אדם~
"אתה בטוח?" שואלת קרוליין ומסמנת לפוקימון שלה להתקדם. הפוקימון, מניף את זנבו ושולח סילון של אש ענקי לעברך. אתה עוצם את עיניך ונושך את שפתיך, משפיל את מבטך הצד.
לפתע האש נעלמת, ובמקומה, צ'ארלה שלך חוטפת את עצמת המתקפה, ושולחת אותה בחזרה, בעזרת הצלפת זנב בחזרה לעברו של סמירגל.
"נהדר!" קוראת קרוליין "בדיוק לזה ציפתי. אתם מוכנים!" היא אומרת באושר. היא מסמנת בראשה שתעקוב אחריה, והיא מובילה אתך לפארק צפונית מהעיר.
"כאן נוכל להתאמן מבלי שיפריעו לנו. אני רוצה ששניכם תתרכזו. אתם צריכים להרגיש בעצמותיכם את האש היוקדת, את כוחה, את יכולתה ואת תנועתה." אומרת לכם קרוליין בקול מרגיע ונעים. "עכשיו כשאתם חושבים שאתם מוכנים, אדם אני רוצה שתפקוד על צ'ארלה לשחרר אש עצמת האש שבתוכה בצורת להביור. חשוב מאוד ששניכם תהיו מרוכזים ושצ'ארלה ותדמיין את הלהביור בראשה" מוסיפה בקול רציני ובטוח. אדם~
"אתה בטוח?" שואלת קרוליין ומסמנת לפוקימון שלה להתקדם. הפוקימון, מניף את זנבו ושולח סילון של אש ענקי לעברך. אתה עוצם את עיניך ונושך את שפתיך, משפיל את מבטך הצד.
לפתע האש נעלמת, ובמקומה, צ'ארלה שלך חוטפת את עצמת המתקפה, ושולחת אותה בחזרה, בעזרת הצלפת זנב בחזרה לעברו של סמירגל.
"נהדר!" קוראת קרוליין "בדיוק לזה ציפתי. אתם מוכנים!" היא אומרת באושר. היא מסמנת בראשה שתעקוב אחריה, והיא מובילה אתך לפארק צפונית מהעיר.
"כאן נוכל להתאמן מבלי שיפריעו לנו. אני רוצה ששניכם תתרכזו. אתם צריכים להרגיש בעצמותיכם את האש היוקדת, את כוחה, את יכולתה ואת תנועתה." אומרת לכם קרוליין בקול מרגיע ונעים. "עכשיו כשאתם חושבים שאתם מוכנים, אדם אני רוצה שתפקוד על צ'ארלה לשחרר אש עצמת האש שבתוכה בצורת להביור. חשוב מאוד ששניכם תהיו מרוכזים ושצ'ארלה ותדמיין את הלהביור בראשה" מוסיפה בקול רציני ובטוח.