Pokemon GO
עמוד 96 מתוך 99 ראשוןראשון ... 46869495969798 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,426 עד 1,440 מתוך 1478
  1. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka kun צפה בהודעה
    אוסטין~
    ספינראק מנער את ראשו, ואז גופו מתחיל לזהור באור צבעוני ובוהק, ומשגר אותו מקרנו ומצליח לנפץ כמה מנורות גדולות בתקרת המכון, וחושך כבד מכסה חצי מהזירה. דני ומיים ג'וניור, באופן מפתיע נראים נכוחים לגמרי, ונותנים לספינראק לקשור את גופו הקטן של מיים ג'וניור עם החוט שלו.
    אתה מורה לו להשתמש בצל לילה, והאפלה מתחילה להספג בספינראק הקטן, ובדיוק כשהוא שולח את הקרן האפלה שלו, מיים ג'וניור מתחיל לזהור באור לבן ובהיר- מתקפת ההבזק שלו. הקרן האפלה של ספינראק, נעלמת לגמרי משאירה אותך ואת ספינראק חשופים לגמרי, עומדים חסרי עונים בזמן שמיים ג'וניור זוהר כולו בורוד בהיר, והחוטים מתירים את עצמם, ואז ספינראק נהדף לאחור בעצמה בעזרת מתקפת הבילבול של מיים ג'וניור.
    "ספינראק אינו מסוגל להלחם!" קורא השופט ומרים דגל לעברו של דני "על המאתגר להחליף פוקימון!" מכריז.
    דני משבח את הפוקימון שלו, ואז מסתכל עליך בנחישות.
    לפחות היה פוגע בוא ירשע...
    --------
    "לא..." אקרא במעט תסכול ואז ארגיע את עצמי מיד. אביט בספינראק בחיוך ותוך כדי שאני מחזיר אותו לפוכדור אומר "היית מצויין, שרדת יפה עד עכשיו כל הכבוד!"
    לאחר מכן אשלוף את הפוקדור של גרובייל "בהצלחה לך" אלחש ואוציא אותו החוצה.
    "גרובייל הקשב היטב, מיים ג'וניור לא יריב קל בכלל... אהיה זהיר!" אומר לו בתוקף ואז אעבור להוראות:
    "גרובייל נתר במקום ואז בעת הירידה למטה התל את רגליך חזק במזרן הקרקע וקפוץ גבוהה והשתמש במשרוקית דשא!" אפקוד עליו.
    "מיד לאחר מכן צלול אל מיים ג'וניור עם חיתוך זעם!"

.

2. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ניל~
    בצעד חכם, אתה מחזיר את קלפרי שלך במהירות ומשחרר את פידג'יוטו בחזרה למגרש, ונראה שהוא התאושש מהקרב עם לדיאן. פידג'יוטו יוצא עם מתקפה מהירות, ומתחמק מהסלעים הענקיים שהרקרוס שולחת לעברו, והוא מתקיל אותה בחוזקה ומעיף אותה אחורה.
    "לא הרקרוס קדימה המשכי עם האגרוף על חיתוך אוויר!" קוראת אלכסיס במהירות. הרקרוס שלה קופצת בחזרה על רגליה, ואגרופה מתחיל לזהור באור בהיר, והאגרוף ניפגש יחד עם כדור האוויר של פידג'יוטו, ומפוצץ אותו. הפיצוץ גורם לשני הפוקימונים לסגת אחורנית.
    "אוקי, הוא מעופף! זה לא אמור לשנות לנו! הרקרוס השתמשי בקבר אבנים!" קוראת אלכסיס בביטחון.
    "פיגיוטו תשתמש במתקפת מהירות בשביל להתחמק מקבר האבנים ולאחר מכן תשתמש בחיתוך אוויר לעברה של הרקרוס"אומר במהירות.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

3. the bitch is back
    אדם~
    אחרי שתיקה מביכה שלך, אתה מדבר לבחור והוא מחייך ומניח על הרצפה את הספר שהוא קורא "ובכן, מצאת אותו" הוא אומר בקול קליל ונעמד על רגליו ולחץ את ידך. "שמי דני. מנהיג המכון" הוא אומר בלבביות "אני מניח שבאת לאתגר אותי. נכון?" הוא שואל, ואתה במעט היסוס מניד בראשך לסכמה.
    דני מחייך ומוביל אותך לאולם גדול- המתברר כזירה. הזירה, כמו החדר הראשון מעוצבת כמו גן ילדים, הכל פרוותי ורך. הזירה עצמה בנוייה על מזרך ענקי בצבע ירוק, ופרוותי ורך.
    לפתע, שופט מגיח מדלת צדדית ומהנהן בראשו לעברו של דני.
    "הקרב יהיה 2 על 2! רק למאתגר מותר להחליף פוקימונים!" השופט מכריז בקול רציני.
    דני מאחל לך בהצלחה והולך לצד הנגדי ונעמד מולך ואז זורק פוקדור לאוויר "קדימה איגליבאף! בואי נעשה את זה!" הוא קורא בקול. מתוך הפוקדור יוצאת פוקימון קטנה וורודה, המזכירה לך בלון .

פלינט~
    "הוא כזה חמוד!" היא אומרת בקול מעט מגוחך ומחייכת לעברו של אזוריל.
    בינתיים, אתה עושה החלפות ומצוות את בולבאזאור לסנובול, ושתיהם מתחילות להלחם. בולבאזור שולחת את הגפנים שלה במטרה לתפוס את סנובול, המנסה להתחמק, אבל לריק, כי גפן נוספת נשלחת לעבר רגלה ומושכת אותה בכוח על האדמה.
    פינסר ניגש לעברם של מונפרו וטיילו, אשר מעט מתקשחים לידו, ולא נראה שהסידור החדש מוצא חן בעיניהם כ"כ. למרות זאת, הם שניהם תוקפים ביחד את פינסר, אשר חוסם אותן והודף את שניהם אחורה בכוח אדיר. מונפרו וטיילו, נופלים לאחור, זועמים ואילו פינסר משלב את ידו ומתחיל להרביץ עם אגרופיו על גזע עץ סמוך, ומתעלם משניהם.

אוסטין~
    שה שה שה הרשע!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מחזיר את ספינראק לפוקדור שלו ומשחרר את גרובייל, העומד איתן כנגד מיים ג'וניור. שני הפוקימונים מתמקדים אחד בשני, וגרובייל לפתע מנתר באוויר ומגיע לחצי גובה האולם, ולפתע הוא מתחיל לשרוק בקול נעים וצלול. אתה מאושר, אבל לפתע אתה מבחין בחיוך של דני "מתקפות קוליות לא יעבדו על מיים ג'וניור שלי!" הוא מחניק צחוק בפיו "היכולת המיוחדת שלו, היא חדירת קולות! מיים ג'וניור הגן על עצמך עם בלבול!" קורא דני גרובייל טס לעברו של מיים ג'וניור, כאשר העלים על ידיו זוהרים בירוק צהבהב. מהצד השני מיים ג'וניור זוהר בורוד, ויוצר סביבו כיפת הגנה על חושית ההודפת את ההתקפה של גרובייל שלך.
    "עכשיו השתמש במסך אור!" קורא דני, ועל פניו עולה חיוך מעט מרושע. מיים ג'וניור מתחיל להזיז את ידו בפראות, ואתה מבחין בהבזקים של אור בהיר זזים מהאוויר ונעלמים במקום.

ניל~
    פיד'גיוטו משתמש במתקפת מהירות והוא מתחיל לעוף מצד לצד במהירות, מתחמק מסלעים ענקיים אשר נופלים מתקרת המכון כמו ברד. פידג'יוטו מתמרן בזריזות אדירה, ועד מהרה הוא נמצא מספר מטרים ספורים מול הרקרוס- כשכדור אוויר ענקי של אוויר דחוס, מסתגר מבין בנפיו, ומתפוצץ על הרקרוס בעצמה אדירה, ומטיח אותה בעצמה על אחת מלוחות הזכוכית אשר משמשות כקיר המכון.
    קולות תהדהמה נפלטות מפיה של אלכסיס, והיא מנערת את רעשה. "אוקי הרקרוס אנחנו אותו מנצחות! משיכה! ומיד אחרי זה קבר אבנים!" קוראת.
    הרקרוס מנערת את ראשה, ולב ורוד וענקי נשלח מפיה לעברו של פידג'יוטו, ומתפוצץ עליו.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. אמאש'ך פלאפי ):
    ניל~
    פיד'גיוטו משתמש במתקפת מהירות והוא מתחיל לעוף מצד לצד במהירות, מתחמק מסלעים ענקיים אשר נופלים מתקרת המכון כמו ברד. פידג'יוטו מתמרן בזריזות אדירה, ועד מהרה הוא נמצא מספר מטרים ספורים מול הרקרוס- כשכדור אוויר ענקי של אוויר דחוס, מסתגר מבין בנפיו, ומתפוצץ על הרקרוס בעצמה אדירה, ומטיח אותה בעצמה על אחת מלוחות הזכוכית אשר משמשות כקיר המכון.
    קולות תהדהמה נפלטות מפיה של אלכסיס, והיא מנערת את רעשה. "אוקי הרקרוס אנחנו אותו מנצחות! משיכה! ומיד אחרי זה קבר אבנים!" קוראת.
    הרקרוס מנערת את ראשה, ולב ורוד וענקי נשלח מפיה לעברו של פידג'יוטו, ומתפוצץ עליו.
    "פידגיוטו מתקפה מהירה תתחמק מקבר האבנים עוד פעם אתה מסוגל לזה אחר כך תשתמש מתקפת חול בשביל להפריע להרקרוס לראייה שלו,לבסוף תגמור את הרקרוס בחיתוך אוויר"

5. משתמש מנוסה
    פלינט~
    "הוא כזה חמוד!" היא אומרת בקול מעט מגוחך ומחייכת לעברו של אזוריל.
    בינתיים, אתה עושה החלפות ומצוות את בולבאזאור לסנובול, ושתיהם מתחילות להלחם. בולבאזור שולחת את הגפנים שלה במטרה לתפוס את סנובול, המנסה להתחמק, אבל לריק, כי גפן נוספת נשלחת לעבר רגלה ומושכת אותה בכוח על האדמה.
    פינסר ניגש לעברם של מונפרו וטיילו, אשר מעט מתקשחים לידו, ולא נראה שהסידור החדש מוצא חן בעיניהם כ"כ. למרות זאת, הם שניהם תוקפים ביחד את פינסר, אשר חוסם אותן והודף את שניהם אחורה בכוח אדיר. מונפרו וטיילו, ECאחור, זועמים ואילו פינסר משלב את ידו ומתחיל להרביץ עם אגרופיו על גזע עץ סמוך, ומתעלם משניהם.
    "מה קורה איתכם?" אשאל ברצינות, "שלושתכם הולכים להשתתף בקרב המכון בעיר אז אתם צריכים לעבוד בשיתוף פעולה!" אומר לשלושתם ברצינות ואחכה כדי לשמוע את תגובתם,בעודי מסמן לסנובול ובלבזור להמזיך להתאמן בקרב חופשי

6. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם~
    אחרי שתיקה מביכה שלך, אתה מדבר לבחור והוא מחייך ומניח על הרצפה את הספר שהוא קורא "ובכן, מצאת אותו" הוא אומר בקול קליל ונעמד על רגליו ולחץ את ידך. "שמי דני. מנהיג המכון" הוא אומר בלבביות "אני מניח שבאת לאתגר אותי. נכון?" הוא שואל, ואתה במעט היסוס מניד בראשך לסכמה.
    דני מחייך ומוביל אותך לאולם גדול- המתברר כזירה. הזירה, כמו החדר הראשון מעוצבת כמו גן ילדים, הכל פרוותי ורך. הזירה עצמה בנוייה על מזרך ענקי בצבע ירוק, ופרוותי ורך.
    לפתע, שופט מגיח מדלת צדדית ומהנהן בראשו לעברו של דני.
    "הקרב יהיה 2 על 2! רק למאתגר מותר להחליף פוקימונים!" השופט מכריז בקול רציני.
    דני מאחל לך בהצלחה והולך לצד הנגדי ונעמד מולך ואז זורק פוקדור לאוויר "קדימה איגליבאף! בואי נעשה את זה!" הוא קורא בקול. מתוך הפוקדור יוצאת פוקימון קטנה וורודה, המזכירה לך בלון .
    הוא היה רגוע וחביב. משהו מאוד מרגיע היה בקול שלו. אני מוכן לזה. אני אעשה הכל. זכרתי את אחותי לרגע. את הנחישות והעוצמה שלה בכל פעם שהיא ניהלה קרב. זכרתי כמה חזקה היא היתה.
    תפסתי את הפוקדור שלי והרמתי אותו קדימה. "נינקדה! אני בוחר בך!" אקרא בקול. "חיתוך לילה!"

7. מנהל למופת! (לשעבר)
    אוסטין~
    שה שה שה הרשע!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מחזיר את ספינראק לפוקדור שלו ומשחרר את גרובייל, העומד איתן כנגד מיים ג'וניור. שני הפוקימונים מתמקדים אחד בשני, וגרובייל לפתע מנתר באוויר ומגיע לחצי גובה האולם, ולפתע הוא מתחיל לשרוק בקול נעים וצלול. אתה מאושר, אבל לפתע אתה מבחין בחיוך של דני "מתקפות קוליות לא יעבדו על מיים ג'וניור שלי!" הוא מחניק צחוק בפיו "היכולת המיוחדת שלו, היא חדירת קולות! מיים ג'וניור הגן על עצמך עם בלבול!" קורא דני גרובייל טס לעברו של מיים ג'וניור, כאשר העלים על ידיו זוהרים בירוק צהבהב. מהצד השני מיים ג'וניור זוהר בורוד, ויוצר סביבו כיפת הגנה על חושית ההודפת את ההתקפה של גרובייל שלך.
    "עכשיו השתמש במסך אור!" קורא דני, ועל פניו עולה חיוך מעט מרושע. מיים ג'וניור מתחיל להזיז את ידו בפראות, ואתה מבחין בהבזקים של אור בהיר זזים מהאוויר ונעלמים במקום.
    מאניוק איך כמה קלפים עוד יש לו בשרוול? אני אומר לך בסוף יעורב פה אקדח XD
    -----------
    "גרובייל מהר, עכשיו! מסך אור מפחיט רק התקפות מיוחדות... צא מהר בחיתוך זעם!" אפקוד עליו ביהירות.
    ואז אוסיף מבלי לאבד זמן "השתמש במגה שאיבה ואז נתר לאחור וצבור מרחק..."

.

8. the bitch is back
    ניל~
    פידג'יוטו מתמרן בין האבנים במהירות אדירה, ומצליח להתקרב עד להרקרוס והוא מנפנף בכנפיו בפראות, וגרגרי חול קטנים עפים מהאדמה, הישר לעיניה של הרקרוס ומסנוורים אותה לרגע "הרקרוס צוות כפול!" צורחת במהירות אלכסיס. באותה מהירות, ובעודה משפשפת בעיניה, הרקרוס מתחילה לשכפל עצמה לעשרות כפילים. אלכסיס מעלה חצי חיוך של הקלה.
    אתה שומע מהיציע את ג'וליה ומורגן קוראים בשמך בקולות האהדה "אתה מסוגל!" אתה שומע את שניהם.
    פידג'יוטו מתחזק מהעידוד של חבריך והוא מרים את כנפיו, וכדור של אוויר כחול וענקי נוצר שם. פידג'יוטו חובט בו והוא מתפוצץ על האדמה, מעיף את כל הכפילים של הרקרוס ומעלים אותם.
    באותו רגע הרקרוס מפתיע את פיד'גיוטו ומפילה אותה על האדמה בעזרת קרנה.

פלינט~
    סנובול ובולבאזור נעצרות לרגע, ומסתכלות על המתחרש, אבל אתה מחזיר אותן לאימונים שלהן. סנובול מושכת בכתפיה הקטנות וקופצת לעברה של בולבאזור עם ניב אש, אבל נהדפת אחורה בעזרת גפן יחידה.
    בינתיים, שלושת הפוקימונים האחרים שלך, ממשיכים בשלהם, עד שפינסר, חובט בחוזקה בעץ- וגורם לבלוט ליפול על ראשו של מונפרו. מונפרו מתעצבן ופותח את פיו וסילון של אש ענקית נשלחת לעברו של פינסר, אשר קופץ הצידה ואז מגיח לפתע מתחת למונפרו, מחזיק אותו בצבתותיו ומטיח אותו בחוזקה על גזע העץ השרוף. טיילו- יוצא לעזרת חברו כשמקורו זוהר, אבל פינסר חובט בו עם ידו, ומעיף אותו על האדמה.
    השלושה פשוט מנסים לכסח אחד את השני במכות.
    "אני חושבת שזה קטע של גברים. להוכיח מי החזק והכל" אומרת תמי בעוד שהיא מדגדגת את אזוריל שלך בחיבה.

אדם~
    אתה שולף את הפוקדור בנחישות וזורק אותו על המזרן הרך. מתוכו יוצא הפוקימון שלך מוכן לקרב, והוא קורא בקול עליז ושמח. "חתך לילה!" אתה אומר לו בביטחון, והוא מחייך, וטלפו הקטנה מתחילה לזהור באור שחור-סגול והוא רץ לעברו של הפוקימונית הקטנה כשידו מוכנה למתקפה.
    "איגליבאף רוח קפואה!" קורא דני. במהירות אדירה, איגליבאף פותחת את פיה, ורוח תכולה וקפואה יוצאת מפיה והודפת את נינקדה לאחור.
    "עכשיו התנפחות!" קורא דני בעליזות. איגליבאף שלו נשענת אחורנית ופותחת את פיה, ומתחילה לשאוב אוויר במהירות. עד מהרה, היא גדלה לגודל עצום- ומרחפת לך באזור תקרת המכון. בגובה של שמונה מטר לפחות באוויר.

אוסטין~
    אתה תתפלא P:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    עליו של גרוביל זוהרים בצבע ירוק זרחני, והוא קופץ לעברו של מיים ג'וניור, וחיוך בטוח מתוח על פניו. לפתע, גרוביל נתקע במשהו ונהדף אחורנית בעצמה אדירה.
    "מ..מה?" אתה פולט כשאתה רואה את גרובייל דופק בחוזקה על משהו בלתי נראה.
    "מה דעתך על הקופסה החמודה שלי?" שואל אותך דני בחיוך "מיים ג'וניור שלי יצר במיוחד בשבילך מבנה בלתי נראה שלא מאפשר ממתקפות לצאת החוצה!" ממשיך בחיוך.
    גורבייל מנסה לשבור את הקיר באגרופיף, אבל לא נראה שהוא מצליח לצאת משם. "כמובן, יש פתח יציאה, אבל אני לא אומר לך אותו!" פולט ומחניק צחוק מטורף.
    "אני מכירה את הטריק הזה!" קוראת פיבי, שכמעט שכחנו ממנה מהיציע, "סברינה מנהיגת מכון העל חושי מקנטו השתמשה נגדי באותו טריק! אוסטין תזהר!" היא קוראת בבהלה.
    "אסור לך להתערב" מוחה אוסטין ומנופף בידו "עכשיו מיים ג'וניור קרן טעינה!" הוא צועק בקול. מיים ג'וניור פותח את פיו וקרן צהובה וחשמלית נשלחת מפיו לעברו של גרובייל.
    גיל! 3>

9. אמאש'ך פלאפי ):
    ניל~
    פידג'יוטו מתמרן בין האבנים במהירות אדירה, ומצליח להתקרב עד להרקרוס והוא מנפנף בכנפיו בפראות, וגרגרי חול קטנים עפים מהאדמה, הישר לעיניה של הרקרוס ומסנוורים אותה לרגע "הרקרוס צוות כפול!" צורחת במהירות אלכסיס. באותה מהירות, ובעודה משפשפת בעיניה, הרקרוס מתחילה לשכפל עצמה לעשרות כפילים. אלכסיס מעלה חצי חיוך של הקלה.
    אתה שומע מהיציע את ג'וליה ומורגן קוראים בשמך בקולות האהדה "אתה מסוגל!" אתה שומע את שניהם.
    פידג'יוטו מתחזק מהעידוד של חבריך והוא מרים את כנפיו, וכדור של אוויר כחול וענקי נוצר שם. פידג'יוטו חובט בו והוא מתפוצץ על האדמה, מעיף את כל הכפילים של הרקרוס ומעלים אותם.
    באותו רגע הרקרוס מפתיע את פיד'גיוטו ומפילה אותה על האדמה בעזרת קרנה.
    "פיגיוטו מתקפה מהירה,אחר כך רוח בשביל להרחיק אותו ממך ולבסוף תוריד אותו לרצפה בעזרת חיתוך אוויר"

10. משתמש מנוסה
    פלינט~
    סנובול ובולבאזור נעצרות לרגע, ומסתכלות על המתחרש, אבל אתה מחזיר אותן לאימונים שלהן. סנובול מושכת בכתפיה הקטנות וקופצת לעברה של בולבאזור עם ניב אש, אבל נהדפת אחורה בעזרת גפן יחידה.
    בינתיים, שלושת הפוקימונים האחרים שלך, ממשיכים בשלהם, עד שפינסר, חובט בחוזקה בעץ- וגורם לבלוט ליפול על ראשו של מונפרו. מונפרו מתעצבן ופותח את פיו וסילון של אש ענקית נשלחת לעברו של פינסר, אשר קופץ הצידה ואז מגיח לפתע מתחת למונפרו, מחזיק אותו בצבתותיו ומטיח אותו בחוזקה על גזע העץ השרוף. טיילו- יוצא לעזרת חברו כשמקורו זוהר, אבל פינסר חובט בו עם ידו, ומעיף אותו על האדמה.
    השלושה פשוט מנסים לכסח אחד את השני במכות.
    "אני חושבת שזה קטע של גברים. להוכיח מי החזק והכל" אומרת תמי בעוד שהיא מדגדגת את אזוריל שלך בחיבה.
    תגיד כל החוזק שאזוריל מקבל מהסוכריות יבוא לידי ביטוי כשהוא יתפתח?

"היי אני לא שופט מי חזק יותר ומי לא! אתם צוות ותפקידכם לעזור אחד לשני להתחזק! אל תנסו להראות אחד לשני מי יותר חזק זה סתם יעכב אותכם מלהתחזק!" אסביר להם ברצינות, "תחשבו על זה,מונפרנו אתה פוקימון לוחם,אתה יכול ללמד מתקפות לוחם את פינסיכ ופינסיר,אתה יודע מתקפות שמונפרנו יכול ללמוד וככה אתם עוזרים אחד לשני,טיילו אתה חק מאוד אני לא צריך לומר לך את זה ניצחת בהרבה מאוד קרבות" אומר להם ברצינות ואתקרב אליהם, "קדימה תהיו בוגרים,אתם חברים לא אויבים" אומר להם בחיוך ואנסה שיבינו את ההיגיון של צוות

11. מנהל למופת! (לשעבר)
    אוסטין~
    אתה תתפלא P:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    עליו של גרוביל זוהרים בצבע ירוק זרחני, והוא קופץ לעברו של מיים ג'וניור, וחיוך בטוח מתוח על פניו. לפתע, גרוביל נתקע במשהו ונהדף אחורנית בעצמה אדירה.
    "מ..מה?" אתה פולט כשאתה רואה את גרובייל דופק בחוזקה על משהו בלתי נראה.
    "מה דעתך על הקופסה החמודה שלי?" שואל אותך דני בחיוך "מיים ג'וניור שלי יצר במיוחד בשבילך מבנה בלתי נראה שלא מאפשר ממתקפות לצאת החוצה!" ממשיך בחיוך.
    גורבייל מנסה לשבור את הקיר באגרופיף, אבל לא נראה שהוא מצליח לצאת משם. "כמובן, יש פתח יציאה, אבל אני לא אומר לך אותו!" פולט ומחניק צחוק מטורף.
    "אני מכירה את הטריק הזה!" קוראת פיבי, שכמעט שכחנו ממנה מהיציע, "סברינה מנהיגת מכון העל חושי מקנטו השתמשה נגדי באותו טריק! אוסטין תזהר!" היא קוראת בבהלה.
    "אסור לך להתערב" מוחה דני ומנופף בידו "עכשיו מיים ג'וניור קרן טעינה!" הוא צועק בקול. מיים ג'וניור פותח את פיו וקרן צהובה וחשמלית נשלחת מפיו לעברו של גרובייל.
    "אויי לא!!!" אצעק בעוד הקרן טסה אל עבר גרוברייל. "גרובייל הטל את משקלך לצד ימין של הקופסא הפל אותה וכך התחמק מקרן הטעינה!" אדריך אותו בלחץ.
    "שים ידיך על מרכז הקופסא מצד ימין, ואז שים רגליי בדיו מצד שמאל, כשכולך מקופל ואז דחוף עם ידייך את החלק הימני ועם רגליך את החלק השמאלי!" אוסיף ואקווה שזה יצליח.

.

12. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם~
    אתה שולף את הפוקדור בנחישות וזורק אותו על המזרן הרך. מתוכו יוצא הפוקימון שלך מוכן לקרב, והוא קורא בקול עליז ושמח. "חתך לילה!" אתה אומר לו בביטחון, והוא מחייך, וטלפו הקטנה מתחילה לזהור באור שחור-סגול והוא רץ לעברו של הפוקימונית הקטנה כשידו מוכנה למתקפה.
    "איגליבאף רוח קפואה!" קורא דני. במהירות אדירה, איגליבאף פותחת את פיה, ורוח תכולה וקפואה יוצאת מפיה והודפת את נינקדה לאחור.
    "עכשיו התנפחות!" קורא דני בעליזות. איגליבאף שלו נשענת אחורנית ופותחת את פיה, ומתחילה לשאוב אוויר במהירות. עד מהרה, היא גדלה לגודל עצום- ומרחפת לך באזור תקרת המכון. בגובה של שמונה מטר לפחות באוויר.
    זהירות חפירה!
    ____

הבטתי באיגליפאף מנופחת ומרחפת באוויר והתחלתי להילחץ. הנה כל הרעיון שלי וההסתמכות שלי בהתקפה של נינקדה כבר לא שווים. ברגע אחד דני הפך את כל המצב והנה הקרב הפך אוירי. אין סיכוי שפוקימון אדמה יוכל לרחף באוויר וכבר קצת התחרטתי שלא בחרתי בהוטהוט או הופיף.
    לאחר כמה שניות החלטתי שלא לאבד שליטה ולהתחרט על בחירות העבר. החלטתי להתרכז במהלך הקרב העכשווי. היה לי נינקדה לצידי שההתקפה החזקה ביותר והאפקטיבית ביותר היא חתך לילה. הצעד ההגנתי היחידי שידעתי שהיה לנינקדה הוא התקשחות. מצד שני איגליפאף ריחפה סביב ונראה שהיא לא יכולה לעשות יותר מדי מהאוויר. אולי בכלל הסוד הוא לא לעוף לעבר איגליפאף, אחרי הכל היא תמיד יכולה להשתמש בחבטה או דחיפה או התקפה מהסוג הזה. כל עוד אשמור מרחק ממנה (אחרי הכל 8 מטר זה לא ממש טווח 0).
    ניסיתי לדמיין איך זה לנפך את השפתיים שלי ולשמור את השפתיים נפוחות. אני יודע שזה עשוי לגרום לדני לחשוב שאני נדפקתי לגמרי, אבל רק בשביל ההבנה. כן. זה היה ממש מתיש לשמור על השפתיים נפוחות. ואיגליפאף הקטנה והתינוקת מן הסתם תתעייף מאוד כשיגמר לה האוויר. התוכנית שלי היתה ברורה לי.
    "נינקדה, תפוס מרחק והשתמש בהתקשחות!" אפקוד על נינקדה. להתקשח לא עשוי להזיק בכל מצב. רק אחכה שאיגליפאף תתעייף ותנחת. אז, ארוויח כמה שניות. ברגע שהיא תתחיל לרדת אפקוד על נינקדה "עכשיו נינקדה, חתך לילה!"

13. the bitch is back
    ניל~
    בוז פינקי!! אני רוצה את פלופי שלי!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    פידג'יוטו מרים את עצמו מהאדמה, ומנער את ראשו- מתאפס מהנחיתה הקשה, ואז עף למעלה במהירות, לעברה של הרקרוס, ומתקיל אותה בבטנה, וגורם לה להתנגש בעצמה גדולה בכיפת הזכוכית- אשר מזעזעת את כל הכיפה.
    "הרקרוס אל תוותרי, השתמשי במנוחה! מיד אחרי זה דיבורי שינה!" צווחת אלכסיס בלחץ למראה הרקרוס הפצועה הקשה. פידג'יוטו, מתחיל לנופף בכנפיו במהירות בזמן שהרקרוס נוחתת על האדמה הקשה, וגורם לה להתרסק בעצמה אדירה.
    הרקרוס עומדת עדיין, ערנית לחלוטין, והודפת לאחור את כדור האוויר, שפידג'יוטו משחרר לעברה, ומעיפה אותה בעזרת ידה על אחד מהעצים.
    מיד לאחר מכן, היא זוהרת בתכלת בהיר, ונרדמת על אדמת הזירה.

פלינט~
    ברור. אתה רק צריך לגרום לו להתפתח. אבל, זה יכול לקחת עוד קצת זמן :ם
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    שלושת הפוקימונים שלך זועפים למראה, מחליטים לעשות הפסקת אש. אבל בוא עת, לא נראים מרוצים בכלל מהרעיון.
    פינסר שולח, בחוסר רצון מובהק, את ידו למונפרו אשר, רק מחליק במהירות את ידו על ידו של פינסר- ומסתובב לעברו של טיילו, בזמן שמשלב את ידו.
    "אל תדאג," אומרת לך תמי בעידוד "זה תמיד לוקח זמן עד שמסתדרים. אבל בזמן אמת" מוסיפה בקול בטוח "הם יהיו שם בשבילך, ואחד בשביל השני".

אוסטין~
    גרובייל מהסס במעט, אבל מזנק הצידה, רק כדי להתקע בעוד קיר בלתי נראה, אשר מעיף אותו לצידה השני של הקופסה הבלתי נראית. למרות זאת, הוא מצליח לחמוק מהקרן טעינה של מיים ג'וניור "קדימה מיים ג'וניור, השתמש בריקוד מנדנד ומיד אחרי זה עבור לבלבול!" קורא דני בהתלהבות.
    בינתיים גרובייל מיח את ידו ורגליו על שתי פאות הקופסה והוא מנסה לדחוף אותה, על מנת שתתפרק, אבל כלום לא קורא, והוא מחליט על הקירות על המזרן הרך.
    בינתיים, מיים ג'וניור מתחיל לרקוד באיטיות, ואט אט צלילים ורודים וקטנים מתחילים להיווצר סביבו והם עפים במהירות לעברה של גרובייל המנסה עדיין להיחלץ מהקופסה.

אדם~
    אחרי מחשבה ארוכה, וכמה פרצופים לא מובנים, הגוררים הרמת גבה מצד דני ומצד השופט- אתה מורה על נינקדה להשתמש בהתקשחות. נינקדה קופץ לאחור, ועורו הקטן מתחיל מעט להתקשח, והוא נראה חזק יותר. אתה מחכה בציפייה לאיגליבאף- אשר תתחיל לאבד כוחות, אבל היא לא רק שלא נראה שהתעייפה, היא נראית כאילו מסוגלת להשאר ככה כל היום.
    "שכחת שהיא פוקימון בלון. זאת יכולת טבעית אצלה" אומר לך דני, ואתה שומע בקולו את הלגלוג של מייקל. "אבל, יש עוד משהו שבלונים מסוגלים לעשות!" הוא אומר וחיוך נלהב עולה על פניו "סילון אוויר!" מכריז דני.
    איגליבאף, שהגיעה עכשיו בדיוק מעל נינקדה, פותחת את פי וסילון אוויר, ענק ודחוס, נפלט מפיה- מותיר אותה לשקוע למטה במעגלים, ופוגע בנינקדה ישירות. עצמת הדף האוויר, מונעת מנינקדה לזוז, והוא מפספס את ההזדמנות לתקוף אותה. למרות זאת. הוא אחרי כמה שניות של איפוס, קופץ לעברה, כשטלפו זוהרת באור שחור- סגול.
    טלפו משספת את איגליבאף הקטנה, ומעיפה אותה בכוח על הזמרן הרך.
    לפתע, הלא צפוי מכל קורא. איגליבאף מתיישבת על המזרן ומתחילה למרר בבכי כבד. "מה עשית לה?!" דורש לדעת ועצבים בקולו. "היא עוד תינוקת! אינך מתבייש ככה לפגוע בה?" הוא צועק, בעוד איגליבאף ממשיכה לבכות.
    נינקדה מסובב את ראשו אליך, והוא נראה מובך ומבולבל בו זמנית.
    גיל! 3>

14. אמאש'ך פלאפי ):
    ניל~
    בוז פינקי!! אני רוצה את פלופי שלי!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    פידג'יוטו מרים את עצמו מהאדמה, ומנער את ראשו- מתאפס מהנחיתה הקשה, ואז עף למעלה במהירות, לעברה של הרקרוס, ומתקיל אותה בבטנה, וגורם לה להתנגש בעצמה גדולה בכיפת הזכוכית- אשר מזעזעת את כל הכיפה.
    "הרקרוס אל תוותרי, השתמשי במנוחה! מיד אחרי זה דיבורי שינה!" צווחת אלכסיס בלחץ למראה הרקרוס הפצועה הקשה. פידג'יוטו, מתחיל לנופף בכנפיו במהירות בזמן שהרקרוס נוחתת על האדמה הקשה, וגורם לה להתרסק בעצמה אדירה.
    הרקרוס עומדת עדיין, ערנית לחלוטין, והודפת לאחור את כדור האוויר, שפידג'יוטו משחרר לעברה, ומעיפה אותה בעזרת ידה על אחד מהעצים.
    מיד לאחר מכן, היא זוהרת בתכלת בהיר, ונרדמת על אדמת הזירה.
    "פיגיוטו חזור, קלפרי צאי, השתמשי בהדרן !"

15. משתמש מנוסה
    [b]
    פלינט~
    ברור. אתה רק צריך לגרום לו להתפתח. אבל, זה יכול לקחת עוד קצת זמן :ם
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    שלושת הפוקימונים שלך זועפים למראה, מחליטים לעשות הפסקת אש. אבל בוא עת, לא נראים מרוצים בכלל מהרעיון.
    פינסר שולח, בחוסר רצון מובהק, את ידו למונפרו אשר, רק מחליק במהירות את ידו על ידו של פינסר- ומסתובב לעברו של טיילו, בזמן שמשלב את ידו.
    "אל תדאג," אומרת לך תמי בעידוד "זה תמיד לוקח זמן עד שמסתדרים. אבל בזמן אמת" מוסיפה בקול בטוח "הם יהיו שם בשבילך, ואחד בשביל השני".
    יופי העיקר שהסוכריות הן לא לשווא D:

"אני מקווה שאת צודקת" אומר לתמי, "ננסה בינתיים להרגיע את הרוחות" אוסיף.
    "פינסיר אתה תתאמן עם בלבזור וסנובול,תעשו קרב משולש ותתקפו אחד את השני בקרב חופשי!" אומר לפינסיר, "מונפרנו! אתה תלך לגזע עץ קרוב ותתאמן על מתקפות הלוחם שלך! תכה את העץ עם אגרופי מאך ובעיטות כפולות! תחזק את ידיך כי אני רוצה ללמד אותך בקרוב מתקפה שצריכה כוח רב בידיים! טיילו אני רוצה שתלמד אס אווירי! מה זה אומר? אני אסביר לך! אס אווירי היא מתקפה שאתה צולל מהגובה לכיוון פוקימון ומכה בו בעזרת המקור שלך! המקור שלך מקבל כוח בזכות הצלילה ובכך מכה בחוזקה את היריב! תנסה כמה פעמים על ענפי עצים!" אדריך את שניהם ואצפה בפוקימונים שלי בעודי מלטף את אזוריל בראשו בחיבה

עמוד 96 מתוך 99 ראשוןראשון ... 46869495969798 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •