Pokemon GO
עמוד 86 מתוך 99 ראשוןראשון ... 3676848586878896 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,276 עד 1,290 מתוך 1478
  1. the bitch is back
    ניל~
    "כן, תקשיבו לצוציק" אומר ארתור בלעג, ונראה שייבש לחלוטין את ג'וליה ומורגן. אשר נסרכים אחריה, שמוטי ראש.
    "וואו, תמיד הערצתי אותו!" אומר מורגן ואכזבה כבדה בקולו. אחרי כמה דקות הליכה, אתה שומע רעש מאחד השיחים. אתה מסתכל, ומבחין בפוקימון ירוקה, החותכת במרץ כמה בולי עצים בעזרת שתי החרמשים שמשמים כידיה .
    אתה מזהה אותה מידית כסייטר.

פלינט~
    אתה משחרר את טיילו ואת מורנפרו. טיילו, נוסק כנפיים ועף במהירות בעקבותיו של פירו, אשר מנפנף אותו בכנפו, ומעיף את טיילו בחוזקה על האדמה.
    אתה קורא לתמי, אשר מגיעה בריצה "חבל שאף אחד מהפוקימונים שלי לא יכול להגיע עד לשם!" היא אומרת בכעס, אבל עוצרת אותך מלתקוף את העץ.
    "זה מסוכן מידי, יש יותר מידי ענפים, אזוריל יכול להיפגע קשה מהנפילה! צריך לטפס למעלה!" היא אומרת בלחץ "מונפרו הוא קוף! תשלח אותו לטפס למעלה ולתקוף משם!" מציעה לך תמי.

אוסטין~
    פיבי מחייכת ומסמיקה קלות(כן אתה מושך!!) וממשיכה ללכת אחריך בסביבת היער, כלפתע בחורה גבוהה ובלונדינית, בלבוש מינימלי ורוד ניגשת אליך "Hey big boy!" היא אומרת בעליזות וקורצת לך "מה דעתך על קרב קטן?" היא שואלת ומרימה פוקדור אדום ומבריק "אני בטוחה שמאמן כמוך, מנוסה מאוד בקרבות" היא מוסיפה ונושכת את שפתה התחתונה בחושניות.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka kun צפה בהודעה
    [B]
    פלינט~
    אתה משחרר את טיילו ואת מורנפרו. טיילו, נוסק כנפיים ועף במהירות בעקבותיו של פירו, אשר מנפנף אותו בכנפו, ומעיף את טיילו בחוזקה על האדמה.
    אתה קורא לתמי, אשר מגיעה בריצה "חבל שאף אחד מהפוקימונים שלי לא יכול להגיע עד לשם!" היא אומרת בכעס, אבל עוצרת אותך מלתקוף את העץ.
    "זה מסוכן מידי, יש יותר מידי ענפים, אזוריל יכול להיפגע קשה מהנפילה! צריך לטפס למעלה!" היא אומרת בלחץ "מונפרו הוא קוף! תשלח אותו לטפס למעלה ולתקוף משם!" מציעה לך תמי.
    "מונפרנו קדימה! תטפס מהר! כשאתה מגיע תיתן לפירו אגרוף מאך חזק! ותתקוף בכל מתקפה חוץ מלהביור! ותנסה לחלץ את אזוריל כמה שיותר מהר!" אומר למונפרנו, "טיילו לך תעזור לו! תנסה בזמן שמונפרנו מעסיק את פירו להציל את אזוריל!" אומר לטיילו, "בהצלחה!" אומר להם, "אני אטפס גם!" אומר לפתע ואתחיל לטפס על העץ כדי לנסות לחלץ את אזוריל

3. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ניל~
    "כן, תקשיבו לצוציק" אומר ארתור בלעג, ונראה שייבש לחלוטין את ג'וליה ומורגן. אשר נסרכים אחריה, שמוטי ראש.
    "וואו, תמיד הערצתי אותו!" אומר מורגן ואכזבה כבדה בקולו. אחרי כמה דקות הליכה, אתה שומע רעש מאחד השיחים. אתה מסתכל, ומבחין בפוקימון ירוקה, החותכת במרץ כמה בולי עצים בעזרת שתי החרמשים שמשמים כידיה .
    אתה מזהה אותה מידית כסייטר.
    "DIBS"אומר במהירות.
    "פיגיוטו צא! השתמש במכה מהירה ותעבור במהירות לחיתוך אוויר"
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

4. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    אוסטין~
    פיבי מחייכת ומסמיקה קלות(כן אתה מושך!!) וממשיכה ללכת אחריך בסביבת היער, כלפתע בחורה גבוהה ובלונדינית, בלבוש מינימלי ורוד ניגשת אליך "Hey big boy!" היא אומרת בעליזות וקורצת לך "מה דעתך על קרב קטן?" היא שואלת ומרימה פוקדור אדום ומבריק "אני בטוחה שמאמן כמוך, מנוסה מאוד בקרבות" היא מוסיפה ונושכת את שפתה התחתונה בחושניות.
    חחחחחחחחחחח... זה לא יפה מה שאתה עושה עכשיו XDD
    ---------------
    אביט בה פעור פה ואומר בחיוך "נשמע מצויין!" ואכין שוב את ספינראק, אביט אליו בחיוך ואומר לו "תתכונן חבר, אנחנו רוצים עוד ניצחון ואתה מסוגל!"
    אגיד לספינראק לקחת כמה צעדים קדימה ואחכה לפוקימון שלה, "I'm Waiting Big Girl" אומר בשנינות על מה שאמרה בהתחלה.

.

5. the bitch is back
    פלינט~
    "זה מסוכן!" אומרת תמי, אבל זה לא עוצר בעדך, ואתה רץ אחרי מונפרו, המתחיל לטפס במהירות על הענפים הגדולים. בינתיים, פירו מגיע לצמרת העץ, וכנראה יש לו שם קן, כי הוא עוצר שם לשנייה, ואז טס לעברכם, כשאזוריל אינו אצלו והוא מתחיל לנקר את שלושתכם. מונפרו, מנסה לתקוף את פירו עם אגרוף מאך, אבל פירו פשוט עף לאחור, ומנפרו כמעט שנופל למטה. טיילו, מנסה לנצל את ההזדמנות לתפוס את אזוריל, אבל פירו מסתובב, ופרצופו מתחיל לגדול, והוא יוצר פרצוף מפחיד במיוחד, המרתיע את טיילו, ואז הוא מתחיל לנופף בכנפיו במרץ, יוצר רוח מערבולת, ומעיף הרחק את טיילו מהקן.
    בינתיים, מונפרו, מנסה לתקוף שוב את פירו, אבל בגלל שהוא תלוי על עץ, ופירו מעופף לו במרחק בטוח ממכם, הוא אינו מצליח לפגוע בפירו.
    לפתע, פירו פותח את פיו ומשולש אור יוצא מפיו, והוא מתחיל לזהור בשלל צבעים, והוא מתפוצץ על מונפרו.
    "זאת מתקפה משולשת!" קוראת תמי מהאדמה.

ניל~
    "מה? לא!" אומרת ג'וליה אבל מושכת בכתפיה בזמן שאתה משחרר את פידג'יוטו, אשר יוצא מהפוקדור שלו בטיסה וגופו מתחיל לזהור בלבן, והוא דוחף בחוזקה את סייטר, אשר מפסיקה את פעולתה ועפה לתוך ערמת הבולי עץ. סייטר מתעצבנת ועיניה מתחילות לזהור בצהוב, והיא פוזלת לעברו של פידג'יוטו, העוצר את התקפתו, ואז הוא נפגע ממתקפת מהירות של סייטר.
    פידג'יוטו מתנער במהירות ומתחיל לנופף בכנפיו ויוצר כדור של אוויר דחוס, המשסף את האוויר ועף במהירות ישירות לעברה של סייטר, המשלבת את שני חרמשיה, במטרה להגן על עצמה, והיא חותכת את כדור האוויר שפידג'יוטו יצר. סייטר פורסת את ידיה לרווחה, ומתחילה להסתובב במהירות ויוצרת גל ואקום, הפוגע בפידג'יוטו.

אוסטין~
    :P
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אין בעיות חמודי!" היא אומרת בחיוך וקורצת לך ומשחררת מהפוקדור שלה, פוקימון דמוי סביבון
    "קדימה בלטוי, התחל בבילבול ואז תעבור לסתירת בוץ!" קוראת הבחורה, ועיניו של הפוקימון שלה מתחילות לזהור בורוד, וקרן של אור ורוד נשלח לעברו של ספינראק.
    גיל! 3>

6. משתמש מנוסה
    פלינט~
    "זה מסוכן!" אומרת תמי, אבל זה לא עוצר בעדך, ואתה רץ אחרי מונפרו, המתחיל לטפס במהירות על הענפים הגדולים. בינתיים, פירו מגיע לצמרת העץ, וכנראה יש לו שם קן, כי הוא עוצר שם לשנייה, ואז טס לעברכם, כשאזוריל אינו אצלו והוא מתחיל לנקר את שלושתכם. מונפרו, מנסה לתקוף את פירו עם אגרוף מאך, אבל פירו פשוט עף לאחור, ומנפרו כמעט שנופל למטה. טיילו, מנסה לנצל את ההזדמנות לתפוס את אזוריל, אבל פירו מסתובב, ופרצופו מתחיל לגדול, והוא יוצר פרצוף מפחיד במיוחד, המרתיע את טיילו, ואז הוא מתחיל לנופף בכנפיו במרץ, יוצר רוח מערבולת, ומעיף הרחק את טיילו מהקן.
    בינתיים, מונפרו, מנסה לתקוף שוב את פירו, אבל בגלל שהוא תלוי על עץ, ופירו מעופף לו במרחק בטוח ממכם, הוא אינו מצליח לפגוע בפירו.
    לפתע, פירו פותח את פיו ומשולש אור יוצא מפיו, והוא מתחיל לזהור בשלל צבעים, והוא מתפוצץ על מונפרו.
    "זה לא יעצור אותי!" אומר בנחישות ואמשיך לטפס,לא משנה כמה גבוה זה יהיה,אטפס בזהירות, "אזוריל! אם אתה שומע אותי! אנחנו מנסים להציל אותך! תנסה להשתמש בקרן קרח! קדימה אני מאמין בך!" אצעק בחוזקה, "מונפרנו וטיילו לא לוותר! המשיכו להעסיק את פירו ואני אנסה להגיע לקן" אומר להם ואמשיך לטפס

7. מנהל למופת! (לשעבר)
    פלינט~

ניל~
    "מה? לא!" אומרת ג'וליה אבל מושכת בכתפיה בזמן שאתה משחרר את פידג'יוטו, אשר יוצא מהפוקדור שלו בטיסה וגופו מתחיל לזהור בלבן, והוא דוחף בחוזקה את סייטר, אשר מפסיקה את פעולתה ועפה לתוך ערמת הבולי עץ. סייטר מתעצבנת ועיניה מתחילות לזהור בצהוב, והיא פוזלת לעברו של פידג'יוטו, העוצר את התקפתו, ואז הוא נפגע ממתקפת מהירות של סייטר.
    פידג'יוטו מתנער במהירות ומתחיל לנופף בכנפיו ויוצר כדור של אוויר דחוס, המשסף את האוויר ועף במהירות ישירות לעברה של סייטר, המשלבת את שני חרמשיה, במטרה להגן על עצמה, והיא חותכת את כדור האוויר שפידג'יוטו יצר. סייטר פורסת את ידיה לרווחה, ומתחילה להסתובב במהירות ויוצרת גל ואקום, הפוגע בפידג'יוטו.

אוסטין~
    :P
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אין בעיות חמודי!" היא אומרת בחיוך וקורצת לך ומשחררת מהפוקדור שלה, פוקימון דמוי סביבון
    "קדימה בלטוי, התחל בבילבול ואז תעבור לסתירת בוץ!" קוראת הבחורה, ועיניו של הפוקימון שלה מתחילות לזהור בורוד, וקרן של אור ורוד נשלח לעברו של ספינראק.
    "ספינראק מהר, תגיב בצל לילה... מתקפת רוח תביס מתקפה על-חושית!" אפקוד עליו בבטחון ובקור רוח!
    לאחר מכן אוסיף "עכשיו קשור את בלטוי עם ירי חוטים, ותשתמש בעוקץ רעל!"

.

8. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ניל~
    "פיגיוטו תשתמש במתקפת חול ומיד תעבור למתקפה מהירה אחריי זה תפנה לאחד הצדדים וכל עוד סייטר לא יכולה לראות תשתמש בחיתוך אוויר !"
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

9. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם~
    סנדשרו מתקפל, ומתחיל לחפור במהירות בידיו, אבל הגחלת מהירה מידי בשבילו, והוא נפגע מעצמת המתקפה ומתגלגל אחורנית.
    "נאמל השתמש בפיהוק!" קורא מייקל בנחישות, ונאמל שלו פותח את פיו ובועה קטנה וסגולה יוצאת מפיו, והיא עפה לעברו של סנדשרו, ומתפוצצת עליו, והוא נושם את כל תוכן הבועה.
    "סנדשרו! לא!" קראתי בפחד. ידעתי שיש משמעות לבועה הזאת. "פוקדע, מה זה עושה?"

10. Kibō no chi
    אליסה~
    "אני מבין" אומר קול ועל פניו עולה חיוך קריר "נראה לי שאני אתן לו משימה מיוחדת" הוא אומר בקולו הקריר ואז משחרר מפוקדור אדום ונוצץ את הגולבט שלו "אם תמצאי אחד, תחשבי עליי כשאת הורגת אותו" הוא מצחקק לעברך ועולה על הגולבט שלו ומנשק לך באוויר ועף משם. משאיר אותך לבד ביער הסבוך והאפל הזה.

"איזה פאגוט" אני ממלמלת לעצמי ומנסה לחזור לפוקוס. אני בוחנת מחדש את היער ואת מסלולי ההליכה האפשריים.

Spoiler ספוילר

11. the bitch is back
    פלינט~
    אתה ומונפרו מתחילים לטפס במהירות על העץ, ואתם כבר עוברים את מחצית הדרך, ופירו מתעסק בעיק בלהעיף את טיילו הרחק מהקן. כעבור עוד כמה טיפוסים, שמונפרו כבר משיג אותך, אתה שומע את יללתו של אזוריל. פירו, מעלה את ראשו ומסתכל לעבר קנו והוא טס לעבר הקן במהירות אדירה, ונעלם בצמרת העץ. אתה ומונפרו ממשיכים לטפס על העץ הענק, ואחרי כמה דקות של טיפוס מעיפות, אתם מגיעים לצרת העץ, ואתה מבחין בקינו של פירו, ושם בים נוצותיו החומות, אתה מבחין באזוריל, המשתעשע עם פירו, המנקר אותו בחיבה עזה.
    פירו מסתכל לעברכם ונושף בזעם ועם כנפו, מכסה את אזוריל, כאילו מגונן עליו ממכם.

אוסטין~
    ספינראק שולח מעיניו, קרן שחורה כלילה כנגד לקרן הורודה של באלטוי, ושתי המתקפות מתפוצצות ברגע שהן נפגשות, והודפות את שני הפוקימונים אחורה. ספינראק לא מהסס לרגע, ושולח חוט לבן וארוך מפיו לעברו של בלטוי, אשר מתחיל להסתובב במהירות ושולח גושי בוץ לעבר החוט, וגורם לו ליפול על האדמה, ומונע ממנו לקשור אותו.
    למרות זאת, זה לא גורם לספינראק להפסיק והוא שולח מפיו עשרות מחטים סגולים קטנים לעברו של בלטוי, והוא פוצע אותו.
    "בלטוי! בילבול ואז קבר אבנים!" קוראת המאמנת שלו וטירוף בעינייה.

ניל~
    פידג'יוטו עף במהירות לעברה של סייטר, ונוגע עם רגליו בחול, ומשלח אותו לכיוונה, אבל סייטר פורסת את כנפיה, ומתחמקת מהחול והיא ופידג'יוטו תוקפים אחד את השנייה במתקפה מהירה מספר פעמים ונהדפים לאחור. פידג'יוטו מתחיל לחוג מעל סייטר במהירות, ומתחיל לנופף בכנפיו, ויוצר כדור של אוויר דחוס, והוא משלח אותו בעצמה לעברה של סייטר, כשהיא אינה מבחינה והוא מפיל אותה על הרצפה בחוזקה.
    סייטר מתעצבנת ומתחילה לזהור בכתום, ונראה שהיא התמקדה, ואז אחד מחרמשיה, מתחיל לזהור באור שחור כהה והיא משספת את בטנו של פידג'יוטו בעזרת חיתוך לילה.

אדם~
    "פיהוק- מתקפה מסוג רגיל. מתקפה אינה פוגעת" מתחילה הפוקידע שלך לדבר "מתקפה זאת גורמת לפוקימון של היריב להירדם במהירות" אומרת לך הפוקידע. אתה בינתיים מסתכל על סנדשרו, ונראה שהוא מתחיל להיות ישנוני.
    "קדימה נאמל השתמש בגחלת" אומר בנחישות מייקל.

אליסה~
    ברוך השם ישתבח שמו לעד!!! 3>
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;
    אתה מסתכלת סביב, ורואה שאת עדיין באותה נקודה באחת מקרחות היער שיש ביער העצום מימדים הזה.
    את מסתכלת סביב, ולפניך פרוסים ארבעה שבילים אשר נסללים לתוך מעמקי היער, ועוד השביל הממנו הגעת לנקודה הזאת.
    גיל! 3>

12. משתמש מנוסה
    פלינט~
    אתה ומונפרו מתחילים לטפס במהירות על העץ, ואתם כבר עוברים את מחצית הדרך, ופירו מתעסק בעיק בלהעיף את טיילו הרחק מהקן. כעבור עוד כמה טיפוסים, שמונפרו כבר משיג אותך, אתה שומע את יללתו של אזוריל. פירו, מעלה את ראשו ומסתכל לעבר קנו והוא טס לעבר הקן במהירות אדירה, ונעלם בצמרת העץ. אתה ומונפרו ממשיכים לטפס על העץ הענק, ואחרי כמה דקות של טיפוס מעיפות, אתם מגיעים לצרת העץ, ואתה מבחין בקינו של פירו, ושם בים נוצותיו החומות, אתה מבחין באזוריל, המשתעשע עם פירו, המנקר אותו בחיבה עזה.
    פירו מסתכל לעברכם ונושף בזעם ועם כנפו, מכסה את אזוריל, כאילו מגונן עליו ממכם.
    מה?! אין לו מה לעשות בחיים? חחחחחח XD

"פירו אנחנו לא נגרום לאזוריל כל רע,אני המאמן שלו וחשבץי שאתה חוטף אותו" אומר לפירו ואביט בחיוך באזוריל, "בוא קדימה" אומר בחיוך ואושיט את ידי, "דאגתי לך" אוסיף

13. מנהל ראשי
    אדם~
    "פיהוק- מתקפה מסוג רגיל. מתקפה אינה פוגעת" מתחילה הפוקידע שלך לדבר "מתקפה זאת גורמת לפוקימון של היריב להירדם במהירות" אומרת לך הפוקידע. אתה בינתיים מסתכל על סנדשרו, ונראה שהוא מתחיל להיות ישנוני.
    "קדימהנאמלהשתמשבגחלת" אומר בנחישות מייקל.
    ''אתה עוד יכול לסיים את זה סנדשרו! אני מאמין בך בכל ליבי! אתה צריך להביט באדמה כאילו היא המשכן הטבעישלך, אם תרצה תוכל לצלול פנימה כמו דג למים!'' קראתי אליו במהירות ''אתה לא צריך לחפור, צלול למים! פשוט צלול!''

14. מנהל ראשי
    אדם~
    "קדימהנאמלהשתמשבגחלת" אומר בנחישות מייקל.
    ''אתה עוד יכול לסיים את זה סנדשרו! אני מאמין בך בכל ליבי! אתה צריך להביט באדמה כאילו היא המשכן הטבעישלך, אם תרצה תוכל לצלול פנימה כמו דג למים!'' קראתי אליו במהירות ''אתה לא צריך לחפור, צלול למים! פשוט צלול!''

15. מנהל למופת! (לשעבר)
    אוסטין~
    ספינראק שולח מעיניו, קרן שחורה כלילה כנגד לקרן הורודה של באלטוי, ושתי המתקפות מתפוצצות ברגע שהן נפגשות, והודפות את שני הפוקימונים אחורה. ספינראק לא מהסס לרגע, ושולח חוט לבן וארוך מפיו לעברו של בלטוי, אשר מתחיל להסתובב במהירות ושולח גושי בוץ לעבר החוט, וגורם לו ליפול על האדמה, ומונע ממנו לקשור אותו.
    למרות זאת, זה לא גורם לספינראק להפסיק והוא שולח מפיו עשרות מחטים סגולים קטנים לעברו של בלטוי, והוא פוצע אותו.
    "בלטוי! בילבול ואז קבר אבנים!" קוראת המאמנת שלו וטירוף בעינייה.
    עכביש זה חיה קופצנית וזריזה יש סיכוי שאני אוכל להגיד לו להתחמק בלי החוט הזה כל הזמן?
    ----------------
    "ספינראק זנק הצידה והתחמק!" אומר לו בנחישות ואז אוסיף "תפס על העץ ותימנע מקבר האבנים... אינך יודע מעיין זה יגיע!"
    לאחר מכן אומר "קפוץ על פניו עם קבילה!"

.

עמוד 86 מתוך 99 ראשוןראשון ... 3676848586878896 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •