניה, שעוברת בשניות. "מי החליט שאני צריכה להסביר את עצמי? אני שאני ותו לא. אני מעבר לשאלות ותשובות של אנשים הנכנסים לגני" היא מוסיפה ופתע באור ירוק בהיר נעלמת באוויר, משאירה אותך בגינה ירוקה מלאת פרחים ועצים.

פלינט~
    "אהה אלו לבשו חליפות ירוקות עם סימנים של עלים עליהם" אומרת מרתה. "לא מצאתי שום גינה, אבל שמעתי שהיא לא נמצאת באותו מקום אף פעם, והכניסה שלה יכולה להיות כל דבר, בול עץ חלול, שיחר ענק, דלת. אני מניחה שאולי בגינה שם, צומח עצו של סלבי. אבל, אני לא מאמינה לשמועות של עוברי אורח" היא אומרת ומתחילה לפנות את הצלחות שלכם, בזמן שאתה משכיב את אזוריל לישון, והוא נרדם מיד. "יש לי חדר נוסף, אם אתם מעוניינים," אומרת מרתה ומצביעה על החדר הפנוי "יש שם מיטה אחת, אז תצטרכו לחלוק, או שאחד מכם ישן בסלון" היא מוסיפה ומפהקת.
    "בכל מקרה, במידה ותרצו לדעת עוד כמה דברים, אני אשמח לענות לכם בבוקר" היא אומרת בהיסח דעת ונראה שהיא חושבת על משהו חשוב ואז נכנסת לחדרה, משאירה אותך ואת תמי לבדכם בסלון.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

3. משתמש מנוסה
    פלינט~
    "אהה אלו לבשו חליפות ירוקות עם סימנים של עלים עליהם" אומרת מרתה. "לא מצאתי שום גינה, אבל שמעתי שהיא לא נמצאת באותו מקום אף פעם, והכניסה שלה יכולה להיות כל דבר, בול עץ חלול, שיחר ענק, דלת. אני מניחה שאולי בגינה שם, צומח עצו של סלבי. אבל, אני לא מאמינה לשמועות של עוברי אורח" היא אומרת ומתחילה לפנות את הצלחות שלכם, בזמן שאתה משכיב את אזוריל לישון, והוא נרדם מיד. "יש לי חדר נוסף, אם אתם מעוניינים," אומרת מרתה ומצביעה על החדר הפנוי "יש שם מיטה אחת, אז תצטרכו לחלוק, או שאחד מכם ישן בסלון" היא מוסיפה ומפהקת.
    "בכל מקרה, במידה ותרצו לדעת עוד כמה דברים, אני אשמח לענות לכם בבוקר" היא אומרת בהיסח דעת ונראה שהיא חושבת על משהו חשוב ואז נכנסת לחדרה, משאירה אותך ואת תמי לבדכם בסלון.
    "אם את מרגישה לא בנוח עם לישון ביחד באותה מיטה אני יישן בסלון" אומר לה בג'נטלמניות, אם תענה שלא אכפת לה נישן ביחד,אם לא אעי ישכב על הספה לישון,במקום שאשן אחשוב לעצמי על התלבושות שמרתה סיפרה לי,על התנועות ועל הגינה המסתורית עד שארדם

4. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ניל~
    "הנערה" היא אומרת בהיסח דעת "אבל לא נראה לי שהיא תשרוד, מחכה לה הרפתקה קשה במיוחד. העצים לוחשים לי שהיא לא תשרוד" היא אומרת ולשנייה נראה שבריר של עצב על פניה, שעוברת בשניות. "מי החליט שאני צריכה להסביר את עצמי? אני שאני ותו לא. אני מעבר לשאלות ותשובות של אנשים הנכנסים לגני" היא מוסיפה ופתע באור ירוק בהיר נעלמת באוויר, משאירה אותך בגינה ירוקה מלאת פרחים ועצים.
    אשפשף את עיניי על מנת לבדוק שראיתי נכון.'זה מתחיל לעניין, ולמה היא התכוונה בנערה ?' אחשוב לעצמי בזמן שאני מחזיר את הפוקימונים לפוכדורים, אחר כך אעשה כמה פעולות בסיסיות כגון לצעוד לרוץ מעט ולקפוץ במקום בשביל לבדוק את חומרת הפציעה ולבסוף אפנה לכיוון שאליו הצביע הנערה "תודה" אומר בשקט ואתקדם קדימה
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

5. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    אוסטין~
    "איך שאתה רוצה" אומרת פיבי ומושכת בכתפיה. אתה מתחיל לחטט בפוקידע של על מתקפות שספינראק יכול ללמוד, ומוצא לינק באחד מהאפשרויות בפוקידע. אתה לוחץ עליו ונכנס לאתר המראה לך עשרות פרטים מועילים על ספינראק
    http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Spinarak_(Pok%C3%A9mon)). כשאתה קורא, אתה מבחין בטבלה גדולה, עם מתקפות שספינראק לומד בטבעיות, ושם מופיעים לך כמה ספרות רומיות, המציגות לך את המתקפות מכל המחוזות שהוא נפוץ בהם.
    ממש מתחת לטבלה, אתה מבחין במתקפות שהוא יכול ללמוד בקניית דיסק מתקפות מתאים.
    לאחר שאתבונן במתקפות המוצעות לי אחשוב "אוקיי אני צריך מתקפה שלא תיהיה קשה מידי לישום שנספיק ללמוד עד קרב המכון!"
    ואלחץ על הפוקדע על הסבר על שתי מתקפות:
    - צל לילה | Night Shade.
    - מהירות | Agility.

.

6. the bitch is back
    פלינט~
    תמי מהנהנת בראשה ונכנסת לחדר הפנוי, וסוגרת אחרייה את הדלת. אתה נשכב על הספה, שלמרבה הפלא נוחה במיוחד, ותוך כמה דקות נרדם שינה עמוקה.
    רעש חזק מעיר אותך. אתה קם ורואה שעדיין אמצע הלילה. תמי פותחת את הדלת ומסתכלת עליך "גם אתה שמעת את זה?" היא שואלת ואז נופל לכם האסימון. שניכם רצים לחדרה של מרתה ורואים דמות גבוהה וכהה, המכוסה בגלימה ארוכה הגוערת מעל מרתה, הנאבקת.
    "רד ממנה!" צורחת תמי, והדמות מסתובבת אליכם, את פרצופו אתה לא מצליח לראות, בגלל החושך, אבל מה שאתה כן רואה, מזעזע אותך. מרתה שוכבת שם, עינייה פתוחות באימה טהורה, מסתכלת על נקודה בקיר, אינה זזה.
    "ילדים טיפשים!" צוחק הדמות ומשחרר פוקימון כלשהו, שאינו נראה בעיניכם, ותוך שנייה שניכם מועפים לאחור בעצמה.
    אתה מתרסק על השולחן שרק אתה אכלתם ואילו תמי מועפת על קיר העץ, חובטת את ראשה ונופלת חסרת הכרה על רצפת הבית.
    הדמות קמה מגופתה של מרתה ומתחילה לנוע לעברך, ואתה מרגיש את צחוקו המרושע בזמן שהוא מתקרב אליך.

ניל~
    אתה נעמד, בקושי רב ומנסה ללכת, מה שקשה במיוחד ואתה מרגיש דקירה חדה בבטנך. אתה מחזיר את פוקימוניך לפוקדור, אבל קלפרי יוצאת בחזרה החוצה, מסרבת לתת לך ללכת לבד, והיא עוזרת לך ללכת. אחרי כמה דקות של הליכה בגינה הקסומה, אתם מגיעים לשער זהב ענקי. קלפרי עוזרת לך לפתוח את השאר, ולפתע אור בהיר בוהק סביבך, ואתה מוצא את עצמך זוחל החוצה מתוך בול עץ חלול, ואתה וקלפרי עומדים מול אגם ענקי, באמצע היער.

אוסטין~
    אתה לוחץ על קישור נוסף על כל מתקפה, ונפתחים לך שתי חלונות חדשים.
    מהירות~ Agility.
    מתקפה מסוג על חושי. מתקפה זו אינה פוגעת, והיא מעלה את מהירותו של הפוקימון.
    צל לילה~ Night Shade
    מתקפה מסוג רוח. מתקפה זו פוגעת וכוחה משתווה לרמת הפוקימון.

מהקישוריות אתה רואה גם מספר תמונות המתארות לך איך נראית המתקפה, ואיזה פוקימונים יכולים ללמוד את אותה המתקפה.
    "אז מה אתה רוצה שאעזור לך?" שואלת בחיוך פיבי.
    גיל! 3>

7. משתמש מנוסה
    פלינט~
    תמי מהנהנת בראשה ונכנסת לחדר הפנוי, וסוגרת אחרייה את הדלת. אתה נשכב על הספה, שלמרבה הפלא נוחה במיוחד, ותוך כמה דקות נרדם שינה עמוקה.
    רעש חזק מעיר אותך. אתה קם ורואה שעדיין אמצע הלילה. תמי פותחת את הדלת ומסתכלת עליך "גם אתה שמעת את זה?" היא שואלת ואז נופל לכם האסימון. שניכם רצים לחדרה של מרתה ורואים דמות גבוהה וכהה, המכוסה בגלימה ארוכה הגוערת מעל מרתה, הנאבקת.
    "רד ממנה!" צורחת תמי, והדמות מסתובבת אליכם, את פרצופו אתה לא מצליח לראות, בגלל החושך, אבל מה שאתה כן רואה, מזעזע אותך. מרתה שוכבת שם, עינייה פתוחות באימה טהורה, מסתכלת על נקודה בקיר, אינה זזה.
    "ילדים טיפשים!" צוחק הדמות ומשחרר פוקימון כלשהו, שאינו נראה בעיניכם, ותוך שנייה שניכם מועפים לאחור בעצמה.
    אתה מתרסק על השולחן שרק אתה אכלתם ואילו תמי מועפת על קיר העץ, חובטת את ראשה ונופלת חסרת הכרה על רצפת הבית.
    הדמות קמה מגופתה של מרתה ומתחילה לנוע לעברך, ואתה מרגיש את צחוקו המרושע בזמן שהוא מתקרב אליך.

ניל~
    אתה נעמד, בקושי רב ומנסה ללכת, מה שקשה במיוחד ואתה מרגיש דקירה חדה בבטנך. אתה מחזיר את פוקימוניך לפוקדור, אבל קלפרי יוצאת בחזרה החוצה, מסרבת לתת לך ללכת לבד, והיא עוזרת לך ללכת. אחרי כמה דקות של הליכה בגינה הקסומה, אתם מגיעים לשער זהב ענקי. קלפרי עוזרת לך לפתוח את השאר, ולפתע אור בהיר בוהק סביבך, ואתה מוצא את עצמך זוחל החוצה מתוך בול עץ חלול, ואתה וקלפרי עומדים מול אגם ענקי, באמצע היער.
    זה דבר נחמד זה?!

"תתרחק מטורף!" אצעק לעברו ואשחרר הכי מהר שאני יכול את מונרפנו, "מונפרנו תשלח להביור על משהו! שנוכל לראות! ובכדי להרתיע את האיש לאחור!" אקרא במהירות,כשיהיה אור אשחרר את סנובול וטיילו, "שניכם תישארו בפיקוד! אלו האויבים שדיברנו עליהם! תהיו מוכנים להמלחם על החיים שלכם!" אומר לשלושת הפוקימונים שלי, אנצל את הזמן בכדי לרוץ מהר לתמי לנסות להעיר אותה, "תמי,תמי!" אומר במהירות ובלחץ,אם לא תענה אחפש על הגוף שלה את הפוכדורים ואשחרר את מיני שתעזור לנו ואתפלל לטוב,אם הבן אדם מגיע אליי אתן לו אגרוף לפנים והאיבק בו בכל כוחותיי והורה לפוקימונים שלי לעזור

8. אמאש'ך פלאפי ):
    ניל~
    'היום הזה רק הולך ונהיה יותר הזוי' אחשוב לעצמי בזמן שאני אסמן בפוקידע את המקום.
    "עכשיו לאיזה כיוון הצביע הנערה ?"אומר לקלפרי ואלך לאותו הכיוון.

9. the bitch is back
    פלינט~
    אקשן זה נחמד D:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה משחרר את הפוקימונים שלך במהירות, ומבלי צורך בלהביור, מונופרו מאיר את החדר עם זנבו, אבל בכל זאת שולח להביור עצום מפיו ויוצר מחסום אש בינך, ולאיש בגלימה הארוכה הנרתע לאחור מגן עם ידו על פניו. אתה מבחין בפוקימון שלו מבחין בקלות שזה מייטנה גדול נורא, ונראה חזק בטירוף.
    האיש מוריד את הברדס מראשו, וחושף פרצוף יפה וקר .
    "מייטנה כבה את הלהבות עם ריקוד גשם ותעבור לפוקימונים ותקוף את שלושתם בניב רעם!" קורא האיש.
    אתה בינתיים יוצא לעברה של תמי ומנער אותה במהירות, אבל היא נשארת מחוסרת הכרה. אתה מחפש לידה את הפוקדורים שלה, אבל היא לובשת כותנת לילה, והפוקדורים לא עליה.
    בינתיים גשם זלעפות מתחיל לרדת מענן גדול ושחור הנוצר בתקרת החדר, ואט לאט הלהבות נכבות, ואתם נשארים בחושך, חוץ מהלהבה שעל זנבו של מונפרו.
    אתה מסיט את ראשך, ורואה ניצוצות צהובים בוהקים בחשכה ואז את זעקתם של טיילו וסנובול. מייטנה מתקרב על מונפרו, המשחרר מפיו להביור ועודף את פוקימון היריב שלך לאחור.
    "חבורה עצובה של פטאתיים! אינכם בכלל ברמתו של מפקד בצללים! ובהחלט לא הייתם צריכים לפטפט בהסך דעת על דברים שלא עניינכם!" הוא קורא וצחוק צחוק מרושע ומתגלגל.

ניל~
    אתה שולף את הפוקידע מכיסף האחורי ופותח את פונקציית המפה, ומחפש את האגם, ורואה שאתה כבר ממש בלב היער. ועברת מחצית מהדרך, בעודך מעולף.
    אתה פונה אל קלפרי, אבל היא מנידה בראשה.
    עברתם דרך פתח, השונה מהכיוון שאליו נכנסתם. אינך, או קלפרי יודעים היכן הכיוון שאליו הצביעה האישה.
    גיל! 3>

10. אמאש'ך פלאפי ):
    [B]

ניל~
    אתה שולף את הפוקידע מכיסף האחורי ופותח את פונקציית המפה, ומחפש את האגם, ורואה שאתה כבר ממש בלב היער. ועברת מחצית מהדרך, בעודך מעולף.
    אתה פונה אל קלפרי, אבל היא מנידה בראשה.
    עברתם דרך פתח, השונה מהכיוון שאליו נכנסתם. אינך, או קלפרי יודעים היכן הכיוון שאליו הצביעה האישה.
    "לאן זה היה"אומר ואנסה לחשוב חזק יותר,"צפונה!"אומר בקול ואבקש מקלפרי לעזור לי ללכת לכיוון צפון.

11. משתמש מנוסה
    פלינט~
    אקשן זה נחמד D:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה משחרר את הפוקימונים שלך במהירות, ומבלי צורך בלהביור, מונופרו מאיר את החדר עם זנבו, אבל בכל זאת שולח להביור עצום מפיו ויוצר מחסום אש בינך, ולאיש בגלימה הארוכה הנרתע לאחור מגן עם ידו על פניו. אתה מבחין בפוקימון שלו מבחין בקלות שזה מייטנה גדול נורא, ונראה חזק בטירוף.
    האיש מוריד את הברדס מראשו, וחושף פרצוף יפה וקר .
    "מייטנה כבה את הלהבות עם ריקוד גשם ותעבור לפוקימונים ותקוף את שלושתם בניב רעם!" קורא האיש.
    אתה בינתיים יוצא לעברה של תמי ומנער אותה במהירות, אבל היא נשארת מחוסרת הכרה. אתה מחפש לידה את הפוקדורים שלה, אבל היא לובשת כותנת לילה, והפוקדורים לא עליה.
    בינתיים גשם זלעפות מתחיל לרדת מענן גדול ושחור הנוצר בתקרת החדר, ואט לאט הלהבות נכבות, ואתם נשארים בחושך, חוץ מהלהבה שעל זנבו של מונפרו.
    אתה מסיט את ראשך, ורואה ניצוצות צהובים בוהקים בחשכה ואז את זעקתם של טיילו וסנובול. מייטנה מתקרב על מונפרו, המשחרר מפיו להביור ועודף את פוקימון היריב שלך לאחור.
    "חבורה עצובה של פטאתיים! אינכם בכלל ברמתו של מפקד בצללים! ובהחלט לא הייתם צריכים לפטפט בהסך דעת על דברים שלא עניינכם!" הוא קורא וצחוק צחוק מרושע ומתגלגל.
    היכולת של סנובול משפיעה אז היא מחלישה את מנטיאנה

"לא יכול להיות,מה אתה עושה כאן? למה אתה עושה לה את זה היא בסך הכל עיתונאית! אין פה שום שלל או כסף או כל דבר אחר!" אומר לו ברצינות, אנער את תמי בחוזקה, "קומי בבקשה! תמי!" אקרא ואקווה שתקום,לפתע יעלה רעיון בראשי, "טיילו! בוא אליי!" אומר לו ואסמן לו להגיע אליי במהירות, "תצא מהבית דרך אחד החלונות ותזעיק עזרה! כמה שיותר מהר! בבקשה החיים שלנו תלויים בזה! כולנו סומכים עליך! הכי מהר שתוכל! תפנה למשטרה או לכל בן אדם שיוכל לעזור לנו!" אומר לו ואתן לו לצאת במהירות, "מונפרנו וסנובול תעבדו בשיתוף פעולה! מונפרנו אם מנטיאנה מתכוון לתקוף אותך או את סנובול תתקוף אותו במהירות באגרוף מאך ותהלום אותו הצידה! סנובול תתחמקי במהירות מהמתקפות של מנטיאנה בעזרת מתקפת היעלפות! מונפרנו תגן על סנובול באמצעות להביור עוצמתי! אני סומך עליכם תנו את כולכם! תשתדלו להתחמק מכל מתקפה של מנטיאנה!" אדריך את שניהם ואביט על האיש, "יש משהו שאתה מחפש?" אומר לו ברצינות

12. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם~
    באמא ש'ך תחזיר תכינוי Xd
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;
    סנדשרו קופץ באוויר במהירות ומסתובב, בתוך עצמו כמו כדור ומתחיל לשלח עשרות חצים סגולים קטנים לכל עבר, ובדיוק כשהוא מתחיל לנחות, נאמל עולה מבור אחר ומתנגש חזיתית בבטנו של סנדשרו, המועף גבוהה באוויר. סנדשרו, אינו מוותר ופותח שוב את פיו ועשרות מחטים זעירים וסגולים נשלחים מפיו ופוגעים בראשו של נאמל.
    "אתה רואה סנדשרו?" אמרתי לסנדשרו. "מאוד קשה להתחמק מההתקפה הזאת, שווה ללמוד אותה. עוקץ רעל!"

13. the bitch is back
    ניל~
    אתה מתחיל ללכת, נעזר בקלפרי, כשלפתע, אתה שומע צווחה חלושה ואתה מריח ריח של אש בוערת בקרבת מקום. קלפרי מסתכלת עליך, ותוהה מה לעשות. כלפתע, פוקימון טס לעברך במהירות, והוא נראה פרוע ותשוש. אתה מזהה את הפוקימון כטיילו והוא מנקר את ראשך בחוזקה, נראה שהוא רוצה שתעקוב אחריו.

פלינט~
    טיילו טס מהחלון ונעלם בצללי הלילה. "מי אמר שאנחנו רודפים אחרי כסף? ומישהי, שכבר לא נמצאת עמנו," מתחיל לומר ועל פניו עולה רשת של עצב מזוייפת "התחילה לחטט בדברים וגילתה כמה דברים שלא מצאו חן בעינינו, אז סגרנו את הברז" הוא אומר ומסתכל בלגלוג על ניסיונותיך להעיר את תמי."אז שניים על שניים?" מדבר אל עצמו קול וזורק פוקדור נוסף לאוויר ומתוכו יוצא פוקימון, גבוה ואדום המזכיר סרטן .
    "מייטנה בוא השתעשע קצת עם סנובול התרברבות (Swagger) ואז קפוץ עליה עם ניב רעם!" קורא האיש והמייטנה שלו מתחיל לזהור באדום בהיר ועם מבטו, מסתכל ישירות על סנובול, המנסה להעלם עם מתקפת העלפות, אבל הוא מסתובב במהירות על גבו ומשתק אותו מבמבטו, ומצליח להרגיז את סנובול, והיא יוצאת עם זעם רב עם ניב אש, אבל מפספסת ונפגעת מהניב רעם שלו.
    מהצד השני קרודאנוט, חוסם את דרכו של מונפרו, ומכוון את אחת מצבתותיו ושולח משם עשרות בועות קטנות וכתומות המתפוצצות על גופו.
    "אני לא חיפשתי כלום. זאת הייתה המשימה שלי, וביצעתי אותה" אומר האיש "אם אני אוכל גם להשתעשע בכם, כי טוב!" הוא צוחק בקולו הקר.

אדם~
    אז תגרום לו להשתמש בה OO
    ויאללה תנסה לפתח אסטרטגייה :ם
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    סנדרו מהנהן בראשו ושולח שוב מפיו עשרות מחטים סגולים ודקים, אשר נשרפים, שוב, בעזרת הגחלת של נאמל, אשר מסתכל על הקרב באדישות יוצאת מהכלל.
    "קדימה נאמל, בוא נראה להם מזה! השתמש בגחלת על סנדשרו!" קורא ונאמל פותח את פיו ועשרות כדוריות אש קטנות יוצאות מפיו לעברו של סנדשרו.
    גיל! 3>

14. אמאש'ך פלאפי ):
    ניל~
    אתה מתחיל ללכת, נעזר בקלפרי, כשלפתע, אתה שומע צווחה חלושה ואתה מריח ריח של אש בוערת בקרבת מקום. קלפרי מסתכלת עליך, ותוהה מה לעשות. כלפתע, פוקימון טס לעברך במהירות, והוא נראה פרוע ותשוש. אתה מזהה את הפוקימון כטיילו והוא מנקר את ראשך בחוזקה, נראה שהוא רוצה שתעקוב אחריו.
    "אווץ מה עכשיו ?"אומר ואעקוב אחריי הפוקימון.

15. משתמש מנוסה
    פלינט~
    טיילו טס מהחלון ונעלם בצללי הלילה. "מי אמר שאנחנו רודפים אחרי כסף? ומישהי, שכבר לא נמצאת עמנו," מתחיל לומר ועל פניו עולה רשת של עצב מזוייפת "התחילה לחטט בדברים וגילתה כמה דברים שלא מצאו חן בעינינו, אז סגרנו את הברז" הוא אומר ומסתכל בלגלוג על ניסיונותיך להעיר את תמי."אז שניים על שניים?" מדבר אל עצמו קול וזורק פוקדור נוסף לאוויר ומתוכו יוצא פוקימון, גבוה ואדום המזכיר סרטן .
    "מייטנה בוא השתעשע קצת עם סנובול התרברבות (Swagger) ואז קפוץ עליה עם ניב רעם!" קורא האיש והמייטנה שלו מתחיל לזהור באדום בהיר ועם מבטו, מסתכל ישירות על סנובול, המנסה להעלם עם מתקפת העלפות, אבל הוא מסתובב במהירות על גבו ומשתק אותו מבמבטו, ומצליח להרגיז את סנובול, והיא יוצאת עם זעם רב עם ניב אש, אבל מפספסת ונפגעת מהניב רעם שלו.
    מהצד השני קרודאנוט, חוסם את דרכו של מונפרו, ומכוון את אחת מצבתותיו ושולח משם עשרות בועות קטנות וכתומות המתפוצצות על גופו.
    "אני לא חיפשתי כלום. זאת הייתה המשימה שלי, וביצעתי אותה" אומר האיש "אם אני אוכל גם להשתעשע בכם, כי טוב!" הוא צוחק בקולו הקר.
    "מונפרנו וסנובול החזיקו מעמד!" אומר להם, 'כשסנובול תאבס את הבילבל היא תתחזק,אז זה טוב' אחשוב לעצמי, "תעבדו כצוות! מונפרנו תשתמש במיקוד אנרגיה בשביל להתמקד במנטיאנה ולהשתמש בבעיטה כפולה! תטיח אותו על הרצפה! תזנק מצד לצד ותשתמש באגרוף מאך בשביל לפגוע בקאורדנט,סנובול תנסי לצאת מהבילבול! את יכולה! תנסו להתחמק מכל המתקפות! סנובול אם את מצליחה תשתמשי במתקפת היעלפות על קאורדנט ואז בניב חשמל עליו!" אדריך את שניהם, "אני רוצה להבין,למה לך לרצוח אנשים פשוטים? הם לא עשו לך כלום,מה כיף בזה,אתה גוזל מהם את החיים" אומר לו ברתינות ואנסה למשוך כמה שיותר זמן,אביט בתמי, "יש לי רעיון איך לנסות להעיר אותה.." אמלמל ואתקרב אליה,ארים את ראשה ואנשק אותה בפה,אולי כך היא תתעורר

עמוד 77 מתוך 99 ראשוןראשון ... 2767757677787987 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •