Pokemon GO
עמוד 79 מתוך 99 ראשוןראשון ... 2969777879808189 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,171 עד 1,185 מתוך 1478
  1. the bitch is back
    פלינט~
    טכנית שכחת ממנו, אבל נחליק לך Xp
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מורה לטיילו לעוף בין חורבות הבקתה והוא מחפש את בגדיה.
    אתה בינתיים, מנסה כמה שיותר להרחיק את עיניך מגופה של תמי, עד שהיא מגלגלת את עיניה לאחור ושולפת מעליך את הג'קאט הכחול שלך ולובשת אותו מעליה, ורוכסת את הזיפר בזמן שאתה מדבר איתה על הצללים.
    "אני לא בטוחה, זה תלוי רק אם הם יגלו שהוא מת" אומרת תמי "אבל כן, אין ספק ששלושתנו נהיה על הכוונת שלהם. במיוחד ניל! הוא בגד בהם אחרי הכל" היא אומרת ומשלבת את ידיה ומזיזה את מבטה הצידה.
    אחרי כמה דקות, טיילו חוזר כשתיקך ותיקה של תמי בפיו והוא זורק אותם למטה ועף לעברו של מונפרו, ומתיישב על ראשו.
    "אין ספק, שנצטרך להתחזק כמה שיותר ולעשות את המיטב שנוכל בהכל" אומרת תמי ברצינות ומרימה את עיניה לעבר הבקתה השרופה "אני רוצה לנקום. מרתה הייתה מקסימה! זה ממש לא הגיע לה! אבל בו זמן אני רוצה לדעת מה היא גילתה" אומרת תמי "אולי, זה יוכל לעזור לנו להפיל את התנועות האלה" היא מוסיפה בנחישות.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka kun צפה בהודעה
    אוסטין~
    הכוונה כאילו לחוזק שלו Xp
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    "ברור!" אומרת פיבי בחיוך "זה ממש פשוט, ספינראק, צריך להתרכז בצללים סביבו ולקבל מהם כוח ושלח את הצללים בתור מתקפה חזקה! לרוב הם משגרים את זה מהעיניים שלהם! זאת מתקפה מאוד שימושית!" אומרת פיבי בחיוך.
    "תנסה לגרום לו לשחרר את המתקפה בתוך קרן של צללים" היא מוסיפה.
    למקרא שהתבלבלתי ... זה Night Shade נכון? *לחץ כאן*
    -----------
    אהנהן בראשי תוך כדי שהיא מסיברה בהבנה.
    אביט בספינראק ואתחיל "אוקיי ספינראק, הבט סביב, התרכז הייטב בכל הצללים שמסביבך, שלי של פיבי שם העצים שסביב, כל דבר..."
    "נסה לרכז את כל אלה לאנרגיה אחד חזקה ושגר את צל הלילה על העץ ההוא ששם!" אוסיף להדריך אותו ואקווה שזה יצליח!

.

3. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ניל
    הנער מציג את עצמו בפלינט ואומר לך שהכל מאחור ושהוא יניח לנפשך. אתה נפרד מהם, ותמי מחבקת אותך חיבוק חזק "תשמור על עצמך ניל" היא אומרת ומזילה דמעה קטנה.
    אתה ופלינט לוחצים ידיים, ואתה הולך משם בחזרה לאגם. כל הדרך, אתה צולע עד לשם ואחרי רבע שעה ארוכה, אתה מגיע לאגם גדול, שמימיו מנצנצים באור הירח הגדול.
    ' עכשיו איפה זה היה' אחשוב לעצמי ואחפש את החור בגזע העץ שממנו יצאתי קודם.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

4. the bitch is back
    אוסטין~
    בדיוק! Xp
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ספינראק מהנהן בראשו ומסתכל על הצללים סביבו, והוא מתחיל לזהור לרגע, אבל תוך שנייה הוא מתעייף והצלליפ, אשר התחילו להמשך אליו מתפזרים בחזרה.
    "האמ... אולי הוא צריך יותר הסבר?" שואלת פיבי ומסתכלת עליך מעט מובכת.

ניל~
    אתה מקיף את האגם כמה פעמים, עד שאתה מוצא את בול העץ שזחלת ממנו מהגינה של האישה המסתורית, ואתה גורר את עצמך דרך הבול. אבל כשאתה יוצא ממנו, אתה פשוט בצידו השני של הבול. הכניסה נעלמה.
    גיל! 3>

5. אמאש'ך פלאפי ):
    ניל~
    אתה מקיף את האגם כמה פעמים, עד שאתה מוצא את בול העץ שזחלת ממנו מהגינה של האישה המסתורית, ואתה גורר את עצמך דרך הבול. אבל כשאתה יוצא ממנו, אתה פשוט בצידו השני של הבול. הכניסה נעלמה.
    "אני יודע שאת פה!"אצעק מול העץ ואחשוב עד כמה אידיוט אני יוצא, עומד מול עץ וצועק.
    "רק רציתי לומר לך שאני מצטער, ותודה על שהצלת אותי!"

6. מנהל למופת! (לשעבר)
    אוסטין~
    בדיוק! Xp
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ספינראק מהנהן בראשו ומסתכל על הצללים סביבו, והוא מתחיל לזהור לרגע, אבל תוך שנייה הוא מתעייף והצללים, אשר התחילו להמשך אליו מתפזרים בחזרה.
    "האמ... אולי הוא צריך יותר הסבר?" שואלת פיבי ומסתכלת עליך מעט מובכת.
    מאיפה יותר מגניב לשגר לדעתך? מהקרן כמו בתמונה או מהעיניים כמו שהיא אמרה? או שזה בכלל השתנה מהעיניים לקרן ברגע שהוא התפתח או משהו?
    -------------
    "אוקיי ננסה שוב" אגרד בראשי במבוכה קטנה...
    "ספינראק, שוב... נסה לרכז את כל הצלילים שאתה רואה סביבך, צור מהם אנגריה ואגור אותם בקרן שלך!" אסביר לו ברוגע
    "כך את הזמן אם זה, תרגיש שאתה מלא באנרגיה ושגר זאת דרך עינייך על העץ ששם!" אצביע על עץ מסויים ואקווה לתוצאה חיובית יותר הפעם.

.

7. משתמש מנוסה
    פלינט~
    טכנית שכחת ממנו, אבל נחליק לך Xp
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מורה לטיילו לעוף בין חורבות הבקתה והוא מחפש את בגדיה.
    אתה בינתיים, מנסה כמה שיותר להרחיק את עיניך מגופה של תמי, עד שהיא מגלגלת את עיניה לאחור ושולפת מעליך את הג'קאט הכחול שלך ולובשת אותו מעליה, ורוכסת את הזיפר בזמן שאתה מדבר איתה על הצללים.
    "אני לא בטוחה, זה תלוי רק אם הם יגלו שהוא מת" אומרת תמי "אבל כן, אין ספק ששלושתנו נהיה על הכוונת שלהם. במיוחד ניל! הוא בגד בהם אחרי הכל" היא אומרת ומשלבת את ידיה ומזיזה את מבטה הצידה.
    אחרי כמה דקות, טיילו חוזר כשתיקך ותיקה של תמי בפיו והוא זורק אותם למטה ועף לעברו של מונפרו, ומתיישב על ראשו.
    "אין ספק, שנצטרך להתחזק כמה שיותר ולעשות את המיטב שנוכל בהכל" אומרת תמי ברצינות ומרימה את עיניה לעבר הבקתה השרופה "אני רוצה לנקום. מרתה הייתה מקסימה! זה ממש לא הגיע לה! אבל בו זמן אני רוצה לדעת מה היא גילתה" אומרת תמי "אולי, זה יוכל לעזור לנו להפיל את התנועות האלה" היא מוסיפה בנחישות.
    הוא העיר אותנו באמצע הלילה אז זה לילה עכשיו? והוא מת?

"תתלבשי" אומר לה ואתן לה להתלבש מבלי שאראה, "טיילו,יש לי עוד משימה בשבילך,תנסה לחפש בחורבות הבית כל דבר ששרד,אם זה דפים או תיק ישן או כל דבר אחר שמרתה ז"ל הייתה יכולה לאחסן בו מידע שהצללים לא רצו שיגלו עליהם" אומר לו, "מונפרנו,סנובול וטיילו הקשיבו,מהיום הזה אני ותמי וגם אתם למחסלי התנועות,נשיב את השקט למחוז קולומביה וננקום את דמם של האנשים שנרצחו בדם קר,בינהם מרתה,מה אתם אומרים?" אשאל אותה ואחכה לתגובתם

8. the bitch is back
    ניל~
    אתה צועק לעבר לעצים שאתה מתנצל ומודה לאישה, ושום דבר לא נראה סביבך, אבל לפתע משוב רוח קל חולף מאחורי גבך "תודה, אגן עליך עד שתצא מהיער" קולה של האישה מזמם באוזנך. אתה מסתובב, ולא רואה דבר, אבל אתה יודע שהיא באזור. אתה מריח אותה ומרגיש שהיא נמצאת ביער.

אוסטין~
    מהעיניים זה מגניב :ם
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ספינראק עוצם את עיניו ומתחיל להתרכז. גופו הקטן מתחיל לפתע לרעוד, ולזהור בשחור כהה ונראה שהצללים שלכם נמתחים אליו. קרנו מתחילה לזהור בשחור בוהק ונראה שהצללים מתחילים להתאגד סביבו. באותה שנייה, ספינראק פותח את עיניו וקרן של צל שחור כלילה יוצא משם ועף לעברו של גזע עץ גדול, אבל שניות לפני שהוא פוגע, הקרן נעלמת כשקרן שמש חמימה פוגעת בה ומעלימה אותה.
    "וואו זה היה קרוב!" אומרת פיבי בחיוך.

פלינט~
    כן עכשיו אמצע הלילה כזה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מסתובב בגבך לתמי ושולח את טיילו לעשות חיפוש שוב מעל הבקתה.
    אחרי כמה שניות הוא חוזר שדף, שרוף למחצה מפיו והוא מגיש לך אותו.
    על הדף רשום משפט אחד שמושך את עינייך "סלבי הוא המפתח". "מה זה נראה לך אומר?" שואלת תמי אחרי שהיא התלבשה, ומחזירה לך את הג'קט. "אולי כדאי שנגיע לאחת מהערים ונחפש ארכיון או מוזיאון שיוכלו לענות לנו ביותר הסבר מפורט יותר על מה שקרה פה" מציעה תמי ונראה שהיא עדיין עצובה על תמרה.
    אתה פונה אל הפוקימונים שלך ואל תמי והם מהנהנים בהסכמה "חייבים לעצור אותם" מסכימה איתך תמי "מהיום כדאי שנתאמן בלי סוף" היא אומרת ברצינות ובנחישות.
    גיל! 3>

9. אמאש'ך פלאפי ):
    ניל~
    אתה צועק לעבר לעצים שאתה מתנצל ומודה לאישה, ושום דבר לא נראה סביבך, אבל לפתע משוב רוח קל חולף מאחורי גבך "תודה, אגן עליך עד שתצא מהיער" קולה של האישה מזמם באוזנך. אתה מסתובב, ולא רואה דבר, אבל אתה יודע שהיא באזור. אתה מריח אותה ומרגיש שהיא נמצאת ביער.
    אחייך חיוך קטן אסתובב ואנפף לשלום, בידיעה שהיא נמצאת שם.
    "טוב אז מה אני הולך לעשות, עזבתי את הצללים, יש לי שתי אפשרויות, להיעלם מפני השטח, או להילחם"אומר לעצמי למרות שאת התשובה אני יודע, אני הולך להילחם.
    'אוקי אז א' אחשוב ואוציא סניזל מהפוכדור,"אנחנו צריכים לסדר את העיניים בינינו, אי אפשר להמשיך ככה"אומר ואתיישב.
    "דבר ראשון,סליחה"אומר ואוריד את הראשי"עד עכשיו אני מצטער על המעשה אין תרוצים"
    "דבר שני"אומר ואחליף את מבטי למבט רציני "אני נותן לך את האפשרות, אני יכול לשחרר אותך כאן ועכשיו, או שאת תצטרפי אלי ותעזרי לי להילחם בהם, האנשים שלכדו את הבעלים הקודמים שלך וגרמו לי לבצע את המעשה ולבסוף אתן לך גם את האפשרות לנקום בי, האדם שהרג אותן"

10. מנהל למופת! (לשעבר)
    אוסטין~
    מהעיניים זה מגניב :ם
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ספינראק עוצם את עיניו ומתחיל להתרכז. גופו הקטן מתחיל לפתע לרעוד, ולזהור בשחור כהה ונראה שהצללים שלכם נמתחים אליו. קרנו מתחילה לזהור בשחור בוהק ונראה שהצללים מתחילים להתאגד סביבו. באותה שנייה, ספינראק פותח את עיניו וקרן של צל שחור כלילה יוצא משם ועף לעברו של גזע עץ גדול, אבל שניות לפני שהוא פוגע, הקרן נעלמת כשקרן שמש חמימה פוגעת בה ומעלימה אותה.
    "וואו זה היה קרוב!" אומרת פיבי בחיוך.
    "מעולה ספינראק זה היה אדיר!!!" אומר בחיוך ואתכופף ללטף אותו בעדינות.
    לאחר מכן אומר "אוקיי ננסה זאת שוב, אני רוצה שנמשיך לנסות את זה תחת אור השמש, ככה שזה לאט לאט התגבר על הבעיה הזאת יעשה יותר עמיד וחזק!"
    "ספינראק כמו שתירגלנו ליפני רגע... נסה זאת שוב, אני יודע שתצליח!"

.

11. משתמש מנוסה
    פלינט~
    כן עכשיו אמצע הלילה כזה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מסתובב בגבך לתמי ושולח את טיילו לעשות חיפוש שוב מעל הבקתה.
    אחרי כמה שניות הוא חוזר שדף, שרוף למחצה מפיו והוא מגיש לך אותו.
    על הדף רשום משפט אחד שמושך את עינייך "סלבי הוא המפתח". "מה זה נראה לך אומר?" שואלת תמי אחרי שהיא התלבשה, ומחזירה לך את הג'קט. "אולי כדאי שנגיע לאחת מהערים ונחפש ארכיון או מוזיאון שיוכלו לענות לנו ביותר הסבר מפורט יותר על מה שקרה פה" מציעה תמי ונראה שהיא עדיין עצובה על תמרה.
    אתה פונה אל הפוקימונים שלך ואל תמי והם מהנהנים בהסכמה "חייבים לעצור אותם" מסכימה איתך תמי "מהיום כדאי שנתאמן בלי סוף" היא אומרת ברצינות ובנחישות.
    "מסכים" אומר לה בחיוך גדול ובנחישות, "נשמור על הדף במקום בטוח,בעיר הבאה נחפש אחר משהו שיוכל להוביל אותנו לסיבה שמרתה נרצחה" אומר מעט באצב כשהזכרתי את מרתה, "איפה נישן?" אשאל אותה, "אסור להישאר כאן,צללים נוספים יכולים להגיע בכל רגע" אומר לתמי, "הפוכדורים שלך איתך? כי כשניסיתי להעיר אותך כשהתעלפת הם לא היו עלייך" אוסיף

12. the bitch is back
    ניל~
    אתה נפרד מרוחה של האישה ומשחרר את סניזל, ומתיישב בקושי על האדמה, ובאופן מפתיע היא עוזרת לך ונוגעת איפה שכואב לך. אתה נזכר בתחושה הקור ששרה בבטנך כשהתעוררת בגינתה של האישה, ומרים את חולצתך, ובודק את התחבושת, ומגלה שהפצע הוקפא.
    סניזל מעלה חצי חיוך ואז חוזרת לשלב את ידייה, אבל מקשיבה למילותיך ולבסוף מהנהנת בהסכמה. היא מרימה את ידה הקטנה ובכאילו מאגרפת אותה בנחישות. ועיניה בוערות בנחישות.

אוסטין~
    אתה מלטף את ספינראק בראשו והוא מחייך מאושר.
    אתה חוזר לעמוד ליד פיבי המחכה לראות את מה שיקרה. ספינראק מתחיל לזהור שוב בשחור, ועשרות צללים מתחלים להתאגד סביבו וקרנו מתחילה לזהור באור שחור כלילה, ועיניו נפתחות, זוהרות מהצללים שאגר, ואז קרן שחורה, העשוייה מהצללים, נשלחת מעיניו ועפה לעברו של גזע עץ. הפעם הקרן לא נעלמת והיא פוגעת בעץ בחוזקה, וגורמת לו לרעוד בחוזקה.
    ספינראק למד צל לילה!

פלינט~
    "אהה הנה הם" היא אומרת ושולפת אותם מתיק גבה "אני לא ישנה עם הפוקדורים עליי, אבל עכשיו נראה לי שאני אתחיל" היא אומרת ברצינות. "בוא נתרחק מעט מהמקום, אולי נמצא גם את הגינה הזאת" מציעה תמי ומסתכלת עליך.
    גיל! 3>

13. מנהל למופת! (לשעבר)
    אוסטין~
    אתה מלטף את ספינראק בראשו והוא מחייך מאושר.
    אתה חוזר לעמוד ליד פיבי המחכה לראות את מה שיקרה. ספינראק מתחיל לזהור שוב בשחור, ועשרות צללים מתחלים להתאגד סביבו וקרנו מתחילה לזהור באור שחור כלילה, ועיניו נפתחות, זוהרות מהצללים שאגר, ואז קרן שחורה, העשוייה מהצללים, נשלחת מעיניו ועפה לעברו של גזע עץ. הפעם הקרן לא נעלמת והיא פוגעת בעץ בחוזקה, וגורמת לו לרעוד בחוזקה.
    ספינראק למד צל לילה!
    "מעולה ספינראק, הצלחת, כל הכבוד!" אומר בשמחה וארים אחייך אליו בנחמדות ואוסיף "אני גאה בך!"
    אתן חיבוק לפיבי ואומר "תודה רבה!"
    לאחר מכן אחזור שוב איתו אל הדרך שבא היינו בה "אני הולך לאמן אותו שם שוב... את מוזמנת להתלוות אליי אם באלך!" אגיד לפיבי וארוץ שהוא בידי.
    אכנס אל תוך הדרך ואביט סביב לחפש פוקימונים...

.

14. אמאש'ך פלאפי ):
    ניל~
    אתה נפרד מרוחה של האישה ומשחרר את סניזל, ומתיישב בקושי על האדמה, ובאופן מפתיע היא עוזרת לך ונוגעת איפה שכואב לך. אתה נזכר בתחושה הקור ששרה בבטנך כשהתעוררת בגינתה של האישה, ומרים את חולצתך, ובודק את התחבושת, ומגלה שהפצע הוקפא.
    סניזל מעלה חצי חיוך ואז חוזרת לשלב את ידייה, אבל מקשיבה למילותיך ולבסוף מהנהנת בהסכמה. היא מרימה את ידה הקטנה ובכאילו מאגרפת אותה בנחישות. ועיניה בוערות בנחישות.
    "מעולה,תנוחי יש לי עוד כמה דברים לבצע"אומר לסניזל ואחזיר אותה לפוכדור, לאחר מכן אתקשר לפרופסור ואבקש ממנו להחליף את זובאט בפיגיוטו.

15. משתמש מנוסה
    פלינט~
    "אהה הנה הם" היא אומרת ושולפת אותם מתיק גבה "אני לא ישנה עם הפוקדורים עליי, אבל עכשיו נראה לי שאני אתחיל" היא אומרת ברצינות. "בוא נתרחק מעט מהמקום, אולי נמצא גם את הגינה הזאת" מציעה תמי ומסתכלת עליך.

"לדעתי נצטרך להתרחק קצת יותר רחוק" אומר לה, "אבל קודם אני רוצה לומר כמה דברים לזיכרה של מרתה" אומר לה בקול שקט ואביט בביקתה, "לא הספקנו להכיר אותך אבל ממה שהצלחנו להכיר את היית בחורה אדיבה שאוהבת לעזור,אהבת לצחוק וכיבדת אותנו בביתך,מי יתן וננקום את מותך ואת מותם של עשרות האנשים שנרצחו במחוז,תנוחי על משכבך בשלום,אמן" אומר בקול רציני ואקח מבט אחרון על הביקתה,אחזיר את הפוקימונים שלי לפוכדורים שלהם ואתחיל ללכת עם תמי כשידי מוכנה על הפוכדור של מונפרנו למקרה שאצטרך, "לא בטוח להישאר ביער הזה יותר,נצטרך להגיע כמה שיותר לעיר ושם נתרכז באימונים,אני רוצה ללמד את מונפרנו חפירה וגלגל להבה ואת טיילו צוות כפול,ואת הולכת לעזור לי עם זה בתור מאמנת מוסמכת" אומר לה בחיוך מחמיא, "כשאנחנו עכשיו לוחמים לחופש של קולומביה,מה יהיה השם שלנו? חיילי החופש? יש לך רעיון?" אשאל אותה בעודינו מתרחקים מהביקתה בחיפושינו אחר הגינה

עמוד 79 מתוך 99 ראשוןראשון ... 2969777879808189 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •