Pokemon GO
עמוד 87 מתוך 99 ראשוןראשון ... 3777858687888997 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,291 עד 1,305 מתוך 1478
  1. the bitch is back
    פלינט~
    פילררררר
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אזוריל מעיף מבט לעברו של פירו, המסתכל בעצב לעברו של אזוריל, בזמן שהוא מקפץ לעברך, שלפתע רוח חזקה מנידה את העץ ואת הענף, ואזוריל נופל מהעץ. שניות לפני שהוא מתרסק על האדמה, גוש של נוצות חום טס לעברו ותופס אותו.
    פירו תפס את אזוריל, והוא מוריד אותו על האדמה ליד אזוריל.
    אתה ומנפרו יורדים למטה מהעץ, מה שמתגלה במשימה לא פשוטה בכלל, ושם יושב פירו ודוקר בעדינות את אזוריל, המצחקק בחיבה.
    תמי מסתכלת על שניהם ומחייכת "נראה לי שהוא מחבב את אזוריל" אומרת תמי בחיוך וניגשת לפירו בביטחון ומלטפת את ראשו "איבדת את הגוזלים שלך?" היא שואלת אותו בקול מנחם, ופירו מהנהן בעצב.

אדם~
    פעם אחת זה מספיק :ם
    סנדשרו מסתכל עליך, בעיניים חצי מנומנמות והוא מקשיב לך, ולפתע כפותיו הקדמיות, מתחילות לזהור באור לבן, והוא קופץ באוויר ונעלם מתחת לאדמה.
    "מה אתה עושה?!" צורח עליך מייקל "הוא יתקע שם! הוא עומד להירדם בגלל הפיהוק!" ממשיך "נאמל הצל אותו!" הוא קורא בלחץ ונאמל שלו קופץ באוויר, וכפותיו מתחילות לזהור גם הן, והוא נעלם מתחת לאדמה. אחרי כמה רגעים, נאמל עולה באמצע הדרך, והוא מרים על גבו את סנדשרו הישן.
    "אתה לא יכול לשלוח אותו למתחת לאדמה כשהוא עומד להירדם!" נוזף בך מייקל ועל פניו ארשת של כעס "היית יכול להרוג את הפוקימון של עצמך!"

אוסטין~
    הוא יתחמק, אבל לאו דווקא עם החוט :ם
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    סיפנארק קפץ הצידה, אבל הקרן הורודה של בלטוי, משנה את כיוונה ופגעת ישירות בגופו הקטן של ספינראק, ומטיחה אותו בעצמה על בול עץ. ספינראק אינו מוותר ומטפס במהירות על גזע עץ גדול, ונעלם מהצמרת "תוריד את כל העץ אם תצטרך בלטוי!" צווחת המאמנת וגופו של בלטוי מתחיל לזהור בצבע חום כהה ועשרות אבנים נוצרות מהריק, והוא מתחיל לשגר אותם על העץ שספינראק היה עליו, ותוך שנייה העץ כולו נקבר תחת הגלי אבנים הענקים.
    פיבי מחניקה צווחה, אבל באותו שנייה, מעץ אחר ספינראק קופץ על פרצופו של בלטוי, ולוכד את פרצופו בעזרת רגליו ומונע ממנו לראות.
    "מה נראה לך?" דורשת המאמנת "סיבוב מהיר!" היא קוראת במהירות
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka kun צפה בהודעה
    פלינט~
    פילררררר
    אזוריל מעיף מבט לעברו של פירו, המסתכל בעצב לעברו של אזוריל, בזמן שהוא מקפץ לעברך, שלפתע רוח חזקה מנידה את העץ ואת הענף, ואזוריל נופל מהעץ. שניות לפני שהוא מתרסק על האדמה, גוש של נוצות חום טס לעברו ותופס אותו.
    פירו תפס את אזוריל, והוא מוריד אותו על האדמה ליד אזוריל.
    אתה ומנפרו יורדים למטה מהעץ, מה שמתגלה במשימה לא פשוטה בכלל, ושם יושב פירו ודוקר בעדינות את אזוריל, המצחקק בחיבה.
    תמי מסתכלת על שניהם ומחייכת "נראה לי שהוא מחבב את אזוריל" אומרת תמי בחיוך וניגשת לפירו בביטחון ומלטפת את ראשו "איבדת את הגוזלים שלך?" היא שואלת אותו בקול מנחם, ופירו מהנהן בעצב.
    פילר? זה לא פרק באנימה שהוא בלי תכלית?
    הוא בן או בת?

"אז זה הסיפור.." אמלמל בעצב כשאבין את סיפורו של פירו, "מי עשה לך את זה? בני אדם? הם לבשו שחור? לבן?" אשאל אותו בסקרנות האם לדעת אם התנועות עשו לו את זה, "פירו..אני משתתף בצערך,באמת" אומר לפירו בקול מנחם ואניח את ידי על כנפו,מעין טפיחה על השכם

3. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ניל~
    פידג'יוטו עף במהירות לעברה של סייטר, ונוגע עם רגליו בחול, ומשלח אותו לכיוונה, אבל סייטר פורסת את כנפיה, ומתחמקת מהחול והיא ופידג'יוטו תוקפים אחד את השנייה במתקפה מהירה מספר פעמים ונהדפים לאחור. פידג'יוטו מתחיל לחוג מעל סייטר במהירות, ומתחיל לנופף בכנפיו, ויוצר כדור של אוויר דחוס, והוא משלח אותו בעצמה לעברה של סייטר, כשהיא אינה מבחינה והוא מפיל אותה על הרצפה בחוזקה.
    סייטר מתעצבנת ומתחילה לזהור בכתום, ונראה שהיא התמקדה, ואז אחד מחרמשיה, מתחיל לזהור באור שחור כהה והיא משספת את בטנו של פידג'יוטו בעזרת חיתוך לילה.
    "פיגיוטו, תשתמש במתקפה מהירה על מנת לצבור מהירות ולבסוף תפגע בו עם דחיפה!"
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

4. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם~
    פעם אחת זה מספיק :ם
    סנדשרו מסתכל עליך, בעיניים חצי מנומנמות והוא מקשיב לך, ולפתע כפותיו הקדמיות, מתחילות לזהור באור לבן, והוא קופץ באוויר ונעלם מתחת לאדמה.
    "מה אתה עושה?!" צורח עליך מייקל "הוא יתקע שם! הוא עומד להירדם בגלל הפיהוק!" ממשיך "נאמל הצל אותו!" הוא קורא בלחץ ונאמל שלו קופץ באוויר, וכפותיו מתחילות לזהור גם הן, והוא נעלם מתחת לאדמה. אחרי כמה רגעים, נאמל עולה באמצע הדרך, והוא מרים על גבו את סנדשרו הישן.
    "אתה לא יכול לשלוח אותו למתחת לאדמה כשהוא עומד להירדם!" נוזף בך מייקל ועל פניו ארשת של כעס "היית יכול להרוג את הפוקימון של עצמך!"
    "אתה שוב מרגיז אותי." אני אגיד למייקל. "אני הסברתי לך שאני מעוניין לנהל את הקרב הזה כדי ללמד את סנדשרו חפירה נכון? אז מה אתה הולך ומרדים לי אותו? מה אתה מתנשא כל הזמן? אל תשכח שריסקתי לך ת'צורה בקרב הקודם. אם אתה רוצה להיות חבר שלי תתחיל קודם כל בלכבד אותי.
    אתה יודע שאני מעריך את העזרה שלך ואת המאמצים שלך לעזור לי עם סנדשרו ואני גם אסיר תודה שהצלת אותו. אבל אני מקבל את ההרגשה שהתחת שלך מתחיל לרחף רק כי אתה כבר מתמצא באימון הפוקימונים שלך וותיק יותר ממני. אני יודע שמאמני מכון הם חכמים וחייבים להגיע אליהם עם אסטרטגיה, הדרך היחידה שאני מכיר היא על ידי שליטה מלאה בזירה. אני אישית מאמין שחפירה תקדם את סנדשרו והוא ירכוש יותר נסיון!
    מה שאני הולך לעשות עכשיו זה למסור את סנדשרו פעם נוספת למרכז הפוקימונים. אז, אתחיל להתאמן על חפירה עם פוקימונים פראיים. אתה איתי?"

5. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    אוסטין~
    הוא יתחמק, אבל לאו דווקא עם החוט :ם
    סיפנארק קפץ הצידה, אבל הקרן הורודה של בלטוי, משנה את כיוונה ופגעת ישירות בגופו הקטן של ספינראק, ומטיחה אותו בעצמה על בול עץ. ספינראק אינו מוותר ומטפס במהירות על גזע עץ גדול, ונעלם מהצמרת "תוריד את כל העץ אם תצטרך בלטוי!" צווחת המאמנת וגופו של בלטוי מתחיל לזהור בצבע חום כהה ועשרות אבנים נוצרות מהריק, והוא מתחיל לשגר אותם על העץ שספינראק היה עליו, ותוך שנייה העץ כולו נקבר תחת הגלי אבנים הענקים.
    פיבי מחניקה צווחה, אבל באותו שנייה, מעץ אחר ספינראק קופץ על פרצופו של בלטוי, ולוכד את פרצופו בעזרת רגליו ומונע ממנו לראות.
    "מה נראה לך?" דורשת המאמנת "סיבוב מהיר!" היא קוראת במהירות
    "מה נראלי? נראלי שאת הולכת להפסיד יפייפיה!" אומר בניבזיות ואקרוץ לה.
    "ספינרק חכה אחוז בוא חזק ותן לו להסתובב, התרכז כל הזמן בנקודה אחת, חפש סלע גדול והתרכז רק בו!" אדריך אותו בתחכום.
    ואז אוסיף "עכשיו ספינראק שלח ירי חוט ועצור אותו משוך אותו איתך ורסק אותו מהאדמה, מהסיבוב הוא יפגע קשה!"
    ואסיים בעוד פקודה "עכשיו קרן על-חושית בכל הכוח!"

.

6. the bitch is back
    פלינט~
    שתוק~ מותר לי לעשות פילרים Xp
    וזכר :ם
    פירו מניד את ראשו בשלילה שאתה שואל אותו על צבע בגדיהם של האנשים. אתה תופח לו בשכם והוא פולט צווחת הקלה קטנה.
    "כנראה סתם מאמנים" אומרת לך תמי "פירו יכול להיות קטלני בקרבות. במיוחד עם ההתקפה החזקה שלו! הרבה מאמנים לוכדים אותם בשביל החוזק הפיזי שלהם, והכושר שלהם להתמודד עם מצבים קשים" ממשיכה תמי בחיוך ומוציאה מעט אוכל של פוקימונים מתרמילה ומביאה לפירו, והוא אוכל בתאבון.
    "שנמשיך?" שואלת אותך תמי "אם אני לא טועה, עד היום בערב, אנחנו נהיה ממש קרובים ליציאה מהיער"

ניל~
    פידג'יוטו עושה סלטה באוויר, והוא מתחיל לעוף במהירות עצומה לעברה של סייטר, בזמן שהוא משאיר שובל של אור לבן מאחוריו והוא דוחף בעצמה את סייטר על האדמה.
    סייטר מתנערת ועפה לעברו של פידג'יוטו ומתחילה לשסף את גופו של פידג'יוטו בעזרת שני החרמשים, המשמשים כידיה.
    "נו קדימה ניל!" קוראים פה אחד מורגן וג'וליה "אתה מסוגל!"

אדם~
    "ואתה שוב מתנהג כמו שמוק חסר רגשות" מטיח לעברך מייקל "להזכירך, אתה ביקשת ממני עזרה! אני הלכתי כבר! אתה רדפת אחרי! ביקשת קרב, לא? אז קרב זה קרב, זה שאתה לא יודע להלחם זאת ממש לא הבעיה שלי! כשתתבגר ותצא מהסרט שלך, דבר איתי!" ממשיך מייקל ומחזיר את נאמל שלו לפוקדור, מסתובב ומתחיל ללכת משם כשראשו מורם והוא מתרחק משם, ואינו עוצר או מסב את מבטו לרגע.

אוסטין~
    הבחורה מתחילה לצחוק בפראות, בזמן שבאלטוי מתחיל להסתובב במהריות אדירה, ולרחף גבוהה באוויר, ועוד לפני שאתה מספיק לתת פקודה לספינראק לזוז, באלטוי כבר מעיף אותו בעצמה, וגורם לספינראק, לפלוט את ארוחת הבוקר שלו על האדמה. באלטוי מתחיל להסתובב במהירות לעברו של ספינראק, המקיא למחצה, אבל למרות זאת, ספינראק שולח במהירות חוט לבן לעבר הקצה התחתון של באלטוי, והוא מסובב אותו לצד השני, וגורם לו להסתובב במהירות לעברו של גזע עץ, והוא נעצר בעצמת הפגיעה, מסוחרר לגמרי.
    ספינראק אינו מוותר וגופו מתחיל לזהור באור צבעוני ובוהק, והוא משחרר בקרנו הקטנה את כל האנרגיה הצבעונית ופוגע בחוזקה של באלטוי.
    "זה לא יעצור אותנו! באלטוי קדימה בילבול ואז קבר אבנים שוב!" קוראת המאמנת בקול, מעט מטורף, והפוקימון שלה יוצא לפעולה וגופו כולו זוהר באור ורוד בהיר.
    גיל! 3>

7. מנהל למופת! (לשעבר)
    אוסטין~
    הבחורה מתחילה לצחוק בפראות, בזמן שבאלטוי מתחיל להסתובב במהריות אדירה, ולרחף גבוהה באוויר, ועוד לפני שאתה מספיק לתת פקודה לספינראק לזוז, באלטוי כבר מעיף אותו בעצמה, וגורם לספינראק, לפלוט את ארוחת הבוקר שלו על האדמה. באלטוי מתחיל להסתובב במהירות לעברו של ספינראק, המקיא למחצה, אבל למרות זאת, ספינראק שולח במהירות חוט לבן לעבר הקצה התחתון של באלטוי, והוא מסובב אותו לצד השני, וגורם לו להסתובב במהירות לעברו של גזע עץ, והוא נעצר בעצמת הפגיעה, מסוחרר לגמרי.
    ספינראק אינו מוותר וגופו מתחיל לזהור באור צבעוני ובוהק, והוא משחרר בקרנו הקטנה את כל האנרגיה הצבעונית ופוגע בחוזקה של באלטוי.
    "זה לא יעצור אותנו! באלטוי קדימה בילבול ואז קבר אבנים שוב!" קוראת המאמנת בקול, מעט מטורף, והפוקימון שלה יוצא לפעולה וגופו כולו זוהר באור ורוד בהיר.
    "ספינראק בכל הכוח על-חושי!!!" אצעק באומץ ואנסה לתמוך בו ולעודד אותו "קדימה חבר קטן, אם נצליח להתגבר על הקרן שלו הם יפגע משתיהן! מאמץ אחרון!"

.

8. אמאש'ך פלאפי ):
    ניל~
    פידג'יוטו עושה סלטה באוויר, והוא מתחיל לעוף במהירות עצומה לעברה של סייטר, בזמן שהוא משאיר שובל של אור לבן מאחוריו והוא דוחף בעצמה את סייטר על האדמה.
    סייטר מתנערת ועפה לעברו של פידג'יוטו ומתחילה לשסף את גופו של פידג'יוטו בעזרת שני החרמשים, המשמשים כידיה.
    "נו קדימה ניל!" קוראים פה אחד מורגן וג'וליה "אתה מסוגל!"
    "פיגיוטו תשתמש ברוח לעברו של סייטר ואז תשתמש ברוח בתור כוח לצבור מהירות,לאחר מכן תשתמש במתקפה מהירה לבסוף תתרחק ותשתמש בחיתוך אוויר!"

9. the bitch is back
    אוסטין~
    באלטוי וספינראק שולחים מתקפות על חושיות מתוכם, ושתי המתקפות נפגשות אחת בשנייה, ומתחילות להדוף אחת את השנייה לאחור, לרגע נראה שהמתקפה של בלטוי מצליחה לחדור את הקרן העל חושית של ספינראק, אבל ספינראק מתרכז חזק, והקרן שלו משספת את את הבילבול של באלטוי, ומצליחה לגרום לו לאבד את הריכוז להפגע בעצמה מהקרן העל חושית של ספינראק, והוא נהדף על גזע העץ ומתעלף במקום.
    "לא באלטוי!" צורחת המאמנת שלו "אתה תשלם על זה!" היא צורחת ומחזירה את הפוקימון שלה לפוקדור, ורצה אל השיחים.
    "כל הכבוד אוסטין!" קוראת פיבי בחיות ותופחת על כתפך ומחייכת אליך.

ניל~
    *לעברה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    פידג'יוטו מתחיל לנפנף במהירות בכנפיו, ויוצר רוח חזקה, המעיפה לאחור את סייטר, ואז הוא חתוך דרך הרוח, עם מתקפת מהירות ופוגע ישירות בסייטר, הנאבקת עוד במתקפת הרוח.
    פידג'יוטו, בעודו פוקימון מעופף, מצליח לרתמן בגל הרוח, והוא עף לאחור, ומנופף בכנפיו בחוזקה, ויוצר כדור של אוויר דחוס, והוא משלח אותו בעצמה בומהירות לעברה של סייטר, המנסה להגן, אבל נכשלת והיא עפה אחורה, מעולפת על האדמה הקשה.
    גיל! 3>

10. משתמש מנוסה
    פלינט~
    שתוק~ מותר לי לעשות פילרים Xp
    וזכר :ם
    פירו מניד את ראשו בשלילה שאתה שואל אותו על צבע בגדיהם של האנשים. אתה תופח לו בשכם והוא פולט צווחת הקלה קטנה.
    "כנראה סתם מאמנים" אומרת לך תמי "פירו יכול להיות קטלני בקרבות. במיוחד עם ההתקפה החזקה שלו! הרבה מאמנים לוכדים אותם בשביל החוזק הפיזי שלהם, והכושר שלהם להתמודד עם מצבים קשים" ממשיכה תמי בחיוך ומוציאה מעט אוכל של פוקימונים מתרמילה ומביאה לפירו, והוא אוכל בתאבון.
    "שנמשיך?" שואלת אותך תמי "אם אני לא טועה, עד היום בערב, אנחנו נהיה ממש קרובים ליציאה מהיער"
    "כן" אאשר לתמי, "פירו,אני מאחל לך הרבה בהצלחה,שתמצא נקבת פירו ותקימו משפחה גדולה" אומר בחיוך, אחזיר את כולם לםוכדורים מלבד אזוריך ואמשיך ללכת כשאזוריל בידיי, "אם אתה מרגיש בודד,חכה לנו בכניסה לעיר שנמצאצ ביציאה מהיער,נשמח לארח לך חברה" אומר לו בחיוך ונמשיך ללכת

11. אמאש'ך פלאפי ):
    ניל~
    *לעברה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    פידג'יוטו מתחיל לנפנף במהירות בכנפיו, ויוצר רוח חזקה, המעיפה לאחור את סייטר, ואז הוא חתוך דרך הרוח, עם מתקפת מהירות ופוגע ישירות בסייטר, הנאבקת עוד במתקפת הרוח.
    פידג'יוטו, בעודו פוקימון מעופף, מצליח לרתמן בגל הרוח, והוא עף לאחור, ומנופף בכנפיו בחוזקה, ויוצר כדור של אוויר דחוס, והוא משלח אותו בעצמה בומהירות לעברה של סייטר, המנסה להגן, אבל נכשלת והיא עפה אחורה, מעולפת על האדמה הקשה.
    "מעולה פיגוטו "אומר לו עם חיוך בזמן שאזרוק פוכדור לעברה של סייטר.

12. מנהל למופת! (לשעבר)
    אוסטין~
    באלטוי וספינראק שולחים מתקפות על חושיות מתוכם, ושתי המתקפות נפגשות אחת בשנייה, ומתחילות להדוף אחת את השנייה לאחור, לרגע נראה שהמתקפה של בלטוי מצליחה לחדור את הקרן העל חושית של ספינראק, אבל ספינראק מתרכז חזק, והקרן שלו משספת את את הבילבול של באלטוי, ומצליחה לגרום לו לאבד את הריכוז להפגע בעצמה מהקרן העל חושית של ספינראק, והוא נהדף על גזע העץ ומתעלף במקום.
    "לא באלטוי!" צורחת המאמנת שלו "אתה תשלם על זה!" היא צורחת ומחזירה את הפוקימון שלה לפוקדור, ורצה אל השיחים.
    "כל הכבוד אוסטין!" קוראת פיבי בחיות ותופחת על כתפך ומחייכת אליך.
    "שיייי.... מטורפת!" אצעק לה ברגע שאראה אותה בורחת, ואז אחשוב לעצמי 'חייתית... הייתי עושה לה טובה או שתיים'
    לאחר מכן אפנה אל ספינראק "שמע חבר קטן, יצאת גדול! גאה בך מאוד!" אשבח אותו... ואז אפנה אל פיבי ואומר "ראית את זה?! ספינראק פשוט היה אדיר!"
    לאחר מכן אומר אשאל את פיבי "את יודעת מה השעה? אני דיי רעב... הגיע הזמן לאיזו ארוחה, תשבי איתי?"

.

13. the bitch is back
    פלינט~
    אתם נפרדים מפירו, המסתכל עליכם במעט עצב, ואז עף לשמיים נעלם בין העננים הגבוהים. אתה מחזיר את הפוקימונים שלך, מלבד אזוריל, המסתכל במעט עצב לעברו של פירו.
    אתם ממשיכים עוד כעשרים דקות של הליכה, כשאתה שומע קולות מאחד השיחים. אתה ותמי מחליטים לבדוק את מקור הרעש. אתה מבחין בפוקימון גדול וחום, ועם ראשו שתי צבתות גדולות ונראה שהוא מתאמן באגרופים על אחד מהעצים.

ניל~
    אתה משבח את פידג'יוטו, וזורק פוקדור ריק על סייטר המעולפת. הפוקדור מתעופף ונפתח, וקרן אור בהירה כולאת בתוכה את סייטר. הפוקדור נופל על האדמה ומתחיל להתגלגל מצד לצד, עד שנעצר, אבל לפתע, הפוקדור נשבר לשנים, וסייטר יוצאת החוצה, מותשת, אבל עדיין עומדת והיא יוצאת כשאחד מחרמשיה מושט קדימה והיא משספת את בטנו של פידג'יוטו.

אוסטין~
    "השעה כמעט שתיים וחצי" אומרת פיבי אחריה בדיקה בשעונה. "אתה לא רוצה לאכול במרכז? בערך בשעות כאלה מגישים שם ארוחת צהריים. נוכל לאכול שם!" מציעה בחיוך פיבי ואתה מסכים.
    אתה מחזיר את ספינראק לפוקדור שלו, ושניכם הולכים זה לצד זו לעבר המרכז, בדיוק כשהאחות ג'וי מתחילה להגיש אוכל לחבורה של מאמנים.
    אתם מתיישבים בשלוחן בצד, והאחות ג'וי מוזגת לכם קערה של צלי עוף עם פירה, ושניכם אוכלים בתאבון.
    "נו מרגיש מוכן למכון שלך?" שואלת פיבי בחיוך ונושפת על צלחתה.
    גיל! 3>

14. משתמש מנוסה
    פלינט~
    אתם נפרדים מפירו, המסתכל עליכם במעט עצב, ואז עף לשמיים נעלם בין העננים הגבוהים. אתה מחזיר את הפוקימונים שלך, מלבד אזוריל, המסתכל במעט עצב לעברו של פירו.
    אתם ממשיכים עוד כעשרים דקות של הליכה, כשאתה שומע קולות מאחד השיחים. אתה ותמי מחליטים לבדוק את מקור הרעש. אתה מבחין בפוקימון גדול וחום, ועם ראשו שתי צבתות גדולות ונראה שהוא מתאמן באגרופים על אחד מהעצים.
    "תמי אני רוצה לעשות אימון לטיילו,תשמרי על אזוריל" אומר לה בחיוך ואשחרר את טיילו, "אוקיי טיילו תפתיע את פינסיר עם מתקפת כנף!" אדריך את טיילו

15. אמאש'ך פלאפי ):
    ניל~
    אתה משבח את פידג'יוטו, וזורק פוקדור ריק על סייטר המעולפת. הפוקדור מתעופף ונפתח, וקרן אור בהירה כולאת בתוכה את סייטר. הפוקדור נופל על האדמה ומתחיל להתגלגל מצד לצד, עד שנעצר, אבל לפתע, הפוקדור נשבר לשנים, וסייטר יוצאת החוצה, מותשת, אבל עדיין עומדת והיא יוצאת כשאחד מחרמשיה מושט קדימה והיא משספת את בטנו של פידג'יוטו.
    "פיגיוטו השתמש בחיתוך רוח במקרה שסייטר מתקרב אליך תרחיק אותו ממך בעזרת רוח!"

עמוד 87 מתוך 99 ראשוןראשון ... 3777858687888997 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •