טיילו עדין בחוץ נכון?
"מסכים" אומר לה בחיוך ואביט באזוריל, "הנה חמוד,תבלה ותשחק בינתיים עם תמי,אני מבטיח לך שכשנגיע לעיר אני ואתה נשחק כמה שרק תרצה!" אומר לו בחיוך,אקרוץ לו ואלטף את ראשו,אתן לתמי אוכל למקרה שירצה ואתן לו לקפץ ולשחק ביער, "טיילו אתה מוזמן לנוח על הענפים או לשחק עם אזוריל" אומר לו בחיוך ואביט בילדה ,"קרב כפול?" אשאל אותה בחיוך ואכין את הפוכדורים של מונפרנו וסנובול
פלינט~
לא.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
אתה מביא לתמי את אזוריל, והוא קופץ עליה בחיבה מרובה. תמי נגשת לאבן גדולה ומתיישבת עליה ומשלבת את רגליה.
הילדה מאחלת לך בהצלחה ומשחררת גרמפיג() ומיסדריוס (
).
"שניכם התחילו עם גל על חושי!" קוראת הילדה ומחכה שתשחרר את הפוקימונים שלך.
ניל~
"נכון, ובשנייה שאתה מרגיש משיכה, תמשוך הכי חזק שתוכל!" אומר לך מורגן בחיוך "הבעיה, זאת חכה ישנה, אז רוב הסיכויים שרק פוקימונים חלשים יבואו אליך" הוא מוסיף ומצחקק קלות.
אתה מודה לו ומתיישב לידו וזורק את החכה למים ומחכה. בינתיים, מורגן פונה אליך "אז מאיפה אתה?" הוא שואל וסוקר אותך במבטו.
לפתע אתה מרגיש חזקה מהים, ואתה משה את חכתך. בקצה החכה תלוי לו מג'יקארפאשר מפרפר במהירות.
"מונפרנו וסנובול קדימה!" אקרא ואשחרר את שניהם, "אוקיי מונפרנו תתחמק בקפיצה לצד מהגל העל חושי ותתקוף בלהביור את גרומפיג! סנובול השתמשי במתקפת היעלפות והתחמקי מן המתקפה! תקפי את מיסדריווס בעזרתה! אחרי המתקפה תקפצי הצידה ותנצלי את זה שגרומפיג עסוק בלחימה עם מונפרנו ותנשכי את רגלו בניב חשמל!" אדריך את שניהם, "בהצלחה!" אומר לילדה בחיוך
פלינט~
אתה מדריך את שני הפוקימונים שלך והם יוצאים לדרך, אבל הגלים הכחולים פשוט מסתובבים לצידם, ומעבירים את כל עצמתם במכה חזקה בפוקימונים שלך. מונפרו מתעצבן ופותח את פיו, ושולח סילון אש ענקי, הפוגע בגרמפיג, ומעיף אותו לאחור. סנובול, גם היא לא מוותרת ונעלמת במקום, ומופיעה על גבה של מיסדרוס. מיסדריוס מתחילה לזהור ומשתמשת שוב בגל על חושי, ומעיפה את סנובול על הצד, ומנעת ממנה לתקוף את גרמפיג.
"אוקי מיסדריוס השתמשי בכוח סודי על סנובול! גרמפיג השתמשי בניתור על מונפרו!" קוראת הילדה ושני הפוקימונים שלה ממשיכים את הקרב.
ניל~
"וואי איזה מגניב! גם אני גרתי שם פעם" אומר מורגן בחיוך "אבל עברנו משם לג'וטו וחזרתי לפה לפני איזה חודשיים" הוא מוסיף בחיוך בזמן שאתה זורק את מג'יקארפ בחזרה למים ומשליך את החכה בחזרה למים.
אחרי כמה דקות החכה שוב נמשכת, ואתה מעלה למעלה גולדין ().
[QUOTE=Ritsuka kun;1352621]פלינט~
אתה מדריך את שני הפוקימונים שלך והם יוצאים לדרך, אבל הגלים הכחולים פשוט מסתובבים לצידם, ומעבירים את כל עצמתם במכה חזקה בפוקימונים שלך. מונפרו מתעצבן ופותח את פיו, ושולח סילון אש ענקי, הפוגע בגרמפיג, ומעיף אותו לאחור. סנובול, גם היא לא מוותרת ונעלמת במקום, ומופיעה על גבה של מיסדרוס. מיסדריוס מתחילה לזהור ומשתמשת שוב בגל על חושי, ומעיפה את סנובול על הצד, ומנעת ממנה לתקוף את גרמפיג.
"אוקי מיסדריוס השתמשי בכוח סודי על סנובול! גרמפיג השתמשי בניתור על מונפרו!" קוראת הילדה ושני הפוקימונים שלה ממשיכים את הקרב.
אחייך, "מונפרנו! תשתמש בלהביור! בזמן שגרומפיג מנסה לקפוץ עליך זה ישפיע עליו! תתחמק אם הוא מתעקש לפגוע בך! אחר כך כשהוא נוחת בכאב מהלהביור תשתמש בחבטות זעם בכדי להעיף אותו הצידה! סנובול תשתמשי בפרצוף מפחיד בכדי להרתיע את מיסדריווס! תתקפי בניב אש ותעיפי אותה מכיוונך! אם את רואה שגרומפיג מנסה לתקוף את מונפרנו תשמשי עליו במתקפת היעלפות! מונפרנו אם מיסדריווס מנסה לחבל בסנובול השתמש בלהביור מהיר!" אדריך את שניהם
ניל~
"וואו! מחוז נדיר פשוט!" אומר מורגן בהתלהבות "אני ממליץ לך בחום לטוס לשם מתישהו! אתה לא תתחרט!" הוא מוסיף בהתלהבות ומוציא את חכתו מהמים ומניח אותה על שפת האגם ואז נכנס למים.
"יאללה עזוב אותך עכשיו פוקימונים! בוא נשחה קצת!" הוא מוסיף בחיוך ומשפריץ עליך קצת מים. לפתע נערה מגיחה מבין העצים "אני לא מאמינה עליך!" היא צועקת על מורגן "חמש דקות אני הולכת ואתה כבר במים?" היא ממשיכה ומגלגלת את עיניה.
"ניל, תכיר את ג'וליה. היא חברה טובה שלי מג'וטו" הוא אומר.
אתה מסתכל עליה ומחייך ומציג את עצמך בפניה"מצטערת על הצעקות, אבל הוא משגע אותי! כל פעם שהוא רואה מים הוא חייב להכנס אליהם!" היא אומרת בקול רם, בכוונה לעקוץ את מורגן המחמיץ פנים ומשפריץ גם עליה. "עכשיו אתה תראה מה זה!" היא אומרת ומתחילה להוריד את בגדיה, וחושפת בגד ים קטן במיוחד, והיא קופצת למים ומתחילה להשפריץ עליו גם.
פלינט~
מונפרו פותח את פיו ושולח להביור ענקי לעברו של גרמפיג, אבל הוא מתר גבוה באוויר, והסילון אש של מונפרו, נכבה לפני שהוא מגיע אליו. מהצד השני סנובול מרימה את פרצופה, ויוצרת פרצוף מפחיד במיוחד, והיא מפחידה את מיסדריוס ואז מסתערת עליה, כשאש מתחילה להעלות בפיה, והיא נושכת אותה בחוזקה. "נקמה!" קוראת הילדה לעברה של מיסדריוס והפוקימון שלה מתחילה לזהור בשחור, ובעודה בתוך פיה של סנובול, היא זוהרת בשחור והודפת לאחור את סנובול.
בינתיים, גרפיג מתחיל לנחות לעברו של מונפרו, והוא נופל על ראשו, מפיל אותו על האדמה.
איך פוקימון שמן יכול לקפוץ גבוה כל כך? חחחחפורסם במקור על ידי Ritsuka kun;1352632
[B
"מונפרנו קדימה תתעשת! קום ותשתמש בסיוע ותתקיף איתו את גרומפיג! מיד לאחר מכן תשתמש באגרוף מאך כדי להעיף אותה אחורה! סנובול תשתמשי במתקפת היעלפות על מיסדריווס והכי בה בחוזקה! אל תוותרי ותקפצי לאחור ותהיי מאחוריה! ותנשכי אותה בניב חשמל עוצמתי! מונפרנו אחר כך עוד סיוע! תתחמקו מכל מתקפת נגד!" אדריך את שניהם
ניל~
"אפשר לטפל בזה אם אתה רוצה" אומר לך מורגן ונוקש באצבעותיו וויספקוין שלו נוגעת עם אחת מידיה בבטנך, והיא מתחילה לזהור באור ירוק בהיר, ולפתע הכאב נעלם. אתה מורד את התחבושת שלך ומגלה שהפצע נסגר כמעט לחלוטין.
"יאללה עכשיו בוא!" קורא מורגן בחיוך וצולל מתחת למים, ועולה במהירות לפני ג'וליה ומפחיד אותה.
"מורגן!" היא צורחת ומשפריצה עליו "יאללה ניל!" היא קוראת וקורצת לך.
פלינט~
מונפרו פותח את פיו, וכדור אור לבן נוצר לפניו. מהקרן אור נשלחת קרן תכולה וקפואה לעברו של גרמפיג, ופוגעת בו ישירות, ומעיפה אותו אחורה. מיד אחרי זה, מונפרו מתחיל לרוץ לעברו של גרמפיג, כשאגרופו זוהר באור אדמדם, אבל סביבו של גרמפיג ומיסדרוויס נוצרת כיפת הגנה ירוקה, אשר מגנה על שניהם מההתקפות של מונפרו וסנובול.
"אוקי גרמפיג תעבור לעברה של סנובול והשתמש באגרוף קרח! מיסדרוויס הדהמה ומיד אחרי זה התחמקות צללים!" קוראת הילדה.
סנובול, במקום על מיסדרוויס קופצת לעברו של גרמפיג, כשפיה מתחיל להעלות ניצוצות חשמליים, אבל היא נהדפף לאחור עם אגרוף הקרח של גרמפיג, והיא נופלת על האדמה.
מהצד השני, מונפרו פותח את פיו ויוצר לפניו כדור אנרגיה לבנה, וממנה נשמעת צווחה גבוה לעברה של מיסדרוויס, אשר פניה מתחילות לגדול והיא מבהילה את מונפרו, והוא נפגע כאשר נופל על האדמה.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)