איוונט!!
טוב, כמו שהבטחתי פרטים על האיוונט שבעמוד 100!
טוב, האיוונט שנדחה, אמור להיות נקודה מאוד מאתגרת בשבילכם! באיוונט תצטרכו לנצח בן אדם אחד, שהוא לא אחר מחבר ברביעייה האיליט של קנטו!
הקרבות, יהיו בזוגות עם שחקן אחר במשחק! כלומר שני שחקנים, על חבר אחד באליט פור!
כמובן, הם הורדו מעט ברמות, אבל הם עדיין יהיו קשים ומאוד מתסכלים. הזוג שיצליח ראשון לנצח את החבר האליט שלהם, ילחמו בקרב נגד לאנס- המנהיג הרביעייה האיליט!
הזוכים יקבלו פרס שווה במיוחד! אז כדאי לכם להלחם נגדם מהר בשביל לנצח!
בהצלחה לכולם
פלינט~
בלאבזאור מנידה את ראשה לשלילה, וצועדת כמה צעדים לאחור, ונוהמת עליך בכעס.
פלינט~
בצורה רנדומלית
ודיי בעיה להפתיע אותה, בהתחשב בעבודה שהיא מסתכלת ישירות אליכם Xd
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סנובול רצה מצד לצד ומזנקת לפתע על באלבאזור, אשר שולחת במהירות גפן ארוכה מהפקעת שעל גבה, ותופשת את רגלה של סנובול, והיא מעיפה אותה על האדמה.
סנובול מנערת את ראשה וקופצת עליה שוב בעזרת ניב אש, ובאלבזאור בעזרת גפן יחידה מעיפה אותה שוב.
פלינט~
סנובול מהנהנת ומתחילה לרוץ לעברה של באלבאזור, נושכת את גפנה בעזרת ניב אש. באלבאזור מושכת בחזרה את הגפן ומתעצבנת ונוהמת לעברה של סנובול, אשר ממשיכה את ריצתה, ויוצאת עם דחיפה, וכך גם באלבאזור.
שתי הפוקימונים מתנגשות אחת בשנייה, ונהדפות אחורה.
בולבזאור שולחת שוב גפן ארוכה מפקעתה, אבל סנובול תופסת אותה עם ניב אש, ומושכת אליה את באלבאזור ודוחפת אותה שוב בחוזקה.
ניל~
הנערה מרימה את ראשה ומחייכת "אז מצאתם אותה" היא אומרת ונושפת על אצבעותיה ואז מנערת את ידיה כדי ליבש את הלק הזרחני. "אבל לא נראה לי שאתם טובים מספיק בשביל לאתגר אותי" מוסיפה בקור וחוזרת לנשוף על הציפורניים.
"מה דעתכם?" היא שואלת ומראה לכם את הלק שלה והיא מחייכת חיוך מעט רע.
אביט בחיוך גדול לעברה של סנובול, "נהדר סנובול! אהבתי את החשיבה!" אחמיא לסנובול כדי לעודד אותה ולהחדיר בה מוטיבציה, "קדימה! עכשיו צריך לפגוע בה במדויק עם ניב אש! תעמדי במקום ותעצבני את בלבזור! היא תשלח אלייך את הגפנים שלה! ברגע המתאים תשתמשי במתקפת היעלפות! כשתהיי מעליה תנשכי אותה בניב אש עוצמתי!" אדריך את סנובול בביטחון
פלינט~
סנובול נעמדת נחושה ומתחילה לעשות פרצופים ולהכות בישבנה ובאלבאזור מתעצבנת ושולחת מהפקעת שעל גבה גפן ארוכה לעברה של סנובול, אשר נעלמת לפתע באוויר, וצצה מעל בלבאזור כשפיה מעלה אש חמה והיא נושכת את הפקעת הצומחת על הגב של בלבאזור. לפתע, הפקעת של באלבזאור מתחילה לשהור ונבט קטן נשלח ממנו, ונדבק על ראשה של סנובול. הנבט זוהר באור ירוק וגפנים קטנים מתחילים לעטוף את גופה של סנובול, והיא נופלת על פרצופה, נאבקת לקום.
ניל~
אלכסיס נראית כשוקלת את הצעתך "טוב רק בגלל שאתה כזה חמוד!" היא אומרת ונעמדת במהירות על רגליה ומקשיה באצבועתיה, כששופטת שמנמנה מגיחה לה מחדר אחורי.
"טיפני, אני עושה קרב! קדימה קדימה תסבירי לו על החוקים שלי!" אומרת אלכסיס לשופטת ומנופפת בידיה.
"טוב הקרב הוא שלוש על שלוש. למנהיגה המושלמת שלנו אסור להחליף פוקימונים. לך מותר רק אחרי שהפוקימון הראשון שלה נפסל" אומרת טיפני השופטת.
אלכסיס שוב מקישה באצבעותיה ומובילה אתכם לזירה, אם אפשר לקורא לזה ככה. אתה מגיע לאולם גדול, שכל רצפתו היא דשא גבוהה ובמרכז האולם, נטוע עץ ענקי אשר נראה כאילו מנסה לפרוץ את כיפת הזכוכית.
"אוקי," מתחילה אלכסיס "אם יורשה אני אתחיל!" היא אומרת בהתלהבות ומשחררת מתוך פוקדור אדום, פוקימון סגול ופרוותי בעל עיניים אדומות וגדולות"וינונט התחל בראיית הנולד ואז על קולי!" מכריזה ברישמיות מעצבנת אלכסיס.
אליסה~
את ממשיכה ללכת לצד האגם, בתקווה למצוא פוקימון יותר מעניין כשאת מבחינה בפוקימון שמנמן וצהוב, ההולך בעצלתיים על חוף האגם.
את מזהה אותו מיד כפסידאק.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)