Pokemon GO
עמוד 94 מתוך 99 ראשוןראשון ... 44849293949596 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,396 עד 1,410 מתוך 1478
  1. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ניל~
    "אוו תראה מי קיבל את הלשון שלו בחזרה!" נובחת אלכסיס בקולה המעצבן. קלפרי ולדיאן טסות אחת לעבר השנייה כשאגרופן זוהר והאגרופים שלהן נפגשים, והן נהדפות לאחור בפיצוץ גדול, היוצר עשן סמיך.
    "קדימה לדיאן!" צורחת אלכסיס בזעם. העשן מתפזר ואתה רואה את לדיאן שולחת עצמה קדימה, כשאגרופיה מושטים קדימה, והיא מנסה לחבוט בקלפרי, המתחמקת באלגנטיות מהאגרופים שלה, ואז קופצת לאחור, ומושיטה את אגרופה אחורה, טוענת אגרוף מגה, ואז מזנקת קדימה תוקפת אותה ישירות בבטן ומעיפה אותה אחורה.
    "לכל הרוחות לדיאן תעופי גבוה ומהאוויר שלחי על קולי! ואז אגרוף ניקוז!" קוראת אלכסיס ולדיאן שלה, נוסקת את כנפיה הקטנות ועולה לתקרת המכון הגבוהה והיא מתחילה לזמזם בכנפיה הקטנות בכל מציק ומעיק הגורם לקלפרי להתבלבל.
    "קלפרי חזרי,פיגיוטו צא, השתמש ברוח על מנת לעצור את המתקפה של לדיאן,לאחר מכן השתמש בחיתוך אווירי!"
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

2. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם~
    "קודם כל" מתחילה קרוליין "האם אתה יודע איך נראה להביור אמיתי?" שואלת בנחישות "ויותר מזה, האם אתה יכול לעמוד בלחץ של הלהביור עליך?" שואלת ומשלבתאת ידה ומרימה מעט את הראש.
    ''אני יודעאיך נראה להביור אמיתי.'' עניתי. אחרי הכל, אני צופה קבוע בליגת הפוקימונים. ''אקבל את כל מה שתגידי. מה הכוונה הלחץ של הלהביור עלי?''

3. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka kun צפה בהודעה
    אוסטין~
    אתה יודע שהוא שוקל בערך איזה 5 קילו כן? Xd
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    ספינראק שולח חוט דקיק ולבן מפיו, ותופס את כדור החוטים, שבתוכו כלואה איגליבאף, ומושך את הכדור לעברו, ומנסה להרים אותה למעלה ולבסוף מצליח להקפיץ אותה באוויר, והכדור עולה כחצי מטר באוויר, בדיוק בגובה שספינראק צריך בשביל לשלוח מפיו עשרות קוצים סגולים, אשר מנקבים את הכדור וחושפים את איגליבאף, אשר מוכנה למטח השני ושולחת כנגדו פעימת מים ענקית, ההודפת את המטח של העוקצי רעל, ומתפוצצת על ספינראק.
    "כל הכבוד איגליבאף השתחררת! עכשיו סתירה כפולה!" קורא דני בנחישות, ונראה מודהם מהתפנית של הקרב לטובתו. לפתע, ספינראק קופץ על גבה של איגליבאף ונושך את עורפה הכדורי, ונראה שהוא מוצץ ממנה חיים!
    8.5 ליתר דיוק, כתוב ב-Bulbapedia.
    ------------
    "היי מזה ספינראק מה אתה עושה שם?!" אקרא מופתע ואחפש בפוקדע לגביי מזה בעצם.
    לאחר מכן אוסיף "המשך לינוק ממנה עוד קצת חיים, ואז עם הרגליים שלך כך ממנה דחיפה דחף אותה על הרצפה בשביל לקפוץ ואז עוקץ רעל בכל הכוח!"

.

4. משתמש מנוסה
    פלינט~
    הפרופסור לוקח את הפתק שאתה מוציא מתיקך, ומיישר את משקפיו. על הפתק רשום 'סלבי הוא המפתח' בכתב ידה המסולסל של מרתה. הפרופסור קורא את המכתב ופניו מלבינות והוא מחזיר לך את הפתק לידך "רדו מזה" הוא אומר בקצרה "אל תכנסו מזה, כי הסוף שלכם.. לא יהיה טוב" ממשיך וכחכך בגרונו.
    "אתם עוד ילדים, ושמועות כאלה יובילו אתכם למקום אחד. וחבל ששני צעירים כמוכם יכנסו לאפלה הזאת" הוא אומר אחרי שתיקה קלה והוא בוחן את שניכם במבט תוהה ומגרד את סנטרו ומשפיל את מבטו.
    "אני לא יכול לעזור לכם" הוא אומר לבסוף, אחרי עוד שתיקה קלה.
    "okay..."
    i said "thanks anyway"
    i told to him
    "he cant help us tami we need to find someone else"
    i tell to tami and keep walking in the musieum

sory for the english XD

5. the bitch is back
    ניל~
    אתה מחזיר את קלפרי ומשחרר את פידג'יוטו העף גבוה באוויר וקורא באושר ואז מתחיל לנופף בכנפיו בחוזקה, מעיף את לדיאן אחורנית, וגורם לאגרוף הקרח שלה לפגוע באחד מהעצים, והוא נהפך לגוש קרח.
    "קדימה לדיאן צוות כפול!" קוראת אלכסיס בנימת ניצחון. לדיאן נעמדת כנגדו של פידג'יוטו ומתחילה ליצור עשרות כפילים אשר מרחפים במהירות סביבו של פידג'יוטו, אשר לא מתרשם יותר מידי ומרים את כנפיו, ויוצר כדור של אוויר דחוס, והוא זורק אותו לעבר אחד מהלדיאנים, אשר מתפוצץ ומתגלה ככפיל.
    לפתע, מאחורי פידג'יוטו קופץ לדיאן אחד ומכה אותו בגבו עם אגרוף רעם אימתני ומפיל אותו על האדמה.
    "כל הכבוד לדיאן! עכשיו אגרוף קרח ואגרוף חשמלי!" קוראת אלכסיס בביטחון.

אדם~
    "יופי, והכוונה האם חשת על גופך את עצמת הלהביור?" שואלת ואז משחררת פוקימון מהפוקדור שלה. הפוקימון שיוצא משם כולו בלבן, ועל ראשו נראה שיש כובע בארט, וזנבו נראה כמכחול . "זה סמירגל! הפוקימון הצייר. בזכות היוכלת הטבעית שלו, הוא יכול לדעת כל מתקפה שקיימת בעולמנו. הסימרגול הזה, בזכות עבודה קשה שלי. יודע את רובן המחולט של המתקפות שפוקימונים יכולים ללמוד" אומרת קרוליין.
    "אני שואלת את זה, כי עכשיו אני הולכת להרות לסימרגול שלי לשלוח עליך להביור במלוא עצמתו. השאלה היא האם אתה מוכן לזה?"

אוסטין~
    קטנוני משהו! :@
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מסתכל בפוקידע, ומגלה שספינראק השתמש במתקפת מציצת החיים שלו. מתקפה מסוג חרק, אשר שואבת חיים מהיריב, בדומה לספיגה. "קדימה ספינרק דחוף אותה ואז עוקץ רעל!" אתה קורא בביטחון מלא, וספינראק מתנתק מעורפה של איגליבאף, ודוחף אותה בחוזקה על המזרן וקופץ אחורנית ושולח מפיו עשרות קוצים קטנים וסגולים, הפוגעים באיגליבאף. לפתע באמצע המטח, איגליבאף זוהרת בסגול בהיר, והיא קורסת מהרעל הנספג בגופה הקטן.
    "איגליבאף! אל תוותרי השתמשי בשרפה!" קורא דני ונראה בלחץ, אבל למרות זאת משוקל מאוד. איגליבאף פותחת את פיה, וגל של אש נשלח מפיה לעברו של ספינראק.

פלינט~
    נו איך שם? D:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "בבקשה נערי רד מזה" אומר הפרופסור ואתה מפנה לו את גבך והולך משם, יחד עם תמי. "אולי הוא צודק?" שואלת אותך אחרי שתיקה מביכה. "נראה לי שאם פרופסור מחושב וידוע מזהיר אותנו," ממשיכה "אולי כנראה זה באמת מסוכן יותר מידי?"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

6. אמאש'ך פלאפי ):
    ניל~
    אתה מחזיר את קלפרי ומשחרר את פידג'יוטו העף גבוה באוויר וקורא באושר ואז מתחיל לנופף בכנפיו בחוזקה, מעיף את לדיאן אחורנית, וגורם לאגרוף הקרח שלה לפגוע באחד מהעצים, והוא נהפך לגוש קרח.
    "קדימה לדיאן צוות כפול!" קוראת אלכסיס בנימת ניצחון. לדיאן נעמדת כנגדו של פידג'יוטו ומתחילה ליצור עשרות כפילים אשר מרחפים במהירות סביבו של פידג'יוטו, אשר לא מתרשם יותר מידי ומרים את כנפיו, ויוצר כדור של אוויר דחוס, והוא זורק אותו לעבר אחד מהלדיאנים, אשר מתפוצץ ומתגלה ככפיל.
    לפתע, מאחורי פידג'יוטו קופץ לדיאן אחד ומכה אותו בגבו עם אגרוף רעם אימתני ומפיל אותו על האדמה.
    "כל הכבוד לדיאן! עכשיו אגרוף קרח ואגרוף חשמלי!" קוראת אלכסיס בביטחון.
    "פיגיוטו חזור, קלפרי צאי! השתמשי באגרוף בלבול ואחר כך תעברי לאגרוף מגה"

7. משתמש מנוסה
    [B]
    פלינט~
    נו איך שם? D:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "בבקשה נערי רד מזה" אומר הפרופסור ואתה מפנה לו את גבך והולך משם, יחד עם תמי. "אולי הוא צודק?" שואלת אותך אחרי שתיקה מביכה. "נראה לי שאם פרופסור מחושב וידוע מזהיר אותנו," ממשיכה "אולי כנראה זה באמת מסוכן יותר מידי?"
    great!!!

"i think dont need to give up' we must find a clue for this'lets prove that that the dead of marta wasnt for free!" i told here focused
    i will come back to the profesor and tell him' "you must tell us what is that' we want to save that land and we cant do that if we run away because we scared so try to understand us' please"
    if he wasnt tell us something i keep walking at the museum and try to find another clue'if we dont find we go out and fund a place to train

8. מנהל ראשי
    אדם~
    "יופי, והכוונה האם חשת על גופך את עצמת הלהביור?" שואלת ואז משחררת פוקימון מהפוקדור שלה. הפוקימון שיוצא משם כולו בלבן, ועל ראשו נראה שיש כובע בארט, וזנבו נראה כמכחול*. "זה סמירגל! הפוקימון הצייר. בזכות היוכלת הטבעית שלו, הוא יכול לדעת כל מתקפה שקיימת בעולמנו. הסימרגול הזה, בזכות עבודה קשה שלי. יודע את רובן המחולט של המתקפות שפוקימונים יכולים ללמוד" אומרת קרוליין.
    "אני שואלת את זה, כי עכשיו אני הולכת להרות לסימרגול שלי לשלוח עליך להביור במלוא עצמתו. השאלה היא האם אתה מוכן לזה?"
    ''אני מוכן לכל דבר שיקדם אותי למצוא את אחותי, תני לי את זה! בכל הכוח!'' צרחתיוקמצתי את ידי לאגרופים.

9. the bitch is back
    שחר, נדב איפה אתם?! תגיבו בבקשה! :ם

ניל~
    אתה מחזיר במהירות את פידג'יוטו ומחזיר למגרש את קלפרי, שהתאפסה מהבילבול שתקף אותה, והיא קופצת ישירות לעברה של לדיאן, כשאגרופה זוהר באור לבן ובוהק, והיא מטיחה חבטה רצינית בבטנה של לדיאן, המצליחה להכות את קלפרי באגרוף חשמלי. לדיאן נופלת על האדמה מבולבלת. למרות זאת קלפרי קופצת על לדיאן ומנחיתה בעצמה אדירה אגרוף מגה, בבטנה של לדיאן.
    "לא לדיאן!" קוראת אלכסיס, למראה הפוקימון הפצועה שלה "אנחנו לא מוותרות! קדימה מסך אור ומיד אחרי זה הבזק ואז אגרוף שביט!" מכריזה אלכסיס, ואתה מבחין שהיא לחוצה, אבל עם זאת היא עוטה על עצמה מסכת אומץ.
    לדיאן קופצת, מנערת את ראשה וידיה יוצרות מסך של אור אשר עוטף את גופה, ונראה כשריון של אור. מיד אחרי זה עיניה של לדיאן מתחילות לזהור באור לבן ובהיר, אשר פורץ בעצמה אדירה, ומסנוור אותך ואת קלפרי, המכסה על עיניה בעזרת ידה הקטנה.

פלינט~
    אני מצפה לשמוע חוויות כשאתה חוזר!! D:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה נוזף קלות בתמי וחוזר לפרופסור, המחמיץ פנים. "בבקשה אל תכריח אותי" הוא אומר בהיסוס, אבל למראה הנחישות בפניך הוא מושך בכתפיו ונושף בכבדות.
    "בואו" הוא אומר בקצרה ומוביל אתכם למשרד בקומה השלישית של המוזיאון. המשרד מרוהט כולו בעץ, ובו חלון גדול, הצופה הישר למוזיאון הגדול. "תקשיבו, מה שאני אומר לכם, זה תעלומה סודית במיוחד." מתחיל לספר לכם אחרי שהוא מתיישב בכיסא העור שלו. "המחוז שלנו התגלה לפני כחמש מאות שנה! אף אחד אינו יודע בדיוק מי גילה את המחוז, אבל כמעט בטוח שהוא היה סוג של סוחר פוקימונים נדירים, אשר הגיע לכאן כדי לחפש את הפוקימון האגדי סלבי. כל מה שהוא מצא פה, לפי האגדות כמובן, זה עץ בודד הגדל במרכז המחוז. העץ, כפי שקראתי הכיל פרי אחד בודד. אותו בן אדם אכל מהפרי, ולפי השמועות הוא קיבל כוחות מיוחדים. הכוח לזוז בזמן כרצונו, כמובן בהיותו סוחר שפל ורשע, הוא ניצל את הכוחות האלה כדי להביס כמה וכמה מאויביו. לבסוף, אחרי מצוד שנמשך בקירוב לעשרים ומשהו שנה, חבורה של שוטרים, הצליחו ללכוד אותו. אבל בהיותו יכול לזוז בזמן, הוא הצליח להתחמק מהם לזמן בלתי ידוע. הסיבה, שהסוד הזה נשאר חבוי מהמחוז והעולם כולו, כי לפי השמועה בזכות הכוח שלו הוא הצליח ללכוד כמה פוקימונים נדירים במיוחד. אני מניח שבגלל זה, כמה מהתנועות רוצות למצוא את העץ, כדי שיוכלו לזוז בעצמם בזמן עצמם ולהשליט טרור לנצח" מסיים הפרופסור ונרכן בכסאו ומתבונן בכם.

אדם~
    "אתה בטוח?" שואלת קרוליין ומסמנת לפוקימון שלה להתקדם. הפוקימון, מניף את זנבו ושולח סילון של אש ענקי לעברך. אתה עוצם את עיניך ונושך את שפתיך, משפיל את מבטך הצד.
    לפתע האש נעלמת, ובמקומה, צ'ארלה שלך חוטפת את עצמת המתקפה, ושולחת אותה בחזרה, בעזרת הצלפת זנב בחזרה לעברו של סמירגל.
    "נהדר!" קוראת קרוליין "בדיוק לזה ציפתי. אתם מוכנים!" היא אומרת באושר. היא מסמנת בראשה שתעקוב אחריה, והיא מובילה אתך לפארק צפונית מהעיר.
    "כאן נוכל להתאמן מבלי שיפריעו לנו. אני רוצה ששניכם תתרכזו. אתם צריכים להרגיש בעצמותיכם את האש היוקדת, את כוחה, את יכולתה ואת תנועתה." אומרת לכם קרוליין בקול מרגיע ונעים. "עכשיו כשאתם חושבים שאתם מוכנים, אדם אני רוצה שתפקוד על צ'ארלה לשחרר אש עצמת האש שבתוכה בצורת להביור. חשוב מאוד ששניכם תהיו מרוכזים ושצ'ארלה ותדמיין את הלהביור בראשה" מוסיפה בקול רציני ובטוח.
    גיל! 3>

10. מנהל ראשי
    אדם~
    "אתה בטוח?" שואלת קרוליין ומסמנת לפוקימון שלה להתקדם. הפוקימון, מניף את זנבו ושולח סילון של אש ענקי לעברך. אתה עוצם את עיניך ונושך את שפתיך, משפיל את מבטך הצד.
    לפתע האש נעלמת, ובמקומה, צ'ארלה שלך חוטפת את עצמת המתקפה, ושולחת אותה בחזרה, בעזרת הצלפת זנב בחזרה לעברו של סמירגל.
    "נהדר!" קוראת קרוליין "בדיוק לזה ציפתי. אתם מוכנים!" היא אומרת באושר. היא מסמנת בראשה שתעקוב אחריה, והיא מובילה אתך לפארק צפונית מהעיר.
    "כאן נוכל להתאמן מבלי שיפריעו לנו. אני רוצה ששניכם תתרכזו. אתם צריכים להרגיש בעצמותיכם את האש היוקדת, את כוחה, את יכולתה ואת תנועתה." אומרת לכם קרוליין בקול מרגיע ונעים. "עכשיו כשאתם חושבים שאתם מוכנים, אדם אני רוצה שתפקוד על צ'ארלה לשחרר אש עצמת האש שבתוכה בצורת להביור. חשוב מאוד ששניכם תהיו מרוכזים ושצ'ארלה ותדמיין את הלהביור בראשה" מוסיפה בקול רציני ובטוח. אדם~
    "כאן נוכל להתאמן מבלי שיפריעו לנו. אני רוצה ששניכם תתרכזו. אתם צריכים להרגיש בעצמותיכם את האש היוקדת, את כוחה, את יכולתה ואת תנועתה." אומרת לכם קרוליין בקול מרגיע ונעים. "עכשיו כשאתם חושבים שאתם מוכנים, אדם אני רוצה שתפקוד על צ'ארלה לשחרר אש עצמת האש שבתוכה בצורת להביור. חשוב מאוד ששניכם תהיו מרוכזים ושצ'ארלה ותדמיין את הלהביור בראשה" מוסיפה בקול רציני ובטוח.
    ''צ'ארלה שימי לב!'' אקרא לעבר צ'ארלה ואמשוך את תשומת ליבה. ''את ראית איך נראה להביור. תרכזי את כל העוצמה שלך. את כל האש. אני רוצה שאת הכל תמקדי אל תוך חוקה של להביור! קדימה, צאי!

11. אמאש'ך פלאפי ):
    שחר, נדב איפה אתם?! תגיבו בבקשה! :ם

ניל~
    אתה מחזיר במהירות את פידג'יוטו ומחזיר למגרש את קלפרי, שהתאפסה מהבילבול שתקף אותה, והיא קופצת ישירות לעברה של לדיאן, כשאגרופה זוהר באור לבן ובוהק, והיא מטיחה חבטה רצינית בבטנה של לדיאן, המצליחה להכות את קלפרי באגרוף חשמלי. לדיאן נופלת על האדמה מבולבלת. למרות זאת קלפרי קופצת על לדיאן ומנחיתה בעצמה אדירה אגרוף מגה, בבטנה של לדיאן.
    "לא לדיאן!" קוראת אלכסיס, למראה הפוקימון הפצועה שלה "אנחנו לא מוותרות! קדימה מסך אור ומיד אחרי זה הבזק ואז אגרוף שביט!" מכריזה אלכסיס, ואתה מבחין שהיא לחוצה, אבל עם זאת היא עוטה על עצמה מסכת אומץ.
    לדיאן קופצת, מנערת את ראשה וידיה יוצרות מסך של אור אשר עוטף את גופה, ונראה כשריון של אור. מיד אחרי זה עיניה של לדיאן מתחילות לזהור באור לבן ובהיר, אשר פורץ בעצמה אדירה, ומסנוור אותך ואת קלפרי, המכסה על עיניה בעזרת ידה הקטנה.
    "קלפרי שירה האור לא אמור להפריע לך לשיר !לאחר שלדיאן נרדמת תורידי אותה בעזרת אגרוף מגה !"

12. Retired
    שם: Ashar
    סטיק~
    שינקס מהנהנת בראשה וקופצת לפני עץ, ומסובבת את ישבנה לעברה של סטארלי, ומתחילה לנער אותו ומסתכלת עליה ומוציאה לשון וקורצת לה. סטארלי מתעצבנת, ועוד לפני שלנה מספיקה לומר לה שלא, סטארלי טסה לעברה של שינקס, כשמקורה מושט קדימה, והיא חותכת את האוויר במהירות, במטרה לפוגע בשינקס, אבל שבריר שנייה לפני שהיא נפגעת, שינקס קופצת גבוהה ונוחתת על גבה של סטארלי ונושכת אותה בצוואר עם ניב קרח אימתני.
    סטארלי נופלת, מעולפת על האדמה.
    "וואו!" אומרת לנה ומחזירה את סטארלי "קרב נהדר! תודה רבה לך!" היא אומרת בחיוך, ומסתובבת ללכת.
    " וואו שינקס את אלופה , אולי תתחתני איתי ? " אני מסתכל עליה ומעלה חיוך גדול.
    " להתראות לך היה קרב נהדר! נהנהתי להתחרות מולך ".
    ' הניצחון הראשון , והפוקימון הראשון שתפסתי ' אני אומר לעצמי בלב.
    " קדימה שינקס מגיע לך מנוחה וארוחה טובה " אם יש לי בתיק אוכל פוקימונים אני אתן לשינקס וגם אוציא את פיז ואתן לו גם.
    אם לא אחפש את המקום הקרוב ביותר לקניית אוכל לפוקימונים ואקנה להם , וכמובן שאעבור במרכפאת הפוקימונים.
    פרישה

13. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    אוסטין~
    קטנוני משהו! :@
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מסתכל בפוקידע, ומגלה שספינראק השתמש במתקפת מציצת החיים שלו. מתקפה מסוג חרק, אשר שואבת חיים מהיריב, בדומה לספיגה. "קדימה ספינרק דחוף אותה ואז עוקץ רעל!" אתה קורא בביטחון מלא, וספינראק מתנתק מעורפה של איגליבאף, ודוחף אותה בחוזקה על המזרן וקופץ אחורנית ושולח מפיו עשרות קוצים קטנים וסגולים, הפוגעים באיגליבאף. לפתע באמצע המטח, איגליבאף זוהרת בסגול בהיר, והיא קורסת מהרעל הנספג בגופה הקטן.
    "איגליבאף! אל תוותרי השתמשי בשרפה!" קורא דני ונראה בלחץ, אבל למרות זאת משוקל מאוד. איגליבאף פותחת את פיה, וגל של אש נשלח מפיה לעברו של ספינראק.
    ווואייי ינעל ראבק, היא לא רוצה למות כבר?!
    ------------
    "ספינראק הילחם באש בעזרת קרן על חושית עכשיו!!!" אפקוד עליו מלא תקווה שהוא יצליח.

.

14. משתמש מנוסה
    [B][SIZE="3"]
    פלינט~
    אני מצפה לשמוע חוויות כשאתה חוזר!! D:
    אתה נוזף קלות בתמי וחוזר לפרופסור, המחמיץ פנים. "בבקשה אל תכריח אותי" הוא אומר בהיסוס, אבל למראה הנחישות בפניך הוא מושך בכתפיו ונושף בכבדות.
    "בואו" הוא אומר בקצרה ומוביל אתכם למשרד בקומה השלישית של המוזיאון. המשרד מרוהט כולו בעץ, ובו חלון גדול, הצופה הישר למוזיאון הגדול. "תקשיבו, מה שאני אומר לכם, זה תעלומה סודית במיוחד." מתחיל לספר לכם אחרי שהוא מתיישב בכיסא העור שלו. "המחוז שלנו התגלה לפני כחמש מאות שנה! אף אחד אינו יודע בדיוק מי גילה את המחוז, אבל כמעט בטוח שהוא היה סוג של סוחר פוקימונים נדירים, אשר הגיע לכאן כדי לחפש את הפוקימון האגדי סלבי. כל מה שהוא מצא פה, לפי האגדות כמובן, זה עץ בודד הגדל במרכז המחוז. העץ, כפי שקראתי הכיל פרי אחד בודד. אותו בן אדם אכל מהפרי, ולפי השמועות הוא קיבל כוחות מיוחדים. הכוח לזוז בזמן כרצונו, כמובן בהיותו סוחר שפל ורשע, הוא ניצל את הכוחות האלה כדי להביס כמה וכמה מאויביו. לבסוף, אחרי מצוד שנמשך בקירוב לעשרים ומשהו שנה, חבורה של שוטרים, הצליחו ללכוד אותו. אבל בהיותו יכול לזוז בזמן, הוא הצליח להתחמק מהם לזמן בלתי ידוע. הסיבה, שהסוד הזה נשאר חבוי מהמחוז והעולם כולו, כי לפי השמועה בזכות הכוח שלו הוא הצליח ללכוד כמה פוקימונים נדירים במיוחד. אני מניח שבגלל זה, כמה מהתנועות רוצות למצוא את העץ, כדי שיוכלו לזוז בעצמם בזמן עצמם ולהשליט טרור לנצח" מסיים הפרופסור ונרכן בכסאו ומתבונן בכם.
    אל תדאג!

"אסור שהם ימצאו את העץ" אומר בקול רציני, "חייבים לעשות משהו,אם הדבר הזה ייפול לאחת התנועות מצבנו לא טוב!" אומר לשניהם בקול רציני, "אתה יודע איפה נמצא העץ? ומה אתה חושב לעשות בעניין? יש לך תוכנית?" אשאל אותו

15. the bitch is back
    טוב, נדב אתה בחוץ.

אדם~
    וואי אחרי תגובה כזאת חופרת שלי, שורה? XD
    צ'ארלה מהנהנת ועוצמת את עיניה ומתרכזת. אתה רואה את להבת זנבה גדלה ומחילה להתפרץ בעצמה מסחררת, אשר גורמת לך להניף את ידך מול פניך, כדי לחסום את עצמת החום. אתה מציץ מבעד ידך ורואה את צ'ארמנדר עומדת במרכזה של להבה אדירה, ואז בהנפת זנב היא מעיפה את האש לעברו של סמירגול, אשר מועף לאחור, שרוף כולו.
    קרוליין מסתכלת מופתעת "טוב, זה לא היה להביור, אבל אין ספק שמתקפה שימושית במיוחד! זאת הייתה מתקפת 'הסתערות אש' (Flame Charge)! ולא רק זה המתקפה גם מחזקת את המהירות של צ'ארמנדר שלך!" אומרת בחיוך.
    צ'ארלה למדה הסתערות אש!

ניל~
    בעודה מכסה את עיניה מהאור המסנוור, קלפרי מתחילה לשיר בקול צלול ונעים, והיא מתחילה לזהור בורוד בהיר, אשר האור מתפשט ויוצר אווירה הרמונית לחלוטין יחד עם השיר שלה.
    לדיאן נעצרת ומשפשפת את עיניה עם ארבעת ידיה הקטנות, ובעודה באוויר, נרדמת במהירות לצלילי הקול החלומי של קלפרי.
    "אוי לא!" קוראת אלכסיס בזעם. קלפרי מפסיקה לשיר, ואז קופצת באוויר, ואגרופה זוהר באור לבן ובהיר, אבל עיניה עדיין מסונוורות מהאור והיא מפספסת את לדיאן, הישנה בנעימים על הדשא הרך.
    "קדימה לדיאן התעוררי! צאי תקפי אותה באגרוף קרח!" קוראת בזעם.

סטיק~
    שינקס מעפעפת בעיניה ומנשקת את האוויר וקורצת לך בחושניות. אתה נפרד מלנה ומוציא את פיז ומגיש לשניהם אוכל פוקימונים שאתה מוצא בתיק, והם אוכלים בתאבון.
    אתה מתיישב לידם, נשען על גזע עץ ומוציא לעצמך כריך גדול, שהכנת מבעוד מועד, ומתחיל לאכול בתאבון ליד הפוקימונים שלך. אחרי כמה דקות, ששלושתכם מתפוצצים מהאוכל, אתה מתמתח על העץ ועיניך מטפסות למעלה. שם אתה מבחין בפוקימון קטן וחום היושב על העץ, ונראה שהוא מחזיק בכנפו כרשה .

אוסטין~
    וואו אם היא מעצבנת אותך, אז השני בכלל XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    הקרן העל חושית של ספינראק יוצאת כנגד לאש הקופחת של איגליבאף, ופורצת דרכה, עד שהיא מגיעה לעברה של איגליבאף ופוגעת בה ישירות.
    "איגליבאף אינה מסוגלת להלחם! ספינראק הוא המנצח!" קורא השופט.
    דני מחייך ומחזיר את איגליבאף "היית נהדרת! אבל הגיע הזמן למשחק הטוב!" הוא קורא בחיוך ומשחרר פוקדור חדש.
    מתוך הפוקדור יוצא פוקימון ורוד וקטן, המזכיר לך מעט ליצן .
    "תכיר את מיים ג'וניור!" אומר דני בחיוך "אוקי בוא נתחיל מיים ג'וניור התחל בריקוד מנדנד ואז עבור לקרן טעינה!" מכריז ברישמיות דני.
    הפוקימון שלו מתחיל לרקד ומזיז את הידיים שלו מצד לצד, ותווים ורודים זוהרים מתחילים לצאת ממנו ועופפים את ספינראק במהירות.

פלינט~
    D:
    מתי אתה חוזר? X3
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אנחנו רק יודעים שהוא נמצא בסוג של גינה ביער איליין. הבעיה היחידה עם זה, שהגינה מוסתרת והכניסה אליה אף פעם לא באותו מקום פעמיים" אומר הפרופסור. "הסיכוי להכנס לשם גם ככה אפסית, ולפי הממצאים שידועים לנו. הגינה מוגנת מרוע בעזרת פוקימונים חזקים" מוסיף. "כרגע, כל מה שאנחנו יודעים שזו אגדה. אבל אל תתמקד בזה יותר מידי. כבר 500 שנה שאף אחד לא ראה את הגינה הזאת. הכל בגדר השמועות"
    גיל! 3>

עמוד 94 מתוך 99 ראשוןראשון ... 44849293949596 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •