Pokemon GO
עמוד 84 מתוך 99 ראשוןראשון ... 3474828384858694 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,246 עד 1,260 מתוך 1478
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka kun צפה בהודעה
    פלינט~
    מונפרו פותח את פיו, וכדור אור לבן נוצר לפניו. מהקרן אור נשלחת קרן תכולה וקפואה לעברו של גרמפיג, ופוגעת בו ישירות, ומעיפה אותו אחורה. מיד אחרי זה, מונפרו מתחיל לרוץ לעברו של גרמפיג, כשאגרופו זוהר באור אדמדם, אבל סביבו של גרמפיג ומיסדרוויס נוצרת כיפת הגנה ירוקה, אשר מגנה על שניהם מההתקפות של מונפרו וסנובול.
    "אוקי גרמפיג תעבור לעברה של סנובול והשתמש באגרוף קרח! מיסדרוויס הדהמה ומיד אחרי זה התחמקות צללים!" קוראת הילדה.
    סנובול, במקום על מיסדרוויס קופצת לעברו של גרמפיג, כשפיה מתחיל להעלות ניצוצות חשמליים, אבל היא נהדפף לאחור עם אגרוף הקרח של גרמפיג, והיא נופלת על האדמה.
    מהצד השני, מונפרו פותח את פיו ויוצר לפניו כדור אנרגיה לבנה, וממנה נשמעת צווחה גבוה לעברה של מיסדרוויס, אשר פניה מתחילות לגדול והיא מבהילה את מונפרו, והוא נפגע כאשר נופל על האדמה.
    "חייבים להביא מהפך" אמלמל לעצמי ואחשוב על רעיון, "מונפרנו תשתמש בלהביור כדי להרתיע את גרומפיג! בזמן שגרומפיג מתחמקת סנובול תפתיעי אותה בניב אש עוצמתי! עם מיסדריווס מנסה לחבל במהלך תתקוף אותה בלהביור! מונפרנו אחר כך סיוע! סנובול מתקפת היעלפות על מיסדריווס!" אדריך את שניהם

2. the bitch is back
    ניל~
    אתה מתפשט ונשאר בתחתוניך וקופץ למים. שלושתכם משתוללים במים ואחרי שעה, מחליטים לצאת מהמים ולהתייבש.
    "אני בעד ארוחת צהריים!" אומר מורגן ומתחיל להוציא מוצרים מתיקו, ושולף סיר גדול משם ומתחיל לארגן לכם ארוחת צהריים דשנה.
    אתה וג'וליה הולכים לקושש עצים, ואחרי מחצית השעה, שלושתכם יושבים לאכול ארוחת צהריים.
    "אז לאן אתה הולך מכאן?" שואלת אותך ג'וליה בחיוך ואוכלת בתאבון את התבשיל שמורגן הכין.

פלינט~
    מונפרו פותח את פיו ומשחרר סילון אש ענקי לעברה של גרמפיג אשר קופצת לאחור, ומותקפת מניב האש של סנובול ונפגעת קשה. מונפרו פותח שוב את פיו, ויוצר כדור אור לבן אשר זורח לפני פיו, והוא משנה את צורתו לכנף אור, אשר משספת את גופה של גרמפיג, פוגעת בה בחוזקה. סנובול מתנתקת מגרמפיג וקופצת לעבר של מיסדרוויס, אשר קופצת לאחד מהצללים של היער, ונעלמת שם מגנה על עצמה מהמתקפות.
    לפתע, מיסדרוויס עולה מאחורי מונפרו ומעיפה אותו גבוה באוויר ומוסיפה לפגיעה גם גל על חושי, אשר פוגע בחוזקה במונפרו.
    "מהר חזרי לצללים!" קוראת הילדה "גרמפיג השתמשי שוב באגרוף קרח על סנובול!" קוראת
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

3. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ניל~
    אתה מתפשט ונשאר בתחתוניך וקופץ למים. שלושתכם משתוללים במים ואחרי שעה, מחליטים לצאת מהמים ולהתייבש.
    "אני בעד ארוחת צהריים!" אומר מורגן ומתחיל להוציא מוצרים מתיקו, ושולף סיר גדול משם ומתחיל לארגן לכם ארוחת צהריים דשנה.
    אתה וג'וליה הולכים לקושש עצים, ואחרי מחצית השעה, שלושתכם יושבים לאכול ארוחת צהריים.
    "אז לאן אתה הולך מכאן?" שואלת אותך ג'וליה בחיוך ואוכלת בתאבון את התבשיל שמורגן הכין.
    "אם לומר את האמת אני לא יודע "אומר ואוכל מהתבשיל,"לפניי כמה ימים הרווחתי את התג הראשון, אני חושב שאני אלך נאמור"
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

4. the bitch is back
    ניל~
    "גם אתה?" שואל אותך מורגן "אנחנו גם בדרך לשם! זה אמור להיות בערך במרחק של יום הליכה" הוא אומר בחיוך.
    "רוצה שנלך ביחד?" מציעה לך ג'וליה בחיוך "נוכל לעזור אחד לשני!" היא מוסיפה בחיוך "ונשאיר את השלישית בצד!" עוקץ אותה מורגן וקורץ לך בשובבות, ובתגובה מקבל פליק מגב מג'וליה אשר מוציאה את לשונה ומשלבת את ידיה.
    גיל! 3>

5. אמאש'ך פלאפי ):
    ניל~
    "גם אתה?" שואל אותך מורגן "אנחנו גם בדרך לשם! זה אמור להיות בערך במרחק של יום הליכה" הוא אומר בחיוך.
    "רוצה שנלך ביחד?" מציעה לך ג'וליה בחיוך "נוכל לעזור אחד לשני!" היא מוסיפה בחיוך "ונשאיר את השלישית בצד!" עוקץ אותה מורגן וקורץ לך בשובבות, ובתגובה מקבל פליק מגב מג'וליה אשר מוציאה את לשונה ומשלבת את ידיה.
    "בשמחה"אומר ואמשיך לאכול מהתבשיל.

6. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    אוסטין~
    ספינראק מתחיל לזהור בשחור כהה ועשרות צללים מתחילים להתאסף סביבו, והוא שולח אותם דרך עיניו בצורה של קרן גדולה, והוא פוגע ישירות בדאסטוקס. דאסטוקס מתחיל לנפנף בכנפיו במהירות, ויוצר רוח חזקה אשר מעיפה אחורה את ספינראק.
    "קידמה אוסטין אתה יכול לנצח!" קוראת פיבי בחיוך
    "לא לדאוג אני אנצח!" אומר בבטחון ואקרוץ לה.
    "ספירארק שלח חוט לאחד הענפים מהר, לפף אותו היטב ושמור שלא יקרע, הוא ימנע ממך לעוף." אדריך אותו.
    "ספינרק משוך את עצמך ועלה על הענף, קפוץ מלמעלה על דאסטוקס עם קבילה ופול איתו לקרקע, שניה ליפני שאתם פוגעים בקרקע שחרר אותו יירת על הרצפה ועליו עוקץ רעל לרכך את הנפילה!"

.

7. משתמש מנוסה
    פלינט~
    מונפרו פותח את פיו ומשחרר סילון אש ענקי לעברה של גרמפיג אשר קופצת לאחור, ומותקפת מניב האש של סנובול ונפגעת קשה. מונפרו פותח שוב את פיו, ויוצר כדור אור לבן אשר זורח לפני פיו, והוא משנה את צורתו לכנף אור, אשר משספת את גופה של גרמפיג, פוגעת בה בחוזקה. סנובול מתנתקת מגרמפיג וקופצת לעבר של מיסדרוויס, אשר קופצת לאחד מהצללים של היער, ונעלמת שם מגנה על עצמה מהמתקפות.
    לפתע, מיסדרוויס עולה מאחורי מונפרו ומעיפה אותו גבוה באוויר ומוסיפה לפגיעה גם גל על חושי, אשר פוגע בחוזקה במונפרו.
    "מהר חזרי לצללים!" קוראת הילדה "גרמפיג השתמשי שוב באגרוף קרח על סנובול!" קוראת
    "הפתרון שלך זה לברוח אה? לא תוכלי להתחמק!" אקרא בנחישות, "סנובול תתחמקי מאגרוף הקרח של גרומפיג ותנשכי את ידו השניה בניב חשמל! שימי עין על מונפרנו! רשאת רואה שמיסדריווס מגיעה מהצללים ומנסה לתקוף תשתמשי במתקפת היעלפות על מונפרנו אך לא כדי לתקוף! כדי לתת למיסדריווס לפגוע בך! מתקפות רוח לא ישפיעו עלייך! כשמיסדריווס תופתי אל תבזבזי זמן ותנשכי אותה בניב אש! מונפרנו תרוץ לכיוונה של גרומףיג ותפתיע אותה עם חבטות זעם! תטיח אותה לצד! תשתמש בלהביור כמתקפת נגד למתקפות שלהם! סנובול תשתמשי בזריזותך כדי לתמרן בין המתקפות! אני מאמים בכם קדימה!" אדריך ואעודד אותם בנחישות

8. the bitch is back
    ניל~
    שלושתכם ממשיכים לאכול בתאבון ומתחילים לפתח שיחה, שעיקר זה התנועות. "אני חושב שהנהורים צודקים!" אומר מורגן ברצינות "הם רוצים להעלים את הרשע מהעולם שלנו! אם הם יצליחו, לא אכפת לי שהם ינהלו אותו. זה מגיע להם!" הוא אומר וג'וליה פותרת אותו עם ידיה "כלבה במטוטא!" היא מתחילה "הם לא יותר טובים משאר התנועות, זה שהם מציגים את עצמם כטובים, לא אומר שזה באמת נכון? וחוץ מזה, איך אפשר שלום בלי מלחמה? משהו בהם מסריח עוד יותר מהצללים! הם לפחות מציגים את עצמם כחראות! אבל הנהורים מתיימרים להיות טובי לב והכל!" ממשיכה ג'וליה.
    "מה דעתך?" שואל אותך מורגן, ונראה שמחפש מעט תמיכה.

אוסטין~
    ספינראק שולח מפיו חוט לבן וארוך, אשר נכרך סביבו של ענף גבוה, והוא מושך את עצמו, ומתנדנד עליו עד שהוא מגיע לדאסטוקס, והוא נופל על גבו, קובל אותו מתזוזה בעזרת רגליו הקטנות, וגורם לו לפול על האדמה.
    שניות לפני,שדאסטוקס מתרסק על האדמה, ספינראק משחרר אותו מהקבילה, וקופץ באוויר ושולח מטר של מחטים סגולים לעברו של דאסטוקס ומאיץ את מהירות הנפילה שלו, ומרסק אותו באדמה.
    דאסטוקס, בקושי רב, קם והאנטנות שעל ראשו מתחילות לזהור באור בהיר המזכיר לך את צבעו של הירח, ואז גופו כולו זוהר באותו גוון של האור והוא מתרפא לגמרי.
    "הוא השתמש באור הירח!" קוראת בפליאה פיבי "הוא החזיר לעצמו את כל החיים שאיבד"
    באותו רגע, דאסטוקס מנפנף את כנפיו בחוזקה, ויוצר, שוב, משב רוח חזק ומעיף את ספינראק לאחור.

פלינט~
    הילדה מצחקקת כשהפוקימונים שלך יוצאים בסנכרון מושלם. סנובול קופצת מעל ידה של גרמפיג ונושכת את ידה השנייה ומפילה אותה אחורנית, ואז היא מבחינה במיסדרוויס יוצאת מאחד הצללים, מתכוננת לפגוע במונפרו, ותוך שנייה מופיעה מאחוריו, מגינה עליו מהמתקפה של מיסדרוויס ואז תוקפת אותה בניב אש, מפילה אותה אחורנית. מונפרו, מנצל את תשומת הלב של כולם ומסתער על גרמפיג עם חבטות זעם ומכה אותה שלוש פעמים ואז כשהוא גוהר מעליה, משחרר סילון אש ענקית, אשר מעלף אותה במקום.
    "מיסדרוויס, התחמקות צללים ואז השתמשי בגל על חושי!" קוראת המאמנת ומחזירה את גרמפיג לפוקדור שלה.
    מיסדרוויס, נעלמת מתחת לאחד מהצללים ואתה לא רואה אותה יותר.
    גיל! 3>

9. אמאש'ך פלאפי ):
    ניל~
    שלושתכם ממשיכים לאכול בתאבון ומתחילים לפתח שיחה, שעיקר זה התנועות. "אני חושב שהנהורים צודקים!" אומר מורגן ברצינות "הם רוצים להעלים את הרשע מהעולם שלנו! אם הם יצליחו, לא אכפת לי שהם ינהלו אותו. זה מגיע להם!" הוא אומר וג'וליה פותרת אותו עם ידיה "כלבה במטוטא!" היא מתחילה "הם לא יותר טובים משאר התנועות, זה שהם מציגים את עצמם כטובים, לא אומר שזה באמת נכון? וחוץ מזה, איך אפשר שלום בלי מלחמה? משהו בהם מסריח עוד יותר מהצללים! הם לפחות מציגים את עצמם כחראות! אבל הנהורים מתיימרים להיות טובי לב והכל!" ממשיכה ג'וליה.
    "מה דעתך?" שואל אותך מורגן, ונראה שמחפש מעט תמיכה.
    "המטרה של הנהורים אולי נראית טובה, אבל הדרך שלהם לא נכונה, ואי אפשר להעלים את כל הרוע שיש "אומר ואוכל מעט מין התבשיל.
    "הצללים בדיוק מה שהם מראים שהם , חולרות"אומר

10. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka kun;1352705
    [b
    פלינט~[/b]
    הילדה מצחקקת כשהפוקימונים שלך יוצאים בסנכרון מושלם. סנובול קופצת מעל ידה של גרמפיג ונושכת את ידה השנייה ומפילה אותה אחורנית, ואז היא מבחינה במיסדרוויס יוצאת מאחד הצללים, מתכוננת לפגוע במונפרו, ותוך שנייה מופיעה מאחוריו, מגינה עליו מהמתקפה של מיסדרוויס ואז תוקפת אותה בניב אש, מפילה אותה אחורנית. מונפרו, מנצל את תשומת הלב של כולם ומסתער על גרמפיג עם חבטות זעם ומכה אותה שלוש פעמים ואז כשהוא גוהר מעליה, משחרר סילון אש ענקית, אשר מעלף אותה במקום.
    "מיסדרוויס, התחמקות צללים ואז השתמשי בגל על חושי!" קוראת המאמנת ומחזירה את גרמפיג לפוקדור שלה.
    מיסדרוויס, נעלמת מתחת לאחד מהצללים ואתה לא רואה אותה יותר.
    "מונפרנו נהדר!כל הכבוד!" אשבח אותו, "סנובול ומונפרנו היצמדו גב אל גב! תסתכלו סביב ותנסו למצוא את מיסדריווס! מונפרנו אם מיסדריווס מגיעה אליך תסתובב עם הגב כדי שהיא תפגוש את סנובול שתכה בה עם ניב אש! סנובול אם מיסדריווס מגיעה אלייך תנשכי אותה בניב חשמל! מונפרנו אחר כך להביור אם יהיה צורך!" אדריך את שניהם בנחישות

11. the bitch is back
    ניל~
    "טוב, בואו נרד מהנושא" מציע מורגן "כולנו עוד צעירים מידי בשביל להיכנס לדברים האלה! נשאיר את זה למבוגרים לדאוג" הוא מוסיף בחיוך.
    "אוי ושכחתי לשאול משהו" מתחילה ג'וליה לומר "איך נפצעת ככה?" היא שואלת ומצביעה על בטנך למקום בו שופדת ע"י מקורו של קסטו, הפוקימון של אחד מהמורים בנהורים.
    "זה נראה שהיה פצע ממש עמוק" היא מוסיפה בהתעניינות. "ג'וליה!" קורא מורגן "זה לא עינייך! תפסיקי עם זה" מתריס בפניה מורגן.
    "אל תתייחס אליה, היא נוראה אוהבת לדחוף את האף!" אומר מורגן בחיוך.

פלינט~
    מונפרו וסנובול נעמדים גב אל גב, סורקים את האיזור, כשלפתע, מתחת לרגליהם, צינור כחול מהגל העל חושי, מתחיל להעלות והוא מעיף את שניהם למעלה באוויר, ומיסדרוויס עולה מביניהם ושולחת גל נוסף של המתקפה העל חושית לעברו של מונפרו, וגורמת לו להתעלף.
    "אין סיכוי לפוקימון לחימה נגד המתקפות העל חושיות שלי!" קוראת המאמנת בהתלהבות "עכשיו, תשלחי גל על חושי על סנובול!" קוראת הילדה ועיניה של מיסדרוויס זוהרות בכחול, וצינורית כחולה נשלחת ממנה לעברה של סנובול, אשר רץ ישירות לתוך המתקפה, ואז מסתערת על מיסדרוויס ונושכת אותה בעצמה כשפיה מעלה ניצוצות צהובים. בהדרגה, הניצוצות עוברות לאש קטנה אשר מתפרצת בחוזקה מפיה.
    מיסדרוויס נפגעה קשה.
    גיל! 3>

12. אמאש'ך פלאפי ):
    ניל~
    "טוב, בואו נרד מהנושא" מציע מורגן "כולנו עוד צעירים מידי בשביל להיכנס לדברים האלה! נשאיר את זה למבוגרים לדאוג" הוא מוסיף בחיוך.
    "אוי ושכחתי לשאול משהו" מתחילה ג'וליה לומר "איך נפצעת ככה?" היא שואלת ומצביעה על בטנך למקום בו שופדת ע"י מקורו של קסטו, הפוקימון של אחד מהמורים בנהורים.
    "זה נראה שהיה פצע ממש עמוק" היא מוסיפה בהתעניינות. "ג'וליה!" קורא מורגן "זה לא עינייך! תפסיקי עם זה" מתריס בפניה מורגן.
    "אל תתייחס אליה, היא נוראה אוהבת לדחוף את האף!" אומר מורגן בחיוך.
    "זה סיפור ליום אחר"אומר ואחזיק באזור המכה,"בכל מקרה, מה אתכם ?מה מביא אותכם לפה הישר מגוטו ?"

13. משתמש מנוסה
    פלינט~
    מונפרו וסנובול נעמדים גב אל גב, סורקים את האיזור, כשלפתע, מתחת לרגליהם, צינור כחול מהגל העל חושי, מתחיל להעלות והוא מעיף את שניהם למעלה באוויר, ומיסדרוויס עולה מביניהם ושולחת גל נוסף של המתקפה העל חושית לעברו של מונפרו, וגורמת לו להתעלף.
    "אין סיכוי לפוקימון לחימה נגד המתקפות העל חושיות שלי!" קוראת המאמנת בהתלהבות "עכשיו, תשלחי גל על חושי על סנובול!" קוראת הילדה ועיניה של מיסדרוויס זוהרות בכחול, וצינורית כחולה נשלחת ממנה לעברה של סנובול, אשר רץ ישירות לתוך המתקפה, ואז מסתערת על מיסדרוויס ונושכת אותה בעצמה כשפיה מעלה ניצוצות צהובים. בהדרגה, הניצוצות עוברות לאש קטנה אשר מתפרצת בחוזקה מפיה.
    מיסדרוויס נפגעה קשה.
    "מונפרנו היית מצוין,תנוח" אומר ואחזיר אותו לפוכדור, "סנובול הכל תלוי בך! תזמרי על האחיזה של במיסדריווס! תהדקי אותה ותגרמי למיסדריווס כאב רב! תחזיקי חזק ותרפי ממנה,תתרחקי ותשתמשי במתקפת היעלפות!" אדריך את סנובול בביטחון, "מתקפת אופל חזקה על סוג רוח" אמלמל לעצמי בחיוך

14. Retired
    שם: Ashar

סטיק~
    היא תהיה שימושית שתהיה לך מתקפה חשמלית P:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    שינקס מהנהנת בראשה, ורצה במהירות לעברו של סנטרט, ובאותו זמן מקפיאה את פיה. כמה מטרים לפני סנטרט שינקס, קופצת באוויר ומתבייתת על צווארו של סנטרט ומנחיתה שם מכה מנצחת.
    היא נושכת אותו בחוזקה, וגורמת לו להתעלף במקום.
    סורי עומר אין לי זמן להגיב , אני חורש למתמטיקה
    ------------------------------
    " כל הכבוד שינקס! זה היה מדהים " אני נדהם לראות את כוחה של שינקס ' אנחנו ניהיה צוות טוב '.
    ' מסכן הסנטרט פצעתי אותו לחינם ' אני מרסס עליו ריפוי עם יש לי אם לא אני ילטף אותו בראש ואמשיך במסעי
    פרישה

15. the bitch is back
    ניל~
    "ובכן, כמו שאמרתי, נולדתי במחוז" מתחיל מורגן "והחלטתי לחזור לראות איך המצב פה ואולי לנסות לנצח בליגה" הוא מסיים בחיוך ואז ג'וליה מתחילה "טוב, הוא די גרר אותי למחוז, שמעתי שיש פה תחרויות סרט מדהימות! ובמחוז יש המון פוקימונים נדירים!" היא אומרת בהתלהבות ומניפה את ידיה לצדדים "רק התחלתי כבר מצאתי פוקימון נדיר ברמות!" היא מוסיפה בהתלהבות יתרה.

פלינט~
    תזמרי?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    סנובול, לא מרפה את נשיכתה וגורמת למיסדרוויס כאב רב, ומונעת ממנה לברוח בחזרה לצללים. לאחר שנייה, היא משחררת את פיה וקופצת אחורית, רק כדי לקפוץ מעליה, עם מתקפת העלפות, ולפגוע בה קשה.
    מיסדרוויס מתעלפת.
    "אוי לא!" קוראת המאמנת ומחזירה את הפוקימון שלה לפוקדור. "תודה!" היא אומרת ונעלמת בשיחים.
    "כל הכבוד!" אומרת תמי בחיוך ומחזירה לך את אזוריל.

סטיק~
    מתי הבגרות שלך? :ם
    תזכור שיש איוונט עוד כמה עמודים :P
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה משבח ומחבק את שינקס ומלטף את ראשו של סנטרט, המתעורר ומחייך אליך, ורץ לתוך השיחים.
    אתה ממשיך בדרכך, ולא עובר הרבה זמן, כשאתה מבחין בפוקימון נוסף.
    הפוקימון הזה, נראה כמו פרח נבול וצהוב, ההולך בגישום על מה שנראה כמו גבעול ארוך . אתה מכוון עליו את הפוקידע שלך, ומגלה שזה בלאספורט.
    גיל! 3>

עמוד 84 מתוך 99 ראשוןראשון ... 3474828384858694 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •